Ozil wrote:Activision izdaje svaki COD, pomijesao si ga sa Infinity ward-om, oni su majstori optimizacije.
Da ali cod 5 i cod 7 odnosno waw i bo je radio treyarch,
Moderator: Benq
Ozil wrote:Activision izdaje svaki COD, pomijesao si ga sa Infinity ward-om, oni su majstori optimizacije.
Kako brate, molim te pomagajtopcam wrote:Ima nacin da brze skidas, ali nije torrent.Bobi wrote:Jel ima ko kakvu caku da se ovaj µTorrent ubrza, necu valjda i ovaj MW3 "skidati" 4 dana
?
vendetta87 wrote:Kako brate, molim te pomagajtopcam wrote:Ima nacin da brze skidas, ali nije torrent.Bobi wrote:Jel ima ko kakvu caku da se ovaj µTorrent ubrza, necu valjda i ovaj MW3 "skidati" 4 dana
?
Pa jest kad imas premiumHouse wrote:vendetta87 wrote:Kako brate, molim te pomagajtopcam wrote:
Ima nacin da brze skidas, ali nije torrent.
Pa direct linkovima tipa (megaupload,rapidshare,wupload itd...)
Imal te verzije slucajno na torrentima?qay wrote:Da li je iko uspio pokrenuti PC verziju L.A. Noirea, ako jeste, PP..
hvala!
Samo izbrisi sve razmake iz instalacione putanje i treblo bi biti u reduqay wrote:Da li je iko uspio pokrenuti PC verziju L.A. Noirea, ako jeste, PP..
hvala!
Jok.House wrote:
Pa direct linkovima tipa (megaupload,rapidshare,wupload itd...)
skini teamviewer pa cu ti pokazati, da se ja ne mucim puno, sve je portable i ne instalira se nista*.vendetta87 wrote:Pa bratee mojreci molim te kako, ako ti nije belaj pa makar preko pp
Evo skinuo sve, sta sad ?topcam wrote:skini teamviewer pa cu ti pokazati, da se ja ne mucim puno, sve je portable i ne instalira se nista*.vendetta87 wrote:Pa bratee mojreci molim te kako, ako ti nije belaj pa makar preko pp
Pozeljno je da imas CCleaner i 7-Zip vec instaliran.
Moze 5 minuta prije utakmice ili u poluvremenu...
*pogotovu nista u pozadini tipa virus, trojan itd
tebi je jasno da se ovo odnosi na MW3. ukljucis teamviewer i preko privatne poruke mi posaljesvendetta87 wrote:Kako brate, molim te pomagajtopcam wrote:Ima nacin da brze skidas, ali nije torrent.Bobi wrote:Jel ima ko kakvu caku da se ovaj µTorrent ubrza, necu valjda i ovaj MW3 "skidati" 4 dana
?
Zavisi od ponude, hoces mw3 ili ne, da ne ulazim preko teamviewera dzaba, ..vendetta87 wrote:Ma ja sam kontao ako ima kakav nacin ne konkretno za MW3, vec za inace
E bas ti hvala sto mi napravi ovu stvar.Leti download sadtopcam wrote:Zavisi od ponude, hoces mw3 ili ne, da ne ulazim preko teamviewera dzaba, ..vendetta87 wrote:Ma ja sam kontao ako ima kakav nacin ne konkretno za MW3, vec za inace
welcome in battlefield soldiereyesburn wrote:isprobah konačno bf2 multiplejer. igra kao igra odlična, ali ne sviđa mi se što imaju samo dvije vrste matcha, a niti jedan mi ne liči na tdm.
fazon je što malo ima puška na pušku u multiju, većinom se sve svodi na vozila, avione, helikoptere. nema šanse da neki kill strike napravim.
jel tako isto u bad company 2 ili tamo multi makar malo više liči na cod tdm?
Imas li ti neku zanimaciju u zivotu ? heheheeh . ( u obzir se ne uzima sa-x forum i igranje igrica)House wrote:Prekucao MW3 i mogu reci odlicna igraSad laganica LA NOIRE jer Skyrim cuvam za duge staze (300 sati gameplay)
Nist moram i ja nabaviti mw3 pa da prekucam, kad sam do sada sve cod-ove moram i njegaHouse wrote:Prekucao MW3 i mogu reci odlicna igraSad laganica LA NOIRE jer Skyrim cuvam za duge staze (300 sati gameplay)
L00d wrote:Jel moguce da ovaj L.A. Noire zahtjeva ovako slabu konf ? Ili je ovo sto sam ja nasao neki stari ...?
EDIT : da li je neko skidao s neta ? Ako jeste, moze link na pp ?