Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Cholina_Lokica wrote:A sta se smatra pod orangutanom u ljudskom rodu? Meni su oni bas kul majmuni Jel' samo po dlakavosti il' po necem drugom se gleda ovdje
anoush wrote:Senfu, ne da si fulio, nego veze nemaš o čemu pričaš...
Sponzoruša MORA biti lijepa, jer ako nije lijepa, neće je ciljna grupa ni primjetiti, ALI ako se mačkom i po smatra ženska koja je s nekim kriminalcem iz samo jednog razloga - PARE, nije mi baš jasno kako ste ostale vrijednosti u životu rasporedili....
Pa haman pa ni ti veze nemas, pogledaj post iznad svog, nikad u zivotu nisam cula da neko sa macka i po ocjenjuje necije moralne i inatelektualne osobitosti
U pravu je. Fizički izgled žene je tek jedan dio slagalice. A oni muškarci kojima je fizički izgled dovoljan, na istom su nivou kao i te praznoglavke koje, kada im ispadne komad pomfrita iz usta, graciozno kažu "pu jebem ti selo". Ne mogu takve biti "mačke" da bog kaže.
Cholina_Lokica wrote:A sta se smatra pod orangutanom u ljudskom rodu? Meni su oni bas kul majmuni Jel' samo po dlakavosti il' po necem drugom se gleda ovdje
izvini, ali ovo je čista uvreda za orangutane true story
Skijaš wrote:
U pravu je. Fizički izgled žene je tek jedan dio slagalice. A oni muškarci kojima je fizički izgled dovoljan, na istom su nivou kao i te praznoglavke koje, kada im ispadne komad pomfrita iz usta, graciozno kažu "pu jebem ti selo". Ne mogu takve biti "mačke" da bog kaže.
Jes' jes', bas se na to misli kad vidis zensku u prolazu i kazes uh macke, namah mislis kakva je u nuklearnoj fizici
Skijaš wrote:
Jes' jes', bas se na to misli kad vidis zensku u prolazu i kazes uh macke, namah mislis kakva je u nuklearnoj fizici
Pa ima nas koji smo sebi sve to davno racionalizirali, fizički izgled u jedan odjeljak, dobrodušnost u drugi, individualnost u treći itd. Pa tek kad se to sve poklopi, kažem to tvoje "uh mačke". "Samo tijelo ništa mi ne znači, kraj banhofa takve mogu naći"
Jer bez te dobrote, bez karaktera, to je samo komad mesa. Ništa.
anoush wrote:Senfu, ne da si fulio, nego veze nemaš o čemu pričaš...
Sponzoruša MORA biti lijepa, jer ako nije lijepa, neće je ciljna grupa ni primjetiti, ALI ako se mačkom i po smatra ženska koja je s nekim kriminalcem iz samo jednog razloga - PARE, nije mi baš jasno kako ste ostale vrijednosti u životu rasporedili....
Pa haman pa ni ti veze nemas, pogledaj post iznad svog, nikad u zivotu nisam cula da neko sa macka i po ocjenjuje necije moralne i inatelektualne osobitosti
jesi li zaista moralista ili si lazni moralista?
Fizicka privlacnost je nekada jaca i od pameti. I najpametniji momci i djevojke kleknu ponekad pred onim sto im se oku svidja. Generalizacije ni u jednom slucaju nema, pa ni u ovome kriminalac i lijepa djevojka.