The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Moderator: _BataZiv_0809
-
Eborg
#1051 Re: The Walking Dead - serija
Andrea, da Bog da ti utrobu izjeli!
-
BadBoy
#1052 Re: The Walking Dead - serija
Uuuu epizoda odvaljuje
Lično mi je predobra bila, hajde kad pogledate svi pa ćemo oplesti diskusiju 
- drunken tiger
#1053 Re: The Walking Dead - serija
hajd vi sa stripom lijepo odjebite s teme i otvorite drugu!!
- KPNCTNJAH
#1054 Re: The Walking Dead - serija
Cim sam na pocetku epizode vidio onog crnca iz Wire-a, znao sam da ce nastradati onaj njihov zatvorenik
malo mi je glupa scena kad guverner ostane bez oka, pa par sekundi kasnije place s djetetom u rukama, a staklo mu i dalje u oku... valjda zaboravio da ga boli, a jos kad place vjerovatno bi trebalo da ga jos vise boli

jako mi je kako je crnkinja rijesila malu, nema milosti
jako mi je kako je crnkinja rijesila malu, nema milosti
-
SaPnA
#1055 Re: The Walking Dead - serija
joj sranja na kraju
sta mislite sta ce se desiti sa darylom ne vidjoh ga cini mi se u najavi za sledecu u januaru
dobra epizoda, do sada su vjerovatno vecina pregledala a ko nije, sta ce uopste na temi
dobra epizoda, do sada su vjerovatno vecina pregledala a ko nije, sta ce uopste na temi
-
duboka_misao
#1056 Re: The Walking Dead - serija
SaPnA wrote:joj sranja na kraju![]()
sta mislite sta ce se desiti sa darylom ne vidjoh ga cini mi se u najavi za sledecu u januaru
ima daryla u najavi bar gdje ja gledah..
- travar
#1057 Re: The Walking Dead - serija
Dobra epizoda, kraj još bolji (muzika je
)
-
Tribeka
#1058 Re: The Walking Dead - serija
Ima Deryla u najavi, bas sam obrac'o paznju.
Epizoda sasma OK. Trebali su roknuti guvernera, ovako zanosi opet na sapunjaru.
Puno bi bolji koncept bio, da cesce neke nove face moraju rokati, a ne guvernera muzti 16 epizoda.
Andrea ce jos u nastavku stati na guvernerevu stranu. Je.bo je konj, da proste sinjorine.
Drago mi je da Deryl ostaje ziv i Glenn i Maggie. Jedna od jacih stvari mi je bila, kad Rick govori Deryli, "I need you..."
P.S. Mozda sam vise ocekivao od ovog svrsetka zimskog, pa mi puno vise na pamet da serem o svemu, ali cu ohladiti glavu pa se pisemo kasnije
A u sustini sam, jedan u nizu pacijenata, pa ocjena 10
Epizoda sasma OK. Trebali su roknuti guvernera, ovako zanosi opet na sapunjaru.
Puno bi bolji koncept bio, da cesce neke nove face moraju rokati, a ne guvernera muzti 16 epizoda.
Andrea ce jos u nastavku stati na guvernerevu stranu. Je.bo je konj, da proste sinjorine.
Drago mi je da Deryl ostaje ziv i Glenn i Maggie. Jedna od jacih stvari mi je bila, kad Rick govori Deryli, "I need you..."
P.S. Mozda sam vise ocekivao od ovog svrsetka zimskog, pa mi puno vise na pamet da serem o svemu, ali cu ohladiti glavu pa se pisemo kasnije
A u sustini sam, jedan u nizu pacijenata, pa ocjena 10
-
shin
#1059 Re: The Walking Dead - serija
Tyresse je limit lik, nadam se da su ga dobro ekranizirali.
- wickerman
#1060 Re: The Walking Dead - serija
Kod mene uopste nije bilo scene sa Guvernerom i Michone. Samo su prikazali ona ceka i u slijedecoj sceni njemu fali oko.Zovem se Zelena wrote:Samo što je u zatvoru malo gužva sadaDON_eARL wrote:Pa eto, ništa spektakularno.
I dobra scena sa Mišon i Guvernerom.
Sranja na kraju
Jel to svima tako bilo ili je to kod mene nesto izrezano?
-
SaPnA
#1061 Re: The Walking Dead - serija
joj jarowickerman wrote:Kod mene uopste nije bilo scene sa Guvernerom i Michone. Samo su prikazali ona ceka i u slijedecoj sceni njemu fali oko.Zovem se Zelena wrote:Samo što je u zatvoru malo gužva sadaDON_eARL wrote:Pa eto, ništa spektakularno.
I dobra scena sa Mišon i Guvernerom.
Sranja na kraju
Jel to svima tako bilo ili je to kod mene nesto izrezano?
-
zamzija
#1062 Re: The Walking Dead - serija
Pa mislim da većina američkih serija oko božića i n. godine ide u tzv pauzu "hiatus" zbog praznika...kakavdanakneiskustvu wrote: što je nastavak tek u februaru?
Sve ovisi kako dogovore emitiranje
- just principe
#1063 Re: The Walking Dead - serija
kako ce se izvuci jedno od brace ( konkretno Deryl ) ?
Edit: evo ga u sljedecoj epizodi

Edit: evo ga u sljedecoj epizodi

- bug
#1064 Re: The Walking Dead - serija
bezze kraj sve nesto "zbrda zdola", ako ubiju deryla ne gledam dalje 
- just principe
#1065 Re: The Walking Dead - serija
bug wrote:bezze kraj sve nesto "zbrda zdola", ako ubiju deryla ne gledam dalje
nisu ga ubili pobjegao je http://ow.ly/fN7Y0
- bug
#1066 Re: The Walking Dead - serija
nisam bas htjela spoilere al sad cu bar lakse prezimit

- Jack Be Nimble
#1067 Re: The Walking Dead - serija
Nije spojler, zna se iz najave za sljedece epizode da ce preziviti zadnju scenu koju smo vidjeli sinoc. Sada da li ce prezivjeti kraj ove sezone je druga prica 
- just principe
#1068 Re: The Walking Dead - serija
ma hajd ko ce cekati februar, ovako nam je lakse, odahnuli smo 
-
zamzija
#1069 Re: The Walking Dead - serija
Zanimljivo: - gledanost u USA
AMC’S “The Walking Dead” IS THE FIRST CABLE SERIES TO BEAT EVERY OTHER SHOW OF THE FALL BROADCAST SEASON IN ADULT 18-49 RATING
“The Walking Dead” ATTRACTS 15.2 MILLION VIEWERS FOR THE NIGHT
New York – December 3, 2012 –
AMC’s “The Walking Dead” is the first cable series in television history to reign as the biggest show of the fall season among Adult 18-49 rating, beating all broadcast and cable entertainment series including “The Voice,” “Modern Family,” “X Factor,” “Two and a Half Men,” “The Big Bang Theory” and “Grey’s Anatomy.” Last night, the 9PM premiere of “The Walking Dead’s” mid-season finale delivered 10.5 million viewers. The series encored at 10PM and then again at midnight, delivering an additional 3.6 million & 1.1 million viewers respectively, totaling 15.2 million viewers for the night. With Live plus 7, “The Walking Dead” adds another 3.4 million viewers a week on average. “The Walking Dead” Season 3 to date reigns as the number one ad supported drama series in basic cable history among total viewers, adults 18-49, adults 25-54, adults 18-34, men 18-49, men 25-54 and men 18-34. AMC resumes the final eight episodes of “The Walking Dead” season three on Sunday, February 10th at 9pm EST.
Key Nielsen Highlights for the mid-season finale of “The Walking Dead”:
9pm: 6.5 HH rating, +44% vs. season 2 mid season finale
9pm: 10.5 million viewers, +58% vs. season 2 mid season finale
9pm: 6.9 million Adults 18-49, +54% vs. season 2 mid season finale
9pm: 6.0 million Adults 25-54, +52 vs. season 2 mid season finale
9pm,10pm and midnight encores: Grossed to 15.2 million viewers
AMC’S “The Walking Dead” IS THE FIRST CABLE SERIES TO BEAT EVERY OTHER SHOW OF THE FALL BROADCAST SEASON IN ADULT 18-49 RATING
“The Walking Dead” ATTRACTS 15.2 MILLION VIEWERS FOR THE NIGHT
New York – December 3, 2012 –
AMC’s “The Walking Dead” is the first cable series in television history to reign as the biggest show of the fall season among Adult 18-49 rating, beating all broadcast and cable entertainment series including “The Voice,” “Modern Family,” “X Factor,” “Two and a Half Men,” “The Big Bang Theory” and “Grey’s Anatomy.” Last night, the 9PM premiere of “The Walking Dead’s” mid-season finale delivered 10.5 million viewers. The series encored at 10PM and then again at midnight, delivering an additional 3.6 million & 1.1 million viewers respectively, totaling 15.2 million viewers for the night. With Live plus 7, “The Walking Dead” adds another 3.4 million viewers a week on average. “The Walking Dead” Season 3 to date reigns as the number one ad supported drama series in basic cable history among total viewers, adults 18-49, adults 25-54, adults 18-34, men 18-49, men 25-54 and men 18-34. AMC resumes the final eight episodes of “The Walking Dead” season three on Sunday, February 10th at 9pm EST.
Key Nielsen Highlights for the mid-season finale of “The Walking Dead”:
9pm: 6.5 HH rating, +44% vs. season 2 mid season finale
9pm: 10.5 million viewers, +58% vs. season 2 mid season finale
9pm: 6.9 million Adults 18-49, +54% vs. season 2 mid season finale
9pm: 6.0 million Adults 25-54, +52 vs. season 2 mid season finale
9pm,10pm and midnight encores: Grossed to 15.2 million viewers
-
smijesni_ste
#1070 Re: The Walking Dead - serija
Stvarno ništa posebno...da ne budem grublji...
Onaj sav u elementu nakon napada... kao da ga je čačkalicom ubola, a ne finim komadom stakla u oko...nidje veze
'Obračun' i pucnjava nerealistični skroz...
Onaj sav u elementu nakon napada... kao da ga je čačkalicom ubola, a ne finim komadom stakla u oko...nidje veze
'Obračun' i pucnjava nerealistični skroz...
- drunken tiger
#1071 Re: The Walking Dead - serija
iskreno se nadam da će u nastavku grupa napaljenih zatvorenika zombija nafatati Andreu i izhebat je dok se ne pozombi i ona 
-
brain bubbles
#1072 Re: The Walking Dead - serija
not bad, samo treba cekati februar sada 
sve u svemu, nisam ocekivao zavrsetak ovakav. Dakle dobro su iznenadili
Jos nesto, sto je malo cudno, jeste balans crnaca, umire T-Dog, a dolazi Oscar. Sada umire i on a dolazi novi. Cim se novi pojavi, ocekujte smrt i ovoga
Nadam se da Rick nece i ove nove sutnuti, dobro bi dosao neko novi, a da nije iz zatvora s pricom o kantini i nasrtajima rulje.
sve u svemu, nisam ocekivao zavrsetak ovakav. Dakle dobro su iznenadili
Jos nesto, sto je malo cudno, jeste balans crnaca, umire T-Dog, a dolazi Oscar. Sada umire i on a dolazi novi. Cim se novi pojavi, ocekujte smrt i ovoga
Nadam se da Rick nece i ove nove sutnuti, dobro bi dosao neko novi, a da nije iz zatvora s pricom o kantini i nasrtajima rulje.
- jalijas74
#1073 Re: The Walking Dead - serija
Kakva zavrsnica dobro, dobro, dobro bas da nas drzi do sljedece godine.
Andrea je dr... samo takva jedva cekam da strada, crkla u najgorim mukama.
Mala zombic je umjesto sjecka na salamu bila probodena kroz usta, Mison moj omiljeni lik
Ako Rik bude odbacio i ove nove bas ce biti kreten.
Andrea je dr... samo takva jedva cekam da strada, crkla u najgorim mukama.
Mala zombic je umjesto sjecka na salamu bila probodena kroz usta, Mison moj omiljeni lik
Ako Rik bude odbacio i ove nove bas ce biti kreten.
-
brain bubbles
#1074 Re: The Walking Dead - serija
bas me interesuje sta ce andrea uraditi sad kad je vidjela Daryla, ko zna mozda i promijeni lojalnost 
- Zovem se Zelena
#1075 Re: The Walking Dead - serija
Andrea se zaljubiška pravo, i jasno mi je kako još uvijek "pije" glupave Guvernerove priče. Ali imam osjećaj kada sazna istinu da će se okrenuti svojoj grupi. Ili će poginuti
Sad sam ubijeđena da će Deril ubiti brata... Majku mu kako onaj Guverner sve okrenu u svoju korist
Edit: Gledam sad onaj trejler... Andrea je pronašla zatvor. U jednom momentu Guverner spominje odanost nekome, a onda u šumi Glen govori Riku "Šta on radi ovdje"...
Dakle, scenarij 1: Deril i Merl će se izvući iz one zavrzlame i Merl vjerovatno dolazi sa bratom ali kao Guvernerov špijun... Čak i Glen u jednoj sceni govori Meg kako njih dvoje "nešto" mogu riješiti odmah?!
Scenarij 2: Braća dolaze u zatvor, Merl se malo smirio i sad je "dobar" momak, a lojalnost se odnosila na Andreu i ona je špijun...
I vidjeh da ona nova grupica u zatvoru planira napad na Karla i Kerol, Rik se još uvijek nije vratio u zatvor... Pa je moguće da će ih po povratku sve smaknuti
Sad sam ubijeđena da će Deril ubiti brata... Majku mu kako onaj Guverner sve okrenu u svoju korist
Edit: Gledam sad onaj trejler... Andrea je pronašla zatvor. U jednom momentu Guverner spominje odanost nekome, a onda u šumi Glen govori Riku "Šta on radi ovdje"...
Dakle, scenarij 1: Deril i Merl će se izvući iz one zavrzlame i Merl vjerovatno dolazi sa bratom ali kao Guvernerov špijun... Čak i Glen u jednoj sceni govori Meg kako njih dvoje "nešto" mogu riješiti odmah?!
Scenarij 2: Braća dolaze u zatvor, Merl se malo smirio i sad je "dobar" momak, a lojalnost se odnosila na Andreu i ona je špijun...
I vidjeh da ona nova grupica u zatvoru planira napad na Karla i Kerol, Rik se još uvijek nije vratio u zatvor... Pa je moguće da će ih po povratku sve smaknuti