Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
HS kurac kao i konkurencija, k'o da zivim u Somaliji...
najjaci su ovi sto izbace rezultat prema Palama... Tito te jebo cuj Pale, zar i oni imaju server... i to bas prema njima bude dobar ping... youtube sam prestao i otvarati, ne mozes nista pogledati bez 15 prekidanja, a kad vratis malo klip ono pocne skidati sve iz pocetka... da se ranis...
KPNCTNJAH wrote:HS kurac kao i konkurencija, k'o da zivim u Somaliji...
najjaci su ovi sto izbace rezultat prema Palama... Tito te jebo cuj Pale, zar i oni imaju server... i to bas prema njima bude dobar ping... youtube sam prestao i otvarati, ne mozes nista pogledati bez 15 prekidanja, a kad vratis malo klip ono pocne skidati sve iz pocetka... da se ranis...
KPNCTNJAH wrote:HS kurac kao i konkurencija, k'o da zivim u Somaliji...
Torrent
Zar se trebam zaliti?
Ako je torrent jedino sto ti koristis, onda ne trebas.
Nermin_BH wrote:
Šta je fazon na mobitelu mi upload ide preko 2
Primjetio sam da i meni na fontelu prikazuje veći upload od deklarisanog, dok na kompu sve udure! Ne znam ni sam zašto (inače sam na telemach-u pa moguće da je prije do speedtest app-a nego do ISP-a)!?