I jos rece da Lana ima zavrsena dva fakulteta... nije rekao gdje je prebacila skelu, ali uglavnom, nije glupa, i mozete joj samo zaviditi
Televizija OBN
Moderator: anex
-
samo malo
#1051 Re: Televizija OBN
Bogami rek`o vam je Emerik da ste samo ljubomorni na Lanicu, da su zenske ruzne i samo zavide Lanici, a muskarci da pripazi da kad navece vode ljubav sa zenom, ljubavnicom ili curom, ne kazu slucajno "oh Lana"
I jos rece da Lana ima zavrsena dva fakulteta... nije rekao gdje je prebacila skelu, ali uglavnom, nije glupa, i mozete joj samo zaviditi
-
GOLFER
#1052 Re: Televizija OBN
samo malo wrote:Bogami rek`o vam je Emerik da ste samo ljubomorni na Lanicu, da su zenske ruzne i samo zavide Lanici, a muskarci da pripazi da kad navece vode ljubav sa zenom, ljubavnicom ili curom, ne kazu slucajno "oh Lana"![]()
kad je to derpe 'napuhana usna' Emerik rekao onda mora da je tako
- 2407
#1053 Re: Televizija OBN
Mozda je jadnik i odgledo pa se od muke nasmrk'oGOLFER wrote: A stoka kao da nije gledao prilog o kokainu koji je pravio njegov kolega Alen![]()
![]()
![]()
- Co0l
#1054 Re: Televizija OBN
Ma daj Boze da se on sjeca i kako se zove kad se opali a kamoli sta je gledo2407 wrote:Mozda je jadnik i odgledo pa se od muke nasmrk'oGOLFER wrote: A stoka kao da nije gledao prilog o kokainu koji je pravio njegov kolega Alen![]()
![]()
![]()
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
#1055 Re: Televizija OBN
Nije to prvi put da Kudelj(a)
napada forumase.
Vec nekoliko puta to radi, cim popljuju forumasi nekoga, a narocito Dejanu, ih Emerik skace u odbranu namah.
Vec nekoliko puta to radi, cim popljuju forumasi nekoga, a narocito Dejanu, ih Emerik skace u odbranu namah.
-
*mima*
#1056 Re: Televizija OBN
samo malo wrote:Bogami rek`o vam je Emerik da ste samo ljubomorni na Lanicu, da su zenske ruzne i samo zavide Lanici, a muskarci da pripazi da kad navece vode ljubav sa zenom, ljubavnicom ili curom, ne kazu slucajno "oh Lana"![]()
Na cemu? Sto radi na tv OBN?
- ja.neron
#1057 Re: Televizija OBN
kad si glup i šutiš samo ti znaš ako progovoriš čitav svijet uvjeriš da si glup ili ako si glup i patiš od neke veličine nemoj se hvaliti onim čime se pametan stidi
- smoki_choko
#1058 Re: Televizija OBN
odron odrona, triple-duble FAILizgledalo nam je kao da radimo intervju sa nekim čovjekom koji prvi put vidi novinara, kameru i mikrofon
- zenny
#1059 Re: Televizija OBN
po ovom videu ubjedjen sam da kontaju da ako budu k'o orginalni Red Carpet pricali protiv onih koje intervjuisu postat cjenjeniji il' sta vec 
- bingov buraz
#1060 Re: Televizija OBN
Iritantni feget je doajen novinarstvasmoki_choko wrote:odron odrona, triple-duble FAILizgledalo nam je kao da radimo intervju sa nekim čovjekom koji prvi put vidi novinara, kameru i mikrofon![]()
![]()
![]()
OBN je zestoki odron.
-
StupskaBitanga
#1061 Re: Televizija OBN
Dok ga Ćaleta kome ne uvali
OBN će do tada totalno ppropasti
OBN će do tada totalno ppropasti
-
Gospoda Ministarka
#1062 Re: Televizija OBN
Od 7 priloga u Red Carpetu 6 uradio Alen Albinovic
sta ti je rec vrijedan radnik, on sigurno ne trazi ni jogurt ni kiflu vec radi za dž tj. samo da je na TVu. Ko o cemu on o drogi, Jeleni Karleusi, pederluku, i sexu 
-
StupskaBitanga
#1063 Re: Televizija OBN
do te pozicije sigurno je došao preko kreveta tj urednika Saše M.Gospoda Ministarka wrote:Od 7 priloga u Red Carpetu 6 uradio Alen Albinovicsta ti je rec vrijedan radnik, on sigurno ne trazi ni jogurt ni kiflu vec radi za dž tj. samo da je na TVu. Ko o cemu on o drogi, Jeleni Karleusi, pederluku, i sexu
a ne bi me čudilo da radi za dž
al kako je tog Alena Hana u RC NoveTV spustila i prizemljila
- Been
#1064 Re: Televizija OBN
Čuj "dva fakulteta"... Mogli su kakvu uvjerljiviju izmisliti...
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#1065 Re: Televizija OBN
Bogumi pravo zbori EmeriGo Dabil SkvrČi Sguza ......ja se seksam jooooojjj Lanice to mi radi...... istom pljuska zauHo
- multi_korg
#1066 Re: Televizija OBN
Vrijeme je za vrijeme, koja glupa prognoza, koja glupača od prognozerke, koja morbidna TV stanica. Inovatini LEŠ.
Sve pede. do pede.a, pa se pitam ima li iko normalan na ovoj TV st.? Ne kontam jednostavno koji im je fazon i osnovna misija postojanja. Dok je moto jasan: "PROVALJUJMO SE DO BESVIJESTI, PROMOVIŠIMO NEMORAL, KIČ I GLUPOSTI ZA GLUPANE KOJI NAS GLEDAJU"
FUJ, TAJ FUJ!
Sve pede. do pede.a, pa se pitam ima li iko normalan na ovoj TV st.? Ne kontam jednostavno koji im je fazon i osnovna misija postojanja. Dok je moto jasan: "PROVALJUJMO SE DO BESVIJESTI, PROMOVIŠIMO NEMORAL, KIČ I GLUPOSTI ZA GLUPANE KOJI NAS GLEDAJU"
FUJ, TAJ FUJ!
- Ady88
#1067 Re: Televizija OBN
Ja ne kontam sto vi nju vrijedate? Djevojka radi ono sto su trazili od nje, pisu joj texstove itd. ona samo to iznese kako oni zele. Ovo sa vremenskom prognozom rade namjerno da bi se pricalo o njima. Evo zadnjih 20 stranica je samo o prognozi, a po gradu su svi pricali o tome, dakle postigli su ono sto su htjeli
Btw. ko zeli da mu kazem kad i gdje Lana redovno dolazi trenirati nek se javi na PP pa je moze upoznati i uvjeriti se kakva je djevojka zapravo a ne ovako srati po forumu

Btw. ko zeli da mu kazem kad i gdje Lana redovno dolazi trenirati nek se javi na PP pa je moze upoznati i uvjeriti se kakva je djevojka zapravo a ne ovako srati po forumu
-
samo malo
#1068 Re: Televizija OBN
Zar nije sinoc kod Dejane rekla gdje trenira?
Gledao sam malo, ali udavise oni bilderi pa sam okrenuo.
Cura djeluje prilicno inteligentno kad ozbiljno govori, ali mozda izgled vara
- Ady88
#1069 Re: Televizija OBN
Ne znam stvarno, nisam gledao. Prijatelju kazem ti, "ona" i ona lana sa prognoze razlika ko ja i tisamo malo wrote:Zar nije sinoc kod Dejane rekla gdje trenira?
- kokuz_sa
#1070 Re: Televizija OBN
bilderi?samo malo wrote:Zar nije sinoc kod Dejane rekla gdje trenira?
mislis EX robijasi
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#1071 Re: Televizija OBN
joooojjj kad Dajani pokaza Mirso bilder bicepse i poĆmeo mješat s njima....Dajani knegla u grlu a Lanica mrtva hladna......al okama šHareti
.....TOOOO Mirsade Lave jesu se upiCkile u gaĆice obadvije

-
c0d14c
#1072 Re: Televizija OBN
Sad na Red Carpetu ovaj maneken Kaljanac reče da je izgubio nevinost sa djevojkom i da su oboje to htjeli. A prije 3 mjeseca:
Tarik Kaljanac je najmlađi među neženjama, ali već i te kako pljeni paznju djevojaka i zena u BIH. Hvali se kako je do sada spavao s 200 žena, a prvo seksualno iskustvo imao je s njih dvije. Saznajte više u prilogu Red Carpeta.
Ja lažova malog
Tarik Kaljanac je najmlađi među neženjama, ali već i te kako pljeni paznju djevojaka i zena u BIH. Hvali se kako je do sada spavao s 200 žena, a prvo seksualno iskustvo imao je s njih dvije. Saznajte više u prilogu Red Carpeta.
Ja lažova malog
-
thepatriot
#1073 Re: Televizija OBN
Ovaj peder pita neku futu: Rijalda da li imaš vibrator? Ona veli: ne, ne treba mi... 
-
thepatriot
#1074 Re: Televizija OBN
Ma vidi peškana malog, treba mu dovest kakvog kršnog momčinu da ga zburgija 
-
StupskaBitanga
#1075 Re: Televizija OBN
maneken Kaljanac koliko ja znam nije izgubio nevonost sa ženom
ali nećemo o njemu
35sec sam uspio ostati na prilogu o banetu i sex aferi sa kristinom l. i nisam više mogao izdržati
OBN odron smeće fuj
ali nećemo o njemu
35sec sam uspio ostati na prilogu o banetu i sex aferi sa kristinom l. i nisam više mogao izdržati
OBN odron smeće fuj