E, jebi ga ...sad se i ja zabrinuhmadner wrote:Pamtite me po pjesmama mojimpopajic wrote:Ma, nije to Amrice.
Obdareni je samo dlaku promijenio u namjeri da ostane medju nama bar heftu.Cud mu je ostala ista
Hare ce biti
E, jebi ga ...sad se i ja zabrinuhmadner wrote:Pamtite me po pjesmama mojimpopajic wrote:Ma, nije to Amrice.
Obdareni je samo dlaku promijenio u namjeri da ostane medju nama bar heftu.Cud mu je ostala ista
zagazaga wrote:gdje će biti u redu......još ste trebali kakvo dijete da mu recitaciju i cvijeće......
hajmo izvještajejel' jasno
![]()
......ćuuuuj-nja-nja-samo da pozdravim precjednika
ŠTA SE RADILO bree
Dakle poslje SK svratim malo do Vladimira malog u Moskvu. Ja konto KGBovac, poslovan covjek sigurno ima negdje 1000 do 2000 T-80 da nam tusne.zagazaga wrote:gdje će biti u redu......još ste trebali kakvo dijete da mu recitaciju i cvijeće......
![]()
ŠTA SE RADILO bree
pa et... dobra je julija, nemoj zajebavatmadner wrote:Dakle poslje SK svratim malo do Vladimira malog u Moskvu. Ja konto KGBovac, poslovan covjek sigurno ima negdje 1000 do 2000 T-80 da nam tusne.zagazaga wrote:gdje će biti u redu......još ste trebali kakvo dijete da mu recitaciju i cvijeće......
![]()
ŠTA SE RADILO bree
Medjutim, on samo o Juliji. Kako ima pristup njenom zatvoru, kako radi sta hoce, kako je dobra itd...![]()
Mislim jeste MILFaca, ali sada da je toliko dobra... Ali Rus ko Rus, nema mu nista draze od handrenja Ukraine.
sad mogu samo prodati julijusumirprimus wrote:ej moja julija,da ne predadoste one atomke,k...c bi vam ikad zatvore krojili,braca rusi...
nista onda... izdrzi julija, za domovinumadner wrote:Ne mogu, sada vam kazem Vladimir je prebacio u zatvor gdje ima pristup kada mu se digne.
Ali nece dizat cijenu gasa dok je tako
Meni malo vuče na Aldinaamrica wrote:![]()
obdareni se ne zahvaljuje
obdareni ne pise pjesme
obdareni nije sentimentalan
...
ne pise 'vako
"bilo mi je stvarno zadovoljstvo pratiti temu i provale"![]()
pa nije ivo j.
Hemel wrote:je li to nema vise zajebancije
Naši DODž-ovi su nanjušili tvoj IP. Naći će te. Boj se.star(i)mo wrote:Eki Madner![]()
Ko pusti ovog narcisa opet na forum? Zar je proslo vec 30 dana...![]()
![]()
Code: Select all
http://source.ba/clanak/876603777072/vijesti/Pas%20u%20sarajevskom%20tramvaju%20bez%20karte,%20revizori%20ga%20izbacili%20vanObjavljeno 21.01.2012. u 22:13
Zanimljivosti
Njemačka: Ambasador Sjeverne Koreje pecao bez dozvole![]()
Njemačka policija zatekla je ambasadora Sjeverne Koreje kako ilegalno peca na rijeci u Berlinu, javila je radio stanica "Svoboda".
Berlin
Sjevernokorejac Ri Shi Hong, koji je postavljen na mjesto ambasadora u Njemačkoj u septembru 2011. godine, primijećen je kako peca bez dozvole na obali rijeke Havel u jugozapadnom dijelu Berlina, navodi radio, citirajući zvaničnika njemačkog Ministarstva inostranih poslova.
Njemačka nije odredila nikakvu vrstu sankcije ambasadoru zbog diplomatskog imuniteta, ali su ga vlasti upozorile da poštuje zakone zemlje u kojoj radi, prenosi "Ria Novosti".
Code: Select all
http://www.mojevijesti.ba/novost/111233/predsjednice-je-li-ti-staPredsjedniče, je*** li ti šta?
Život političara piše razne priče i anegdote, a pogotovo ako je riječ o istaknutoj i eksponiranoj javnoj ličnosti kojoj se mnogi sljedbenici nastoje dodvoriti kroz razne doskočice.
Posebno kada se radi o predsjedniku Republike Srpske Miloradu Dodiku, takvih situacija ne manjka, a jedan događaj iz bliske prošlosti, u vrijeme Dodikove posjete općini Šipovo, graniči s nadrealnim scenama iz filmova čuvenog italijanskog reditelja Federica Fellinia.
Kuloarska priča, naime, kaže da je načelnik Šipova Dušan Malinović, inače SNSD-ov čovjek, svojim postupkom šokirao i samog Dodika, što je iznimo rijetka pojava. Srdačno dočekujući Dodika u svojoj općini, Malinović je predsjednika odalamio po ramenu i, valjda da mu se što više dodvori, šeretski ga upitao:
'A, je li, predsjedniče, je*** li ti šta? '
Svjedoci događaja tvrde da je ovo pitanje bilo previše i za samog Dodika, koji je ostao bez teksta te u šoku samo produžio dalje, piše Dnevni avaz.
deder s balkona stolice unesi i rasporedi ih u saluHAVANA wrote:DoŠo ja.Odmoran,čio,veseo...kakav mi je raspored?