Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Da li imate problema sa ucitavanje chata. Danas me nesto zeza, jutros normalno radilo, sad nece da ucita onaj chat box, nego se odmah zaledi. Samo na Firefoxu, dok na Chromu normalno ucita, mada izbaci nesto na vrhu da nije uspjelo ucitavanje desktop dodatka. Ima li neko solution ?
Ne može, to je nadograđeni Timeline i sad tako izgleda, tj. izgledat će svima u dogledno vrijeme.
Što se lajkova tiče, mogu se sakriti. Odeš na vlastiti profil, i u Likes kvadratiću (gornji desni ugao) imaš onu kao olovku ili šta je već, klik na to > Edit Privacy.
spremila sam svoj fb preko winrara ,mogu da nadjem sacuvane fotogarfije,ali nigdje statuse i zid općenito!?
je li sigurno to pohranjivanje,mislim,hoce li se obrisati samo nekad
Iz nekog razloga se sporo ucitava news feed, zna li neko sta bi mogao biti problem ? Profil ucita bez problema, i ulazi na sve stranice normalno, ali news feed cekam i minutu dvije da se otvori
Idi obuci se uzmi novine citaj news i popij kafu sa rajom jebo te fb ... Ok je biti na fb.u i ja sam skoro stalno ali ako nesto ne radi ne radi proradit ce .. Ti radi 4-5 sekundi dizes frku kao da ti je neko pola familije pobio
Ovako. Neki prijatelji na facebooku, kad ono odem u svoju listu prijatelja, imaju onu klasičnu profil ikonu (onu kao kad tek napraviš račun), a osim tog ne mogu da kliknem na njih, znači ne vidim ništa..
shiljak wrote:Ovako. Neki prijatelji na facebooku, kad ono odem u svoju listu prijatelja, imaju onu klasičnu profil ikonu (onu kao kad tek napraviš račun), a osim tog ne mogu da kliknem na njih, znači ne vidim ništa..
shiljak wrote:Ovako. Neki prijatelji na facebooku, kad ono odem u svoju listu prijatelja, imaju onu klasičnu profil ikonu (onu kao kad tek napraviš račun), a osim tog ne mogu da kliknem na njih, znači ne vidim ništa..