Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
joeaziz wrote:rodik ce veceras pojesti rodjena mud...., ops, testise.
u drugom setu je imao brejk prednosti, a kasnije u taj brejku tri mec lopte. dvije na svoj servis.
Nisi ti to gledao izgleda... Nadal je imao 3 set lopte, Roddick spasio dvije servisima, Nadal iskoristio treću.
cuj...?!
pratio sam na mobilnom. moze biti da sam se prevario... ebi ga, desava se
Chivas1 wrote:Ja fakat ne kontam ovog zimzelenog Sta sad mi trebamo hodat za Amerom pratit ga svugdje gdje on igra jel ? Sto onda tako ne ides po svim temama i ne pises siguran sam da u svakom sportu ima neki nas o kojem se malo pise a biljezi velike rezultate Pocni odmah od kosarke pa polako nastavi do fudbala tu najvise vremena mozes provest ... Sta si se nasiljio ba svako prati sto mu se prati ..jel ti tako i politicare nase pratis ?
Ovdje pisemo o tenisu, zar ne, i okani se tog podsmijeha! Mislio sam da cu dobaciti do potrebe da se prate nasi teniseri a neke crne misice koje su jednom bile u Top 10 i to ce im biti 'crni plafon'. Primjer Delica sam naveo kao dokaz nipodastavanja nasih vrijednosti, o cemu ti, ocigledno ne znas, pa mi sve vise licis na nekog ko nije siguran o kom sportu je ovdje rijec!
jaro, od toliko nasih konja ti nosis nick srpskog konja, tako da nemas moralno pravo da djelis lekcije o patriotozmu.
ovo ovde je tema o tenisu, o teniserima i teniserkama, o potezima, udarcima, mecevima, turnirima, iznenadjenjima, karijerama, zaradama, legendama, lijepim ruskinjama i cehinjama... taj tvoj "nas" delic je u svijetu tenisa o kojem se ovde pise potpuno minorna pojava. to sto je on nekad zamalo pobjedio talijanskog pingvina pipa volandrija koji je jednom kad je federer imao jak napad kurcobolje ili bio dobro placen od kladionice pobjedio broja jedan ne znaci da je taj tvoj "nas" delic uopste vrijedan spomena. orijentisi se malo, covjek je 450-ti na atp listi. cak nisam siguran ima li taj tvoj "nas" delic bosansko drzavljanstvo...
bilo kako bilo, idi ti na teme o "patriotizmu" pa tamo pisi o uspjesima nasih, tvojih, njihovih i moga.
Chivas1 wrote:Ja fakat ne kontam ovog zimzelenog Sta sad mi trebamo hodat za Amerom pratit ga svugdje gdje on igra jel ? Sto onda tako ne ides po svim temama i ne pises siguran sam da u svakom sportu ima neki nas o kojem se malo pise a biljezi velike rezultate Pocni odmah od kosarke pa polako nastavi do fudbala tu najvise vremena mozes provest ... Sta si se nasiljio ba svako prati sto mu se prati ..jel ti tako i politicare nase pratis ?
Ovdje pisemo o tenisu, zar ne, i okani se tog podsmijeha! Mislio sam da cu dobaciti do potrebe da se prate nasi teniseri a neke crne misice koje su jednom bile u Top 10 i to ce im biti 'crni plafon'. Primjer Delica sam naveo kao dokaz nipodastavanja nasih vrijednosti, o cemu ti, ocigledno ne znas, pa mi sve vise licis na nekog ko nije siguran o kom sportu je ovdje rijec!
jaro, od toliko nasih konja ti nosis nick srpskog konja, tako da nemas moralno pravo da djelis lekcije o patriotozmu.
ovo ovde je tema o tenisu, o teniserima i teniserkama, o potezima, udarcima, mecevima, turnirima, iznenadjenjima, karijerama, zaradama, legendama, lijepim ruskinjama i cehinjama... taj tvoj "nas" delic je u svijetu tenisa o kojem se ovde pise potpuno minorna pojava. to sto je on nekad zamalo pobjedio talijanskog pingvina pipa volandrija koji je jednom kad je federer imao jak napad kurcobolje ili bio dobro placen od kladionice pobjedio broja jedan ne znaci da je taj tvoj "nas" delic uopste vrijedan spomena. orijentisi se malo, covjek je 450-ti na atp listi. cak nisam siguran ima li taj tvoj "nas" delic bosansko drzavljanstvo...
bilo kako bilo, idi ti na teme o "patriotizmu" pa tamo pisi o uspjesima nasih, tvojih, njihovih i moga.
Jao leksike, ti to kao pametan, ha? Razguli , bolan dijete!Hajd, brisi.
Ako cemo po forumu sudit ko je dijete ko nije bogami tvoj avatar je pravo fin Bezveze si poceo najgluplju mogucu raspravu ja sad trebam samo pratit Delica i sjedit ispred tv.a cekat njegove meceve ...
Chivas1 wrote:Ako cemo po forumu sudit ko je dijete ko nije bogami tvoj avatar je pravo fin Bezveze si poceo najgluplju mogucu raspravu ja sad trebam samo pratit Delica i sjedit ispred tv.a cekat njegove meceve ...
Nicim te nisam uvrijedio, a ti se rugas mom nick-u, umjesto lijepog (zimzelen-cvijet) ti prizivas i prividja ti se nesto sto ti je izgleda blize (konje) i sto je vrlo indikativno!? jedina namjera je bila zasto niukoliko ne tretirate bh. tenis, koji nagovjestava pravi bum naredne godine (Delic, Setkic i Dzumhur). I jos nesto. Za razliku od tebe, koji se nekim teniskim gorostasima divi pored tv ekrana, ja ih gledam vec 20 godina po teniskim turnirima sirom svijeta. Smanji dozivljaj, niko te nije prozvao i ne dijeli lekcije za koje, cak ni jezicki, nisi dorastao!
Hasta la victoria siempre!
a meni/nama dijelis lekcije o patriotizmu?!
kako te bolan nije stid?
Description: Dvanaestogodisnji decak razvedenih roditelja zivi u naselju solitera, ali sivilo njegovog urbanog zivljenja razbija blizina hipodroma i ergela. Decakov ljubimac je nekadasnji sampion, konjZimzelen kojeg, nazalost, uprava ergele sprema za prodaju klanici. Posle uzaludnog pokusaja da upravu odvrati od te namere, decak zajedno sa drugovima krade konja i nestaje... Uprava je neumoljiva, vraca konja u ergelu i sprema ga za najgore... Ali nastavnica ove dece uspeva da se izbori za jos jednu, poslednju mogucnost. Jedina sansa da konj ne zavrsi u klanici jeste mogucnost pobede u predstojecoj "Trci konja veterana". Da li ce Zimzelen smoci snage da trijumfuje u svojoj poslednjoj profesionalnoj trci?
joeaziz wrote:20 godina gledas turnire sirom svijeta?!
a meni/nama dijelis lekcije o patriotizmu?!
kako te bolan nije stid?
Description: Dvanaestogodisnji decak razvedenih roditelja zivi u naselju solitera, ali sivilo njegovog urbanog zivljenja razbija blizina hipodroma i ergela. Decakov ljubimac je nekadasnji sampion, konjZimzelen kojeg, nazalost, uprava ergele sprema za prodaju klanici. Posle uzaludnog pokusaja da upravu odvrati od te namere, decak zajedno sa drugovima krade konja i nestaje... Uprava je neumoljiva, vraca konja u ergelu i sprema ga za najgore... Ali nastavnica ove dece uspeva da se izbori za jos jednu, poslednju mogucnost. Jedina sansa da konj ne zavrsi u klanici jeste mogucnost pobede u predstojecoj "Trci konja veterana". Da li ce Zimzelen smoci snage da trijumfuje u svojoj poslednjoj profesionalnoj trci?
To je isprovocirani argument koji se ne poteze tako olako, ali eto. Reci cu ti, da sam bio jedini s bosanskom zastavom na turniru gdje je nastupala Mervana Jugic-Salkic, recimo, ista ona, koju neki mudraci ovdje zovu mozda marginalnom, slijedeci njihovu logiku, ali je razbila for example Agneszu Radwanska, tadasnju No.9 in the world!! Toliko o mom i tvom patriotizmu.
Za tebe je, izgleda patriotizam cuvati 'polozaje' na Vilsonovom setalistu i ne vidjeti nista dalje od Kozije cuprije i Ilidze. Nadam se da nisam u pravu, ali mi tako lici.
joeaziz wrote:konobar, nosi nam ovog mahača zastavom odavde!
To je tako nemastovito, drago dijete da ja moram komentirati sjajnu igru Carobnjaka iz Basela danas. Ne dati Skotu niti jednu break priliku, osvojiti 20 poena vise znaci samo jedno - genijalno! Prije samo dvije sedmice 'defanzivac; iz Dunnblane je likovao kako uziva igrati protiv Fedex-a,a nakon jedne posve tijesne pobjede, a krije da bi sve pobjede dao za lanjsku pljusku u Melbourne! Kralj ide dalje!
zimzelen wrote:
To je isprovocirani argument koji se ne poteze tako olako, ali eto. Reci cu ti, da sam bio jedini s bosanskom zastavom na turniru gdje je nastupala Mervana Jugic-Salkic, recimo, ista ona, koju neki mudraci ovdje zovu mozda marginalnom, slijedeci njihovu logiku, ali je razbila for example Agneszu Radwanska, tadasnju No.9 in the world!! Toliko o mom i tvom patriotizmu.
Za tebe je, izgleda patriotizam cuvati 'polozaje' na Vilsonovom setalistu i ne vidjeti nista dalje od Kozije cuprije i Ilidze. Nadam se da nisam u pravu, ali mi tako lici.
na kojem je to turniru mervana dobila agnieszku, tite ti mrtvog?
zimzelen wrote:
na kojem je to turniru mervana dobila agnieszku, tite ti mrtvog?
Da si ikoliko teniski 'pismen' takvo pitanje ne bi ni postavio. Naravno, takvu tvrdnju nisam izmislio, sve se da provjeriti. A chivas? Hm, trebamo li se diviti tvom vjesto smisljenom 'vinskom' nickname, a tenis ostaviti po strani, ha? Tenis pratim jako dugo, sve najbolje igrace sam gledao uzivo ali prije svih navijam i pratim nase igrace, a vama je vidim do toga jako stalo.
Mervana, Ema, Amer, Aldin, Damir, Mirza, Tomo, Franjo, Ismar...
ultima_palabra wrote:Šta se tačno desilo sa Noletom?
Problem sa sočivima na 4-4.
Ma tad sam gledao Ligu prvaka... kad sam okrenuo nazad vidim da je neki problem sa očima. Znači nije ga pogodila lopta ili mu ispala sočiva... nisam ni znao da ih nosi
Sve jedno bi puko i bez njih, samo što bi bilo napeto do kraja. Rafa je jednostavno životinja, jede malu djecu. A dobar je i Nole, samo mora još malo da poraste.
radostan dan wrote:Sve jedno bi puko i bez njih, samo što bi bilo napeto do kraja. Rafa je jednostavno životinja, jede malu djecu. A dobar je i Nole, samo mora još malo da poraste.
Upravo! djaba bi mu sve bilo rafa je zasluzeno br. 1.
a jos pocinje da dominira i na brzim podlogama