animals wrote:Nuklearku..pustopoljina wrote:Sto bi iranci radili kod nas?
Dooobra!
animals wrote:Nuklearku..pustopoljina wrote:Sto bi iranci radili kod nas?
Dobri su i za naftnih busotinapustopoljina wrote:animals wrote:Nuklearku..pustopoljina wrote:Sto bi iranci radili kod nas?![]()
![]()
Dooobra!
"Moja" iranka je prefina. Da sam lezb bila bi mi curamoonca wrote:Poznjem neke Iranke....jako fine. Iranci su drugaciji od ostalih komsija.
Kako mislis..dobro buse ili ..Edin H. wrote:
Dobri su i za naftnih busotina
Te lezbejke imaju slicnosti sa mnom..pustopoljina wrote:"Moja" iranka je prefina. Da sam lezb bila bi mi curamoonca wrote:Poznjem neke Iranke....jako fine. Iranci su drugaciji od ostalih komsija.zena...starija je godinu od mene.
Uljudni, fini, kulturni...nekad arogantni nacionalisti![]()
Ima nekad onaj modus srbi (tj. Iranci), pa amebe...
al' fascinira me nacin na koji je uvijek iskrena i otvorena, a tako pristojna.
Imaju znanje i strucnost u tom polju.animals wrote:Kako mislis..dobro buse ili ..Edin H. wrote:
Od busotine do ves masine..Edin H. wrote:Imaju znanje i strucnost u tom polju.animals wrote:Kako mislis..dobro buse ili ..Edin H. wrote:
Upoznao sam jednog inzinjera iz Irana,imao dobru tuple tamo kaze.
Imao neku frku, trazio azil u Engleskoj.
Englezi ga dva puta pokusali deportovati u Iran sa zenom, naprave frku u avionu, pa ih lotapi izbaci.
Na kraju mu dali status, sta ce, nakon dvije nedjelje ostavila ga zena.![]()
Sad popravlja ves masine, struju, tako to...
Desi se kad ne postujes lik i djelo ajatolaha Hoimeinijaanimals wrote:Od busotine do ves masine..Edin H. wrote:
Imaju znanje i strucnost u tom polju.
Upoznao sam jednog inzinjera iz Irana,imao dobru tuple tamo kaze.
Imao neku frku, trazio azil u Engleskoj.
Englezi ga dva puta pokusali deportovati u Iran sa zenom, naprave frku u avionu, pa ih lotapi izbaci.
Na kraju mu dali status, sta ce, nakon dvije nedjelje ostavila ga zena.![]()
Sad popravlja ves masine, struju, tako to...
e jebem te zivote i pravdo
Milion filipinaca bi sutra potpisali da radi u Bosni, pa covjece oni su rasuti po arapskom svijetu gdje ih ugnjetavaju kako znaju i umiju...700 maraka ne dobiju kao konobari ni u Emiratima. Ljudi zive na rubu egzistencije, i bruka ih nije ni placena redovno i ne mogu izaci iz zemlje zbog dugova...i da im neko kaze da idu u zemlju u sred Evrope za 400 maraka....pa to je jack pot.Rizvan wrote:Nevjerovatno kakva gluposti objavljuju naši mediji. I to oni najposjećeniji.![]()
Tajlandžani rijetko idu šljakati u puno razvijenije zemlje, a kamo li da će doći kod nas. Nema ovaj Tomislav pojma o Tajlandu.
A tek filipinci koji su rasuti po cijelom svijetu, baš će potrošiti hiljade maraka na putovanje, da bi došli konobariti u Bosnu za 400 - 700 maraka.
Joj jarane kad to počne dramiti...animals wrote:Imam ja jednog Iranca, radi sa mnom..
jednog dana dosao na posao sav izgreban po licu i vratu,..
ja mislio potukao se sa nekim..
kaze, imao raspravu sa zenom![]()
nisam znao da su Iranke opasne tako..
U Swe su importirali Filipince sa sumnjivim vozačkim dozvolama za kamion da im voze kamione.Hendrix wrote:Milion filipinaca bi sutra potpisali da radi u Bosni, pa covjece oni su rasuti po arapskom svijetu gdje ih ugnjetavaju kako znaju i umiju...700 maraka ne dobiju kao konobari ni u Emiratima. Ljudi zive na rubu egzistencije, i bruka ih nije ni placena redovno i ne mogu izaci iz zemlje zbog dugova...i da im neko kaze da idu u zemlju u sred Evrope za 400 maraka....pa to je jack pot.Rizvan wrote:Nevjerovatno kakva gluposti objavljuju naši mediji. I to oni najposjećeniji.![]()
Tajlandžani rijetko idu šljakati u puno razvijenije zemlje, a kamo li da će doći kod nas. Nema ovaj Tomislav pojma o Tajlandu.
A tek filipinci koji su rasuti po cijelom svijetu, baš će potrošiti hiljade maraka na putovanje, da bi došli konobariti u Bosnu za 400 - 700 maraka.
Turkinje opet ljubomorne i još od tebe traže da si ljubomoran. Ako si flegman - kad tad će ti uspjet dignuti pritisak.insomnia78 wrote:Batina je iz raja izasla. To mogu ovim EU pedercicima. Harap odmah ispuca samarima
Uf, neki dan na poslu gledam kroz prozor - ide Arap ulicom i tespiha. Iza njega ide žena, u jednoj ruci ogromna papirnata kesa, drugom vuče natovarena kolica.insomnia78 wrote:Kod mene je komsija za kosu vuce kroz mahalu. Ne jebe lik ni policiju, socijalnu sluzbu, picke materine
Moja nije, ali je ters zestoki.animals wrote:Imam ja jednog Iranca, radi sa mnom..
jednog dana dosao na posao sav izgreban po licu i vratu,..
ja mislio potukao se sa nekim..
kaze, imao raspravu sa zenom![]()
nisam znao da su Iranke opasne tako..