Ma i ta dva (2) su puno...drekalica28 wrote:Možda nisam bila dovoljo jasna sa brojkom.![]()
Dvojica, dva (2) lika sa kojima sam imala loša date iskustva.![]()
Sve u svemu, ja bih rekla da je to odličan prosjek naročito kad uzmeš u obzir kakvih budala sve ima.![]()
Ovo jeste forum i svako ima pravo reći šta misli, ali toliko zajebancije na moj račun ne mora biti.
Vasa najgora date iskustva :P
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- stachu
#1051 Re: Vasa najgora date iskustva :P
-
drekalica28
#1052 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Pa šta ćešstachu wrote:Ma i ta dva (2) su puno...drekalica28 wrote:Možda nisam bila dovoljo jasna sa brojkom.![]()
Dvojica, dva (2) lika sa kojima sam imala loša date iskustva.![]()
Sve u svemu, ja bih rekla da je to odličan prosjek naročito kad uzmeš u obzir kakvih budala sve ima.![]()
Ovo jeste forum i svako ima pravo reći šta misli, ali toliko zajebancije na moj račun ne mora biti.
- stachu
#1054 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Vidis da ima........
-
drekalica28
#1055 Re: Vasa najgora date iskustva :P
A vidim
Ali dole ti fino piše....sometimes
- stachu
#1056 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Eh sad, ne cjepidlaci!drekalica28 wrote:A vidim![]()
![]()
![]()
![]()
- fatamorgana
#1057 Re: Vasa najgora date iskustva :P
A pišel' šta tebi,stachu wrote:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Vidis da ima........
![]()
![]()
![]()
- stachu
#1058 Re: Vasa najgora date iskustva :P
E nek si ti sad mene u pilanu uhvatio!fatamorgana wrote:A pišel' šta tebi,stachu wrote:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Vidis da ima........
![]()
![]()
![]()
-
drekalica28
#1059 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Dva i pol muškarca....ja i?stachu wrote:Eh sad, ne cjepidlaci!drekalica28 wrote:A vidim![]()
![]()
![]()
![]()
Ali dole ti fino piše....sometimes![]()
Ono pola je šta? Kamata na kretenizam?
- fatamorgana
#1060 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Dobro je, znači ne piše,stachu wrote:E nek si ti sad mene u pilanu uhvatio!fatamorgana wrote:A pišel' šta tebi,stachu wrote:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Vidis da ima........
![]()
![]()
![]()
- stachu
#1061 Re: Vasa najgora date iskustva :P
drekalica28 wrote:Dva i pol muškarca....ja i?stachu wrote:Eh sad, ne cjepidlaci!drekalica28 wrote:A vidim![]()
![]()
![]()
![]()
Ali dole ti fino piše....sometimes![]()
![]()
Ono pola je šta? Kamata na kretenizam?
fatamorgana wrote:Dobro je, znači ne piše,stachu wrote:E nek si ti sad mene u pilanu uhvatio!fatamorgana wrote:
A pišel' šta tebi,
- fatamorgana
#1062 Re: Vasa najgora date iskustva :P
stachu ..... ko biva staćeš, 
- stachu
#1063 Re: Vasa najgora date iskustva :P
A necu nista, sta cu.... 
- ladyada
#1064 Re: Vasa najgora date iskustva :P
samosklopiokice wrote:Radnja se desavala jedne decembarske noci,nije bio prvi date ali jeste drugi. Ona onako slatkica a ja cuo da je i nagodna,naletima sa bibijem po nju i hajd reko skoknucemo do vikendice nalozicu ja vatru,vino ce nas ugrijati,kaze ona nije nikakav problem. ja se naoruzam osmjehom,vinom i pravac vikendica koja je btw nekim 30 km od Sarajeva,u autu kalman svira i Sako Polumenta pjeva,kaze znas ja bi samo Šaki dalaja okrenem na zajebanciju,ona mrtva ozbiljna...naravno nismo ni otisli na vikendicu niti sam ja lozio niti...vino popio
- male_okice
#1065 Re: Vasa najgora date iskustva :P
drekalica28 wrote:februar 2003![]()
Neposredno pred Valentinovo me dobra prijateljica upozna sa jednim njenim poznanikom.
Onako, na prvu je lik vrlo simpatičan, rječit, duhovit, šarmantan, dakel vrlo dopadljiv. On jeste kao nešto stariji od mene (meni 24, njemu 34) ali hajde, kontam šta fali.![]()
![]()
Izašli smo par puta, i stvarno sve bude manje više skoro pa extra. Do te jedne večeri.
Dogovorili smo se da me on sačeka u Titovoj poslije posla. On me je uredno čekao sa velikom crvenom ružom u ruci.
Lijepo s pozdravili i šta ćemo, gdje ćemo...kao hajmo lagano pjehe pa ćemo negdje uspust sjesti.
Prošli smo mi i cijelo Vilsonovo, uspust sjeli negdje popili čaj, te nastavili dalje pjehe prema meni. On će me kao dopratiti do kuće.
Na putu ka kući je on već počeo biti odvažniji, pa je turo ruke i gdje je trebo i gdje nije.![]()
Dok smo došli kod mene, ušli u haustor (zna da ne živim sama), te je tu počela neka tako bezvezna priča, i ne sjećam se šta je bilo. Elem, mic po mic situacija se sve više zakuhava, padaju poljubci kad najednom u naletu te strasti, ovde moram napomenuti da se momak jako mokro ljubi. Kako da objasnim....bali previše.![]()
Kad najednom osjetim jezik gdje definitvno nije trebao biti, naime u nosu.![]()
![]()
Ja se u prvi mah izmaknem, kontam možda mi se učinilo, ništa ne kažem. Da bi se odmah iduće sekunde ista stvar desila.
Tu sam se bila odmakla, rekla da je već kasno i da bi svako trebao kući otići.
Haj znam...svak voli nešto svoje jel, ali ovo....pitala sam ga u čemu je štos. Jel to nešto što on plaho voli, jel ne zna di će sa jezikom ili šta je već. No on reče da nema pojma o čemu govoorim, on se izvrsno ljubi. Aha...baš.![]()
Tu se on malo ljutno na mene, ali jbg...šta mu ja mogu. Jezik u nos....to nikako ne mogu svariti.![]()
gdje nalazis samo ovakve primjerke
-
drekalica28
#1066 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Nisam sigurna da se na osnovu iskustva sa dva čovjeka da ispisati cijela knjiga.male_okice wrote: gdje nalazis samo ovakve primjerkedefinitivno pisi knjigu...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Možda prije neka malecna slikovnica.
- male_okice
#1067 Re: Vasa najgora date iskustva :P
drekalica28 wrote:Nisam sigurna da se na osnovu iskustva sa dva čovjeka da ispisati cijela knjiga.male_okice wrote: gdje nalazis samo ovakve primjerkedefinitivno pisi knjigu...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

- FreeSol
#1069 Re: Vasa najgora date iskustva :P
skriptadrekalica28 wrote:Nisam sigurna da se na osnovu iskustva sa dva čovjeka da ispisati cijela knjiga.male_okice wrote: gdje nalazis samo ovakve primjerkedefinitivno pisi knjigu...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
-
drekalica28
#1070 Re: Vasa najgora date iskustva :P
FreeSol wrote: skripta
Ma joook
Prije ovako nešto ali sa duplo manje strana.

- FreeSol
#1071 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Ja mislim da tebe vise niko s foruma nece pozvati na datedrekalica28 wrote:FreeSol wrote: skripta
Ma joook....previše je to stranica za tako malo materijala.
Prije ovako nešto ali sa duplo manje strana.![]()
-
oridjidji
#1072 Re: Vasa najgora date iskustva :P
očito momku nije dovljno čopanja svojih slina hahaha pa je htio i tvoje malo da čopnemale_okice wrote:drekalica28 wrote:februar 2003![]()
Neposredno pred Valentinovo me dobra prijateljica upozna sa jednim njenim poznanikom.
Onako, na prvu je lik vrlo simpatičan, rječit, duhovit, šarmantan, dakel vrlo dopadljiv. On jeste kao nešto stariji od mene (meni 24, njemu 34) ali hajde, kontam šta fali.![]()
![]()
Izašli smo par puta, i stvarno sve bude manje više skoro pa extra. Do te jedne večeri.
Dogovorili smo se da me on sačeka u Titovoj poslije posla. On me je uredno čekao sa velikom crvenom ružom u ruci.
Lijepo s pozdravili i šta ćemo, gdje ćemo...kao hajmo lagano pjehe pa ćemo negdje uspust sjesti.
Prošli smo mi i cijelo Vilsonovo, uspust sjeli negdje popili čaj, te nastavili dalje pjehe prema meni. On će me kao dopratiti do kuće.
Na putu ka kući je on već počeo biti odvažniji, pa je turo ruke i gdje je trebo i gdje nije.![]()
Dok smo došli kod mene, ušli u haustor (zna da ne živim sama), te je tu počela neka tako bezvezna priča, i ne sjećam se šta je bilo. Elem, mic po mic situacija se sve više zakuhava, padaju poljubci kad najednom u naletu te strasti, ovde moram napomenuti da se momak jako mokro ljubi. Kako da objasnim....bali previše.![]()
Kad najednom osjetim jezik gdje definitvno nije trebao biti, naime u nosu.![]()
![]()
Ja se u prvi mah izmaknem, kontam možda mi se učinilo, ništa ne kažem. Da bi se odmah iduće sekunde ista stvar desila.
Tu sam se bila odmakla, rekla da je već kasno i da bi svako trebao kući otići.
Haj znam...svak voli nešto svoje jel, ali ovo....pitala sam ga u čemu je štos. Jel to nešto što on plaho voli, jel ne zna di će sa jezikom ili šta je već. No on reče da nema pojma o čemu govoorim, on se izvrsno ljubi. Aha...baš.![]()
Tu se on malo ljutno na mene, ali jbg...šta mu ja mogu. Jezik u nos....to nikako ne mogu svariti.![]()
gdje nalazis samo ovakve primjerkedefinitivno pisi knjigu...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
-
drekalica28
#1073 Re: Vasa najgora date iskustva :P
FreeSol wrote: Ja mislim da tebe vise niko s foruma nece pozvati na date
A što ne bi majke ti?
Pa nisam ja naopaka?
-
oridjidji
#1074 Re: Vasa najgora date iskustva :P
hajmo vanidrekalica28 wrote:FreeSol wrote: Ja mislim da tebe vise niko s foruma nece pozvati na date
A što ne bi majke ti?![]()
Pa nisam ja naopaka?
pozovi je necete izofirat na forumu ... drekalica je raja