Brena-koncert 30.maj-ALL ABOUT

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Locked
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#1051 Re: Brena-koncert 30.maj-ALL ABOUT

Post by pici »

e a morel Vesna mjesto Fahrete ......ona je snimila s "NašHim" podomnim Bošnjako-muslimanom Dinom duet :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih:

Dino Merlin i Vesna Zmijanac - Klupko 2008

:bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih:
Blaka

#1052 Re: Brena-koncert 30.maj-ALL ABOUT

Post by Blaka »

100urbanihlegendi wrote:I kad su Sarajlije tako principijelne zato sto je Brena MORALA da nosi uniformu a na zalost, niste zivjeli 90 tih u Srbiji gdje je svako ko nije pravoslavac morao da silom prilika da mijenja vjeru i imei prezime... To je bilo prinudno. Ne po zakonu ali po prirodi sile. No, lako je imati misljenje kao i dupe.
Kad ste tako principijelni, sto ste pustili da se odrzi koncrt DJ TIESTO koji je uzgred budi receno, Holandjanin. Kako to ako se sjetimo sta je radio Holandski bataljon u Srebrenici? Sta, zajebavali se? Holandjani su vise krivi nego li Brena koja se slikala u vojnickoj uniformi ali ja znam da se nikad nije izjasnjavala da je protiv Bosne i Hercegovine. Pa njena mama i familija i dan-danas zive u Brckom.
Samo da mi ove dezurne vehabije odgovore na pitanja u vezi DJ Tiesto-a...
Pa nije valjda da ti je toliko krivo što nećeš na koncert u zetri?

Ako ti je toliko stalo, a ti dođi za vidovdan na koncert u Banja Luku, i ponesi zastavu iz svog avatara, vidjećeš kako će te oduševljeno dočekati i primiti tamo :bih:
KatarinaKosaca
Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova

#1053 Re: Brena-koncert 30.maj-ALL ABOUT

Post by KatarinaKosaca »

100urbanihlegendi wrote:Nadji mi citat putem video snimka gdje je Brena ali iskljucivo Brena rekla da je podrzavala rusenje i ubijanje neduznih ljudi? Ili je to ono svidja mi se ta misao ali da li je istina zabolje me? .
Nije ni MIlošević nikada rekao da podržava ubijanje nevinih :D . NI Pavelić, ni Hitler. Ko je još nekada rekao da podržava ubijanje nevinih, de ti nama nađi citat putem video snimka :D
100urbanihlegendi

#1054 Re: Brena-koncert 30.maj-ALL ABOUT

Post by 100urbanihlegendi »

manga wrote:Vidim pojedinci imaju nesto protiv zelenih beretki, neka masalah, kud nas karadjic nije pobio sve majku vam vasu debilnu, nikad necete doci sebi, mrvu mi ponosa i inata nemamo, nas svako moze da karra kad mu je ceif!!!

Pola vas sto kuca sad te nebuloze protiv zelenih beretki i bojkota, su ko zadnji misevi pobjegli kad je najteze bilo i sad bi da slusaju brenu u zetri, u istoj toj zetri sto je gorila od ruku njenih pajdasa koje je upravo ona hajcala prije polaska u boj!!!

Stidi te se svi redom koji ce u slucaju koncerta otici na isti!
A sta je onda Zdravko Colic? Hrvat koji zivi u Beogradu? Kako to da ti nije smetalo kad je on imao koncert?
U cemu je razlika? I on je bio u Beogradu kad se kreirala politika rata!
KatarinaKosaca

#1055 Re: Brena-koncert 30.maj-ALL ABOUT

Post by KatarinaKosaca »

100urbanihlegendi wrote:A sta je onda Zdravko Colic? Hrvat koji zivi u Beogradu? Kako to da ti nije smetalo kad je on imao koncert?
Nisam znala da je Hrvat. Nije ni bitno. Gdje je obukao uniformu Zdravko Čolić?
100urbanihlegendi

#1056 Re: Brena-koncert 30.maj-ALL ABOUT

KatarinaKosaca wrote:
100urbanihlegendi wrote:Nadji mi citat putem video snimka gdje je Brena ali iskljucivo Brena rekla da je podrzavala rusenje i ubijanje neduznih ljudi? Ili je to ono svidja mi se ta misao ali da li je istina zabolje me? .
Nije ni MIlošević nikada rekao da podržava ubijanje nevinih :D . NI Pavelić, ni Hitler. Ko je još nekada rekao da podržava ubijanje nevinih, de ti nama nađi citat putem video snimka :D
Kad neko nekog optuzuje za nesto, po logici stvari bi trebalo da da prilozi dokaz.
Kako ti i tebi slicni govorite sta je Brena radila i govorila, pa izvolite da date dokaz koji ce da potkrepi vase optuzbe.
A za Hitlera, ocito je da si spavala an casovima istorije. Steta, inace ovako se postaje smijesan u drustvu.
Tvoja stvar.
charvel.

#1057 Re: Brena-koncert 30.maj-ALL ABOUT

Post by charvel. »

100urbanihlegendi wrote:Da li to znaci da u Beograd ili u Zagreb ne bi trebalo da gostuju pjevaci muslimanske vjere, poput Dina Merlina, Halida Beslica, Halida Muslimovica?
I dokle vise da se smatra Sarajevo iskljucivo gradom gdje bosanci i hercegovci muslimanske vjere odredjuju ko i kad ce da gostuje i kada...?
Pa dje si ti bio zadnjih 20 godina, boga ti!?

Djelujel tebi ovo imalo poznato: 92-95, agresija na BiH, Cetnici na brdima, opkoljeno Sarajevo, snajperi, minobacaci, Brena u uniformi genocidne RS....... E zato ne bit trebala da gostuje nigdje u Bosni i Hercegovini!

A Bosnjaci nisu izvrsavali agresiju ni na Hrvatsku, ni na Beograd, pa ne vidim sto bi njihovim pjevacima trebalo biti zabranjeno da gostuju tu.
100urbanihlegendi

#1058 Re: Brena-koncert 30.maj-ALL ABOUT

KatarinaKosaca wrote:
100urbanihlegendi wrote:A sta je onda Zdravko Colic? Hrvat koji zivi u Beogradu? Kako to da ti nije smetalo kad je on imao koncert?

Tebi je logika fail. Mnogo ti ne znas. Nije ni bitno.
KatarinaKosaca

#1059 Re: Brena-koncert 30.maj-ALL ABOUT

Post by KatarinaKosaca »

100urbanihlegendi wrote:
KatarinaKosaca wrote:

Tebi je logika fail. Mnogo ti ne znas. Nije ni bitno.
Ne odgovori mi na pitanje.... :?
Blaka

#1060 Re: Brena-koncert 30.maj-ALL ABOUT

Post by Blaka »

100urbanihlegendi wrote: A sta je onda Zdravko Colic? Hrvat koji zivi u Beogradu? Kako to da ti nije smetalo kad je on imao koncert?
Zar ti ne napisa da je svako ko je živio u Srbiji 90-tih morao promijeniti vjeru u pravoslavnu, kad odjednom Zdravko Ćolič- Hrvat :lol: :lol: :lol:

Vidiš da pišeš gluposti !
KatarinaKosaca

#1061 Re: Brena-koncert 30.maj-ALL ABOUT

Post by KatarinaKosaca »

100urbanihlegendi wrote:
KatarinaKosaca wrote:
Kad neko nekog optuzuje za nesto, po logici stvari bi trebalo da da prilozi dokaz.
Kako ti i tebi slicni govorite sta je Brena radila i govorila, pa izvolite da date dokaz koji ce da potkrepi vase optuzbe.
A za Hitlera, ocito je da si spavala an casovima istorije. Steta, inace ovako se postaje smijesan u drustvu.
Tvoja stvar.
Smiješan si dečko.
100urbanihlegendi

#1062 Re: Brena-koncert 30.maj-ALL ABOUT

charvel. wrote:
100urbanihlegendi wrote:Da li to znaci da u Beograd ili u Zagreb ne bi trebalo da gostuju pjevaci muslimanske vjere, poput Dina Merlina, Halida Beslica, Halida Muslimovica?
I dokle vise da se smatra Sarajevo iskljucivo gradom gdje bosanci i hercegovci muslimanske vjere odredjuju ko i kad ce da gostuje i kada...?

Djelujel tebi ovo imalo poznato: 92-95, agresija na BiH, Cetnici na brdima, opkoljeno Sarajevo, snajperi, minobacaci, Brena u uniformi genocidne RS....... E zato ne bit trebala da gostuje nigdje u Bosni i Hercegovini!

A Bosnjaci nisu izvrsavali agresiju ni na Hrvatsku, ni na Beograd, pa ne vidim sto bi njihovim pjevacima trebalo biti zabranjeno da gostuju tu.
Bosanci muslimanske vjere nisu to radili to su cinjenice. Ok, ima li gdje slika i video dokaz da je Brena ucestvovala u uniformi RS? Ako je tako, onda nema pravo da gostuje u BiH. U redu. Sad mi reci, za DJ TIESTO, koji je Holandjanin. Da li je po toj logici, ako je vojska njegove drzave ucestvovala u najgorem zlocinu za vijeke vijekova, da li je trebalo zabraniti koncert? Ja mislim da je trebalo, ali se odrzao.
Bosanac_21

#1063 Re: Brena-koncert 30.maj-ALL ABOUT

Post by Bosanac_21 »

100urbanihlegendi wrote:
Bosanac_21 wrote:
Jesu li i jedan od tih gore navedenih zahuskavali rusenje i ubijanje neduznih ljudi?
Tom istom Muslimovicu su u Prijedoru sravnili kucu sa zemljom!!!!!!
"bosanci i hercegovci muslimanske vjere" ne odredjuju nikom nista, a pogotovo Sarajevo koje gruhaceno iz dana u dan godinama sa strane onih koje je stuha Brena bodrila, jos imas obraza to spominjati :x
Nadji mi citat putem video snimka gdje je Brena ali iskljucivo Brena rekla da je podrzavala rusenje i ubijanje neduznih ljudi? Ili je to ono svidja mi se ta misao ali da li je istina zabolje me?
Samo ti meni nadji dokaz da je to Brena izjavila, pa cu da prihvatim cinjenicu, Ovako je svako ima svoj stav bez obzira da li je opravdan.
Imam vise obraza nego ti. Na srecu.
Sta ce mi ista vise od snimke dolaska u Brcka s Bojanicem, koji je prije dvije sedmice obisao sve tv-programe u zemlji!
Dosla drekavica da se sepuri "oslobodjenim" gradom Brcko!
Nema se ona sta meni ili bilo kome drugom pravdati, ona je djubre koje kad je u pitanju lova sve ce da kaze da svakom udovolji :x
100urbanihlegendi

#1064 Re: Brena-koncert 30.maj-ALL ABOUT

Blaka wrote:
100urbanihlegendi wrote: A sta je onda Zdravko Colic? Hrvat koji zivi u Beogradu? Kako to da ti nije smetalo kad je on imao koncert?
Zar ti ne napisa da je svako ko je živio u Srbiji 90-tih morao promijeniti vjeru u pravoslavnu, kad odjednom Zdravko Ćolič- Hrvat :lol: :lol: :lol:

Vidiš da pišeš gluposti !
Nisi cuo za retoricko pitanje? Ili da postoji znak upitnika poslije recenice? Dakle ja pitam da li je Zdravko Colic katolik? Ili je pravoslavac?
100urbanihlegendi

#1065 Re: Brena-koncert 30.maj-ALL ABOUT

Bosanac_21 wrote:Sta ce mi ista vise od snimke dolaska u Brcka s Bojanicem, koji je prije dvije sedmice obisao sve tv-programe u zemlji!
Nema se ona sta meni ili bilo kome drugom pravdati, ona je djubre koje kad je u pitanju lova sve ce da kaze da svakom udovolji :x
U redu, ako je tako kako ti kazes, onda je tako.
Na zalost, mnogo ljudi ima svoju cijenu.
iz dna duše

#1066 Re: Brena-koncert 30.maj-ALL ABOUT

Post by iz dna duše »

100urbanihlegendi wrote:
manga wrote:Vidim pojedinci imaju nesto protiv zelenih beretki, neka masalah, kud nas karadjic nije pobio sve majku vam vasu debilnu, nikad necete doci sebi, mrvu mi ponosa i inata nemamo, nas svako moze da karra kad mu je ceif!!!

Pola vas sto kuca sad te nebuloze protiv zelenih beretki i bojkota, su ko zadnji misevi pobjegli kad je najteze bilo i sad bi da slusaju brenu u zetri, u istoj toj zetri sto je gorila od ruku njenih pajdasa koje je upravo ona hajcala prije polaska u boj!!!

Stidi te se svi redom koji ce u slucaju koncerta otici na isti!
A sta je onda Zdravko Colic? Hrvat koji zivi u Beogradu? Kako to da ti nije smetalo kad je on imao koncert?
Nemoj mi Čolu dirati,majke ti :D
S njim smo ono zafunturali kada ga Dodik zagrlio na koncertu u Banjaluci i to smo sanjim rasčistili :-) pomirili smo se sa njim :kiss:
Ali ova trakavica sa Brenom: Ko hoće neka ide, ko neće, ne mora...
Bogami, dobi Brena na forumu pravu veliku PR kampanju i to besplatno... :skoljka:
Last edited by iz dna duše on 23/05/2009 17:58, edited 1 time in total.
100urbanihlegendi

#1067 Re: Brena-koncert 30.maj-ALL ABOUT

KatarinaKosaca wrote:Smiješan si dečko.
Hvala na komplimentu.
charvel.

#1068 Re: Brena-koncert 30.maj-ALL ABOUT

Post by charvel. »

100urbanihlegendi wrote:
charvel. wrote:

Bosanci muslimanske vjere nisu to radili to su cinjenice. Ok, ima li gdje slika i video dokaz da je Brena ucestvovala u uniformi RS? Ako je tako, onda nema pravo da gostuje u BiH. U redu. Sad mi reci, za DJ TIESTO, koji je Holandjanin. Da li je po toj logici, ako je vojska njegove drzave ucestvovala u najgorem zlocinu za vijeke vijekova, da li je trebalo zabraniti koncert? Ja mislim da je trebalo, ali se odrzao.
Ne da imas sliku Brene u uniformi RS, vec imas i video!!!

A sto se tice tog Tiesta,
ako je on na bilo koji nacin odobrio il podrzo ponasanje njihovih vojnika - onda i njega treba marsnut!
KatarinaKosaca

#1069 Re: Brena-koncert 30.maj-ALL ABOUT

Post by KatarinaKosaca »

Ma, ljudi su valjda samo Holanđani. Uspoređuje neusporedivno :D
Bosanac_21

#1070 Re: Brena-koncert 30.maj-ALL ABOUT

Post by Bosanac_21 »

100urbanihlegendi wrote:
Bosanac_21 wrote:Sta ce mi ista vise od snimke dolaska u Brcka s Bojanicem, koji je prije dvije sedmice obisao sve tv-programe u zemlji!
U redu, ako je tako kako ti kazes, onda je tako.
Na zalost, mnogo ljudi ima svoju cijenu.
Nema razloga da bude kako ja kazem, ali snimci su tu i sve se jasno vidi!
Ne traba nam kao ni trece oko u glavi. Ima svoju zemlju preko Drine, tamo moze "pevati" iz dana u dan jer je
medju svojima. Ne traba nam kao ni Thompson, itd. Zavrsili smo i s Nedom Ukraden kojoj nije opalilo ulizivanje
s "Sarajevo gdje je moja raja" pa ode u Banja Luku za novu godinu da pjeva "Sprem'te se cetnici" - to se i od ove moze
ocekivati nakon Zetre :x
cyprus

#1071 Re: Brena-koncert 30.maj-ALL ABOUT

Post by cyprus »

A stvarno, je li poenta - ko god je imao ikakve veze sa Srbima u prošlom ratu ne smije u Sarajevo?

I još nešto, koja je razlika između Banja Luke (gdje pretpostavljam Brena smije pjevat) i Sarajeva? Jel to i vi želite reći da je Sarajevo više Bosna nego što je to Banja Luka?
KatarinaKosaca

#1072 Re: Brena-koncert 30.maj-ALL ABOUT

Post by KatarinaKosaca »

cyprus wrote:A stvarno, je li poenta - ko god je imao ikakve veze sa Srbima u prošlom ratu ne smije u Sarajevo?

I još nešto, koja je razlika između Banja Luke (gdje pretpostavljam Brena smije pjevat) i Sarajeva? Jel to i vi želite reći da je Sarajevo više Bosna nego što je to Banja Luka?
Banja Luka nije sravnjena sa zemljom u predhosnom ratu, niti je bila u okruženju, niti su joj civile ubijali sa brda. Doduše jesu unutra pojedine. Dakle, razlika.. draastična. ;-)
100urbanihlegendi

#1073 Re: Brena-koncert 30.maj-ALL ABOUT

iz dna duše wrote:Nemoj mi Čolu dirati,majke ti :D
S njim smo ono zafunturali kada ga Dodik zagrlio na koncertu u Banjaluci i to smo sanjim rasčistili :-) pomirili smo se sa njim
Ali ova trakavica sa Brenom: Ko hoće neka ide, ko neće, ne mora...
Bogami, dobi Brena na forumu pravu veliku PR kampanju i to besplatno... :skoljka:
Ok! Jebes Colu, daj da je nama koncerata Eminema, 50 Centa, Iron Maidena, Ede Matere...
Elem, samo mi objasni kako je doslo do pomirenja izmedju vas Sarajlija i Colica? Da li je bila isto ovakva hajka i pobuna kad je trebalo da bude koncert Colicaimajuci u vidu da je bilo i za mene sokantno kad sam vidio kako se Colic grli sa onim majmunom.
Da li mozda Brena zeli da se izvini Sarajevu i cijeloj Bosni i Hercegovini, i kako ce kad nema priliku, a mozda zeli da to uradi najboljem mogucem mjestu, zar ne?
OK, to je pod predpostavkom.
100urbanihlegendi

#1074 Re: Brena-koncert 30.maj-ALL ABOUT

KatarinaKosaca wrote:
cyprus wrote:A stvarno, je li poenta - ko god je imao ikakve veze sa Srbima u prošlom ratu ne smije u Sarajevo?

Banja Luka nije sravnjena sa zemljom u predhosnom ratu, niti je bila u okruženju, niti su joj civile ubijali sa brda. Doduše jesu unutra pojedine. Dakle, razlika.. draastična. ;-)
Nije to pitao. Pitao je za drzavne granice Bosne i Hercegovine.
Prati malo.
KatarinaKosaca

#1075 Re: Brena-koncert 30.maj-ALL ABOUT

Post by KatarinaKosaca »

Nitko se sa Čolom nije ni svađao ni mirio. Čovjek za vrijeme rata nije ništa srao, nije oblačio nikakve uniforme, došao poslije i ne znam gdje je problem? Zašto sad sarejlije želiš predstaviti kao netolerantne divljake koji ne podnose nikoga? Ovih je dana specifična situacija, jer se mogu desiti hapšenja naših branilaca, a da pjeva žena koja je obukla uniformu vojske koja je ubila nekoliko hiljada djece u gradu. Baš smo talibani što se usudimo spomenuti ubijenu djecu ovog grada :-)
Locked