Miralem Pjanić

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
ReD aka Socijalista

#1051 Re: Miralem Pjanić

Post by ReD aka Socijalista »

potres_mozga wrote:
ReD aka Socijalista wrote:Pjanica gusi jednostavno to sto svaka lopta MORA ici preko Tottija. Par puta ste mogli vidjeti da je Pjanic stojao bolje, ali kao da svaki igrac ima snajper na prsima pa ne smije izdati loptu...ali svaki pas Pjanica u napad je znacio ili slobodni ili ubrzan napad za Romu. To vidi nadam se i Enrique Iglesias sa klupe.
Pa ti maloprije napisa za Pjanica "nista", a meni je jedan od boljih u Romi, rastrcan, presjeca lopte, precizno dodaje, ne gubi lopte.
Mislio sam na sansu za gol :)
-LIBERO-
Čiča Gliša
Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.

#1052 Re: Miralem Pjanić

Post by -LIBERO- »

Stvarno svi moraju gledati gdje je Toti i razmisljati sta bi Toti uradio i po tome se ponasati,dodavati i raditi.

Bas se vidi da nekako sputava sve ostale,narocito kaad se treba dati neki zadnji pas ili slucajno opucati ka golu :-) :D
bingov buraz

#1053 Re: Miralem Pjanić

Post by bingov buraz »

Natjerao sam sad sebe da gledam ovo zbog Pjanica....al ovo fudbala nije vidjelo :roll:

Sporo,sporo sporo,par puta kontam zasteko stream ali nije :mrgreen:
ReD aka Socijalista

#1054 Re: Miralem Pjanić

Aaaaaa bem ga u glavu sta promasi
Riddle

#1055 Re: Miralem Pjanić

Post by Riddle »

Nije utakmica nesto, ali jos je gori ovaj americki komentator. Tip ne prestaje da ponavlja Inr Mloooon (Inter Milan), a slusanje tog akcenta mi je isto kao da trpim kinesko mucenje. Zao mi ipak ugasiti ovaj stream, jer je predobar.
karanana

#1056 Re: Miralem Pjanić

Post by karanana »

ne uklapa se pjanic u ovaj tim sa totijem
Riddle

#1057 Re: Miralem Pjanić

Post by Riddle »

Totti idiote pusta sad Pjanica, molim te. :lol:
ReD aka Socijalista

#1058 Re: Miralem Pjanić

Riddle wrote:Totti idiote pusta sad Pjanica, molim te. :lol:
pusti ga
BHF_Manijak

#1059 Re: Miralem Pjanić

Post by BHF_Manijak »

nece se Pjana naigrati dok je onaj stari kenjac u ekipi, frajer malo vise glumi retarda, hoce da je sa 35 kuka idol na terenu, da sve preko njega ide, svaki jebeni prekid da izvodi iako mu lopta ode u tri picke materne preko precke, nidje veze, pa da mu bar jedan jebeni slobodni da! :roll: A kad gledam tekmu nekako mi i Pjana ima malo defanzivniju ulogu nego inace sto smo navikli, previse je pozadi u odnsu na ostale veznjake i ko da igra zadnjeg veznog a ne ofanzivnog, tu je negdje uvijek oko centra i dok dodje do 16m, akcija vec prosla...Jebe ga Totti pravo, on je taj kreativni vezni dok je Pjanic skroz pozadi, nema slobodu, ne moze kreirati akcije, nista...Jebi ga, takav mu grah pao! Valjda ce imati muda Enrique da nakon par utakmica koje Totti zasere kao ovu sa Interom da ga stavi na klupu, ali cisto sumnjam, ikona je kod navijaca jebo ih on...
bingov buraz

#1060 Re: Miralem Pjanić

Post by bingov buraz »

Dobio slobodnjak da opuca....

bolje da nije :mrgreen:
Last edited by bingov buraz on 17/09/2011 22:00, edited 1 time in total.
Riddle

#1061 Re: Miralem Pjanić

Post by Riddle »

Dobar sut. :thumbup:
čoksa08
Location: Ko pogodi sta mi pise u avataru, dobije sta pozeli :D

#1062 Re: Miralem Pjanić

Post by čoksa08 »

eno miki izveo jedan slobodni, jedva se toti odlucio da ga pusti i plus lafo mu pljesce :lol:
bingov buraz

#1063 Re: Miralem Pjanić

Post by bingov buraz »

Daj popravni Toti :mrgreen:
Host

#1064 Re: Miralem Pjanić

Post by Host »

Ovaj Toti cak i od svojih suigraca otima lopte :)
karanana

#1065 Re: Miralem Pjanić

Post by karanana »

veze ovaj zhabar nema.
DaysleepeR

#1066 Re: Miralem Pjanić

Post by DaysleepeR »

ne znam da li je to zbog toga što sam prvo gledao Barcelonu (sumnjam) ali ovaj italijanski fudbal je patnja živa, nivo fudbala u jednom derbiju je očajan...
callmethebreeeze

#1067 Re: Miralem Pjanić

Post by callmethebreeeze »

ja nisam gledao barcelonu, ali ovo je ocaj... :S
karanana

#1068 Re: Miralem Pjanić

Post by karanana »

travnik-gosk danas na bht-u je bio el clasico u usporedbi sa ovim.
takmice se ko je gori. sviraj kraj.
Baudelaire

#1069 Re: Miralem Pjanić

Post by Baudelaire »

Brate, pretjerujete i to debelo. Nemojte gledati ako vam ne valja i zdravo. Nije moglo puno bolje, Inter shvatio da se ne može nadigravati s Romom i igrao bunker, a odbrana im nije toliko loša. Roma napreduje, biće ovo tim vrlo nalik na Barcelonu kad Enrique posloži sve kockice. Nije Inter dugo ovoliko igrača imao iza lopte na svom terenu, mislim još od utakmice sa Barcelonom.
ReD aka Socijalista

#1070 Re: Miralem Pjanić

Pjanic dobar u odnosu na prvo poluvrijeme...mozda cak i jedan od boljih igrcaa vecerasnje tekme.
just principe

#1071 Re: Miralem Pjanić

Post by just principe »

BHF_Manijak wrote:nece se Pjana naigrati dok je onaj stari kenjac u ekipi, frajer malo vise glumi retarda, hoce da je sa 35 kuka idol na terenu, da sve preko njega ide, svaki jebeni prekid da izvodi iako mu lopta ode u tri picke materne preko precke, nidje veze, pa da mu bar jedan jebeni slobodni da! :roll: A kad gledam tekmu nekako mi i Pjana ima malo defanzivniju ulogu nego inace sto smo navikli, previse je pozadi u odnsu na ostale veznjake i ko da igra zadnjeg veznog a ne ofanzivnog, tu je negdje uvijek oko centra i dok dodje do 16m, akcija vec prosla...Jebe ga Totti pravo, on je taj kreativni vezni dok je Pjanic skroz pozadi, nema slobodu, ne moze kreirati akcije, nista...Jebi ga, takav mu grah pao! Valjda ce imati muda Enrique da nakon par utakmica koje Totti zasere kao ovu sa Interom da ga stavi na klupu, ali cisto sumnjam, ikona je kod navijaca jebo ih on...
nidje veze :roll:
campa_xxx

#1072 Re: Miralem Pjanić

Post by campa_xxx »

Ja ne znam sta ste vi gledali ali meni Pjanic veceras pravo dobro odigrao!
Eno i Spaha dobar... :bih:
theprodigy

#1073 Re: Miralem Pjanić

Post by theprodigy »

Baudelaire wrote:Brate, pretjerujete i to debelo. Nemojte gledati ako vam ne valja i zdravo. Nije moglo puno bolje, Inter shvatio da se ne može nadigravati s Romom i igrao bunker, a odbrana im nije toliko loša. Roma napreduje, biće ovo tim vrlo nalik na Barcelonu kad Enrique posloži sve kockice. Nije Inter dugo ovoliko igrača imao iza lopte na svom terenu, mislim još od utakmice sa Barcelonom.
sve receno, kome se ne svidja nek ne gleda, meni je uvijek bio drag talijanski fudbal i ne propustam ni jedno kolo bar jednu dvije utakmice da pogledam, pjanic solidan, FORZA ROMA :-D
BHF_Manijak

#1074 Re: Miralem Pjanić

Post by BHF_Manijak »

just principe wrote:
BHF_Manijak wrote:nece se Pjana naigrati dok je onaj stari kenjac u ekipi, frajer malo vise glumi retarda, hoce da je sa 35 kuka idol na terenu, da sve preko njega ide, svaki jebeni prekid da izvodi iako mu lopta ode u tri picke materne preko precke, nidje veze, pa da mu bar jedan jebeni slobodni da! :roll: A kad gledam tekmu nekako mi i Pjana ima malo defanzivniju ulogu nego inace sto smo navikli, previse je pozadi u odnsu na ostale veznjake i ko da igra zadnjeg veznog a ne ofanzivnog, tu je negdje uvijek oko centra i dok dodje do 16m, akcija vec prosla...Jebe ga Totti pravo, on je taj kreativni vezni dok je Pjanic skroz pozadi, nema slobodu, ne moze kreirati akcije, nista...Jebi ga, takav mu grah pao! Valjda ce imati muda Enrique da nakon par utakmica koje Totti zasere kao ovu sa Interom da ga stavi na klupu, ali cisto sumnjam, ikona je kod navijaca jebo ih on...
nidje veze :roll:
Sta je majketi nidje veze?! Frajer ne moze nista napraviti, ali bas nista, ne zato sto je los vec mu je takva uloga na terenu, ne znam, mozda ja nisam ni vidio dobro ali ono sto sam vidio jeste da je puki distributer lopte iz odbrane do ofanzivaca, i tako konstantno drugo poluvrijeme i dio onog sto sam gledu u prvom od neke 35-te minute, dobije loptu, doda do Tottija, Osvalda ili nekog drugog i tu je kraj...Tesko da cemo ga u Romi vidjati u gol sansi kao sto je to slucaj u Lyonu bio, zivi bili pa vidjeli, sem nekog dalekogometnog suta, da Bog da...

Ako mislis na ovo za Tottija, igraca je bio, jedan od rijetkih Talijana koje cijenim, ali to sam vec i na temi o Dzeki reko, kada su nasi igraci u pitanju totalno sam subjektivan i oni su mi u prvom planu i tako ce i biti, i zato ce mi uvijek vokri bit kad vidim da Totti uzme da izvede slobodni a ne da Miretu, ili korner i slicno...
just principe

#1075 Re: Miralem Pjanić

Post by just principe »

A zasto bi dao Pjanicu da suta, pa ne bi mu ni ja dao da sam na njegovom mjestu. Zanimljivo, vama je za svaku losu igru nasih reprezentativaca kriv neko drugi, pa nekad je to Tevez, pa Silva...Ovo govorim opcenito, mada Pjanic je veceras bio medju boljima u Romi, ali eto mi valjda naucili da Pjanic zabija svaku utakmicu po gol, naucili ga da je u Lyonu bio najbolji iako je ulazio u 70-im minutama protiv Bresta, da ne govorim koliko je provodio na terenu kad je derbi...Kazes nece se naigrati pored Tottija a to se u Lyonu naigrao :lol:
I sad, kad Totti puca, odmah sto nije pustio Pjanica da to uradi, kad dodaje sto nije dodao Pjanicu.. Mislim :roll:

da si gledao cijelu utakmicu, vidio bi slobodnjak Pjanica, vidio bi i dupli pas Tottija i njega, vidio bi i dosta presjecenih lopti, vidio bi i faule nepravljene nad Pjanicem, a vidio bi bogami i kako Pjanic izvodi korner

Ne znam, ali vjerovatno kod nas ti je tako, da neki nas igrac koji tek dodje u neki veliki klub u kojemu igraju zvijezde i legende mora biti glavni i da se za sve pita... :roll:
Post Reply