SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Lokalna dešavanja, politički život, medijska scena, sve o glavnom gradu BiH i okolini od jutra do mraka.

Moderators: Benq, O'zone

Locked
hamza_sa

#1051 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by hamza_sa »

despina wrote:
Pasiflora wrote:
Saznajemo da Delalić nije imao vozačku dozvolu i da je u njegovom organizmu preliminarnim testom utvrđeno prisustvo narkotika. Protiv Delalića bit će podnesen izvještaj zbog počinjenog teškog krivičnog djela protiv sigurnosti javnog prometa.
Ko ce se kladiti da ce mu ovo boldirano biti uzeto kao olaksavajuca okolnost? :x

ne može mu se uzeti kao olakšavajuća okolnost, jer mu ovo nije prvi put da ga policija privodi.... zar on nije na uslovnoj :?
Nije. On je na slobodi, a mi smo na uslovnoj.

Svi mi normalni stanovnici ovog grada.
BHF_Manijak

#1052 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by BHF_Manijak »

Opet ponavljam, drzava za cunu da prostite a ne za covjeka! I ovo ne mislim samo kao cinizam na sdp-ovu parolu vec generalno, neovisno od njih!!! Pu jebem ti za sta omladina dade svoje zivote i krv proli prije 20 godina, da kriminalci mogu vodit drzavu, sjeme im se zatrlo!!!! :x :x :x :x
despina

#1053 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by despina »

BHF_Manijak wrote:Opet ponavljam, drzava za cunu da prostite a ne za covjeka! I ovo ne mislim samo kao cinizam na sdp-ovu parolu vec generalno, neovisno od njih!!! Pu jebem ti za sta omladina dade svoje zivote i krv proli prije 20 godina, da kriminalci mogu vodit drzavu, sjeme im se zatrlo!!!! :x :x :x :x
a šta te to čudi? kriminalci imaju privilegije u ovoj državi. benjo nije od jučer počeo privlačiti pažnju svojim ponašanjem...ne znam šta još mora uraditi da završi u zatvor više od jednog dana :x
BHF_Manijak

#1054 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by BHF_Manijak »

Ma znas kako kazu, nicija nije do zore gorila, dohakat ce i balavcu neko!
O'zone
Globalni moderator

#1055 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by O'zone »

"Divno nam je ovdje nikom nije ovako od sreće bi ja svakog dana plako"

Još uvjek ističem da je tužilašto sjedište najvećih uhljupa u državi i da i treba dati 40 po goloj
despina

#1056 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by despina »

BHF_Manijak wrote:Ma znas kako kazu, nicija nije do zore gorila, dohakat ce i balavcu neko!

zakon neće sigurno.... jedino da ga neko (npr. porodica momka koji je na aparatima) pričeka u mraku.
-LIBERO-
Čiča Gliša
Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.

#1057 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by -LIBERO- »

Nasi sudovi i tuzilastvo je dno-dna...ispod ovog' ne moze .

Nesposobna stoka korumpirana..fuj!!!!
BHF_Manijak

#1058 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by BHF_Manijak »

-LIBERO- wrote:Nasi sudovi i tuzilastvo je dno-dna...ispod ovog' ne moze .

Sve je to dio tala, mater im korupmiranu, imaju tolike plate i opet ih podmicuju kako stignu! :x :x :x Pogledaj samo sta bi od slucaja za momka iz tvoje "lokacije", tresla se gora rodio se mis, a momka vise nema! :x
mumy

#1059 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by mumy »

Pisu u havazu da je bio nadrogiran i bez vozacke
JoeyTribbiani

#1060 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by JoeyTribbiani »

Tužilaštvo KS je leglo najvećih miševa u ovoj državi. Za debele plate rade NIŠTA.
HAVANA

#1061 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by HAVANA »

Religious Fantastic wrote:
BHF_Manijak wrote:Ma znas kako kazu, nicija nije do zore gorila, dohakat ce i balavcu neko!

Hoće---za nekih 45 godina

Rijetki su i puno veci mangupi da su prebacili 45 banki a kamoli jos 45...sagori to brzo...jal od gudre,jal od metka...
Ovaj mali ima ...odokativno...par godina fore...ako mu pernica ne spasi zivot...
Edin H.

#1062 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by Edin H. »

Liberala stroga :oops:
mahalas505

#1063 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by mahalas505 »

Pitanje da li mi ikako imamo tuzilastvo? Koja je njegova svrha? Plus kad neko kaze ovdje na forumu imamo mi dobre zakone, digne mi se odmah kosa na glavi :shock: .
chuchumbamayumbe

#1064 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by chuchumbamayumbe »

Mora se vratiti služenje redovnog vojnog roka, makar 8 mjeseci, kao i nekada.
Da bar malo napravi ljude od ovih bitangi.
nellington

#1065 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by nellington »

HAVANA wrote: Rijetki su i puno veci mangupi da su prebacili 45 banki a kamoli jos 45...sagori to brzo...jal od gudre,jal od metka...
Ovaj mali ima ...odokativno...par godina fore...ako mu pernica ne spasi zivot...
JThomas

#1066 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by JThomas »

ja tipujem - 12 do 15 mjeseci. previše je žuljeva nagazio, a još uvijek mu nije uspjelo da pogodi onog koga gađa.
nellington

#1067 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by nellington »

JThomas wrote:ja tipujem - 12 do 15 mjeseci. previše je žuljeva nagazio, a još uvijek mu nije uspjelo da pogodi onog koga gađa.
cappy_tempo

#1068 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by cappy_tempo »

JThomas wrote:ja tipujem - 12 do 15 mjeseci. previše je žuljeva nagazio, a još uvijek mu nije uspjelo da pogodi onog koga gađa.
cuo sam pricu da se tica zakleo da ce ga roknuti jer ga je ovaj upuco na dobrinji,a vec su se pucali na grbavici. tica je jedan,a gdje su ostali koje je pucao ili zajebo na neki nacin... kako god treba proglasiti dan tuge u cijeloj drzavi kad nam nepobedivi ode na drugi svijet :(
JThomas

#1069 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by JThomas »

ma nije tica ni blizu jedini. a ne bih se kladio na benju ni samo on da ga uhvati...
poznanik

#1070 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by poznanik »

cappy_tempo wrote:cuo sam pricu da se tica zakleo da ce ga roknuti jer ga je ovaj upuco na dobrinji,a vec su se pucali na grbavici....
A ko je "tica"?
alcho

#1071 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by alcho »

poznanik wrote:
cappy_tempo wrote:cuo sam pricu da se tica zakleo da ce ga roknuti jer ga je ovaj upuco na dobrinji,a vec su se pucali na grbavici....
A ko je "tica"?
Ne znas ticu? On ti je ko macija guza
Not My Idea

#1072 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by Not My Idea »

samo da i ovdje pljunem na ovu drzavu.
dijete koje je '93 godiste zari i pali. benjamine delalicu, za iduci rodjendan ti zelim da ga ne docekas. rahat ti, rahat mi.

i onda ovo

http://www.sarajevo-x.com/bih/crnahroni ... /120124038

Herak je 5-6 puta udario Amara u glavu kundakom pišolja i tada je Heraku na leđa skočila jedna djevojka koja je htjela pomoći Amaru.
Herak je 10. maja 2009. godine u Sarajevu pucao na automobil Nejre Varatan, koja je bila u devetom mjesecu trudnoće, a u kojem se vozila sa suprugom. On je za nasilničko ponašanje i saučesništvo u ubistvu Amara Mistrića dobio četiri godine zatvora, a za izazivanje opšte opasnosti (kada je pucao na trudnicu) tri godine te mu je izrečena ukupna jedinstvena kazna od šest godina i osam mjeseci zatvora.
Edin Vuk je od ranije poznat policiji i osuđivan je. U slučaju pucnjave ispred sarajevske Katedrale, kada je jednog mladića ranio u ruku, Vukovi roditelji su platili ranjenom 10.000 maraka da odustane od krivične prijave, što je mladić i učinio. Tako je ovo krivično djelo prošlo nekažnjeno. Nedavno je osuđen na 20 mjeseci zatvora zbog nasilničkog ponašanja, jer je 2. jula 2009. godine u Ilijašu ušao u prodavnicu 'Mobil Frend', gdje je izvadio pištolj iza pasa i repetirao ga te drškom više puta udario u glavu vlasnika radnje, nanijevši mu teške povrede. Poslije samo mjesec dana, ubijen je Amar Mistrić"

PU!

:x
Mr. Brightside

#1073 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by Mr. Brightside »

A jedan wrote:benji zelim da pofino zaglavi zatvora, al ne zelim mu smrt. kako je glupo to gore- da ne doceka sljedeci rodjendan :-?
+1
Not My Idea

#1074 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by Not My Idea »

a kako ce zaglavit pofino u zatvoru u ovoj glupoj drzavi?! upravo sam kopirala danasnji clanak u kojem kaze da je Anel Herak dobio 4 godine zatvora zbog pucanja na trudnicu u devetom mjesecu trudnoce. da je edin vuk dobio 20 mjeseci zatvora jer je prebio covjeka kundakom pistolja u vlastitoj radnji. mjesec dana poslije, ubio momka na mrtvo.

nije glupo ako ovaj iz sudara Zoran koji ima 19 godina umre?! obzirom da je na aparatima
Mr. Brightside

#1075 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by Mr. Brightside »

ako ako :roll:
Locked