PS Planiraju li kakve odbrambene dovoditi?!
Liverpool FC
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- BHF_Manijak
#10501 Re: Liverpool FC
E hajde da i tog Markovica vidim hebo ga Markovic i majka. Najavljuje se k'o Ronaldo i Messi zajedno. I plus placen 25 miliona eura. Ako ne bude or'o teren po Anfieldu, treba odjebati onog supka zaduzenog za transfere.

-
todd_smith
#10502 Re: Liverpool FC
Pa onaj Aly bek ili sta vec 22miliona 
- BHF_Manijak
#10503 Re: Liverpool FC
Koji ba? Dosad dosli Can, Lambert i Lallana. 
-
Mustang1
#10504 Re: Liverpool FC
Ako misli na Aly Cissokha on je bio na posudbi iz Valencie i sumnjam da ce on ostajati.. Negdje sam procitao danas da ce Aspas biti ukljucen u ponudu za Morena
-
Mustang1
#10505 Re: Liverpool FC
Ako misli na Aly Cissokha on je bio na posudbi iz Valencie i sumnjam da ce on ostajati.. Negdje sam procitao danas da ce Aspas biti ukljucen u ponudu za Morena
- PrtiBeeGee
#10506 Re: Liverpool FC
Goal.com:
DONE DEAL: Suarez to Barcelona finalised at €88m!
Luis Suarez is on the brink of officially completing his sensational transfer from Liverpool to Barcelona after the terms of a deal worth just over €88 million were agreed on Wednesday night.
The agreement comes after a week of negotiations between the clubs, with an announcement expected in the coming days - perhaps even within 24 hours.
DONE DEAL: Suarez to Barcelona finalised at €88m!
Luis Suarez is on the brink of officially completing his sensational transfer from Liverpool to Barcelona after the terms of a deal worth just over €88 million were agreed on Wednesday night.
The agreement comes after a week of negotiations between the clubs, with an announcement expected in the coming days - perhaps even within 24 hours.
-
todd_smith
#10507 Re: Liverpool FC
Ma prosle sezone, on ili Sahko ili kako vec znam da vas je jedna od te dvije krampe kostala oko 20mil, sta je onda 25m za tog MarkovicaBHF_Manijak wrote:Koji ba? Dosad dosli Can, Lambert i Lallana.
- BHF_Manijak
#10508 Re: Liverpool FC
Liverpool i preplacivanje igraca, to dvoje obavezno ide u istu recenicu! 
-
Mustang1
#10509 Re: Liverpool FC
Znaci sada je na redu Alexis da zali sto nije izabrao Liverpool nakon Salaha,Eriksena i mnogih drugih 
- PrtiBeeGee
#10510 Re: Liverpool FC
Dosao je i taj dan. Luis Suarez i zvanicno vise nije clan Liverpool FC. Ovim putem zelimo da se zahvalimo Luisu koji je pomogao da se nas klub vrati u vrh engleskog fudbala i ligu prvaka. Sretno Luis Suarez i veliko YNWA
http://www.liverpoolfc.com/news/latest- ... z-to-leave
OFICIJELNO: LUIS SUAREZ VISE NIJE IGRAČ LIVERPOOLA !
SUAREZ: Teška srca napuštam Liverpool i odlazim u Barcelonu, u novi život i u nove izazove, Ja i moja porodica smo se zaljubili u ovaj grad i klub, ali ono najvaznije, zaljubili smo se u vas, navijace, uvijek ste me podrzavali i mi kao porodica vam to nikada nećemo zaboraviti, uvijek ćemo biti navijači Liverpoola."
-Nadam se da razumijete moju odluku, klub je uradio sve da ostanem ali život i igranje u Španiji, gdje moja familija živi je moj životni san i ambicija i ja smatram da je došlo vrijeme za to.
-Želim sve najbolje Brendanu i momcima, klub je u dobrim rukama i siguran sam da će biti uspješni sljedeće sezone.
-Jako sam ponosan na to što sam pomogao Liverpoolu da se vrati u englesku elitu i u ligu šampiona.
-Hvala vam još jednom za sve sjajne momente i sjećanja, YOU'LL NEVER WALK ALONE !"
http://www.liverpoolfc.com/news/latest- ... z-to-leave
OFICIJELNO: LUIS SUAREZ VISE NIJE IGRAČ LIVERPOOLA !
SUAREZ: Teška srca napuštam Liverpool i odlazim u Barcelonu, u novi život i u nove izazove, Ja i moja porodica smo se zaljubili u ovaj grad i klub, ali ono najvaznije, zaljubili smo se u vas, navijace, uvijek ste me podrzavali i mi kao porodica vam to nikada nećemo zaboraviti, uvijek ćemo biti navijači Liverpoola."
-Nadam se da razumijete moju odluku, klub je uradio sve da ostanem ali život i igranje u Španiji, gdje moja familija živi je moj životni san i ambicija i ja smatram da je došlo vrijeme za to.
-Želim sve najbolje Brendanu i momcima, klub je u dobrim rukama i siguran sam da će biti uspješni sljedeće sezone.
-Jako sam ponosan na to što sam pomogao Liverpoolu da se vrati u englesku elitu i u ligu šampiona.
-Hvala vam još jednom za sve sjajne momente i sjećanja, YOU'LL NEVER WALK ALONE !"
- PrtiBeeGee
#10511 Re: Liverpool FC
Sky Sports (i jos neki portali) prenosi da je Liverpool u razgovorima sa Wilfried Bony-em te da celnici kluba vec pregovaraju sa igracevim menadzerom. Cijena bi, navodno, bila oko 19-20M funti.
http://www.thisisanfield.com/2014/07/wi ... m-striker/
Ovo postaje sve gore i gore zamjenu za Suareza vide u Bonyu pa dokle vise ide ova transfer politika svake godine nas gura sve dublje i dublje i bacamo pare na glupe igrace... Liverpool je ubjedljivo najvise para bacio u EPL na dovodjenje ovakvih igraca koje prodamo poslije za sezonu dvije... Pa Chelsea se pojacava sa Diego Costa, Cesc Fàbregas United Luke Shaw, Ander Herrera i kako prenosi AS haman je i Di Maria na korak do potpisa za United (55Mil)... City ce pokupovat sve zivo, Arsenal doveo Alexis Sánchez i bit ce tu jos kvalitetnih pojacanja !!! A Liverpool nek dovodi ove Dzerize Bonye Lallane Aspasove i ostale igrace koji su za klubova poput Norwicha Sunderland QPR itd itd... Nije mi jasno imali smo 80-90Mil da trosimo od Suareza ce doci jos 100mil i oni dovode igrace koji komotno mogu igrat ovdje kod nas na Balkanu neko prosjecnu ulogu
.... Sve kukamo nema Liger Prvaka nema kvalitetnih pojacanja nece da nam niko dodje veliki je to minus a vidi Uniteda ko Liverpool prosle sezone ostao bez i jednog natjecanja i opet je odradio 432149213'94821983412 puta bolje transfere od Liverpool-a jos su u ogromnom financijskom minusu radi prosle sezone... Evo vratila se LP gdje su kvalitetni igraci gdje su ta zvucna imena???????? Liverpool je samo "JAK NA PRICI" koja se vuce po medijima !!! Pa bolje smo igrace "htjeli" dovesti prosle godine nego ovoe al eto ti isti igraci odose u klubove gdje se igra LP sto sad nema ni priblizno kvalitetnih igraca kao prosle godine???? Vukla se prica za jednog Yevhen Konoplyanka i gdje je sad taj isti??? pa Konoplyanka je 10000 puta bolji igrac od Lallane i korisniji eto sad ima para sto ga ne dovode ?!?!?!?!?! Sad kad se ima para ista prica za vrh tabele a realnost nam je 5,6,7,8 mjesto NAZALOST !!!!!!!
http://www.thisisanfield.com/2014/07/wi ... m-striker/
Ovo postaje sve gore i gore zamjenu za Suareza vide u Bonyu pa dokle vise ide ova transfer politika svake godine nas gura sve dublje i dublje i bacamo pare na glupe igrace... Liverpool je ubjedljivo najvise para bacio u EPL na dovodjenje ovakvih igraca koje prodamo poslije za sezonu dvije... Pa Chelsea se pojacava sa Diego Costa, Cesc Fàbregas United Luke Shaw, Ander Herrera i kako prenosi AS haman je i Di Maria na korak do potpisa za United (55Mil)... City ce pokupovat sve zivo, Arsenal doveo Alexis Sánchez i bit ce tu jos kvalitetnih pojacanja !!! A Liverpool nek dovodi ove Dzerize Bonye Lallane Aspasove i ostale igrace koji su za klubova poput Norwicha Sunderland QPR itd itd... Nije mi jasno imali smo 80-90Mil da trosimo od Suareza ce doci jos 100mil i oni dovode igrace koji komotno mogu igrat ovdje kod nas na Balkanu neko prosjecnu ulogu
-
missko
#10512 Re: Liverpool FC
Hajd sto nikog ne dovode al sto bar najbolje ne sacuvaju. Znal se posto ode Suki jel tacno da je za Primeru bila klauzula 80 mil €
- PrtiBeeGee
#10513 Re: Liverpool FC
75Mil funti oko 90-95Mil €missko wrote:Hajd sto nikog ne dovode al sto bar najbolje ne sacuvaju. Znal se posto ode Suki jel tacno da je za Primeru bila klauzula 80 mil €
-
todd_smith
#10514 Re: Liverpool FC
Bony bi bio pristojno pojacanje, ali ne i zamjena za jednog Suareza. Cavani bi npr bila bolja opcija ali nemate pare za duze staze za Cavanija.
Ko zna kakav ce biti poslije povrede, ali Bony je dobar napadac, dokazao se u EPLu prosle sezone.
Ko zna kakav ce biti poslije povrede, ali Bony je dobar napadac, dokazao se u EPLu prosle sezone.
- JoseMujica
- Grijem se na: malograDŽane
- Vozim: Tuarega
- Horoskop: Poskok
#10515 Re: Liverpool FC
Bony je solidan igrač, ali zar niej on nešto skršen bio? ili sam ja zamjenio s nekim drugim 
ps
al dobar učinak ima...prvi broj su nastupi, drugi golovi, treći asistencije
Eredivisie 65 46 14 10 1 - 5.582'
Synot liga Synot liga 59 22 5 6 - - 4.472'
Premier League Premier League 34 17 5 4 - - 2.470'
Europa League Europa League 21 9 2 3 - - 1.662'
Europa League Qualifiers Europa League Qualifiers 8 7 2 - - - 683'
UEFA Champions League Qualification Champions League Qualification 6 2 - 2
ps
al dobar učinak ima...prvi broj su nastupi, drugi golovi, treći asistencije
Eredivisie 65 46 14 10 1 - 5.582'
Synot liga Synot liga 59 22 5 6 - - 4.472'
Premier League Premier League 34 17 5 4 - - 2.470'
Europa League Europa League 21 9 2 3 - - 1.662'
Europa League Qualifiers Europa League Qualifiers 8 7 2 - - - 683'
UEFA Champions League Qualification Champions League Qualification 6 2 - 2
- King_Kenny
#10516 Re: Liverpool FC
Uživao sam gledati Suáreza prošle sezone. Liverpool s njim i bez njega neće biti ista ekipa. Ostaje da se vidi kako Rodgers bez najboljeg igrača može pripremiti tim za narednu sezonu. Ako uspije Liverpool uglaviti među 4 ekipe u predstojećoj sezoni, onda je veliki trener. A sezona ce biti teža negon prošla.
- MyTao
#10517 Re: Liverpool FC
U napadu se ne trazi zamjena za Suareza jer to vec imamo u Sturridgu, vjerovatno da ce slijedece sezone BR igrati sa jednim napadacem I krilima. Bony bi bio zamjena za njega. Lambart je tu da pruzi nesto kada Treba plan B.
Sada pojacati odbranu I Sve je na mjestu.
- Towelie
#10518 Re: Liverpool FC
Nije tacno, klub ce kupiti jos jednog world class napadaca (pominje se HIguain), ili nekog ko to moze brzo da postane. Ne moze Staridz da vodi napad Liverpula ne toliko zbog kvaliteta vec zbog sklonosti povredama. Ako od njega klub dobije 30 utakmica u sezoni, treba da budu zadovoljni. A kada se Staridz povredi, ostaje Lambert kao alternativa, a to sigurno nije nesto cime bi Rodzers niti navijaci bili zadovoljni. Na krilu ce doci Markovic, ocekuje se samo jos da predje lekarske preglede i od njega ocekujem puno u buducnosti. Ne nuzno ove sad sezone, ali za 2-3 da. Liverpul ce imati sasvim solidan roster igraca u napadu ako sve bude islo po planu. Tu ce biti Staridz, Sterling, novi napadac, Markovic, Lalana, Kutinjo...Sasvim dovoljno opcija.MyTao wrote:U napadu se ne trazi zamjena za Suareza jer to vec imamo u Sturridgu, vjerovatno da ce slijedece sezone BR igrati sa jednim napadacem I krilima. Bony bi bio zamjena za njega. Lambart je tu da pruzi nesto kada Treba plan B.
Odbranu zaista treba pojacati. Lovren se spominje kao novi centralni bek, ali za sada nema nista konkretno. Potreban je i novi levi bek. Moreno je bio aktuelan, ali Sevilja zeli previse para, pa se od toga odustalo. Klub je trenutno u potrazi za novim metama.
Ono sto najvise ohrabruje jeste Rodzers. Verujem da ce on vrlo pametno potrositi 90 miliona od Suareza plus novac koji ima za transfere i da ce Liverpul napraviti jak tim koji ce biti u top3 u Engleskoj sledece sezone i koji ce se uspesno boriti na 4 fronta.
- PrtiBeeGee
#10519 Re: Liverpool FC
Ja koliko znam bilo koji poznati klub kad proda svog najboljeg igraca ne dovodi 2 ili 3 prosjecna igraca nego dovodi jedno jako zvucno ime !!! samo u Liverpoolu se kupuju Bony Lallana Lambert i tako to
- JoseMujica
- Grijem se na: malograDŽane
- Vozim: Tuarega
- Horoskop: Poskok
#10520 Re: Liverpool FC
BR očigledno priprema remont tima....imao je prošle sezone gricka i moglo se igrati na njega...sada nema gricka i mora taktički drugačiej posložiti ekipu za šta treba i novih igrača.....druga je stvar što su i završetak sezone, ali i SP, pokazali problematičnost Gerrarda i mora čoek, pored napada, popunjavati i sredinu
- PrtiBeeGee
#10521 Re: Liverpool FC
Luis Suarez LIVERPOOL
Games: 133
Goals: 82
Assists: 53
Na ovakvog igraca ce Liverpool cekati narednih 50 godina !!!
Games: 133
Goals: 82
Assists: 53
Na ovakvog igraca ce Liverpool cekati narednih 50 godina !!!
- Gandalf
#10522 Re: Liverpool FC
Bonny je još i super pojačanje kakve su levate dovodili u klub :
Alen - 16 mil.
Aspas&Alberto - 14 mil.
Borini - 10 mil.
Sakho - 17 mil.
O Carrollu i Downingu se mogu pisati i knjige o njihovoj katastrofičnosti. Niti od jednog od tih skupo plaćenih balvana još nismo vidjeli koristi, Bonny bi u 2 sezone bar zabio 20 golova, možda i pokoji asist, iako nije WC igrač, on je prof.dr. fudbala za navedene i korisniji od ovih gore svih zajedno sabranih i pomnoženih levatina.
Bonny je sigurno korak naprijed u odnosu na gore pobrojane tarabe, a što nema zvučnijih imena, to je već kriva uprava koja se izgleda boji dovesti etablirano fudbalsko ime, tako da jbg mi ćemo dovesti Bonnya (koji je ako ništa solidan igrač, koji će bar donekle isplatiti uloženih 20 miliona) a Chelsea Diega Kostu, mada sam siguran da će Škrtel opet imati više postignutih golova od udarne igle Plavaca
Alen - 16 mil.
Aspas&Alberto - 14 mil.
Borini - 10 mil.
Sakho - 17 mil.
O Carrollu i Downingu se mogu pisati i knjige o njihovoj katastrofičnosti. Niti od jednog od tih skupo plaćenih balvana još nismo vidjeli koristi, Bonny bi u 2 sezone bar zabio 20 golova, možda i pokoji asist, iako nije WC igrač, on je prof.dr. fudbala za navedene i korisniji od ovih gore svih zajedno sabranih i pomnoženih levatina.
Bonny je sigurno korak naprijed u odnosu na gore pobrojane tarabe, a što nema zvučnijih imena, to je već kriva uprava koja se izgleda boji dovesti etablirano fudbalsko ime, tako da jbg mi ćemo dovesti Bonnya (koji je ako ništa solidan igrač, koji će bar donekle isplatiti uloženih 20 miliona) a Chelsea Diega Kostu, mada sam siguran da će Škrtel opet imati više postignutih golova od udarne igle Plavaca
- AmiĐa_Idriz
#10523 Re: Liverpool FC

Bilo je Suareza i prije,i uvijek se mislilo kako neće više biti igrača kao MacManaman,Owen,Xabi,Torres...naći će se zamjena i za njega,nema frke
- BHF_Manijak
#10524 Re: Liverpool FC
Svakim danom, svakim novim clankom, sve se vise ibretim i padam u deprsiju!
Jebo ih Bony u usta ona odvratna, nesposobna!!! Pa jebote imas Lukakua, covjeka koji vapi za novim klubom, a ti ovog metilja dovodis!
Mislim nije Bony los, ali ja da imam na raspolaganju 60 mil eura na transfere i 90 u zraku (Suarez), na Bonya bih gledao k'o na Lazara Popovica!
Benteke, Lukaku, obojica su kvalitetniji od njega 18 puta. S odbranom se izgleda ni ove godine nece nista uraditi, odnosno s bekovima. Valja opet onog odvratnog Johnsona gledati i strepiti svaku tekmu!
Zadnji vezni? Nista izgleda. M'Villa se spominjo svaki dan unaza pola godine, sad ni rijec.
Konopljanka isto. a ubjedjen sam milijardu % da je Konopljanka Robben za Lallanu. Zivi bili pa vidjeli.
Da su barem Shawa na beka doveli, da Hummelsa preotmu Unitedu/Barci, pa hajde, vec...
Ma samo se nerviram bezze. Ova sezona ce biti jedna od onih drustrirajucih, gdje ces 8 mjeseci cekati da se igraci uklupe, da pojacanja nadodju. I na kraju... Nadoci ce za West Bromvicha, Hulla i slicnih.
Jebo ih Bony u usta ona odvratna, nesposobna!!! Pa jebote imas Lukakua, covjeka koji vapi za novim klubom, a ti ovog metilja dovodis!
Mislim nije Bony los, ali ja da imam na raspolaganju 60 mil eura na transfere i 90 u zraku (Suarez), na Bonya bih gledao k'o na Lazara Popovica!
Benteke, Lukaku, obojica su kvalitetniji od njega 18 puta. S odbranom se izgleda ni ove godine nece nista uraditi, odnosno s bekovima. Valja opet onog odvratnog Johnsona gledati i strepiti svaku tekmu!
Zadnji vezni? Nista izgleda. M'Villa se spominjo svaki dan unaza pola godine, sad ni rijec.
Konopljanka isto. a ubjedjen sam milijardu % da je Konopljanka Robben za Lallanu. Zivi bili pa vidjeli.
Da su barem Shawa na beka doveli, da Hummelsa preotmu Unitedu/Barci, pa hajde, vec...
Ma samo se nerviram bezze. Ova sezona ce biti jedna od onih drustrirajucih, gdje ces 8 mjeseci cekati da se igraci uklupe, da pojacanja nadodju. I na kraju... Nadoci ce za West Bromvicha, Hulla i slicnih.
-
Mustang1
#10525 Re: Liverpool FC
Smiri se bolan polako nije jos prijelazni rok ni poceo kako treba
Opusti se i uzivaj .. Nemoj za ozbiljno uzimati dok ne vidis igraca sa dresom Liverpoola .. Znaci za sada su to samo Lallana, Lambert i Can .. Ostalo je sve moguce ali nije gotovo .. Meni je drago da se Reus poceo provlaciti kroz medije u vezi sa Liverpoolom a nek se pribiljezi kad sam ga ja spominjao