Jeste.Sunrise00 wrote:Je li Toy Story sinhronizovan?
Napokon multiplex kino u Sarajevu - Cinema City
Moderator: _BataZiv_0809
- alibaba_i_30_godina
#1051 Re: Napokon multiplex kino u Sarajevu - Cinema City
- Sunrise00
#1052 Re: Napokon multiplex kino u Sarajevu - Cinema City
vala su mogli bar jedan termin staviti nesinhronizovanoNeyDan wrote:Jeste.Sunrise00 wrote:Je li Toy Story sinhronizovan?
- Hunkar
#1053 Re: Napokon multiplex kino u Sarajevu - Cinema City
aha ... ako ista mrzim mrzim kad mi isjeku film. to su redovno radili u apolu, a evo sada u i cinemacityBodkin wrote:ja sam pogledao prince of persia i film na par mjesta kao da je bio..ne znam isjecen.odjednom prebaci na min ili dvije unaprijed ako me razumijete i to posebno pred kraj.imao sam osjecaj kao da sam kuci i gledam piratski dvd...
- alibaba_i_30_godina
#1054 Re: Napokon multiplex kino u Sarajevu - Cinema City
Znam.Sunrise00 wrote:vala su mogli bar jedan termin staviti nesinhronizovanoNeyDan wrote:Jeste.Sunrise00 wrote:Je li Toy Story sinhronizovan?
Ja htio da gledam al' necu posto je sinhronizovano. Sreca pa je Shrek imao obje verzije, mada sam malo razocaren ovim novim dijelom.
- Sunrise00
#1055 Re: Napokon multiplex kino u Sarajevu - Cinema City
Ja nisam znala to za Shreka pa gledasla sinhronizovanoNeyDan wrote: Znam.![]()
Ja htio da gledam al' necu posto je sinhronizovano. Sreca pa je Shrek imao obje verzije, mada sam malo razocaren ovim novim dijelom.
ma ja cu ga pogledati, ali eto, veci je merak kad nije sinhronizovano
- exliberal
#1056 Re: Napokon multiplex kino u Sarajevu - Cinema City
Samo da preporucim
Despicable Me....pogotovo ako ubace 3D projekciju.
Despicable Me....pogotovo ako ubace 3D projekciju.
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#1057 Re: Napokon multiplex kino u Sarajevu - Cinema City
kaće predators
- pametolog
#1058 Re: Napokon multiplex kino u Sarajevu - Cinema City
U zagrebu ima IMAX kino.[/quote]
U Parizu ima Ajfelov toranj, kad ce neko vise kod nas napraviti Ajfelov toranj pa da i ja gledam brodove na Seni iz Hrasnog?
U Parizu ima Ajfelov toranj, kad ce neko vise kod nas napraviti Ajfelov toranj pa da i ja gledam brodove na Seni iz Hrasnog?
- Sunrise00
#1059 Re: Napokon multiplex kino u Sarajevu - Cinema City
IMAX kina postoje sirom svijeta, i moras priznati da je lakse napraviti IMAX kino nego Ajfelov toranj i novu rijeku. Ma hajd, sad si ispao 'em pametan, 'em manguppametolog wrote: U Parizu ima Ajfelov toranj, kad ce neko vise kod nas napraviti Ajfelov toranj pa da i ja gledam brodove na Seni iz Hrasnog?
-
caes
#1060 Re: Napokon multiplex kino u Sarajevu - Cinema City
mislim da ce inception da bude ... jea 
- Irm@
#1061 Re: Napokon multiplex kino u Sarajevu - Cinema City
inception je je je.. OBAVEZNO pogledajte! 
- alibaba_i_30_godina
#1062 Re: Napokon multiplex kino u Sarajevu - Cinema City
Stani malo, smiri se i dodji do vazduha.Irm@ wrote:inception je je je.. OBAVEZNO pogledajte!
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#1063 Re: Napokon multiplex kino u Sarajevu - Cinema City
ja se skuho i smorio 
- black
#1064 Re: Napokon multiplex kino u Sarajevu - Cinema City
do daha JunuzeNeyDan wrote:Stani malo, smiri se i dodji do vazduha.Irm@ wrote:inception je je je.. OBAVEZNO pogledajte!![]()
- alibaba_i_30_godina
#1065 Re: Napokon multiplex kino u Sarajevu - Cinema City
Ama svejedno je jer je bitno da dodje, da ne cjepidlacimo.black wrote:do daha JunuzeNeyDan wrote:Stani malo, smiri se i dodji do vazduha.Irm@ wrote:inception je je je.. OBAVEZNO pogledajte!![]()
- black
#1066 Re: Napokon multiplex kino u Sarajevu - Cinema City
NeyDan wrote: Ama svejedno je jer je bitno da dodje, da ne cjepidlacimo.![]()
haman nisi gledao nadrealiste
- alibaba_i_30_godina
#1067 Re: Napokon multiplex kino u Sarajevu - Cinema City
Jesam nesto malo ne toliko vrijedno spomena.black wrote:NeyDan wrote: Ama svejedno je jer je bitno da dodje, da ne cjepidlacimo.![]()
![]()
![]()
haman nisi gledao nadrealiste
- iceman ze
#1068 Re: Napokon multiplex kino u Sarajevu - Cinema City
jesu poskupile karte za filmove preko 130 min.....navodno 7 kM...... 
- Lady Saray
#1069 Re: Napokon multiplex kino u Sarajevu - Cinema City
ima tome koja sedmicaiceman ze wrote:jesu poskupile karte za filmove preko 130 min.....navodno 7 kM......
- Sunrise00
#1070 Re: Napokon multiplex kino u Sarajevu - Cinema City
Inception je odlican, samo dugo traje
i ono kad auto pada, meni je izgledalo kao da ga svaki put malo vrate, nikad pasti 
- BiH-x
#1071 Re: Napokon multiplex kino u Sarajevu - Cinema City
Inception je
"Cinema City" u prvoj godini rada ostvario najbolje rezultate na Balkanu
"Cinema City" u prvoj godini rada ostvario najbolje rezultate na Balkanu
Pojavom prvog bh. multipleksa "Cinema City" kreirano je novo kino-tržište koje svojoj publici nudi usluge na nivou svjetskih standarda. U prvoj godini postojanja ovo kino je privuklo čak 350.000 posjetilaca, prikazano je 125 filmskih ostvarenja i trinaest svjetskih premijera, a organizovano je preko trideset specijalnih dešavanja, rečeno je na današnjoj pres-konferenciji u prostorijama "Cinema Cityja" u Sarajevu.
Uoči sutrašnjeg prvog rođendana multipleksa, marketing-menadžer Ognjen Džinić i izvršna direktorica Andrea Vujošević govorili su o postignutim uspjesima.
"Prvobitni cilj multipleksa je bio da obogati kino-tržište, da izgradi domaći brend, razvije svoje kapacitete i vrati publiku u kina", izjavila je Vujošević.
Istaknuto je da je njihova web-stranica do danas zabilježila oko pet miliona klikova, a posebno su ponosni na saradnju sa "Sarajevskom zimom" i "Sarajevo Film Festivalom".
Multipleks u narednom periodu planira povećati broj posjeta za 20%, a publika će ovdje uskoro moći pogledati i 3D filmove. Planirana je izgradnja još dviju dvorana sa najmanje 250 sjedišta. Također, bit će uvedene i telefonske rezervacije ulaznica za projekcije, kao i centar za društvena dešavanja, proslave rođendana te školske projekcije, najavljeno je na pres-konferenciji.
U okviru proslave prve godišnjice multipleksa, svi posjetioci će za pet konvertibilnih maraka moći kupiti paket "combo" koji sadržava kartu za projekciju, srednje pakovanje kokica i točenu Coca Colu od 0,33 l.
"Evidentno je da je 'Cinema City' svojim rezultatima i uslugama pomaknuo granice na kino-tržištu svjetlosnu godinu unaprijed. Kada se uzme u obzir veličina grada Sarajeva, broj kina i platežna moć građana, onda dobijemo podatak da je 'Cinema City' ostvario najbolje rezultate svih vremena od bilo kojeg multipleksa na Balkanu. Imali smo preko 2.000 ljudi dnevno u dvoranama koje primaju 700 ljudi. To je gotovo nevjerovatno", tvrdi Džinić.
Nakon prikazanih trinaest premijera, posjetioce ovog kina očekuje i četrnaesta, koja će se dogoditi 13. augusta ove godine. Radi se o dugo očekivanom akcijskom fimu "Plaćenici", koji okuplja respektabilnu glumačku postavu, a najpoznatiji su Sylverster Stallone, Bruce Willis, Jet Li, Jason Statham i Mickey Rourke.
U narednim mjesecima posjetioci će moći pogledati filmove kao što su "Night and Day", "Čarobnjakov učenik", "Početak" i mnogi drugi.
Među najavama su i filmovi "Step Up", "Salt", "Posljednji vladar vjetrova", "Karate Kid", te sedmi nastavak popularnog filma "Harry Potter", čiji će prvi dio pod nazivom "Harry Potter i darovi smrti" biti prikazan krajem sezone, dok je drugi najavljen za juli 2011. godine.
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#1072 Re: Napokon multiplex kino u Sarajevu - Cinema City
drago mi je vidjeti da "normalni" sadržaji u ovom gradu imaju ovakve uspjehe 
- Joey Tribbiani
#1073 Re: Napokon multiplex kino u Sarajevu - Cinema City
-
StupskaBitanga
#1074 Re: Napokon multiplex kino u Sarajevu - Cinema City
a te nove dvorane ce biti gdje je isada kino?
kad se samo sjetim koliko im je trebalo da ga naprave i otvore i evo isplatilo se
kad se samo sjetim koliko im je trebalo da ga naprave i otvore i evo isplatilo se
- Irm@
#1075 Re: Napokon multiplex kino u Sarajevu - Cinema City
gledala sam Nicolasa Cage-a.. iako nisam htjela.. film mi se cinio glupim..ali sam se iznenadila.. nije neko umjetnicko ali ugodno provedena dva sata u nedjeljno posljepodne