Tu temu smo prezvakali jedno milion puta.....imas negdje na prethodnim stranicama...madner wrote:Sto bi kanton isplatio GRASu plate?
GRAS ima svoje izvore prihoda i ili nek odpuste visak ljudi, smanje plate ili povecaju prihode.
Centrotrans vozi za 1KM
- NEOPLAN
#1051 Re: Centrotrans vozi za 1KM
- madner
#1052 Re: Centrotrans vozi za 1KM
Daj ba, pa nije niko lud.
Cisto otimanje budzetskih sredstava.
1. Potrosis svoja primanja.
2. Ucjenis kanton
3. Dobijes vise love
4. Zaposlis jos familije i isplatis pokoju stimulaciju.
Mislim nije pretjerano pametno, samo iskoristavaju monopol.
Cisto otimanje budzetskih sredstava.
1. Potrosis svoja primanja.
2. Ucjenis kanton
3. Dobijes vise love
4. Zaposlis jos familije i isplatis pokoju stimulaciju.
Mislim nije pretjerano pametno, samo iskoristavaju monopol.
- Adriatic
#1053 Re: Centrotrans vozi za 1KM
Vozač ima platu od 1.200 do 1.500.
Haloooooooo
Haloooooooo
-
Pera Trta
- Location: Zabela kod Požarevca,rodnog mesta predsednika,njegova je zadužbina i njegova verna slika.
#1054 Re: Centrotrans vozi za 1KM
Ako je ovo tačno, ondaAdriatic wrote:Vozač ima platu od 1.200 do 1.500.
Haloooooooo
Tolika je ljekarska plata kod nas...
-
metronom
#1055 Re: Centrotrans vozi za 1KM
Ma treba jednostavno ukinut Gras. Pa nek se onda voza ko s cime hoce, ali iskljucivo o svom trosku. Ne zasluzujemo mi nikakav organizovani gradski prevoz. To je za civilizovane narode.
- Lady Saray
#1056 Re: Centrotrans vozi za 1KM
jel' centro jos vozi petkom?
- Admir_1984
- Location: Slabo poznajem Szenttamas, ali stignem do tvoje kuće
#1057 Re: Centrotrans vozi za 1KM
Tacno 1000%, sa toplim obrokom izadje tolikoPera Trta wrote:Ako je ovo tačno, ondaAdriatic wrote:Vozač ima platu od 1.200 do 1.500.
Haloooooooo![]()
Tolika je ljekarska plata kod nas...
- pringless
#1058 Re: Centrotrans vozi za 1KM
i to za smenje od po 4-5 sati
- Adriatic
#1059 Re: Centrotrans vozi za 1KM
I milion propuštenih vožnji.pringless wrote:i to za smenje od po 4-5 sati
-
MAN-lion's coach
#1060 Re: Centrotrans vozi za 1KM
......
Last edited by MAN-lion's coach on 11/01/2017 23:50, edited 1 time in total.
- Adriatic
#1061 Re: Centrotrans vozi za 1KM
E jebi ga, nisam iz Plava, Gusinja, Novog Pazara i dr.MAN-lion's coach wrote:Pa kome se sviđa posao neka ga uzme da vozi.Vidim svi ste željni para.Đaba fakulteti.
Nekada su šoferi imali beneficirani radni staž,sada bi ga trebali imati i kancelarijski službenici i njihove kolegice.
A u životu su mi govorili da učim i da je u učenju budućnost.
Ako su lagali mene i ja lažem vas.
- madner
#1062 Re: Centrotrans vozi za 1KM
Ma haveru ne mozes kmecat da si socijalni slucaj i da ti kanton doplati platu, a imati nadprosjecnu platu. Mislim mozes, ali to je degutantno.MAN-lion's coach wrote:Pa kome se sviđa posao neka ga uzme da vozi.Vidim svi ste željni para.Đaba fakulteti.
Nekada su šoferi imali beneficirani radni staž,sada bi ga trebali imati i kancelarijski službenici i njihove kolegice.
- Ady88
#1063 Re: Centrotrans vozi za 1KM
Sta se ti koji qrac stalno moras javljati i braniti ih? Znamo da imas starog ili nekog bliskog da vozi, ljudi se hebaju i "ubijaju" se za 600KM a njima mrsko vozati i seru nesto, imam najmanje 4 poznanika u grasu i SVAKI voza auto iznad 15.000KM tako da nema potrebe dalje ista pricati kako im jeMAN-lion's coach wrote:Pa kome se sviđa posao neka ga uzme da vozi.Vidim svi ste željni para.Đaba fakulteti.
-
Savjetnik Premijera
#1064 Re: Centrotrans vozi za 1KM
Aha, kad raspisu konkurs, ko se zaposlio u Grasu bez stelemadner wrote:Ma haveru ne mozes kmecat da si socijalni slucaj i da ti kanton doplati platu, a imati nadprosjecnu platu. Mislim mozes, ali to je degutantno.MAN-lion's coach wrote:Pa kome se sviđa posao neka ga uzme da vozi.Vidim svi ste željni para.Đaba fakulteti.
Imaju plate kao da su sa fakultetom, a svi sa kupljenim diplomama, tamo ne treba metla, nego cetka da se dobro oriba, o bezobrazluku, krkanluku i ostalom je bilo previse tema. Ako im ne valja nek nadu drugi posao
- Comrad
#1065 Re: Centrotrans vozi za 1KM
Kad vec to spomenu, fakat, ja nikad u zivotu nisam vidio konkurs za zaposlenje u GRAS-u. 
Telecom, EP barem daju oglas, jest da ga ofirno namjeste za nekoga (tipa 10 mjeseci iskustva, zavrsen ekonomski fakultet ili srednja mediciska skola
i sl.).
Telecom, EP barem daju oglas, jest da ga ofirno namjeste za nekoga (tipa 10 mjeseci iskustva, zavrsen ekonomski fakultet ili srednja mediciska skola
Last edited by Comrad on 23/07/2010 15:34, edited 1 time in total.
-
MAN-lion's coach
#1066 Re: Centrotrans vozi za 1KM
........
Last edited by MAN-lion's coach on 11/01/2017 23:50, edited 3 times in total.
-
MAN-lion's coach
#1067 Re: Centrotrans vozi za 1KM
Plav Gusinje i ostatak geografije nema veze sa strukom,ni sa poslom,ko voli da vozi neka vozi.Adriatic wrote:E jebi ga, nisam iz Plava, Gusinja, Novog Pazara i dr.MAN-lion's coach wrote:Pa kome se sviđa posao neka ga uzme da vozi.Vidim svi ste željni para.Đaba fakulteti.
-
Omerovim_Koracima
#1068 Re: Centrotrans vozi za 1KM
Hahahahahahaha koja lazhpringless wrote:i to za smenje od po 4-5 sati
- NEOPLAN
#1069 Re: Centrotrans vozi za 1KM
Ady88 wrote:Sta se ti koji qrac stalno moras javljati i braniti ih? Znamo da imas starog ili nekog bliskog da vozi, ljudi se hebaju i "ubijaju" se za 600KM a njima mrsko vozati i seru nesto, imam najmanje 4 poznanika u grasu i SVAKI voza auto iznad 15.000KM tako da nema potrebe dalje ista pricati kako im jeMAN-lion's coach wrote:Pa kome se sviđa posao neka ga uzme da vozi.Vidim svi ste željni para.Đaba fakulteti.
Moja majka radi u GRAS-u i vozimo auto koje se raspada, a ovih mjesec dana sto kasni plata haman pa nismo imali sta jesti, tako da nemoj da se*es vise kad ti moram reci. Jer je velika vecina u GRASu ovakvih kao moja mama, a vi ste se uhvatili onih 3-400 dobrostojecih kojim je posao u GRAS-u pokrice za druge mutne radnje i sl stvari.
- Ady88
#1070 Re: Centrotrans vozi za 1KM
MAN-lion's coach wrote:Ne širi dezinformacije.Ady88 wrote:Sta se ti koji qrac stalno moras javljati i braniti ih? Znamo da imas starog ili nekog bliskog da vozi, ljudi se hebaju i "ubijaju" se za 600KM a njima mrsko vozati i seru nesto, imam najmanje 4 poznanika u grasu i SVAKI voza auto iznad 15.000KM tako da nema potrebe dalje ista pricati kako im jeMAN-lion's coach wrote:Pa kome se sviđa posao neka ga uzme da vozi.Vidim svi ste željni para.Đaba fakulteti.
Koji se ti qurac uostalom javljaš da ti vazda nije dobro.
Nego prestani valjati ljubomoru prema poznanicima.
Eno sad dezinformacija, nedavno sam procitao kako si pisao da imas nekog samo se nesjecam tacno koga, tako da je krajnje vrijeme da ih prestanes braniti
- Ady88
#1071 Re: Centrotrans vozi za 1KM
Do mene je, zamijenio sam teMAN-lion's coach wrote:Ady88 wrote:Sta se ti koji qrac stalno moras javljati i braniti ih? Znamo da imas starog ili nekog bliskog da vozi, ljudi se hebaju i "ubijaju" se za 600KM a njima mrsko vozati i seru nesto, imam najmanje 4 poznanika u grasu i SVAKI voza auto iznad 15.000KM tako da nema potrebe dalje ista pricati kako im jeMAN-lion's coach wrote:Pa kome se sviđa posao neka ga uzme da vozi.Vidim svi ste željni para.Đaba fakulteti.
I btw.ako znaš da mi neko radi otkud znaš i znaš li mene?
Poštedi me,budem dobra pa ti ponudim vješala ili električnu stolicu...
-
MAN-lion's coach
#1072 Re: Centrotrans vozi za 1KM
Šta imaš nekome objašnjavati,pola poštenih vozača ispašta dok im kolege obavezno pokradu nafte kada voze u garažu,ja sam jednom rekla glupo je porediti posao vozača i njegovu platu sa nekim ko bleji u fikuse u kancelariji.NEOPLAN wrote:Ady88 wrote:Sta se ti koji qrac stalno moras javljati i braniti ih? Znamo da imas starog ili nekog bliskog da vozi, ljudi se hebaju i "ubijaju" se za 600KM a njima mrsko vozati i seru nesto, imam najmanje 4 poznanika u grasu i SVAKI voza auto iznad 15.000KM tako da nema potrebe dalje ista pricati kako im jeMAN-lion's coach wrote:Pa kome se sviđa posao neka ga uzme da vozi.Vidim svi ste željni para.Đaba fakulteti.
Moja majka radi u GRAS-u i vozimo auto koje se raspada, a ovih mjesec dana sto kasni plata haman pa nismo imali sta jesti, tako da nemoj da se*es vise kad ti moram reci. Jer je velika vecina u GRASu ovakvih kao moja mama, a vi ste se uhvatili onih 3-400 dobrostojecih kojim je posao u GRAS-u pokrice za druge mutne radnje i sl stvari.
Neka se prihvate volana i neka se ispizde barem mjesec,pa neka pričaju za kakav "nerad" platu dobivaju.
Pola ljudi dobije karte na poslu ali ih uredno proda da se đaba voza.
Na kraju i isti CTS se finansira iz budžeta,toliko o privatluku.
- Adriatic
#1073 Re: Centrotrans vozi za 1KM
Pa naravno da nema veze sa strukom ali ima sa GRAS-om.MAN-lion's coach wrote:Plav Gusinje i ostatak geografije nema veze sa strukom,ni sa poslom,ko voli da vozi neka vozi.Adriatic wrote:E jebi ga, nisam iz Plava, Gusinja, Novog Pazara i dr.MAN-lion's coach wrote:Pa kome se sviđa posao neka ga uzme da vozi.Vidim svi ste željni para.Đaba fakulteti.
Mnogi bi vozili za platu od KM 1.000 + ali ne mogu.
Valjda ne ispunjavaju uslove "konkursa" hahahaha
- Adriatic
#1074 Re: Centrotrans vozi za 1KM
Joj dođite na okretaljku trolejbusa na Otoci.
Da vidite begova koliko samo vožnji propuste.
Odu do Merkura na kafu, zajedno sa revizorima i jebe se njima što narod čeka na stajalištu na plus 50.
Privatizacija je majka. Ali "naša"privatizacija.
Pa kad im zemljak postane gazda, nek njemu propuštaju vožnje i traže ovolike plate.
Da vidite begova koliko samo vožnji propuste.
Odu do Merkura na kafu, zajedno sa revizorima i jebe se njima što narod čeka na stajalištu na plus 50.
Privatizacija je majka. Ali "naša"privatizacija.
Pa kad im zemljak postane gazda, nek njemu propuštaju vožnje i traže ovolike plate.
-
MAN-lion's coach
#1075 Re: Centrotrans vozi za 1KM
...
Last edited by MAN-lion's coach on 11/01/2017 23:50, edited 2 times in total.