Pomozite mi da nađem dom i nekoga ko će se brinuti o meni.

Kontakt: 061/908-392
Moderator: anex

ma da su oni na otoci davala bi im ja mlijeko, ali ici u hotonj svaki dan, nemam sredstava i nemam vremena i nemam snage. stavila sam na av mau grupu, grupu od avlijanera ne vidim, jesul se to izbrisali? previse je ovakvih slucajeva, svi se bave svojom nesrecom, niko nece jos tudjomse nalaze u Gornjem Hotonju, kod kontejnera u paketu, uz samu glavnu prometnicu prema Vogosci.
nema...senci-071 wrote:Ima li neka ustanova za ove opsane pse-lutalice,i ako ima mozeli mi neko dati broj te ustanove.

znam da nemam pravo, ali molim te je sterilisi prije udomljavanja uzece je neko samo za rasplodaux wrote:Imam zenku sibirskog haskija i zbog nemogucnosti drzanja tj nemam ograđeno dvoriste a nisam niti u stanu a imam slabo i vremena za nju poklonio bih je nekom ko ima gore navedene uslove.Pas je cistokrvan,ima okice plave,nalazim se u Zenici.

opa22 wrote:pls ima li ih tko udomiti, u Gradačačkoj ulici sam danas ugledao ove mališane

Pomijesas mlijeka ili jogurta sa vodom, jednim jajetom, malo meda I to im das. Prejako im je samo mlijeko.vješalica wrote:Smije li se stenetu koje je tek progledalo dati malo mlijeka ali da se prokuha?Ili ne smije da ne dobije proljev?
Okotila se jedna lutalica prije nesto vise od 2 sedmice,pa slabo dolazi a oni s vremena na vrijeme pocnu piskat vjerovatno su gladni?