l1101100 wrote:Sa-x objavljuje vijest da su kinezi stigli na Maltu...![]()
Ima li gdje nasih ljudi u sredozemlju?
http://www.sarajevo-x.com/bih/clanak/110226038
inf da su krenuli
izvjestavace nas dalje,a i mi kad stupimo s njima u kontakt
l1101100 wrote:Sa-x objavljuje vijest da su kinezi stigli na Maltu...![]()
Ima li gdje nasih ljudi u sredozemlju?
Pozdrav i tebi i tvojima, a posebno malom Lesijuvesna555 wrote:Tata je u brodu, krenuo je.
Htjela sam se samo zahvaliti opet Libyanu na svemu što je učinio i što čini za nas
Hvala ti puno, mislim da si pokazao da si izuzetan čovjek!
Puno pozdrava!
Hehehehe, Max je u pitanju i ogroman jeLibyano wrote:Pozdrav i tebi i tvojima, a posebno malom Lesijuvesna555 wrote:Tata je u brodu, krenuo je.
Htjela sam se samo zahvaliti opet Libyanu na svemu što je učinio i što čini za nas
Hvala ti puno, mislim da si pokazao da si izuzetan čovjek!
Puno pozdrava!
localhost_ wrote:Jutros sam dobio informaciju od žene čiji muž radi u Tobruku za Bosna-S. Oni tamo danas redovno izršavaju svoje radne obaveze. Na upit radnika šta sa njima od direktora su dobili odgovor da ako žele mogu ići ali na svoju odgovornost. Od njih nemaju podršku za evakuaciju barem iz tog mjesta tj. ponašaju se prema njima kao da je sve ok u zemlji. Mene zanima kako je moguće da jedna naša kompanija ima takav stav ako svi znamo da generalno svi žele da idu iz zemlje. Zamolio bih libyana ako je moguće da provjeri tu informaciju.![]()
pozdrav i hvala svima
Libyano wrote:Iz Misurate stigli u Tripoli radnici Hidrogradnje, cekamo avion BH airlines sutra.
Zajedno ce biti dostavljene dozvole za Tripoli i Sirt, pa cemo zajedno i zavrsiti oba leta. U Misurati imamo 80-ak ljudi, a u Tripoliju skoro pa popunjen avion, zasad oko 130 ljudi.
Cekamo jos da vidimo 26 ljudi u Bengaziju da smjestimo na brod, ocekujemo informaciju iz Konzulata.
Ljudi, Turci su pokazali da su nam veliki prijatelji u ovoj situaciji, pomogli su nam tamo gdje nam je najteze bilo.
Od mene im veliko hvala, ovako na forumu
hvala na informacijama libyano.Libyano wrote:tobruk je davno zavrsio u Egiptu, ali neki su ostali, to je sve sto znam...
A reci mi, taj let iz Sirta, je li direktno sa Sarajevo ??? Ja sam danas dobio informaciju od roditelja da su se njima u kampu pridruzili radnici iz SrbijeLibyano wrote:javili su se ovi iz Ras Lanofa, kazu da je sve dobro, nekima koji nemaju pasose prave komplikacije, ali nece biti problema. Medicinski radnici su neki na brodu, a neki ostali, pisao sam ranije o tome, ponudili im povisicu i ljudi ostali![]()
Stigla je dozvola za slijetanje aviona u Tripoli, cekamo jos za Sirt. Ocekujemo odgovor pilota pa da spremimo i sutra jos jedan avion ljudi kuci
Rumori u usima svasta, ljudi daju svakakve informacije. U svakom slucaju nijedna nije bajna. Govore o 30000 crnaca koje je angazovao i placa 2000 dolara po danu. Narod je opet osvojio nekoliko tenkova i u nestasici auta u Zawiji njima taksirajuquasar wrote:A de nam reci stari, iz prve ruke, kakvo je stanje na terenu, jer više ne mogu da vjerujem medijima?
Druze hvala puno na informacijiLibyano wrote:Ima 10 iz Srbije, obratila se Ambasada Srbije iz SArajeva da ih uzmemo, uzeli su i oni nasih 14 iz Sebhe. Regularno sve;)
Ide direktno za Sarajevo iz Sirta aBd.