Sve i jedan politicar ovo prati, Bozo cuo sam da ce biti sutra nesto
FBiH - SDP-NSRZB-SDA-HSP
- Socijalista
#1051 Re: FBiH - SDP-NSRZB-SDA-HSP
Imajte na umu da ce se politicka bitka voditi na osnovu ovoga sto mi ovdje pricamo na forumu, dakle...malo politicke kulture molim
- felipe kajetano
#1052 Re: FBiH - SDP-NSRZB-SDA-HSP

Bice cirkusa
Decki iz glavnog stana i nezavisni klaonicari + drugovi iz Vrhovnog staba podrzani zelenim kadrom ...daj da mi ovdje javimo Nidzi Poplasenu da se aktivira za principijelnu koaliciju na drzavnom nivou
- plain vanilla
- Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...
#1053 Re: FBiH - SDP-NSRZB-SDA-HSP
nemoj da ti dolazim na ppSocijalista wrote:Imajte na umu da ce se politicka bitka voditi na osnovu ovoga sto mi ovdje pricamo na forumu, dakle...malo politicke kulture molim![]()
pricaj sta ima?
- Socijalista
#1054 Re: FBiH - SDP-NSRZB-SDA-HSP
koji cirkus, imam osjecaj da Hrvati sami blage veze nemaju...problem je sad sto bi dobili nesto koaliranjem sa SDP-om, a Dodom bi rado (naroda radi) stim da nista ne bi dobili...ne shvatam ih nikako.plain vanilla wrote:nemoj da ti dolazim na ppSocijalista wrote:Imajte na umu da ce se politicka bitka voditi na osnovu ovoga sto mi ovdje pricamo na forumu, dakle...malo politicke kulture molim![]()
Sve i jedan politicar ovo prati, Bozo cuo sam da ce biti sutra nesto![]()
pricaj sta ima?
- plain vanilla
#1055 Re: FBiH - SDP-NSRZB-SDA-HSP
Kako ne shvatasSocijalista wrote:koji cirkus, imam osjecaj da Hrvati sami blage veze nemaju...problem je sad sto bi dobili nesto koaliranjem sa SDP-om, a Dodom bi rado (naroda radi) stim da nista ne bi dobili...ne shvatam ih nikako.plain vanilla wrote:nemoj da ti dolazim na ppSocijalista wrote:Imajte na umu da ce se politicka bitka voditi na osnovu ovoga sto mi ovdje pricamo na forumu, dakle...malo politicke kulture molim![]()
Sve i jedan politicar ovo prati, Bozo cuo sam da ce biti sutra nesto![]()
pricaj sta ima?
Ne mogu oni sutra sazvati pressici i reci-prihvatamo koaliciju
bilo bi ofirno, mnogo je teskih rijeci palo, zazivanja Treceg, pa cini mi se i rata
sad SDP treba ponuditi nesto mimo vec ponudjenog, pa da oni mogu reci-evo, to smo isposlovali, bla bla bla
-
adnan_hz
#1056 Re: FBiH - SDP-NSRZB-SDA-HSP
Kvota 1.05 da ce Bozo preci na pravu stranu 
- Socijalista
#1057 Re: FBiH - SDP-NSRZB-SDA-HSP
SDP je svoje ponudio 
- plain vanilla
#1058 Re: FBiH - SDP-NSRZB-SDA-HSP
Pravi politicar treba znati kad podviti rep.. i staviti interes stranke i glasaca ispred vlastitog egaadnan_hz wrote:Kvota 1.05 da ce Bozo preci na pravu stranu
vidjet cemo
-
adnan_hz
#1059 Re: FBiH - SDP-NSRZB-SDA-HSP
i to skoro cijeli program devedestke unesen u platformu... sta hoce vise? eto i raguz premijer. mislim nemau nikakvog razloga da odbiju koaliciju.. ako je odbiju znaci da odbijaju sve sto su pricali pred izbore.Socijalista wrote:SDP je svoje ponudio
Last edited by adnan_hz on 21/12/2010 23:02, edited 1 time in total.
- plain vanilla
#1060 Re: FBiH - SDP-NSRZB-SDA-HSP
mislis na platformu i VM?Socijalista wrote:SDP je svoje ponudio
sumnjam da ce na to pristati lako
onda ce oni sutra na sastanak s dodikom
- felipe kajetano
#1061 Re: FBiH - SDP-NSRZB-SDA-HSP
Ponudjen k'o pocascen, nek Zlaja sutra sazove sjednicu vlade FBiH i fajrontSocijalista wrote:SDP je svoje ponudio
-
klixober
#1062 Re: FBiH - SDP-NSRZB-SDA-HSP
HDZ1990 je dobio ponudu koja se ne odbija.Sansu da dobiju predsjedavajuceg vijeca ministara i da budu glavni u vlasti medu strankama sa hrvatskim predznakom imaju sada i ako je ne iskoriste,kao samostalna stranka je nece imati nikad vise.Jedino ce im ostati opcija da ugase stranku i udu u HDZ.
- cyprus
#1063 Re: FBiH - SDP-NSRZB-SDA-HSP
Ja mislim da je kvota 1.03 da će Božo se ipak dosjetit nečega što nije u platformi, a ''što je jako važno"adnan_hz wrote:Kvota 1.05 da ce Bozo preci na pravu stranu
Nažalost
-
StupskaBitanga
#1064 Re: FBiH - SDP-NSRZB-SDA-HSP
Mislim da ćemo ovdje svi uskoro početi slaviti
Božo se vratio na Zlajin put
Svi bruje o tome a čelka se zvanično potvrda HDZ i glasnogovornika Vegara
Božo se vratio na Zlajin put
Svi bruje o tome a čelka se zvanično potvrda HDZ i glasnogovornika Vegara
-
adnan_hz
#1065 Re: FBiH - SDP-NSRZB-SDA-HSP
potpisujem. ovo je prilika koja se jednom u zivotu pruza strankama kao sto su hdz90.komeba wrote:HDZ1990 je dobio ponudu koja se ne odbija.Sansu da dobiju predsjedavajuceg vijeca ministara i da budu glavni u vlasti medu strankama sa hrvatskim predznakom imaju sada i ako je ne iskoriste,kao samostalna stranka je nece imati nikad vise.Jedino ce im ostati opcija da ugase stranku i udu u HDZ.
- Socijalista
#1066 Re: FBiH - SDP-NSRZB-SDA-HSP
Sljedece sedmice.felipe kajetano wrote:Ponudjen k'o pocascen, nek Zlaja sutra sazove sjednicu vlade FBiH i fajrontSocijalista wrote:SDP je svoje ponudio
-
StupskaBitanga
#1067 Re: FBiH - SDP-NSRZB-SDA-HSP
ko će docekati sutra i zvanicu doluku
Biti ili ne biti
Biti ili ne biti
- plain vanilla
#1068 Re: FBiH - SDP-NSRZB-SDA-HSP
Ne znam ko je ovdje ko od forumasa, ali pretpostavljam da su vecinom Bosnjaci, i sad nesto kontam, koliko se mi radujemo ako hrvatska stranka udje u vladajucu koaliciju. Ja prva od jucer cekam da se oglase..a oni se nesto kofrce, pa i bi i ne bi.
Da je ovo situacija u RS, sumnjam da bi Srbi ispisali 20 stranica cekajuzi bozoa, nego bi ih prihvatili samo kao nuzno zlo u koaliciji.
Da je ovo situacija u RS, sumnjam da bi Srbi ispisali 20 stranica cekajuzi bozoa, nego bi ih prihvatili samo kao nuzno zlo u koaliciji.
- slobodni armirach
#1069 Re: FBiH - SDP-NSRZB-SDA-HSP
jel se ti zezas ili imas pouzdane informacije?Socijalista wrote: Sve i jedan politicar ovo prati,
od ovih aktuelnih politicara, mislim na lidere, cini mi se da jedino Zlatni IT pismen
-
adnan_hz
#1070 Re: FBiH - SDP-NSRZB-SDA-HSP
fazon je sto u rsu mogu i napraviti koaliciju i bez bosnjaka i hrvata. i nema potrebe da cekaju. dok u federaciji ne mozemo bez hrvata. a izmedju dva hdz-a ljubic je najbolji...plain vanilla wrote:Ne znam ko je ovdje ko od forumasa, ali pretpostavljam da su vecinom Bosnjaci, i sad nesto kontam, koliko se mi radujemo ako hrvatska stranka udje u vladajucu koaliciju. Ja prva od jucer cekam da se oglase..a oni se nesto kofrce, pa i bi i ne bi.
-
convict
#1071 Re: FBiH - SDP-NSRZB-SDA-HSP
je li ponudio mjesto premijera ili nije? bilo je u medijima da jeste, pa su demantovali iz sdp-a. mislim da je to ponuda koja se ne odbija, a već su stvorili i razloge za raskid koalicije sa hdzSocijalista wrote:SDP je svoje ponudio
-
adnan_hz
#1072 Re: FBiH - SDP-NSRZB-SDA-HSP
ne ciniti se nego jeste it najpismeniji. direktor je mit centra sarajevo.. i predaje mi na faksuslobodni armirach wrote:jel se ti zezas ili imas pouzdane informacije?Socijalista wrote: Sve i jedan politicar ovo prati,
od ovih aktuelnih politicara, mislim na lidere, cini mi se da jedino Zlatni IT pismen
- Socijalista
#1073 Re: FBiH - SDP-NSRZB-SDA-HSP
Cuo sam da su isli na neke kurseve u parlamentarnoj skupstini, ahhh ti moderni mikrofoni...slobodni armirach wrote:jel se ti zezas ili imas pouzdane informacije?Socijalista wrote: Sve i jedan politicar ovo prati,
- plain vanilla
#1074 Re: FBiH - SDP-NSRZB-SDA-HSP
pa koalicija je vec napravljena, 90tka moze i ne mora, nije u tome poentaadnan_hz wrote:fazon je sto u rsu mogu i napraviti koaliciju i bez bosnjaka i hrvata. i nema potrebe da cekaju. dok u federaciji ne mozemo bez hrvata. a izmedju dva hdz-a ljubic je najbolji...plain vanilla wrote:Ne znam ko je ovdje ko od forumasa, ali pretpostavljam da su vecinom Bosnjaci, i sad nesto kontam, koliko se mi radujemo ako hrvatska stranka udje u vladajucu koaliciju. Ja prva od jucer cekam da se oglase..a oni se nesto kofrce, pa i bi i ne bi.
ja licno bih voljela da oni udju u tu koaliciju i da napokon se zajedno s ostalim strankama bore za jednakopravnost hrvata
bas me briga sta misli HDZ, iskljucivo zbog boljitka hrvata, 90tku bih voljela vidjeti u toj koaliciji
- Socijalista
#1075 Re: FBiH - SDP-NSRZB-SDA-HSP
...samo probni balon.convict wrote:je li ponudio mjesto premijera ili nije? bilo je u medijima da jeste, pa su demantovali iz sdp-a. mislim da je to ponuda koja se ne odbija, a već su stvorili i razloge za raskid koalicije sa hdzSocijalista wrote:SDP je svoje ponudio
Upss...