PREVARANTI,NAJGORE USLUGE I NAJNEUSLUŽNIJI LJUDI U SARAJEVU!

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
sokkia

#1051 Re: PREVARANTI,NAJGORE USLUGE I NAJNEUSLUŽNIJI LJUDI U SARAJ

Post by sokkia »

holowey wrote:kada kupis nesto sto obicno kosta 150 za cijenu od 15, i onda to ne valja, nemas se razloga zaliti, znao si sta kupujes...

ali kad platis 150 i onda to potraje isto kao ono od 15, kuku i motiku na takvog trgovca :x
ma znao sam ja da ona ne valja,al da toliko ne valja to nisam.
onakvo smecce bi ipak trebalo zabranit prodavat. :x
sokkia

#1052 Re: PREVARANTI,NAJGORE USLUGE I NAJNEUSLUŽNIJI LJUDI U SARAJ

Post by sokkia »

e joss zaboravi dodati da su u istoj toj trgovini u unitasovu ambalazzu uvaljivali kineske pipe i prodavali kao orginal.
SundanceKid

#1053 Re: PREVARANTI,NAJGORE USLUGE I NAJNEUSLUŽNIJI LJUDI U SARAJ

Post by SundanceKid »

Miki123 wrote:
SundanceKid wrote:Ajde da se malo aktiviramo, sta misli mudri narod, imal u ovom (Planika) slucaju pravne osnove za tuzbu? Koliko to prolazi kod nas? Imal ko iskustva, kakvu tuzbu sastaviti, imal ko kakav urnek?

Da se malo stvari pokrenu :)
tužiti nekog jer mu je proizvod nekvalitetan? onda bi kinezi davno propali :D

Procitat Zakon o obligacionim odnosima, i Zakon o zastiti potrosaca!
ocammog

#1054 Re: PREVARANTI,NAJGORE USLUGE I NAJNEUSLUŽNIJI LJUDI U SARAJ

Post by ocammog »

Ja bih ovdje dodo i piljaru na koševskom brdu, odmah između taksi štanda i trafike.

Konkretno mislim da onog jednog namrgođenog i neuslužnog piljara (vlasnik?) koji neda ljudima da sami proberu voće i povrće,a još i ima čehru tipa: "prijepodne mrzim sebe a poslijepodne čitav svijet".

Ne mogu reći da je prevarant, ali jeste neuslužan i neljubazan, a i to se pika na ovoj temi, jel tako?
Lobotomija

#1055 Re: PREVARANTI,NAJGORE USLUGE I NAJNEUSLUŽNIJI LJUDI U SARAJ

Post by Lobotomija »

ocammog wrote:Ja bih ovdje dodo i piljaru na koševskom brdu, odmah između taksi štanda i trafike.

Konkretno mislim da onog jednog namrgođenog i neuslužnog piljara (vlasnik?) koji neda ljudima da sami proberu voće i povrće,a još i ima čehru tipa: "prijepodne mrzim sebe a poslijepodne čitav svijet".

Ne mogu reći da je prevarant, ali jeste neuslužan i neljubazan, a i to se pika na ovoj temi, jel tako?
Mislis na Ziju? :run:
quarterback

#1056 Re: PREVARANTI,NAJGORE USLUGE I NAJNEUSLUŽNIJI LJUDI U SARAJ

Post by quarterback »

kappa prodavnica pored trznice u sarajevu

situacija sa 2 majice prije par godina

majice se izlizale preko ramena jer sam nosio onu torbicu sto ide preko prsa dijagonalno

odem u radnju, majice kupljene prije mjesec dana

kaze zena kupili ste majice davno
kazem gospodjo imam ja jos majica, nisam nosao ove vase dvije po 15 dana prosli mjesec

kaze zena
imate jak znoj koji otapa boju (?!?!?!?!)
lazem gospodjo ako je nije otopio sa drugih majica sto bi sa vasih

kaze zena nakon 5 minuta ubjednjivanja
eto, dobro, zamjenicemo vam ali ove nemojte vracati

ne samo da ih necu vracati nego se necu vise nikada vratiti ni u vasu radnju

koga zanima ima radnju sa kapinom robom u FIS Vitezu, original je koliko je i ova roba kod ove kod trznice original samo sto su cijene daleko normalnije
sokkia

#1057 Re: PREVARANTI,NAJGORE USLUGE I NAJNEUSLUŽNIJI LJUDI U SARAJ

Post by sokkia »

zakon o zaštiti potrošaca je dostupan svakome a malo ga ko otvori i šta procita iz njega, a trebalo bi. :(
prevarantima ga samo trba potkucit pod nos i zaprijetiti im tižbom ,da vidiš kako se brzo predomisle. :twisted:
girl

#1058 Re: PREVARANTI,NAJGORE USLUGE I NAJNEUSLUŽNIJI LJUDI U SARAJ

Post by girl »

ja bih samo da dodam da nije planika jedina, pisala sam nekad da je suprug kupio u guliveru cipele, nosio ih po suhom, i nakon 15 dana se doslovno raspale. otisao dok su "pod garancijom od mjesec dana" da se zali i rekli mu da ce to pogledati "inspekcija, komisija " ili kakva vec grupa koja se time bavi jer se time na bave radnici. on rekao ok. nalaz tog "inspektora" je bio da su konci i dzon popucali zbog nepravilnog koristenja :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: znam samo da je muz radnici rekao gospodjo ja cipele nisam kupio da ih gledam na polici nego sam ih nosio i to ne na nekom razrovanom gradilistu nego u gradu :lol: nije imao vise zivaca ni vremena nazalost da se pegla inace bi zaganjao zamjenu, garantujem. izgleda da je sad pravilo da se sve zalbe kupaca salju toj nekoj "inspekciji" , to je valjda nezavisna grupa koja nema veze s prodavnicom nego sklope ugovor, sta li. i vecina nalaza je "zbog nepravilnog koristenja" tipa, obukli ste cipele koje bi trebale biti nepromocive , po kisi :-) e sad trebalo bi se malo informisati o toj "inspekciji".

a da , cipele su osim sto su se raspale, postale i bijele (kupljene su kao smedje). muz je odnio obucaru koji ih je sredio za 5 KM cini mi se, ne sjajno, ali su eto makar neko vrijeme nosive. zar nije mogla gospoda iz gulivera da uvazi reklamaciju pa da makar to popravi ako cipele vec nije zamijenila? jasno je da nije u pitanju 5 KM , nego cjelokupni odnos.
Ringhio

#1059 Re: PREVARANTI,NAJGORE USLUGE I NAJNEUSLUŽNIJI LJUDI U SARAJ

Post by Ringhio »

Omega Tuzla, odjel za bijelu tehniku.

Ajde malo razgledam hocu ves masinu da kupim. Pridjem gospodji koja radi tu, dobar dan, izvinjavam se,ja bih masinu da kupim, ne razumjem se bas u njih,trazim neku za manje kilaze, sa dosta obrtaja, mozete li mi malo pomoci sa izborom? Gleda blijedo jer sam je prekinuo u ugodnom razgovoru s kolegicama. Mogu ! Evo ova ! Gledam u masinu hem je 1800 maraka hem je za cini mi se 8-9 kila vesa. Gospodjo reko manju. Gorenje masine ! One su najbolje ! Evo ova. Reko gospodjo Gorenje ves masinu imam sad u kuci, mnogo mi se kvarila i skoro je istruhla sva, za 4 godine koristenja, ja bih reko nesto drugo da probam. Ejs momak, jesi ti izbirljiv. Nemogu se sjetit za koju sam ja bio zainteresovan i dovedem je do nje, de reko mozete li mi malo pojasnit, garancija, karakteristike. Pa dobra je, dobra. Pere. Dobro pere. Vidim ja da nema hljeba od nje, otvorim, uzmem ono upustvo, pregledam malo karakteristike. Reko ja bih ovu uzeo, kad mi je mozete isporuciti. Pa moremo sad. Nemogu ja reko masinu u gepek stavit, treba mi prevoz. Nemere danas, zauzeto. Svi soferi zauzeti. Dobro reko, moze li sutra. Tesko, skroz tesko. More prekosutra il zakosutra, mozda. Reko meni treba ili danas ili sutra da se to prebaci jer ja necu biti kuci. Momak, nemoRes ti bas birat kad ti hoces da ti se dovlaci, neg kad mi nadjemo vremena.

Reko gospodjo, hvala vam, ali ja sad necu ni igle kupit, a htio sam svasta pazarit, hvala vam na usluznosti sretno prijatno. Ali kaze ja sam ispunila garantni list, ja sam ispunila papirologiju. Zao mi je. Dovidjenja.

Imao slicnu situaciju u Omegi u zivinicama kad sam kupovao LCD. Nadjem neki koji mi odgovara, cijena odgovara, hocu reko ovaj, ali necu ovaj sto je izlozen jer ne znam koliko je radio, imas li neki u kutiji. Nema kaze samo ovaj na radnji. Koliko je radio ? Kaze nije dugo. Ajd kontam da ga malo pregledam, kad ono na televizoru ogrebotina jedno 5 centimetara, na plastici iznad ekrana. Reko necu ovaj ovaj je ostecen. Kad u to upada gospodja, truleks, krpa, poliranje brisanje, sine ovo je samo prasina, samo je prasina ovo, ovo se brise. Nije reko gospodjo nego ogrebotina. Pa haaaaaaajd sta fali sto je malo ogrebano, nije to nista, mislim ne primjeti se, reko ako ja primjetim s 5 metara onda ce primjetiti svako. Da sam izgrebane televizore htio kupovati ja bi otisao na buvlju pijacu i kupio tu. A reko posto roba ima defekt ima li kakvog popusta na televizor, ako spustite cijenu ja cu kupit. Ne, samo ovako, koliko pise toliko prodajemo, nemozemo mi to bas tako spustat. Al ovo se i ne primjeti, uzmi sta ti fali. Reko ne kupujem ja fen za kosu nego televizor od 900 marki, pokazi mi druge. I drz nedaj nadjem nesto drugo, imal u kutiji, kad ovaj trgovac ko iz topa IMA ! :) Pisi reko garanciju i daj da vozim.

Ono sto mogu preporuciti su momci iz Techno Marketa, zaboravio sam i kako se zovu, Stanic Trade. Imaju radnju kod sonog trga. Nevjerovatni momci, nevjerovatno usluzni. Oni trebaju postaviti standard trgovacke usluge u BiH. Osmjeh, na svako pitanje odgovaraju bez problema, strpljenje, preporuke i savjeti. Tu sam kupio dosta stvari i imaju one super fine kartice na kojim sakupljas bodove. Svaka kupovina ti da nekih bodova koji se pretvore u marke, i onda ti kad te marke saberes mozes kupiti nesto na osnovu toga ili kad uzimas nesto vec da ti odbiju te pare koje imas na kartici. Bas super usluzni momci, svaka im cast.
branimir stulic

#1060 Re: PREVARANTI,NAJGORE USLUGE I NAJNEUSLUŽNIJI LJUDI U SARAJ

Post by branimir stulic »

Kupio gojzerice u Planici prije 5 godina - kostale 289 KM. .. Do dan danas ko nove - ne propustaju, ukratko super.
Thyla

#1061 Re: PREVARANTI,NAJGORE USLUGE I NAJNEUSLUŽNIJI LJUDI U SARAJ

Post by Thyla »

Već nekoliko godina imamo problema sa vlagom u stanu... Svake godine krečenje, i preko ljeta super, čim počne malo jača zima vlaga se pojavi.

Ove godine odlučimo osim krečenja i renovirati stan i dođemo do firme "Vrbovik" iz Breze. Naprave predračun, mi prihvatimo, a prije toga ih upozorimo na vlagu koja se pojavljuje i da prije svega želimo toga da se riješimo, ukoliko je moguće. Uđu majstori u stan, urade kako urade... Nakon 10 dana, odnosno prve kiše, vlaga... i to crni zidovi, a unutrašnji zid u sobi k'o da ga je neko polio kantom vode, mokar zid. Laminat na jednom mjestu šupalj, lajsne otpadaju... hajde dođu oni to naprave, kao fabrička greška na laminatu... ali on škripi, naveče kad je tišina ja mislim da me komšije čuju kad hodam. U jednom ćošku staneš a laminat propadne. Lajsne u sobi samo postavili, bez da su ih prefarbali... Uglavnom za pare koje su uzeli uništili su nam stan.

Oni se za laminat pravdaju da je kriv pod, i da se još nešto trebalo postaviti, što nam uopšte nisu ni predložili niti spomenuli... Sad kažu da ni vlagu ne mogu riješiti, a mi ni ne poričemo da imamo problem sa vlagom ali da se pojavi u maju nakon jedne kiše, i to da budu crni zidovi... :-)

Helem, što se nas tiče nikada ima nećemo halaliti pare koje su uzeli, a šta su nam napravili od stana... :x
Hemera

#1062 Re: PREVARANTI,NAJGORE USLUGE I NAJNEUSLUŽNIJI LJUDI U SARAJ

Post by Hemera »

Općina Centar,Sarajevo

Otisla vaditi drzavljanstvo i pridem salteru gdje je neki momak bio prije mene,on je brzo zavrsio ja prilazim a ona tamo uredno i hladnokrvno pocinje da pretura papire i prica sa kolegicom i dovikiva se tamo,i tako 1-2 minuta,kontam hajde mozda joj smetaju papiri pa da ih skloni ona ni mukajet da kaze da je zauzeta nego ustade i ode.
Ova pored nje se sjeti da me zovne da me usluzi.
Ja joj nisam nista rekla,iako me iznervirala,a bilo mi je mrsko da joj otresem.
Salter br-3 nema joj imena i prezimena na pultu,nosi naocale i krupnije je građe.
Edinz

#1063 Re: PREVARANTI,NAJGORE USLUGE I NAJNEUSLUŽNIJI LJUDI U SARAJ

Post by Edinz »

Thyla wrote:Već nekoliko godina imamo problema sa vlagom u stanu... Svake godine krečenje, i preko ljeta super, čim počne malo jača zima vlaga se pojavi.

Ove godine odlučimo osim krečenja i renovirati stan i dođemo do firme "Vrbovik" iz Breze. Naprave predračun, mi prihvatimo, a prije toga ih upozorimo na vlagu koja se pojavljuje i da prije svega želimo toga da se riješimo, ukoliko je moguće. Uđu majstori u stan, urade kako urade... Nakon 10 dana, odnosno prve kiše, vlaga... i to crni zidovi, a unutrašnji zid u sobi k'o da ga je neko polio kantom vode, mokar zid. Laminat na jednom mjestu šupalj, lajsne otpadaju... hajde dođu oni to naprave, kao fabrička greška na laminatu... ali on škripi, naveče kad je tišina ja mislim da me komšije čuju kad hodam. U jednom ćošku staneš a laminat propadne. Lajsne u sobi samo postavili, bez da su ih prefarbali... Uglavnom za pare koje su uzeli uništili su nam stan.

Oni se za laminat pravdaju da je kriv pod, i da se još nešto trebalo postaviti, što nam uopšte nisu ni predložili niti spomenuli... Sad kažu da ni vlagu ne mogu riješiti, a mi ni ne poričemo da imamo problem sa vlagom ali da se pojavi u maju nakon jedne kiše, i to da budu crni zidovi... :-)

Helem, što se nas tiče nikada ima nećemo halaliti pare koje su uzeli, a šta su nam napravili od stana... :x

Mogu misliti razlike u priči onog Arifa prije i poslije, jedan od rijetkih kojem ni ja nikad halalit neću. Koliko je bilo 'dodatnih radova' ??
Thyla

#1064 Re: PREVARANTI,NAJGORE USLUGE I NAJNEUSLUŽNIJI LJUDI U SARAJ

Post by Thyla »

Edinz wrote:
Mogu misliti razlike u priči onog Arifa prije i poslije, jedan od rijetkih kojem ni ja nikad halalit neću. Koliko je bilo 'dodatnih radova' ??
A još nisam napisala da nam je vodoinstalater slomio mali bojler iz kuhinje, valjda mu ispao, a naravno nije htio priznati... jedva su nam na kraju donijeli novi... kad je česmu pravio sve pločice okolo polupao, pa smo morali različite postaviti... pa najbanalniju stvar - šteku na vratima ukrivo postavili, pa smo mi "vrisnuli" pa su to popravili... Ma grozota u svakom slučaju!

A sad kao hoće dodatne radove da nam gletuju zidove, jer to nisu uradili, i da postave to nešto da laminat ne bi imao rupa i da ne škripao... ali nema šanse da nam oni opet uđu u kuću...

Izgleda da nismo jedini sa lošim iskustvom sa njima. :x
damirsaraj

#1065 Re: PREVARANTI,NAJGORE USLUGE I NAJNEUSLUŽNIJI LJUDI U SARAJ

Post by damirsaraj »

mene "zavaljuju" moje knjigovodje svaki mjesec,upravo razmisljam da ih zamijenim...ako neko poznaje "dobre "knjigovodje neka javi. :idea: :?
iceman ze

#1066 Re: PREVARANTI,NAJGORE USLUGE I NAJNEUSLUŽNIJI LJUDI U SARAJ

Post by iceman ze »

Prodavnica "Guliver" u BBI, kupio cipele, poslije mjesec dana pukli savovi na desnoj cipeli, placene su preko 100 KM.

Prodavnica "Sport Life" kod Trznice, kupio sportsku torbu Nike, poslije prvog puta nosenja, nisam ni stigao do hotela, pukla na savu duzine 20 cm, placena 80 KM.

Prodavnca "Alpina" u Merkatoru Dobrinja, kupio poluduboke cipele, poslije 1 sezone, odvojio se djon, placene preko 100 KM.

Prodavnica "Multimedia" na D.Malti, kupio SONY TV, neispravan, naknadno mi poslali pismenu garanciju. Kada sam reklamirao, rekao serviser da je kvar usljed mehanickog udara u ekran, prevaren sam za 600 KM. Poklonio tv, u humanitarne svrhe.

Kozmeticarska firma "Oriflame", mama prevarena od prodavca robe, na taj nacin sto je doticna falsifikovala isprave (maminu pristupnicu), i narucivala robu Oriflamea u mamino ime. Stvar je dobila i sudski epilog, dzaba se ja na 3 str. odgovora na tuzbu Oriflemea, pozivao na Zakon o zastiti potrosaca. Stvar rjesena tako sto je stetu namirila predmetna prodavacica, nakon nasih telefonskih poziva i ubjedjivanja. Sramota za pravosudje, kada nisu u stanju prepoznati i sankcionisati ocigledan kriminal.
XEROx

#1067 Re: PREVARANTI,NAJGORE USLUGE I NAJNEUSLUŽNIJI LJUDI U SARAJ

Post by XEROx »

Radim u trgovini tako da na neki nacin razumijem neke " dogadaje " sto su ovdje opisani barem sto se tice trgovine . Ako mislite da je lagano po citav dan govoriti i'l to vase " Dobar dan " " dovidjenja " i tako to varate se . Biti ljubazan ok to stoji to se mora biti ima fkt ljudi koji ama bas ne pripadaju trgovini i'l kad smo kod svega bilo cemu ... Ako mislite da su samo ljudi koji rade " nekulturni " " neljubazni " hahaha smijesni ste . kad se lijepo kulturno pozdravite s' nekim a on/ona vas pogleda ko ono s' visine . Ona u haljini a vi u radnoj odjeci pa konta maca daj ba . Veci su seljaci sto dolaze da kupuju .. Svakakve stoke moze uci u 8 sati radnog vremena . I sam sam " okusio " na kozi par puta te seljadije od naroda naseg ... Ne moze se covjeku objasnit' da je nestalo necega . Psuje od do , hoce da se obracuna fizicki . Daj ba i sta mi treba da uradimo / trgovci / da samo govorimo izvinite nema . Ok 1 al' sad da ja se sa seljakom peglam 30minuta da nema . Neka hvala imam drugog posla da zavrsim ... Nisu ni kupci zlatni jes' da su " KUPCI UVIJEK U PRAVU "
quarterback

#1068 Re: PREVARANTI,NAJGORE USLUGE I NAJNEUSLUŽNIJI LJUDI U SARAJ

Post by quarterback »

altermedia, marketing agencija sa izuzetno neljubaznim i bahatim osobljem koje misli da je bogom dano i da moze drugima oduzimati zivotni prostor kako im se prohtije
Vitezanin

#1069 Re: PREVARANTI,NAJGORE USLUGE I NAJNEUSLUŽNIJI LJUDI U SARAJ

Post by Vitezanin »

Aerodrom Sarajevo. Bljuv.
Vitezanin

#1070 Re: PREVARANTI,NAJGORE USLUGE I NAJNEUSLUŽNIJI LJUDI U SARAJ

Post by Vitezanin »

XEROx wrote:Radim u trgovini tako da na neki nacin razumijem neke " dogadaje " sto su ovdje opisani barem sto se tice trgovine . Ako mislite da je lagano po citav dan govoriti i'l to vase " Dobar dan " " dovidjenja " i tako to varate se . Biti ljubazan ok to stoji to se mora biti ima fkt ljudi koji ama bas ne pripadaju trgovini i'l kad smo kod svega bilo cemu ... Ako mislite da su samo ljudi koji rade " nekulturni " " neljubazni " hahaha smijesni ste . kad se lijepo kulturno pozdravite s' nekim a on/ona vas pogleda ko ono s' visine . Ona u haljini a vi u radnoj odjeci pa konta maca daj ba . Veci su seljaci sto dolaze da kupuju .. Svakakve stoke moze uci u 8 sati radnog vremena . I sam sam " okusio " na kozi par puta te seljadije od naroda naseg ... Ne moze se covjeku objasnit' da je nestalo necega . Psuje od do , hoce da se obracuna fizicki . Daj ba i sta mi treba da uradimo / trgovci / da samo govorimo izvinite nema . Ok 1 al' sad da ja se sa seljakom peglam 30minuta da nema . Neka hvala imam drugog posla da zavrsim ... Nisu ni kupci zlatni jes' da su " KUPCI UVIJEK U PRAVU "

Ja razmijem tebe, ali u opisu tvoga posla jeste da ponavljaš Dobar dan x puta dnevno i da budeš ljubazan makar kupci bili najveći kreteni.
XEROx

#1071 Re: PREVARANTI,NAJGORE USLUGE I NAJNEUSLUŽNIJI LJUDI U SARAJ

Post by XEROx »

Vitezanin wrote:
Ja razmijem tebe, ali u opisu tvoga posla jeste da ponavljaš Dobar dan x puta dnevno i da budeš ljubazan makar kupci bili najveći kreteni.
Ok to stoji al' ima i ona " sekunda " kad covjeku dopizdi kad iako je normalan prodavac desi mu se da ga iznervira neko . Meni se desava stalno i fkt nekad kupci znaju ne da pretjeraju neg' ne znam ne postoji rijec za to . Al' jebiga taki smo narod ! :evil: :evil:
JoeMessi

#1072 Re: PREVARANTI,NAJGORE USLUGE I NAJNEUSLUŽNIJI LJUDI U SARAJ

Post by JoeMessi »

Kupili frizider i kafe aparat Dolce Gusto u General servisu. Prvo su nam probali podvaliti neispravan aparat bijele boje koji je stajao izložen u prodavnici. Nakon što smo reklamirali, dali su nam drugi, doduse crni, jer bijeli, koji smo zeljeli, nisu imali na stanju. Novi aparat radi, ali u "originalnom" pakovanju nema 6 promotivnih ampula. Nazovem ih da reklamiram, nije mi do tih sest ampula, nego ne volim da bas uvijek ispadnem budala kada nesto kupujem. Malo su me prebacivali sa telefona na telefon, u neko se doba javi sef maloprodaje. Nije se predstavio, ali je bio vrlo prisan sa mnom, pa me nije ni persirao. Kaze, dolazili neki, valjda iz Nescafe-a, pa ustanovili da je rok trajanja ampulama prosao. Pa oni izvadili (da se kupac ne otruje :-). Ali, ako mi je bas toliko stalo do te cetiri, ja rekoh nije cetiri nego sest, a on kaze, pa dobro i da je osam ampula, kupice mi, pa da dodjem po njih. Ja se lijepo zahvalih, pokusah mu objasniti da postoji nesto sto se zove "odnos sa klijentima", ali nije upalilo. Pita me, sta se zalim, on meni nudi ampule, a ja ih necu. Ko ono "koji ti je k....". Na kraju se zahvalih i cvrsto obecah da me ova renomirana prodavnica nikad vise nece vidjeti. Upravo mi javili od kuce da je frizider originalno zapakovan, valjda ce i raditi :-)
braca

#1073 Re: PREVARANTI,NAJGORE USLUGE I NAJNEUSLUŽNIJI LJUDI U SARAJ

Post by braca »

Nisam citao sve prethodne stranice, ali ne mogu da odolim a da ne pripomenem onu odvratnu njušku gazde i one zene mu tamo u radnji "Camel" kod Slatkog coseta, rado bih usao u radnju i povremeno kupio svasta nesto, imaju odlicnih stvari, ali kada vidim onoga nadrkanog kretena, nije mi ni na kraj pameti da šopingujem sa svojim novcem, a da me gleda mrsko, onako ispod oka i prepotentno. Papak jedan arogantni i odvratni.
Tercius

#1074 Re: PREVARANTI,NAJGORE USLUGE I NAJNEUSLUŽNIJI LJUDI U SARAJ

Post by Tercius »

Ima li iko u ovom gradu da ga ti ne dozivljavas kao arogantnog papka, sa odvratnom njuskom.
braca

#1075 Re: PREVARANTI,NAJGORE USLUGE I NAJNEUSLUŽNIJI LJUDI U SARAJ

Post by braca »

Ha, boli te sto forumasi ne uvazavaju ovdasnju policiju, a mene vidis kao personifikaciju svih tih forumasa? Nije ti lako, a lijepo je ako te neko uvazava. Samo ti nisi te srece. A ja, ja sam nebitan, ja ne predstavljam javnu sluzbu, pa me mozes voljeti ili ne voljeti, potpuno je svejedno. Sto se tice "Camela", davno sam dosao do spoznaje da Sarajevo nije provincija i da za svoju lovu mogu da biram gdje da je trosim. U "Camelu" - ne.
Post Reply