Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Beno wrote:Svaka cast genijalcu Spaletiju, imas dva igraca na terenu koji ne mogu potrcati Candrevu i Perisica, ti vadis najborbenijeg Icardija i uvodis Santona zbog kojeg primas 2 gola. Oba gola njegova, kod drugog ne isprati igraca, kod treceg pobjegne njegov igrac na skoku. Bolje bi se kadet jedinstva iz bihaca postavio od njeg.
nazalost u pravu si, uopste mi nije bilo jasno sto je vadio Icardija umjesto kiksare Santona
A realno ništa drugo se nije ni moglo očekivati. Nema bolje ekipe za prosuti sve od Intera, niti bolje ekipe za vratiti se iz mrtvih od Juventusa. Tuga je da je ovim vjerovatno Scudetto riješen.
sad mi je tek drago sto su onako ispali od Reala, ko ih jebe tako ce svake godine zavrsavati ali LP nece nikad uzeti jer tamo nema Orsata, Tagliaventa, Rizzolija i ostale ekipe da pomazu kad zagusti sa 10 igraca
Nego salu na stranu, utakmica kvalitetom nije nesto, ali uzbudjenja je bilo vise nego dovoljno. Derbi je opravdao ocekivanja. Domacini su igrali maximalno borbeno nakon crvenog i skoro su za to nagradjeni od Maxa ali eto jbtga. Jos par crvenih bi popravilo stanje ali dobro.
Ove ispade iznad suvisno je komentirati, jednostavno dodje to s godinama, mladost ludost
spree wrote:
jesi li vidio? e haj onda fino muski zaplaci zbog toga sto je najveci rival kluba za koji navodno navijas izgubio utakmicu .
Radije bih plako kad vidim ko sve predstavlja Italiju u Ligi prvaka. Sta kaze Buffon na ovu kradju veceras? A da, ja zaboravio on se oglasava samo kad njega guze.
spree wrote:
jesi li vidio? e haj onda fino muski zaplaci zbog toga sto je najveci rival kluba za koji navodno navijas izgubio utakmicu .
Radije bih plako kad vidim ko sve predstavlja Italiju u Ligi prvaka. Sta kaze Buffon na ovu kradju veceras? A da, ja zaboravio on se oglasava samo kad njega guze.
ti bi radje da ide milan kao sedmi, a da recimo ne ide juve kao prvi . ili mozda ipak inter? jesi li odlucio za koga navijas?
zamagli pogled od mrznje, ali recimo bilo je vise gresaka protiv juvea veceras. faul na higuainom, pa faul nad sandrom i jos jedna sitacija na samom startu, ali ne inter je dobio crveni i to je automatski greska, bez obzira sto je bio cist ko suza.