Nako' vala:wewa wrote:
Picard kao admiral Starfleeta, recimo <3 Data kao mentor modernijim verzijama sebe
i to
a Riker je i sad lafac, evo bubreg dajem

Bolje Patrick izgleda:

Prednost ćelavaca kad ostare.
Moderator: _BataZiv_0809
Nako' vala:wewa wrote:
Picard kao admiral Starfleeta, recimo <3 Data kao mentor modernijim verzijama sebe
i to

Uh to bi bilo fantasticnodale cooper wrote:Originalna ideja Bryana Fullera, oko koje se i razišao sa CBS-om, je bila antologijska serija.Raigor Stonehoof wrote:ma samo sto pricaju klingonski, brate muka ih slusat, sto neko rece ko da ti se knedla u grlu stvara... morao sam ih mutesto se ostalog tice moze proci. ja licno bih volio vidjeti nastavak price nakon tnga voyagera i ds9, a ne ovi prequeli povazdan, od enterprisea preko filmova...
Tako da bi Discovery bio samo jedna sezona, dok bi recimo druga bila sa Kirkom i ekipom, pa onda
treća u vrijeme nakon potpisivanja Kithomer sporazuma sa Klingoncima, četvrta recimo u ovom timelineu
nakon TNG i Voyagera. Međutim ta ideja je i veoma skupa za realizovati, jer bi svaki put morao angažovati
novu glumačku ekipu, praviti nove setove, čitavu produkciju, pa se odustalo od toga...za sada.
Ja se lično nadam uspjehu nove serije, baš iz razloga što bi se otvorile nove kreativne mogućnosti,Raigor Stonehoof wrote:Uh to bi bilo fantasticnodale cooper wrote:Originalna ideja Bryana Fullera, oko koje se i razišao sa CBS-om, je bila antologijska serija.Raigor Stonehoof wrote:ma samo sto pricaju klingonski, brate muka ih slusat, sto neko rece ko da ti se knedla u grlu stvara... morao sam ih mutesto se ostalog tice moze proci. ja licno bih volio vidjeti nastavak price nakon tnga voyagera i ds9, a ne ovi prequeli povazdan, od enterprisea preko filmova...
Tako da bi Discovery bio samo jedna sezona, dok bi recimo druga bila sa Kirkom i ekipom, pa onda
treća u vrijeme nakon potpisivanja Kithomer sporazuma sa Klingoncima, četvrta recimo u ovom timelineu
nakon TNG i Voyagera. Međutim ta ideja je i veoma skupa za realizovati, jer bi svaki put morao angažovati
novu glumačku ekipu, praviti nove setove, čitavu produkciju, pa se odustalo od toga...za sada.
dale cooper wrote:Nako' vala:wewa wrote:
i to
Bolje Patrick izgleda:
Prednost ćelavaca kad ostare.
sve mi diraj, Ikone odrastanja - jok! sic! odAbij! velis....wewa wrote:pa podijelis im uloge primjerene krhkoj dobi, brate milidale cooper wrote:Ali dobro ba wewo, ljudi stari, za gerijatrije, a da sad od njih očekuješ da snimaju akcione scene.wewa wrote: zar ima neko ko ne bi?!![]()
the horror!
the blasphemy!![]()
Jedino da urade recasting sa novim glumcima, ali bi se i oko toga lomila koplja.
i to
awwwwwewa wrote:igrali se mi StarTreka na malim odmorima
on Riker, ja Tasha Yar
el fatihawewa wrote:igrali se mi StarTreka na malim odmorima
on Riker, ja Tasha Yar
Pa tako recite, da vas TNG i Riker podsjećaju na školske simpatije.hadzinicasa wrote:awwwwwewa wrote:igrali se mi StarTreka na malim odmorima
on Riker, ja Tasha Yar
Mislim da im brodovi odgovaraju timelineu - Klingonci to jestirac300 wrote: Inače, serija je produkcijski odlično odrađena, specijalni efekti i sam dojam svemirskih brodova i svemira kao iz visokobudžetnih filmova. Svaka čast. Meni smeta ovo sa Klingoncima, vizuelno su katastrofa. Sasvim druga vrsta od one na koju smo navikli. Haj' što im fizionomiju izmijeniše, nego čak i bojne ptice napraviše kao da su teretni brodovni, nekakvi nezgrapni. Postavlja se pitanje, zašto samo Klingonci? Vulkanci su ostali isti, brodovi Federacije takođe isti princip kao u ranijim serijama/filmovima. Nelogično. Neko htio glumiti vizionara?
ah Riker ...dobra bradahadzinicasa wrote:
p.s. slazemo se za Rikera.

Jedan je android, drugi omnipotentno biće. Ti i tvoj ukus.Bloo wrote:ah Riker ...dobra bradahadzinicasa wrote:
p.s. slazemo se za Rikera.
mada je meni uvijek Data bio seksi, ne znam što
hodajući pretraživac
i Q je sesi
Uniforme su im ko' pidžame.Bloo wrote:gdje baš tu izvuće![]()
![]()
![]()
kad su svi izgledali ko albanski disidenti koji su opljačkali Versace butik
this was disturbingdale cooper wrote:Uniforme su im ko' pidžame.Bloo wrote:gdje baš tu izvuće![]()
![]()
![]()

I Kirk ga je imo', a bio najveći jebač u galaksiji.Raigor Stonehoof wrote:e cuj riker, meni najodvratniji lik iz tngzavodnik sa stomacinom

A nymphomaniac worm controls Riker’s mind and body to seduce the Enterprise's female crew. Nobody notices, it eventually dies of old age.
Picard wants racist aliens to stop being so damn racist. Riker accidentally sells Data to a prostitute.
Picard wrestles with the ethical ramifications of altering a murderer's memories. Also: someone pooped in the holodeck and now it's ruined.
Roman centurions force Riker to fight a gorilla. There's no room for a side story here: the main plot is too epic. Also: it's a 3-parter.
All missions are put on hold until Worf locates his contact lens. The crew nervously waits in silence as he angrily crawls the corridors.
Riker cautiously dates a sexy, sentient bomb. Picard drinks water wrong, awkwardly coughs for ten minutes in front of an angry Romulan.
Jel' ovo speedo?Bloo wrote:this was disturbingdale cooper wrote:Uniforme su im ko' pidžame.Bloo wrote:gdje baš tu izvuće![]()
![]()
![]()
Tito_i_Partija wrote:Za sve fanove ST: neko je napravio twitter account sa kratkim opisima epizoda iz (fiktivne) sezone 8. Malo je star, al' je odlican.![]()
https://twitter.com/tng_s8?lang=en
A nymphomaniac worm controls Riker’s mind and body to seduce the Enterprise's female crew. Nobody notices, it eventually dies of old age.Picard wants racist aliens to stop being so damn racist. Riker accidentally sells Data to a prostitute.Picard wrestles with the ethical ramifications of altering a murderer's memories. Also: someone pooped in the holodeck and now it's ruined.Roman centurions force Riker to fight a gorilla. There's no room for a side story here: the main plot is too epic. Also: it's a 3-parter.All missions are put on hold until Worf locates his contact lens. The crew nervously waits in silence as he angrily crawls the corridors.Riker cautiously dates a sexy, sentient bomb. Picard drinks water wrong, awkwardly coughs for ten minutes in front of an angry Romulan.
Ne znam šta je, ali sve epizode u kojima Picard nije obučen u uniformu, su mi veoma disturbing.dale cooper wrote:
Jel' ovo speedo?Gledaj nogica u Picarda.