Plavih_11 wrote:Srijeda, 18.07. u 20:00.Kemal Malovčić wrote:UKOLKOE SATI TEKMA BOK VAS POGLEDO HOĆU JEDNOM I ŽELJU DGLEDAm?!!!!
BH klubovi u Evropi - 2012/13
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Kemal Malovčić
#1051 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13
-
BEHAba
#1052 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13
Bas sad sam pretrazio...
Sarajevo ide da ukine seriju
Levski u Evropi nije porazen kuci od 2010
Levski-Dundalk 6:0
Levski-Kalmar 5:2
Levski-AIK 2:1
Levski-Gent 3:2
Levski-Lille 2:2-autogol levskog
Levski-Sporting 1:0
Levski-Spartak Trnava 2:1
Sarajevo ide da ukine seriju
Levski u Evropi nije porazen kuci od 2010
Levski-Dundalk 6:0
Levski-Kalmar 5:2
Levski-AIK 2:1
Levski-Gent 3:2
Levski-Lille 2:2-autogol levskog
Levski-Sporting 1:0
Levski-Spartak Trnava 2:1
Last edited by BEHAba on 15/07/2012 16:05, edited 6 times in total.
- Charuga
- Globalni moderator
#1053 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13
http://www.klix.ba/forum/viewforum.php?f=14
Ovde mozete do mile volje raspravljati o nasim klubovima u evropskim takmicenjima. Vracajte se unazad koliko hocete ...
Ovde mozete do mile volje raspravljati o nasim klubovima u evropskim takmicenjima. Vracajte se unazad koliko hocete ...
- BHF_Manijak
#1054 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13
Jebiga jarane preozbiljno shvatas stvari, jednostavno mozda to i nije tako kako si napisao, ali je raji tako izgledalo i simpaticno bilo od cega je krenula zajebancija, pa cak i iz tvog tabora je ljudi bilo kojem je to sega bilo. Ne primaj k srcu previse ovu zajebanciju, ha ya.Salah ad-Din wrote: E jbg sad.
Kako smijete tako izvrtati tuđe riječi?
Gdje sam ja spomenuo da nisam SMIO ići na utakmicu? Jednostavno, živio sam u prigradskom naselju, ići na utakmice nam nije bila furka, ali kada bi me neko pitao za koga navijaš bilo je za Sarajevo. u 4. srednje sam upoznao jarana koji ide na utakmice, sa njim sam krenuo i to zavolio. Kakav je problem tu? Šta u ovom gradu samo ko se rodio ovdje ima pravo da živi? Samo onaj koji je u pelenama išao na utakmice, ima pravo i sada da ide? Koji vam je više?
Koliko ste vi jadni to nije normalno, zaboravljate, kada sam se počeo tek furati na utakmice (prije 3 godine), nigdje vas nije bilo, sad ste se nešto digli. Ne daj Bože da ste vi u situaciji u kojoj je Sarajevo trenutno, opet bi na sjeveru bila parola "Stop majorizaciji Manijaka iz Sarajeva", ako možeš shvatiti zašto ta parola, jer si ograničen kao avlija.
Nemoj više izvrtati moje riječi! Ako hoćeš da budeš pametan nađi taj moj post pa citiraj!
-
north
#1055 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13
Ako se ne varam, najava je bila na zbroj golova, kao 3+, demoliranje i slično, sad odjednom uplata će ići "samo" na fiksni kec...leet wrote:Nemoj da se kasnije stavljaju humanitarni brojevi.cvrčak_na_hedonizmu wrote:1.55 kec na Levskog![]()
Biće para kada nahvatam -0.75 i -1.5 Eto džabnog odmora Cro
Neka, neka, na ove kvote su raja uvijel letila kao muhe na g... samo uplaćujte, po mogućnost zadužite se i udrite iz 1/1...ima ovdje humane raje na forumu, skuckaćemo valjda nešto da ne bi neki ostali bez hljeba
- ultima_palabra
#1056 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13
I ja mislim da se nećete izblamirati, nekih 2:0 ili 3:1 ili tako nešto. Ipak realno govoreći, 1,55 je stvarno poklon za običnog keca, djeluje mi nevjerovatno 
- JThomas
#1057 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13
dosta toga će ovisiti kako počne utakmica, naše ekipe su još uvijek psihološki jako slabo pripremljene, možda i lošije nego fizički.
i ja sam lično skloniji misliti da neće biti sad neka aman zaman katastrofa.
i ja sam lično skloniji misliti da neće biti sad neka aman zaman katastrofa.
- ultima_palabra
#1058 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13
Ali čak i da u Sofiji bude 1:1 ili 2:2, za mene bi Levski bio favorit u revanšu.
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#1059 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13
Kakav ba Ljevski, nije United. Čuj Bugarskaultima_palabra wrote:Ali čak i da u Sofiji bude 1:1 ili 2:2, za mene bi Levski bio favorit u revanšu.
-
LSD
#1060 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13
I mi i kone moramo zabiti po gol u prvom mecu u gostima, ako se nadamo nekom prolazu.
A bugarima se fakat dala mitska snaga u rangu Barcelone (i to od strane mnogih pitara
) nenormalno pretjerivanje...a ja ovaj Levski nikad nisam vidio u grupama LP.
A bugarima se fakat dala mitska snaga u rangu Barcelone (i to od strane mnogih pitara
- JThomas
#1061 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13
bio je jednom.
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
#1062 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13
Nenormalan pesimizam vlada, možda je to i dobra stvar, vidjet ćemo.LSD wrote:A bugarima se fakat dala mitska snaga u rangu Barcelone (i to od strane mnogih pitara)
- ultima_palabra
#1063 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13
Mislim da je to više zbog vaših slabosti... da imate ekipu kao prije 3 godine, ja bih vam dao 50% šansi.leet wrote:Nenormalan pesimizam vlada, možda je to i dobra stvar, vidjet ćemo.LSD wrote:A bugarima se fakat dala mitska snaga u rangu Barcelone (i to od strane mnogih pitara)
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
#1064 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13
Mah, imali smo i lošijih sastava u prošlosti pa nije vladao ovoliki pesimizam. Uz bolju igru odbrani ( nemoguće da imamo loše igrače u odbrani, prije da imaju neke sihire
) sve je moguće.
@leškarenje
Upravo tako, kako kod koga, ja mislim da ćemo dobiti tamo.
@leškarenje
Upravo tako, kako kod koga, ja mislim da ćemo dobiti tamo.
-
north
#1065 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13
Pa možda je realno mogla biti nešto manja, ali je malo previše reći da je to čudo ili "nevjerovatno"....po mnogima je trebala biti 1,05ultima_palabra wrote:I ja mislim da se nećete izblamirati, nekih 2:0 ili 3:1 ili tako nešto. Ipak realno govoreći, 1,55 je stvarno poklon za običnog keca, djeluje mi nevjerovatno
Neko spomenu psihološki momenat, koji je kod naših ekipa uvijek do sada bio luzerski, možda kod Sarajeva ponajviše, tačno da je i do toga, ali sad u Sarajevu su mnoga nova imena, koja nemaju razloga izaći spuštenih gaća, dosta je tu igrača preko Drine koja za razliku da ne budem pogrešno shvaćen, ali za razliku od mnogih bošnja imaju drugačiji mentalni sklop, o čemu je kolega @Libero jednom ranije pisao...Naravno da to neće sigurno biti odlučujuće, jer kvalitet je svakako 95% uspjeha, ostalo sreća i eventualno nešto drugo, ali eto može se desiti da bude bitno na terenu..
Nek nam je jednim i drugim bog na pomoći, Sarajevu je svakako dosta teže, ali ne treba ni pisati šta bi značilo da oba predstavnika prođu dalje...
-
LSD
#1066 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13
Pa nece ni Sarajevo igrati kao protiv ovih sa Malteleet wrote:Nenormalan pesimizam vlada, možda je to i dobra stvar, vidjet ćemo.LSD wrote:A bugarima se fakat dala mitska snaga u rangu Barcelone (i to od strane mnogih pitara)
Ako ce ici u Sofiju sa pesimistickim stavom (Daj da što manje izgubimo), jbg onda od toga nema ništa....to je siguran put u poraz, a možda i katastrofu.
- ultima_palabra
#1067 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13
Vala ja nešto ne pamtim da ste bili lošiji... možda ne toliko zbog samih imena koliko zbog neuigranosti. Mi prošle godine prođosmo one konjeviće baš zato što su imali 7-8 novih igrača.
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
#1068 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13
Neuigrani smo u odbrani čitavu polusezonu i to mi nikako nije jasno.. Primamo 1.35 gol po utakmici 
-
north
#1069 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13
Što se tiče primanja puno golova, svakoj crnoj seriji dođe kraj, nema bolje prilike od ove za tako nešto...ako trener i igraču nisu toga svjesni, jebi ga onda, ali ja vjerujem da itekako jesu..
- Kardelj01
#1070 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13
Ja ih se ne sjećam.leet wrote:Mah, imali smo i lošijih sastava u prošlosti .
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
#1071 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13
Ma realno, ekipa protiv Genka je bila tu negdje sa ovom 100% ( doduše, Lede je bio u strašnoj formi a tu je bio i Zeka koji je rješavao tekme jednim potezom ), još su nam tada otišli Obuća i Ihtijarević koji su puno značili ekipi pa smo uspjeli proći. Imamo i sada odličnih igrača u sastavu ali nešto jednostavno ne štima.. Mislim da je Jović najslabija karika definitivno, siguran sam da bi vladao optimizam da je Hus tu.Kardelj01 wrote: Ja ih se ne sjećam.
- Kardelj01
#1072 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13
Ne slažem se da je ekipa protiv Genka bila tu negdje, bila je dosta jača. Pogledaj tadašnjih prvih 11 pa ćeš vidjeti, eto ne moraš gledati klupu na kojoj je bio Zeka.leet wrote:Ma realno, ekipa protiv Genka je bila tu negdje sa ovom 100% ( doduše, Lede je bio u strašnoj formi a tu je bio i Zeka koji je rješavao tekme jednim potezom ), još su nam tada otišli Obuća i Ihtijarević koji su puno značili ekipi pa smo uspjeli proći. Imamo i sada odličnih igrača u sastavu ali nešto jednostavno ne štima.. Mislim da je Jović najslabija karika definitivno, siguran sam da bi vladao optimizam da je Hus tu.Kardelj01 wrote: Ja ih se ne sjećam.
Ali se slažem za trenera. Ima mnogo i do njega, naravno da bi ovo Hus prisilio da jedu travu.
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
#1073 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13
Zeka je morao biti na klupi, godine + strah od letenja.. Bilo je i u onoj ekipi fakat loših karika tipa Babića npr. ili Alaima koji je nekada vadio sve živo a nekada kiksao gore od Adilovića. Vjerovatno ona ekipa jeste za nijansu jača ali ja sam ubijeđen da se iz sadašnje ekipe može izvući puuuuuuuuuuuuuuuno više nego što to Jović radi.
Nego, prošle godine smo imali 100% slabiju ekipu pa smo opet prošli Orebro čisto zato jer je Plišek sposobniji od Jovića, po mom mišljenju naravno. Od Sparte nismo trebali primiti 5 golova ( 2 totalno bezveze primljena gola pred kraj utakmice ) a ni prvenstvo nije loše odigrano ako ne "brojimo" SVE jače utakmice. Uglavnom, ovoj ekipi definitivno treba bolji trener ( ILI da Jović dođe sebi, nije valjda uzeo one trofeje sa Zrinjskim na "lijepe oči" ) a ne bi škodilo i da se zaposli psiholog.
Nego, prošle godine smo imali 100% slabiju ekipu pa smo opet prošli Orebro čisto zato jer je Plišek sposobniji od Jovića, po mom mišljenju naravno. Od Sparte nismo trebali primiti 5 golova ( 2 totalno bezveze primljena gola pred kraj utakmice ) a ni prvenstvo nije loše odigrano ako ne "brojimo" SVE jače utakmice. Uglavnom, ovoj ekipi definitivno treba bolji trener ( ILI da Jović dođe sebi, nije valjda uzeo one trofeje sa Zrinjskim na "lijepe oči" ) a ne bi škodilo i da se zaposli psiholog.
-
finnac
#1074 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13
Ale je bio odlican tada, nesto poput adilovica za vrijeme Pliseka..Imamo sada Hadzica u napadu koji je tu negdje sa Zekom, Husejnovic..mislim da nismo odavno imali boljeg igraca..kad se tu doda Karamatic, Sesar i Zlatkovic ova ekipa ima ogromne sanse.Sad je problem sto Jovic ne zna iskoristiti ove igrace kako treba.Sve mi se cini da su nekako igraci opali u forimi i da su dosta losiji nego za vrijeme Pliseka...Prvenstveno mislim na Adilovia, Torlaka i Suljica.Sta im je ovaj uradio i jeli uopste do Jovica ne znam, znam samo da su naglo opali sto se tice i Kondicije i kvaliteta...Nadat se pozitivnom rezultatu, ako nista na penale da se prodze(kad smo mogli Helnsingbrog izbacit) i nosat se sa Clujom ravnopravno mozemo i sa ovima...Nisu nesto puno kvalitetniji.Mislim da imamo duplo bolji napad nego Levski, samo odbrana treba da odradi svoje i da se Comor i Sesar zajedno sa Adilovicem malo dozovu i nema problema. U ostalom MI SMO SARAJEVO, A ONI SU K***Cleet wrote:Zeka je morao biti na klupi, godine + strah od letenja.. Bilo je i u onoj ekipi fakat loših karika tipa Babića npr. ili Alaima koji je nekada vadio sve živo a nekada kiksao gore od Adilovića. Vjerovatno ona ekipa jeste za nijansu jača ali ja sam ubijeđen da se iz sadašnje ekipe može izvući puuuuuuuuuuuuuuuno više nego što to Jović radi.
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
#1075 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13
finnac wrote:MI SMO SARAJEVO, A ONI SU K***C![]()