bloodyczech wrote:Ima li ko da prodaje PS3 slim s 2 dzojstika
Koliko nudiš?
Moderator: Benq
bloodyczech wrote:Ima li ko da prodaje PS3 slim s 2 dzojstika
Pogledaj na piku.House wrote:Sta mislite koliko ce PS4 kostati kod nas ?
Koliko sam ja uspio saznati, onaj Target shop u BBI-u će imati PS4, cijena ~450EUR, možda i više, ne znaju ni oni još!House wrote:Sta mislite koliko ce PS4 kostati kod nas ?
hvaladel_boj wrote:Pogledaj na piku.House wrote:Sta mislite koliko ce PS4 kostati kod nas ?
Maharadza wrote:Koliko sam ja uspio saznati, onaj Target shop u BBI-u će imati PS4, cijena ~450EUR, možda i više, ne znaju ni oni još!House wrote:Sta mislite koliko ce PS4 kostati kod nas ?
Ja sam ocekivao da bude i skuplji.House wrote:Maharadza wrote:Koliko sam ja uspio saznati, onaj Target shop u BBI-u će imati PS4, cijena ~450EUR, možda i više, ne znaju ni oni još!House wrote:Sta mislite koliko ce PS4 kostati kod nas ?
899 KM realna cijena
http://icomputersi.pik.ba/artikal/91110 ... -u-ponudi/
Opala bi cijena da živimo u normalnoj državi. Pogledaj kako se cijene sad kreću, i biće ti sve jasno.un1ted wrote:Kupi kada izadje ps4 jer ce im cijena drasticno opasti. Gta v ce izaci za ps4 kao i za pc
I ti našao naskuplju radnju da provjeravaš cijenu.Maharadza wrote: Koliko sam ja uspio saznati, onaj Target shop u BBI-u će imati PS4, cijena ~450EUR, možda i više, ne znaju ni oni još!
Kad je kod nas PS i sve ostale konzole, u istoj carinskoj tarifi kao i recimo poker aparat ...15% ...to automatski znaci da ce kao i u slucaju PS3, razlike u cijenama od zvanicnih uvoznika i tzv. sivih uvoznika biti drasticne ...del_boj wrote:Opala bi cijena da živimo u normalno državi. Pogledaj kako se cijene sad kreću, i biće ti sve jasno.un1ted wrote:Kupi kada izadje ps4 jer ce im cijena drasticno opasti. Gta v ce izaci za ps4 kao i za pc
Kupi cipovan sa igrama u radnji i caoEvaaa wrote:Zdravo, imam par pitanja vezano za ps3zelim da kupim na poklon, kao iznenadjenje, ali se ne razumijem bas najbolje pa ne bih da pogrijesim nesto. Citam malo po netu, pa me interesuje koja se slim verzija moze cipovati? Interesuje da li sam dobro shvatila, ako je firmware verzija 3.55 i manja, onda se mogu igrati ove piratske igrice, pored originalnih? citala sam negdje da je bolji slim, da se manje kvari i da je noviji model. i sa kojim se mogu igrati online igrice ili se ne mogu igrati ako se cipuje? to me isto interesuje. hvala unaprijed na svakom odgovoru
![]()
Koliko trazis a da me ne ujedes a da bude sve po tvomUjedam wrote:bloodyczech wrote:Ima li ko da prodaje PS3 slim s 2 dzojstika
Koliko nudiš?
Ako imas nekoga u EU neka ti pogleda gore,za te pare mozes novu uzeti.Vertig0 wrote:Sta misite isplati li se sada kupovati PS3 obzirom da ce uskoro izaci PS4?
Da vam pravo kazem, najvise bih ga kupio radi GTA V, a cuo sam da je nece biti za PS4...
Ako bih uzimao, kupio bih neku polovnu konzolu do 350KM i gledao bih da bude slim model. Na sta trebam obratiti paznju,moze li par savjeta?
dacu ti ja 300 KM za PS3,2 gamepeda i jednu igricuvaučer wrote:Koliko da trażim za PS3 slim (160 GB) s dva gamepada i preko 30 igara?
Nah, ne zanima me.bloodyczech wrote:dacu ti ja 300 KM za PS3,2 gamepeda i jednu igricuvaučer wrote:Koliko da trażim za PS3 slim (160 GB) s dva gamepada i preko 30 igara?
jbg ja i ekipa samo pes sutamo i tenis tako da mi ne treba toliko igara a i nemam vremena bas punovaučer wrote:Nah, ne zanima me.bloodyczech wrote:dacu ti ja 300 KM za PS3,2 gamepeda i jednu igricuvaučer wrote:Koliko da trażim za PS3 slim (160 GB) s dva gamepada i preko 30 igara?
Ne da mi se kasnije prodavati te igre rasparčano, nemam vremena za to.
Hvala na ponudi svejedno.
Jezike kako znam mozes uvjek, a multiplayer nisam siguran ali mislim da mozes i te fajlove, samo pazi da neke neophodne i pogresne ne obrises .... bio je nekad davno neki program ps3 game ripper tako nesto se zvao koji ti je automatski cistio to sa igara ...keno18 wrote:Nisam jos skinuo Assassins Creed IV Black Flag ali me zanima mogu li izbrisati u sounddata jezike osim eng i multiplayer ako ga ima uopce posto ne igram online?
Da ustedim prostora![]()