Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Chivas1 wrote:Pa jel se placa il ne placa carina na parfeme ? Negdje je receno da se placa a neko kaze da ne placa
aok naruci jedan komad..ne placas to ti je oko 50 do 70 KM....
Pa i nisu nesto jeftinije cijene ..Onaj Versace cini mi se dodje isto kao i u DM.u ..Kako se isplati onda ?
uporedi
gucci II zenski..pa ces vidjeti razliku u cijeni..
ili npr armani attitude ..ja sam kod nas u sam shopu kupio ..za 20 minuta ne osjeti se vise...
otidji kod njih u Intershop imaju neke modele vec u radnji
ja sam prije par dana bila i vidjela neke modele koji su bil ispod 100KM i mislim cak da ima neko snizenje..zato sam i rekla da odes u radnju pa pogledas ako nisi narucio imas jos fore
znam neku raju koja je uzimala i zadovoljni su, a inace imaju zanimljivih stvarcica koje ces tesko naci negdje drugo kod nas.
Entropio wrote:
Htio sam naručiti na bookdepository.co.uk, ali nema BiH u listi podržanih država.
Bookdepository salje u BiH, ja sam kupio 10-ak knjiga. Na listi nema nase zemlje, ali mozes staviti da ti posalju na adresu na koju je prijavljen paypal. Cijene su iste ili jeftinije nego na Amazonu, a puno se ustedi na postarini. (:
Ma nije za stila, za pokuci mi je. Champion pamucne trenerke. Na te sam mislio.
Najbolje trenerke ..Kod nas su od 50-60 KM,ali smao donji dio..Bilo je nekad na onoj stranici iz UK pojeftino,ali vise ta stranica ne dostavlja u BiH-a.Da me ubijes,ne mogu se sjetiti kako se zove ,a nije vise ni bitno je li
Ma nije za stila, za pokuci mi je. Champion pamucne trenerke. Na te sam mislio.
Najbolje trenerke ..Kod nas su od 50-60 KM,ali smao donji dio..Bilo je nekad na onoj stranici iz UK pojeftino,ali vise ta stranica ne dostavlja u BiH-a.Da me ubijes,ne mogu se sjetiti kako se zove ,a nije vise ni bitno je li
Zna li neko kako se zove ona firma sto radi sa UPS-om i dostavlja unutar BIH-a?Naime kupio sam nesto preko pik-a i sad bi to trebalo meni dostaviti,ali ne mogu se sjetiti niti jedne firme.Zanm da mi je dostavljala neka firma kojoj ime pocinje sa EURO-nesto ..Hajde pomagajte
kone wrote:Zna li neko kako se zove ona firma sto radi sa UPS-om i dostavlja unutar BIH-a?Naime kupio sam nesto preko pik-a i sad bi to trebalo meni dostaviti,ali ne mogu se sjetiti niti jedne firme.Zanm da mi je dostavljala neka firma kojoj ime pocinje sa EURO-nesto ..Hajde pomagajte
kone wrote:Zna li neko kako se zove ona firma sto radi sa UPS-om i dostavlja unutar BIH-a?Naime kupio sam nesto preko pik-a i sad bi to trebalo meni dostaviti,ali ne mogu se sjetiti niti jedne firme.Zanm da mi je dostavljala neka firma kojoj ime pocinje sa EURO-nesto ..Hajde pomagajte
Dva paketa narucena sa provjerenog sajta iz Amerike,paketi u roku od dva dana dosli na Aerodrom i sad evo od 22 Nov cekam da ih puste, DHL me konatktirao i dobili su sve podatke za carinjenje,medjutim jos mi pokazuje evo jutros da su paketi na Carini ("Clearance delay"),ne mogu da vjerujem da im treba 10 dana da pregledaju robu i imali neki broj telefona u toj carinskoj poslovnici da mogu nazvat direktno i da pitam sta se desava? Kome covjek da se zali u ovakvom slucaju?
shibonja wrote:Dva paketa narucena sa provjerenog sajta iz Amerike,paketi u roku od dva dana dosli na Aerodrom i sad evo od 22 Nov cekam da ih puste, DHL me konatktirao i dobili su sve podatke za carinjenje,medjutim jos mi pokazuje evo jutros da su paketi na Carini ("Clearance delay"),ne mogu da vjerujem da im treba 10 dana da pregledaju robu i imali neki broj telefona u toj carinskoj poslovnici da mogu nazvat direktno i da pitam sta se desava? Kome covjek da se zali u ovakvom slucaju?
Zovi informacije i trazi broj carine .. Ja sam jednom zvao ali sam zvao oko 5 sati poslije podne i nije se niko javljao..sljedeci dan nisam ni zvao jer mi je postar donio papire da odem dignut u postu to i kolko moram platit carine ..
shibonja wrote:Dva paketa narucena sa provjerenog sajta iz Amerike,paketi u roku od dva dana dosli na Aerodrom i sad evo od 22 Nov cekam da ih puste, DHL me konatktirao i dobili su sve podatke za carinjenje,medjutim jos mi pokazuje evo jutros da su paketi na Carini ("Clearance delay"),ne mogu da vjerujem da im treba 10 dana da pregledaju robu i imali neki broj telefona u toj carinskoj poslovnici da mogu nazvat direktno i da pitam sta se desava? Kome covjek da se zali u ovakvom slucaju?
Zovi informacije i trazi broj carine .. Ja sam jednom zvao ali sam zvao oko 5 sati poslije podne i nije se niko javljao..sljedeci dan nisam ni zvao jer mi je postar donio papire da odem dignut u postu to i kolko moram platit carine ..
Carinik ti te informacije ne može davati, niti smije bez zastupnika u carinjenju - špeditera, niti ima tehničku mogućnost bez broja JCI.
Zovi špeditera koji ima dispoziciju da posreduje u carinjenju. Od 22.nov. do danas je period za koji je carinjenje moralo biti okončano, izuzev da postoje administrativne smetnje.
Carinik ti te informacije ne može davati, niti smije bez zastupnika u carinjenju - špeditera, niti ima tehničku mogućnost bez broja JCI.
Zovi špeditera koji ima dispoziciju da posreduje u carinjenju. Od 22.nov. do danas je period za koji je carinjenje moralo biti okončano, izuzev da postoje administrativne smetnje.
Zvala je zena DHL i rekli su joj da su proslijedili carini sto je trebalo ,obicno je to kopija licne i racun kao dokaz koliko smo platili robu! Mislim i prije sam sa istog sajta narucivao ,radi se o dva paketa sa nekom odjecom nista exluzivno ,farmerke jakne i slicno ,i cjena jedne posiljke je 175 a druge 200$ ,kakva bi mogla biti administrativna smetnja?
shibonja wrote:Zvala je zena DHL i rekli su joj da su proslijedili carini sto je trebalo ,obicno je to kopija licne i racun kao dokaz koliko smo platili robu! Mislim i prije sam sa istog sajta narucivao ,radi se o dva paketa sa nekom odjecom nista exluzivno ,farmerke jakne i slicno ,i cjena jedne posiljke je 175 a druge 200$ ,kakva bi mogla biti administrativna smetnja?
za takvu robu nema smetnji carinjenju...Možda je špediter (DHL) zaboravio, dešava se...U svakom slučaju kontaktiraj špeditera.