FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2
Moderator: anex
-
milojicabrzi
#10501 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2
Postoje stvari i djelatnosti koje zahtjevaju određenu infrastrukturu, bez koje ne može, odnosno pojedinac ili par ljudi ne mogu ništa, bez obzira imaju li kvalitete i vještine kao Napoleon...jednostavno to tako ne funkcioniše.
Televizija je takva, treba masa ljudi, pa onaj dnvenik na FTV koji traje 30-ak minuta u finalu, radi tokom dana barem 50-60 ljudi.
Ideja da imaš jednu dobru i gledanu emisiju kao "podstanar" na drugoj televiziji, je najbolja opcija za pojedince koji vjeruju u svoj kvalitet, pa opet ti i za tu jednu emisiju, treba ekipa od barem 20-ak ljudi, od vozača, do snimatelja, montaže itd. ali eto, većina bardova može skupiti taj tim najbližih saradnika kojem vjeruje.
Imati 24/7 program, sa malo ljudi, je tehnički nemoguće, a ima do toga i da televizija postaje malo po malo prevaziđen format, tu su sada portali, podkasti, čitanje i slušanje uz neku drugu aktivnost (kao npr. radio na poslu), tako da je sve manje onih formata da familija sjedi u dnevnom boravku na trosjedu ili garnituri i bulji u tv.
Kod mene kući, ne zna se ko šta gleda, na telefonima, laptopima, Netflix HBO, svako ima neki svoj model praćanja medija i onog što ga interesuje.
Televizija je takva, treba masa ljudi, pa onaj dnvenik na FTV koji traje 30-ak minuta u finalu, radi tokom dana barem 50-60 ljudi.
Ideja da imaš jednu dobru i gledanu emisiju kao "podstanar" na drugoj televiziji, je najbolja opcija za pojedince koji vjeruju u svoj kvalitet, pa opet ti i za tu jednu emisiju, treba ekipa od barem 20-ak ljudi, od vozača, do snimatelja, montaže itd. ali eto, većina bardova može skupiti taj tim najbližih saradnika kojem vjeruje.
Imati 24/7 program, sa malo ljudi, je tehnički nemoguće, a ima do toga i da televizija postaje malo po malo prevaziđen format, tu su sada portali, podkasti, čitanje i slušanje uz neku drugu aktivnost (kao npr. radio na poslu), tako da je sve manje onih formata da familija sjedi u dnevnom boravku na trosjedu ili garnituri i bulji u tv.
Kod mene kući, ne zna se ko šta gleda, na telefonima, laptopima, Netflix HBO, svako ima neki svoj model praćanja medija i onog što ga interesuje.
-
nekome
#10502 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2
mislim da gen z uopste ne zna za tv kanale
- navedeni
-
tokio25
#10504 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2
televizija ce gore proci nego radio
jer radio je uvijek slusam ako nista u autu i daleko manje svega treba za radio nego za tv
a tv je vec manje vise prevazidjen medij kad imaju striminzi live ovo live ono klipovi podkasti reelsi portali i sl
jer radio je uvijek slusam ako nista u autu i daleko manje svega treba za radio nego za tv
a tv je vec manje vise prevazidjen medij kad imaju striminzi live ovo live ono klipovi podkasti reelsi portali i sl
- navedeni
#10505 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2
Slazem se to... Radio u autu se slusa, digitalni radio i podcasts
- skupljac_zeljeza
#10506 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2
Hoće. Ko će više čekati ispred tv-a recimo Senada petkom ili subotom u 18:45 kada to vrijeme može potrošiti pametnije, a sutradan odslušati dok bude sklapao stolice iz Jyska ili gulio krompir. Tako i druge televizije, stavim bubice i nađem na YT ko mene zanima i čistim sifon ili režem nokte pa nastavim kada šišam bradu ili srčem supu ili kosim travu.
-
svesuper25
#10507 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2
Senad kao "novinar" je opet pao na ispitu.Tolike afere trojka imala u zadnje vrijeme,a on ni jednom da to istrazi.ili da dovede u dnevnik glavne aktere,da ih malo nezgodono ispituje,kao sto je znao ispitivat sda aktere,poput onog pitanja kockas li
Dnevnik mu postao dodik news.Jedni te isti gosti iz srpske opozicije.Predosadno.Ocito mu je trojka kapnula love da suti.
Vidim bh telecomu daje svoje kamere i reportazna kola za prenose utakmica.
Dnevnik mu postao dodik news.Jedni te isti gosti iz srpske opozicije.Predosadno.Ocito mu je trojka kapnula love da suti.
-
Nisamsdaali
-
Sociolog
#10509 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2
Dobro jutro, slazem se s tvojim komentarom i konstantacijom, kad sam ovdje pisao da samo " melje o Dodiku", i dovodi isluzene srbijanske analiticare i srpsku opoziciju, raja pisala jedna da sam SDA bot, a drugi da sam Trojkin bot..svesuper25 wrote: ↑13/11/2025 08:16 Senad kao "novinar" je opet pao na ispitu.Tolike afere trojka imala u zadnje vrijeme,a on ni jednom da to istrazi.ili da dovede u dnevnik glavne aktere,da ih malo nezgodono ispituje,kao sto je znao ispitivat sda aktere,poput onog pitanja kockas li![]()
Prenaporan je s srpskom opozicijom...
- skupljac_zeljeza
#10510 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2
Televizije su uglavnom podijeljene. Znamo svi koga gura RTRS, koga BN, koga Hayat, koga Face....to i ne kriju u izbornoj noći. Slave otvoreno u studijima, čestitaju, navijaju.... nauči se vremenom gledati i slušati sa filterom. Ružno, ali opet dosta bolje nego u Srbiji gdje sve to agresivnije i gdje Vučić nije uspio pokriti dvije televizije.svesuper25 wrote: ↑13/11/2025 08:16 Tolike afere trojka imala u zadnje vrijeme,a on ni jednom da to istrazi.
-
svesuper25
#10511 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2
Da,i mene su odmah napali da sam sda botSociolog wrote: ↑13/11/2025 08:31Dobro jutro, slazem se s tvojim komentarom i konstantacijom, kad sam ovdje pisao da samo " melje o Dodiku", i dovodi isluzene srbijanske analiticare i srpsku opoziciju, raja pisala jedna da sam SDA bot, a drugi da sam Trojkin bot..svesuper25 wrote: ↑13/11/2025 08:16 Senad kao "novinar" je opet pao na ispitu.Tolike afere trojka imala u zadnje vrijeme,a on ni jednom da to istrazi.ili da dovede u dnevnik glavne aktere,da ih malo nezgodono ispituje,kao sto je znao ispitivat sda aktere,poput onog pitanja kockas li![]()
Prenaporan je s srpskom opozicijom...
90% dnevnika mu je tema dodik
-
svesuper25
#10512 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2
NIsu svi,Recimo N1BiH udara po svima,i po poziciji i po opoziciji .ne stede ih.skupljac_zeljeza wrote: ↑13/11/2025 08:38Televizije su uglavnom podijeljene. Znamo svi koga gura RTRS, koga BN, koga Hayat, koga Face....to i ne kriju u izbornoj noći. Slave otvoreno u studijima, čestitaju, navijaju.... nauči se vremenom gledati i slušati sa filterom. Ružno, ali opet dosta bolje nego u Srbiji gdje sve to agresivnije i gdje Vučić nije uspio pokriti dvije televizije.svesuper25 wrote: ↑13/11/2025 08:16 Tolike afere trojka imala u zadnje vrijeme,a on ni jednom da to istrazi.
-
svesuper25
#10513 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2
Senad je klasicni psiho osvetnicki "novinar",poceo je po dodiku uveliko udarat kad mu je ovaj skratio intervju u banja luci na pola sata
Isto tako mnogi zaboravljaju kad je krenuo protiv sda.Krenuo je kad je sda bila na vlasti ,i kad mu razvojna banka nije dala kredit.
Senad je nesto kao avaz.jedno vrijeme si mu dobar,a cim mu se nesto zamjeris,krene po tebi udarat.
Isto tako mnogi zaboravljaju kad je krenuo protiv sda.Krenuo je kad je sda bila na vlasti ,i kad mu razvojna banka nije dala kredit.
Senad je nesto kao avaz.jedno vrijeme si mu dobar,a cim mu se nesto zamjeris,krene po tebi udarat.
- skupljac_zeljeza
#10514 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2
Znam, zato sam rekao ....uglavnom. Mada opet sve zavisi i od novinara kakav im je dan ili kojoj opciji naginju što objasni Burdževićka u intervjuu zašto ne radi više kao nekada na Klixu. Ona je radila jedno vrijeme na N1 pa zna kako se to zna oteti.
- Haris.ba
#10515 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2
Pa eto, ima razloga sto ne cacka oko nipa barem.svesuper25 wrote: ↑13/11/2025 08:16 Vidim bh telecomu daje svoje kamere i reportazna kola za prenose utakmica.
Novinarstvo kosta. Ne mozes ocekivati (nezavisno) novinarstvo, a da ti placa zavisi od prihoda iz drzavne firme.
-
svesuper25
#10516 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2
bh telecom je drzavna firma,a ne privatna prcijaHaris.ba wrote: ↑13/11/2025 09:02Pa eto, ima razloga sto ne cacka oko nipa barem.svesuper25 wrote: ↑13/11/2025 08:16 Vidim bh telecomu daje svoje kamere i reportazna kola za prenose utakmica.
Novinarstvo kosta. Ne mozes ocekivati (nezavisno) novinarstvo, a da ti placa zavisi od prihoda iz drzavne firme.
-
nekome
#10517 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2
mislim da je jednom to i rekao, da ih stedi ali kao da ih upozorava da se dohavizaju... to je mozda bilo prije jablanice ili na proljece sada ali sigurno u prosloj sezoni...svesuper25 wrote: ↑13/11/2025 08:41Da,i mene su odmah napali da sam sda botSociolog wrote: ↑13/11/2025 08:31Dobro jutro, slazem se s tvojim komentarom i konstantacijom, kad sam ovdje pisao da samo " melje o Dodiku", i dovodi isluzene srbijanske analiticare i srpsku opoziciju, raja pisala jedna da sam SDA bot, a drugi da sam Trojkin bot..svesuper25 wrote: ↑13/11/2025 08:16 Senad kao "novinar" je opet pao na ispitu.Tolike afere trojka imala u zadnje vrijeme,a on ni jednom da to istrazi.ili da dovede u dnevnik glavne aktere,da ih malo nezgodono ispituje,kao sto je znao ispitivat sda aktere,poput onog pitanja kockas li![]()
Prenaporan je s srpskom opozicijom...Ja samo realno pricam.Jednostavno FACE TV je stao na stranu trojke,štede je.
90% dnevnika mu je tema dodikpa toliko o njemu ne pricaju ni na BN TV.
mada sa ovakvom trojkom... moze im samo usporiti pad
4D chess game
- Haris.ba
#10518 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2
Ja, i?
U sustini - ko te placa njegov si. Tako necemo vidjeti npr.na tv Alfa negativan prilog o Fahri.
Direktor bh telecoma se bira politicki. I na kraju moze da utice cija ce se kola koristiti za neke usluge, gdje ce neka reklama ici...
-
svesuper25
#10519 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2
direktor bh telecoma treba da odgovara svima nama poreznim obveznicima,mi smo mu vlasnici, a ne vlada.
Pa sta je onda trojka bolja od sda,kad iste metode koristi
-
nekome
#10520 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2
nismo mi nego fbih, kojom rukovodi valjda vlada i ministrisvesuper25 wrote: ↑13/11/2025 14:00direktor bh telecoma treba da odgovara svima nama poreznim obveznicima,mi smo mu vlasnici, a ne vlada.
Pa sta je onda trojka bolja od sda,kad iste metode koristiStranacki zauzeli drzavne firme i u njih postavili nestrucne podobne ljude.Zato su gori od sda,jer su prije izbora obecavali da nece to radit.da su bolji i drugaciji od sdf mafije.
kako god okrenes, ne pitamo se mi ni za sta osim za prikljucak interneta i telefona
-
peca777
#10521 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2
cuj mi vlasnici. Molim te da ne siri tu nebulozusvesuper25 wrote: ↑13/11/2025 14:00 direktor bh telecoma treba da odgovara svima nama poreznim obveznicima,mi smo mu vlasnici, a ne vlada.
- dr_Evil
#10522 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2
Svesuper25 jos nije skuzio da su Alija & Co protuzakonito uknjizli drustvenu imovinu kao drzavnu, pardon entitetsku jer ALija nije shvatao vaznost drzavne imovine.peca777 wrote: ↑14/11/2025 11:09cuj mi vlasnici. Molim te da ne siri tu nebulozusvesuper25 wrote: ↑13/11/2025 14:00 direktor bh telecoma treba da odgovara svima nama poreznim obveznicima,mi smo mu vlasnici, a ne vlada.
Pa mozda zato i misli da smo mi vlasnici jos uvijek
-
svesuper25
#10523 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2
Senade sramoto, znam da citas ovaj forum.Nek te je stid i sram sto ne smijes istrazivat nepotizam,korupciju i ubistvo 15 penzionera ,sve od strane trojke a pogotovo sdp-a.Gdje ti je profesionalizam
gdje su specijalni dnevnici
Hoces li opet veceras 95% dnevnika posvetit Dodiku
A pravit se da je u federaciji sve super 
-
peca777
#10524 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2
svesuper25 wrote: ↑14/11/2025 11:14 Senade sramoto, znam da citas ovaj forum.Nek te je stid i sram sto ne smijes istrazivat nepotizam,korupciju i ubistvo 15 penzionera ,sve od strane trojke a pogotovo sdp-a.Gdje ti je profesionalizamgdje su specijalni dnevnici
Hoces li opet veceras 95% dnevnika posvetit Dodiku
A pravit se da je u federaciji sve super
![]()
Evo brza pretraga
-
svesuper25
#10525 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2
to sto si stavio je sve kratko objavljeno,nije posvetio paznju kao sto je posvecivao aferi respiratori.Gdje su gosti da ih ispituje,kao sto je malinara i diu ispitivao
Sto ne dovede u studio trojkine likove da ih ne jaranski ispituje 
pogledaj mu zadnje dvnevnike,oko 95% dnevnika samo dodik,dodik....
pogledaj mu zadnje dvnevnike,oko 95% dnevnika samo dodik,dodik....