Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
samo_ti wrote:Ali opet ide ona velika ograda oko terena
Trebali su nju samo na sjever i jug, ali eto..dok se ne emancipujemo, bit` cemo kao u kavezu
Zvucni sistem, konacno...da vec jednom cujemo i razumijemo onog spikera, a ne kao prije..covjek bi rekao da gricka kospice i mumlja sastave
Ma samo neka se gradi i radi..malo po malo, mic po mic i sve dodje na svoje
Ko da iz kokosinjca gledas utakmicu. Sramota me bi Inieste , kad covjek pridje po loptu iza aut linije.
Ona ograda je razlog broj jedan, zbog cega nerado dolazim u Zenicu...
I na kosevu postoji ista ograda. I na Grbavici takodjer.
Sto se tice bojenja stolica, odavno nesto smjesnije nisam cuo. Cuj bojiti stolice
Stolice gube boju na suncu, u to je primjetno pogotovo na sjevernoj tribini, ali boja je i sada izuzetno dobra. Inace, nove stolice su postavljene na sve tribine prije nekoliko godina, i nama potrebe da se boje, nego samo po zavrsetku renoviranja da se prebrisu od prasine.
Za par godina podici jug i sjever, kako je Smajlovic ranije najavio, u visini zapadne tribine i to bi bilo to. Stadion od 20 000 gledalaca, ili nesto vise, a nama veci i ne treba. Taj Smajlovic je zasluzio dozivotni mandat za gradonacelnika Zenice, sta covjek uradi za posljednje 4-5 godina: Arena, B.Polje, Trening centar, Trzni centri...Aferim!
"U sklopu rekonstrukcije terena, će biti urađena i zaštitna ograda visine 6m, a bit će postavljeni i novi golovi, kao i klupe za rezervne igrače koje se sastoje od 18 Recaro sjedišta.
U završnoj fazi će se obaviti i radovi vezani za korner zastavice koje će biti postavljene na 105 i 60 m. U sklopu finalnih radova terena, bit će postavljen video nazor kao i odgovarajuća audio oprema za koju su instalacioni vodovi već spremni ".
Hoće li dimenzije terena ostati iste i ima li išta od one priče da će prebaciti klupe ispod istoka (ne znam ima li neko pravilo glede toga, nikad nisam vidio klupe nasuprot kamere)?
biće pravo lijepo ako konačno postave one moderne klupe u staklu sa onim cool dizajnom sjedišta, umjesto onih limenih kućica i daščara koje su bile do sada
Eborg wrote:Hoće li dimenzije terena ostati iste i ima li išta od one priče da će prebaciti klupe ispod istoka (ne znam ima li neko pravilo glede toga, nikad nisam vidio klupe nasuprot kamere)?
Meni se cini da su u Engleskoj na svakom stadionu klupe nasuprot kamera A nije ti to ni neko pravilo ali eto ..Zapravo nije na svakom stadionu ali ima dosta stadiona ..
matematicar_teski wrote:Moze li mi neko reci pravi li se stadion vrapcici u mostaru?
Da li ce se praviti kosevo,bar stolice te ?
Da li se pravi banja stadion u gradaccu
Na Vrapčićima sad postavljaju valjda neke stolice, zbog licence za PLBiH, iako mi nije jasno šta im to treba i na kojoj tribini (pošto imaju već 2 sa stolicama). Drugo nek kažu Mostarci
U dogledno vrijeme Koševo neće, kako stvari stoje.
Stadion u Gradačcu je i sad jedan od najljepših kod nas sa 2 perfektne tribine, super uslovima i da se mene pita, treba ga još malo doraditi, napraviti tribinu iza gola i komotno može reprezentacija tamo odigrati jednu prijateljsku (ko što Hrvati znaju po Varaždinu, Puli i sl.).
Pazi, 10 000 je bilo kada je Uske bio...znam zasigurno, jer sam bio tu negdje kada se pricalo o tome
Sada, ne znam stvarno, mada mislim da je isto ostalo
Ali sto kazes, treba ih ucjenjivati i "otimati" pare, ionako ce pobjeci iz Ze cim se jedan Sarajevski stadion osposobi
crkvice wrote:Ma ja bih samo crte izvukao i postavio golove, i to je to...a travu ostaviti ako Celik nekad dodje do Evrope i sad je bolji nego sto je bio prije.
U pravu si 100 % ovako je izgledo i protiv Portugala u baražu. Isto ko da se igrala odbojka na pijesku
shake69 wrote:Za par godina podici jug i sjever, kako je Smajlovic ranije najavio, u visini zapadne tribine i to bi bilo to. Stadion od 20 000 gledalaca, ili nesto vise, a nama veci i ne treba. Taj Smajlovic je zasluzio dozivotni mandat za gradonacelnika Zenice, sta covjek uradi za posljednje 4-5 godina: Arena, B.Polje, Trening centar, Trzni centri...Aferim!
Bilo bi ekstra,malo mi ružno izgledaju tribine iza gola,još bi bilo ljepše da se smanji liga na 10 klubova,vjerujem da bi klvalitet PL bio bolji za sigurno 30%,a to privlači više raje,više sponzora,i više novca.