iako nije bitno za priču, al ovo nije tačno - ispravno se alnaserdrndalo wrote:Nije narocito bitno za pricu, ali se kaze anlaser..._vrata wrote:alnaser_vrata wrote:
VW Golf all about
Moderators: _BataZiv_0809, anex
-
Cafe Camargue
#1051 Re: VW Golf all about
-
Gost1515
- drndalo
#1053 Re: VW Golf all about
Jest' ako pricas o pokojnom egipatskom predsjedniku Naser-u, tj. Gamal Abdel Nasser-u, i konstruises recenicu npr.:"Velika britanija i Francuska su htjele da Suez-ki kanal ostane pod njihovom kontrolom, alNaser to ne dade...Cafe Camargue wrote:iako nije bitno za priču, al ovo nije tačno - ispravno se alnaser
- hopi
#1054 Re: VW Golf all about
alnaser i bombina!!!!!!!!!!!!!
-
Cafe Camargue
#1055 Re: VW Golf all about
hehe dobro si, a može proć i anlaser... ako imaš govornu manudrndalo wrote:Jest' ako pricas o pokojnom egipatskom predsjedniku Naser-u, tj. Gamal Abdel Nasser-u, i konstruises recenicu npr.:"Velika britanija i Francuska su htjele da Suez-ki kanal ostane pod njihovom kontrolom, alNaser to ne dade...Cafe Camargue wrote:iako nije bitno za priču, al ovo nije tačno - ispravno se alnaser
- shibonja
#1056 Re: VW Golf all about
Dok je ovaca ,bit ce i vune
Deutsche Welle
Direktor Volkswagena ima najveću platu u Njemačkoj
Direktor Volkswagena Martin Winterkorn zaradio je 9,3 miliona eura u 2010, što je najveća zarada za čelnika nekog njemačkog preduzeća, objavila je njemačka medijska kuća Deutsche Welle (DW).
http://www.sarajevo-x.com/biznis/news/clanak/110710092
Deutsche Welle
Direktor Volkswagena ima najveću platu u Njemačkoj
Direktor Volkswagena Martin Winterkorn zaradio je 9,3 miliona eura u 2010, što je najveća zarada za čelnika nekog njemačkog preduzeća, objavila je njemačka medijska kuća Deutsche Welle (DW).
http://www.sarajevo-x.com/biznis/news/clanak/110710092
-
stale
#1057 Re: VW Golf all about
dan i noć, gas-kočnica i tome slično
- Svejetorokenrol
#1058 Re: VW Golf all about
Zna li neko od vas kol’ko love dodje zamjena pumpe za vodu i zupcastog remena na motoru u BiH?
Golf 5, 1.9 diesel.
Pres’o 124 000 km, radi k’o zvrk, ali u onoj knjizi pise da treba to promijeniti nakon 120 000 km, pa mislim da je se bolje ne igrati.
Golf 5, 1.9 diesel.
Pres’o 124 000 km, radi k’o zvrk, ali u onoj knjizi pise da treba to promijeniti nakon 120 000 km, pa mislim da je se bolje ne igrati.
- donsedin
#1059 Re: VW Golf all about
oko 7 stoja servis veliki dodje.Svejetorokenrol wrote:Zna li neko od vas kol’ko love dodje zamjena pumpe za vodu i zupcastog remena na motoru u BiH?
Golf 5, 1.9 diesel.
- Svejetorokenrol
#1060 Re: VW Golf all about
Hvala, drug.
- Optimist
#1061 Re: VW Golf all about
Prijatelj ima Golf III, 1.9 SDI, i desi mu se da se ugasi u voznji iz cista mira. Dakle ugasi se kad mu cefne. Majstor mu rekao da skida klemu sa akumulatora svaki put kad se to desi, sto on i radi.
Malo je to nezgodno, obzirom da se auto zna ugasiti na raznoraznim mjestima, koja nikako nisu predvidjena za zaustavljanje.
Zna li neko lijek ovome? Sta bi moglo biti?
Malo je to nezgodno, obzirom da se auto zna ugasiti na raznoraznim mjestima, koja nikako nisu predvidjena za zaustavljanje.
- Optimist
#1062 Re: VW Golf all about
Optimist wrote:Prijatelj ima Golf III, 1.9 SDI, i desi mu se da se ugasi u voznji iz cista mira. Dakle ugasi se kad mu cefne. Majstor mu rekao da skida klemu sa akumulatora svaki put kad se to desi, sto on i radi.
Toliko poklonika VW-a ovdje, a niko ne zna sta bi moglo da bude uzrok kvaru.
-
frngla
#1063 Re: VW Golf all about
moglo bi da bude to što je auto staro cca 15 godina i ima jedno 1000000 predjenih kilometara (na kraju krajeva nek ode u asa-u, dole su pravi poklonici fauvea
)
-
seha2703
#1064 Re: VW Golf all about
Kolko se cjenu krece golf 2, ovakve karakteristike 1.6 dizel ocuvan 90 godiste ? sta jos rec... xD
-
SundanceKid
#1065 Re: VW Golf all about
Ja imam golfa 3, benzinac, 97 godiste, i imo sam slicnih problema. Jedno vrijeme se gasio bas iz cista mira, za vrijeme voznje, na semaforima, onako se "gusio" jadan.... Malo nakon toga sam primjetio nekakve dlake iz auspuha vise. Odem majstoru, kaze izloacija u auspuhu otisla, treba mijenjat lonac, zamijenim sve, i od tada nikakvih problema...Optimist wrote:Optimist wrote:Prijatelj ima Golf III, 1.9 SDI, i desi mu se da se ugasi u voznji iz cista mira. Dakle ugasi se kad mu cefne. Majstor mu rekao da skida klemu sa akumulatora svaki put kad se to desi, sto on i radi.
Toliko poklonika VW-a ovdje, a niko ne zna sta bi moglo da bude uzrok kvaru.![]()
Mozda nije to, ali eto, pogledajte za svaki slucaj, meni je rijesilo problem sa gasenjem...
-
Mlad i Nevin
- al_akhisari
#1067 Re: VW Golf all about
...ujutro, lagahno u garazi okrenem kljuc, auto upali i ugasi se...nakon toga jos par puta pokusam upaliti, ali ne ide; "vergla", ali nece da upali
rodjak, koji je inace automehanicar, gledao, trazio i na kraju kaze bospumpa ( valjda sam tacno napisao
); inace, radi se o golf 3 td 1997. godini; da napomenem, do sada nisam imao nikakvih problema, koji bi me makar malo pripremili za odlazak pumpe
...zanima, da l je mozda neko imao slicno iskustvo, te sta mi je ciniti: preparirati
ovu ili traziti ( kupiti ) drugu; i jos sitnica, zanima me procjena, koliko ce me ova prica kostati;
...zanima, da l je mozda neko imao slicno iskustvo, te sta mi je ciniti: preparirati
- Zvek
#1068 Re: VW Golf all about
Jesi li ti siguran da vozis VW, po simptomima bi se reklo da je Fiat
Sala!
Sala!
- al_akhisari
#1069 Re: VW Golf all about
...dobarZvek wrote:Jesi li ti siguran da vozis VW, po simptomima bi se reklo da je Fiat![]()
Sala!
- shlauf
- DoradO
#1071 Re: VW Golf all about
kakve veze ova slika ima sa temom
ooOOOOOooooooOOO
ooOOOOOooooooOOO
-
andi
#1072 Re: VW Golf all about
Pozdrav,
Imam problem na Golfu 5. Naime sve češće mi se dešava kada otključavam daljinskim da ostanu zatvorena vozačeva vrata i ne mogu se otvoriti ni sa vanjske, ni sa unutrašnje strane. Tek nakon nekoliko pokušaja otvaranja i zatvaranja daljinskim se otvore ili ako otključam stavljanjem ključa u bravu. Ne znam sada do čega je tačno i da li popravljati ili ne dirati ništa dok potpuno ne otkaže? Eto, ako je neko imao takvih problema savjet dobrodošao.
Imam problem na Golfu 5. Naime sve češće mi se dešava kada otključavam daljinskim da ostanu zatvorena vozačeva vrata i ne mogu se otvoriti ni sa vanjske, ni sa unutrašnje strane. Tek nakon nekoliko pokušaja otvaranja i zatvaranja daljinskim se otvore ili ako otključam stavljanjem ključa u bravu. Ne znam sada do čega je tačno i da li popravljati ili ne dirati ništa dok potpuno ne otkaže? Eto, ako je neko imao takvih problema savjet dobrodošao.
- drndalo
#1073 Re: VW Golf all about
Nije moguce da se to desava na Golfu !?
Salu na stranu, ako nekada otvori, onda znaci da motor nije crk'o, jer da jeste, ne bi nikad otvorio... S druge strane, kad ne mozes ni rucno iznutra otvoriti "hepek" onda znaci da je motor ostao "u zakljucanom stanju", i blokira te da se snagom svoje ruke "obracunas" s polugama mehanizma brave... Tu moze biti vise uzroka, centrala centralne, veza centrale i motora, neki kontakt na motoru...
Jel' centralna originalna, ili je naknadno ugradjivana ? U svakom slucaju, dobar elektricar koji se zna baviti i ugradnjom alarma i cent. brava bi trebao relativno lako rijesiti problem... Ne cekaj da potpuno otkaze, da ne bi morao ulaziti kroz gepek u auto, a onda i policiji objasnjavati sta to radis...
Salu na stranu, ako nekada otvori, onda znaci da motor nije crk'o, jer da jeste, ne bi nikad otvorio... S druge strane, kad ne mozes ni rucno iznutra otvoriti "hepek" onda znaci da je motor ostao "u zakljucanom stanju", i blokira te da se snagom svoje ruke "obracunas" s polugama mehanizma brave... Tu moze biti vise uzroka, centrala centralne, veza centrale i motora, neki kontakt na motoru...
Jel' centralna originalna, ili je naknadno ugradjivana ? U svakom slucaju, dobar elektricar koji se zna baviti i ugradnjom alarma i cent. brava bi trebao relativno lako rijesiti problem... Ne cekaj da potpuno otkaze, da ne bi morao ulaziti kroz gepek u auto, a onda i policiji objasnjavati sta to radis...
Last edited by drndalo on 26/09/2011 14:58, edited 1 time in total.
- Zvek
#1074 Re: VW Golf all about
Mora da nasi uvoznici jeftino nađu Fiate i obuku ih u VW odijelo pa onda prodaju kao VW
Sve više je ovakvih slučajeva.
Sve više je ovakvih slučajeva.
-
andi
#1075 Re: VW Golf all about
Ma ne mogu ni ja da vjerujem, ali eto dešava se
Hvala na odgovoru. Pretpostavljam i ja da je neki kontakt čim nekad hoće, nekad neće, e sad pošto imam ugrađen alarm, da li sada to može imati veze..... da odem do ovih što su ga ugrađivali....
Hvala na odgovoru. Pretpostavljam i ja da je neki kontakt čim nekad hoće, nekad neće, e sad pošto imam ugrađen alarm, da li sada to može imati veze..... da odem do ovih što su ga ugrađivali....