To sto sto je nas dobila,razlog mi sami ne oni.samo uzeli ono sto im se pruzilo.
Nego bi Albanija vrlo lako mogla skinuti bodove Francuzima.
Moderators: Charuga, Tomahawk11
Mogli bi bjelorusi i izgoriti. Cak sta vise dobro je da su tako samouvjereni. Bice neoprezniji.Ako im utrpamo gol uci ce im voda u usi a onda su mislim donji.jeza u ledja wrote:Tesko cemo mi pobjediti gore.
Nije da nismo jaci, ali ovi su napaljeni samo tako. Bice tvrda utakmica i kontam najbitnije bi nam bilo da prvi damo gol.
Je'l gutu haverunemam_ideje wrote:Nemoj Sajo molim te ko boga. Tursko prvenstvo nije ni počelo a Mravac je jedan od većih antitalenata koji su prodefilovali kroz reprezentaciju.Na poziciji desnog beka mogli bi početi Senad Lulić ili Adnan Mravac, no o tome će već selektor odlučiti. Veliko pitanje je ko će braniti. Asmir Begović je u pravoj formi, a Kenan Hasagić je standardan na golu naše selekcije. Ni domaćim novinarma Pape nije želio otkriti tu informaciju.
Natovario sam se na BiH. Neoj živ bio Sajo. Moraću sed napiti odmah na sabahu, jebo poso
I da, bod u Bjelorusiji nam ništa ne znači ako se ja pitam.
Ne znam brate. Ja rumunima ne vjerujem ni kad darove noseCorola wrote:Rumunija je zadnju test tesko dobila San Marina.Odhebala dva medju najbolja zbog ''poroka''i plus im dosao selektor koji je vec ukopao do grla.sad mu zadatak da taj posao zavrsi.Nece Rumunija ni pola planiranih bodova osvojiti.
To sto sto je nas dobila,razlog mi sami ne oni.samo uzeli ono sto im se pruzilo.
Nego bi Albanija vrlo lako mogla skinuti bodove Francuzima.
Puno brate. Već se kajem al je gotovoEdin H. wrote:Je'l gutu haverunemam_ideje wrote:Nemoj Sajo molim te ko boga. Tursko prvenstvo nije ni počelo a Mravac je jedan od većih antitalenata koji su prodefilovali kroz reprezentaciju.Na poziciji desnog beka mogli bi početi Senad Lulić ili Adnan Mravac, no o tome će već selektor odlučiti. Veliko pitanje je ko će braniti. Asmir Begović je u pravoj formi, a Kenan Hasagić je standardan na golu naše selekcije. Ni domaćim novinarma Pape nije želio otkriti tu informaciju.
Natovario sam se na BiH. Neoj živ bio Sajo. Moraću sed napiti odmah na sabahu, jebo poso
I da, bod u Bjelorusiji nam ništa ne znači ako se ja pitam.

Isto sam pisao al sad smo već dovoljno zajebali da moramo da se vadimo na Bjelorusima. Usput, ako njih ne možemo da dobijemo šta onda možemo da očekujemo od baraža, fol ga možemo proći a nismo u stanju da dobijemo Albaniju, Bjelorusiju ili Rumuniju dva puta. Teško drug. Realno.solo2 wrote: valjda se sjecas da je Bilic skrenuo Papetu paznju na njih odmah nakon izvlacenja grupa cini mi se da je rekao da su jako nezgodni i da su disciplinovana i cvrsta ekipa
Ko to smat wrote:Halo ba o cemu vi.Mi smo popusili kvalifikacije jos u Albaniji igrajuci 1-1 a zahvaljujuci nasem Papetu zato pripreme za svjetsko i tisu.
To je ono o cemu govorim cijelo vrijeme. Usudio bih se reci da konacno imamo neku igru i koheziju ali dali je to dovoljno da se plasiramo vec na ovo prvenstvo - ostaje da vidimoquasar wrote:Ma sta se sekirate. Il bos il hadzija. Sad cemo vidjeti od cega su napravljeni nasi snovi i to je to. Ako smo ono sto mislimo da jesmo - 6 bodova. Ako nismo, koji cemo q. na EP? Da se brukamo?
A ja po tvom savjetu cekam dok objavi sastav, ali moracu se i ja zavalitinemam_ideje wrote:Puno brate. Već se kajem al je gotovoEdin H. wrote:
Je'l gutu haveru
HTI wrote:Ovako ce to da biDne aBd.
Petak:
BRusija - BiH 2
Albanija - Francuska X
Luxemburg - Rumunija 2
Utorak:
BiH - BRusija 1
Rumunija - Francuska X
Luxemburg- Albanija 2
Tabela u utorak nakon utakmica:
1. BiH 16
2. Francuska 15
3. Ruminija 12
4. Albanija 12
5. BRusija 12
6. Luxemburg 1
Imam pravo da se nadam.
--------------Begovic---------------Frankyee wrote:Sta mislite ko ce igrati na desnom krilu ? Pjanic?
TmBugojno87 wrote:Misimovica planira izostaviti iz prvih 11, odma se posvadjao sa Spahom i selektorom pale su teske rijeci od Misketa !
tako mi rece Zec jutros u poruci
samo ti sanjaj ledenkoLedenko wrote:TmBugojno87 wrote:Misimovica planira izostaviti iz prvih 11, odma se posvadjao sa Spahom i selektorom pale su teske rijeci od Misketa !
![]()
![]()
![]()
mujdza povrijedjensolo2 wrote:--------------Begovic---------------Frankyee wrote:Sta mislite ko ce igrati na desnom krilu ? Pjanic?
Mujdza--Pandza--Spahic--Papac
----Rahimic----Medunjanin-----
Lulic------Pjanic------Salihovic
------------Dzekson--------------
Ja sam ovako nesto ocekivao, premda ne bi trebao Misimovic praviti problem jer ce ga vjerovatno ubaciti oko 70-te minutemikogoago wrote:samo ti sanjaj ledenkoLedenko wrote:TmBugojno87 wrote:Misimovica planira izostaviti iz prvih 11, odma se posvadjao sa Spahom i selektorom pale su teske rijeci od Misketa !
![]()
![]()
![]()
Ovaj krije sastav ko zmija noge.Ako budem čekao, napiću se na kraju i ko zna šta ću uraditi kad se objave sastaviEdin H. wrote:A ja po tvom savjetu cekam dok objavi sastav, ali moracu se i ja zavalitinemam_ideje wrote:Puno brate. Već se kajem al je gotovoEdin H. wrote:
Je'l gutu haveru