Haram im bilo.....

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Locked
istina živa

#1051 Re: Haram im bilo.....

Post by istina živa »

5tar5trovic imas poruku na pp
Ostali moji dragi forumovci jedva čekam nedjelju da se vidimo i veselimo zbog onog što smo učinili.Kad sutra u 22 pogledate emisiju sve će vam biti jasno,pripremite se za suze- moje su opet potekle,po ko zna koji put,ovaj put emocije i radost donijeli su novi talas suza.Umorna sam ali sretna.
VOLIM VAS SVE TITA MI :thumbup: :thumbup: :thumbup:
bosan

#1052 Re: Haram im bilo.....

Post by bosan »

istina živa wrote:5tar5trovic imas poruku na pp
Ostali moji dragi forumovci jedva čekam nedjelju da se vidimo i veselimo zbog onog što smo učinili.Kad sutra u 22 pogledate emisiju sve će vam biti jasno,pripremite se za suze- moje su opet potekle,po ko zna koji put,ovaj put emocije i radost donijeli su novi talas suza.Umorna sam ali sretna.
VOLIM VAS SVE TITA MI :thumbup: :thumbup: :thumbup:
Istino ziva , gdje ti iskopa ovo FORUMOVCI :D :D :D Vec par dana hocu da te pitam :D
75440

#1053 Re: Haram im bilo.....

Post by 75440 »

Radi ove akcije sam se prikljucila forumu, svaka cast i naprijed, moja podrska stize...
kurty

#1054 Re: Haram im bilo.....

Post by kurty »

Jel ima neki kodeks oblacenja kad se treba biti na telviziji???
jel ono trbe biti cvjece, drvece , ograda
ili vec ono kad BIK provali???
amrica

#1055 Re: Haram im bilo.....

Post by amrica »

75440 wrote:Radi ove akcije sam se prikljucila forumu, svaka cast i naprijed, moja podrska stize...
Dobro dosla, kao i svi dobri ljudi :-D
strongwoman

#1056 Re: Haram im bilo.....

Post by strongwoman »

Prijatelji se obicno sticu u djetinjstvu ili kada se nadju u istoj ili slicnoj nevolji.
Ali steci prijatelje koji su se sastali da bi pomogli nekome ko je u nevolji ,,, e to je jedna od najvecih blagodati na ovom svijetu...
I kao sto jedna izreka kaze „Prijatelji se ne moraju vidjeti da bi se prepoznali, dovoljno je da im se duse dodirnu“.
bogoljub

#1057 Re: Haram im bilo.....

Post by bogoljub »

Nigdje nisam nasao toliko duhovitosti kao na Sa-X-u!
I pored ove tuzne price, koja se svom srecom izgleda zavrsava sretno, pored mukotrpne akcije i brige Forumasi daju tako duhovite komentare.
Na jednoj stranici ove teme čovjek roni suze kao malo dijete, ali već na drugoj se smije od sveg srca!
Sve je ovo pokazatelj jednog zdravog duha i snage koja se nalazi u nama, a koje često,često i nismo svjesni.
Snagu duha u nama ne može ubiti nikakav političar,niti stranka, niti bilo ko! Oni imaju svoj nekakav svijet u kojem su se učahurili! Svijet u kojem je razmišlljanje i briga o nekakvom mladiću iz tamo nekog Podčauša veoma nadokučiva i daleka stvar.
Grupa normalnih ljudi sa Sa x je uočila nedostatak i greške vlasti ma kako se ta vlast zvala. Ova grupa se udružila i uklonila taj nedostatak. Uradila je ono što
političari nisu. Time je dala jednu veoma važnu lekciju svim političarima u BiH.
Ova grupa koja je ovo uradila sa Sa X je veoma mala grupa, ali je učinila jedan preokret u jednoj porodici u "tamo nekom nedokučivom Podčaušu"
Porodica je osnovna čelija društva. Oni koji imaju vlast u rukama u BiH neka se zapitaju: Šta ako ova grupa poraste i krene u uklanjanje većih nedostataka u ovoj nam lijepoj Bosni i Hercegovini!

Dragi moji forumaši nek ste svi živi i zdravi! Budi te ponosni, jer ste očitali lekciju svim velikim Tajama i posjetili ih gdje leži snaga ove drage nam zemlje BiH :bih:
sanasa

#1058 Re: Haram im bilo.....

Post by sanasa »

lejlatab wrote:Prijatelji se obicno sticu u djetinjstvu ili kada se nadju u istoj ili slicnoj nevolji.
Ali steci prijatelje koji su se sastali da bi pomogli nekome ko je u nevolji ,,, e to je jedna od najvecih blagodati na ovom svijetu...
I kao sto jedna izreka kaze „Prijatelji se ne moraju vidjeti da bi se prepoznali, dovoljno je da im se duse dodirnu“.

:thumbup: :thumbup: :thumbup:
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#1059 Re: Haram im bilo.....

Post by pici »

a vidim da je euforija nastala i to pozitiva stroga :thumbup: .....tako treba ,nadam se a i uvjeren sam da ce od ovoga nastati nesto......da kucnem u drvo da zlo i zli ljudi necuju.
Treba se pomagat i druziti to je i poenta nas kao ljudi....vala ko nedodje u nedelju u kafe palma....magarac :mrgreen:
amrica

#1060 Re: Haram im bilo.....

Post by amrica »

kurty wrote:Jel ima neki kodeks oblacenja kad se treba biti na telviziji???
jel ono trbe biti cvjece, drvece , ograda
ili vec ono kad BIK provali???

dragi kurty, mislim da na tv-i trebas biti uparvo ti, onakav kakav ides na fax, u kafic,... nista specijalno oblacenje, ne ides tamo da glumis nekog drugog nego da pokazes sve nas, a vidio si nas :-D jedan dio. Dosta nam je,i previse, odijela, markiranih, kravata, i slicnog na tv-u, a nikakve koristi od nosaca tih odijela.
maybelline

#1061 Re: Haram im bilo.....

Post by maybelline »

Koliko ce nas onda to biti u Palmi, hocemo imati svi gdje sjesti????
5ar5rovic

#1062 Re: Haram im bilo.....

Post by 5ar5rovic »

maybelline wrote:Koliko ce nas onda to biti u Palmi, hocemo imati svi gdje sjesti????
Sutra rezerviramo za forumaše. Možda ostane mjesta za one koji nisu SAX-ovci ?
strongwoman

#1063 Re: Haram im bilo.....

Post by strongwoman »

maybelline wrote:Koliko ce nas onda to biti u Palmi, hocemo imati svi gdje sjesti????
Ako nista,,, uzet cemo kartona i negdje poravniti na zelenoj povrsini... ili cemo otici na Zeljin stadion (oni koji navijaju za Sarajevo... nek zazmire ovaj put... i puste nogomet po strani)
kurty

#1064 Re: Haram im bilo.....

Post by kurty »

ma to sam i planirao, ali reko da vidim jel to to...
maybelline

#1065 Re: Haram im bilo.....

Post by maybelline »

lejlatab wrote:
Ako nista,,, uzet cemo kartona i negdje poravniti na zelenoj povrsini... ili cemo otici na Zeljin stadion (oni koji navijaju za Sarajevo... nek zazmire ovaj put... i puste nogomet po strani)

Svidja mi se i ovaj prijedlog! Malo glupo pitanje, ali mozemo li doci na sastanak iako ovaj put ne planiramo donirati nista? Malo se glupo osjecam jer u biti nisam ucinila ni priblizno toliko kao npr Kurty ili 55 ili amrica, ali ipak bih htjela biti dio ovoga svega...
kurty

#1066 Re: Haram im bilo.....

Post by kurty »

ma zasto da ne...svi smo dobro dosli
strongwoman

#1067 Re: Haram im bilo.....

Post by strongwoman »

maybelline wrote:
lejlatab wrote:

Svidja mi se i ovaj prijedlog! Malo glupo pitanje, ali mozemo li doci na sastanak iako ovaj put ne planiramo donirati nista? Malo se glupo osjecam jer u biti nisam ucinila ni priblizno toliko kao npr Kurty ili 55 ili amrica, ali ipak bih htjela biti dio ovoga svega...
Naravno,, kakvo ti je to pitanje!!! Nemoj da ja uzimam za sipku!!!
amrica

#1068 Re: Haram im bilo.....

Post by amrica »

maybelline wrote:
lejlatab wrote:

Strogo zabranjeno tako misliti :D

Nemoj zezati, dodji da se upoznamo :-D
maybelline

#1069 Re: Haram im bilo.....

Post by maybelline »

lejlatab wrote:

Svidja mi se i ovaj prijedlog! Malo glupo pitanje, ali mozemo li doci na sastanak iako ovaj put ne planiramo donirati nista? Malo se glupo osjecam jer u biti nisam ucinila ni priblizno toliko kao npr Kurty ili 55 ili amrica, ali ipak bih htjela biti dio ovoga svega...[/quote]

Naravno,, kakvo ti je to pitanje!!! Nemoj da ja uzimam za sipku!!![/quote]

:D :D :D :sax:
vuk1975

#1070 Re: Haram im bilo.....

Post by vuk1975 »

majkemi i ja bi svamaaaaaaaaaaaaaaa ali daleko brateeeeeee
maybelline

#1071 Re: Haram im bilo.....

Post by maybelline »

Hocemo imati svi nickove prikacene negdje na vidnom mjestu? :D
lepeza

#1072 Re: Haram im bilo.....

Post by lepeza »

lejlatab wrote:Prijatelji se obicno sticu u djetinjstvu ili kada se nadju u istoj ili slicnoj nevolji.
Super receno Lejla. Slazem se u potpunosti
:-D :-D :thumbup: :bih:
amrica

#1073 Re: Haram im bilo.....

Post by amrica »

vuk1975 wrote:majkemi i ja bi svamaaaaaaaaaaaaaaa ali daleko brateeeeeee
Ne znam ima li u Plami wireless, a da ima mogli bismo video linkove pravit sa vama, dragim ljudima izdaleka...
maybelline wrote:Hocemo imati svi nickove prikacene negdje na vidnom mjestu? :D
oooppppssss, ne znam :shock:

ja cu klopati havanu, ali ne HAVANU, forumasa, nego tortu, kao znak raspoznavanja :D
biscanka2

#1074 Re: Haram im bilo.....

Post by biscanka2 »

Ama i ja biiiii al ista me bolest muci ! :-? :bih:
lepeza

#1075 Re: Haram im bilo.....

Post by lepeza »

amrica wrote:
Ne znam ima li u Plami wireless, a da ima mogli bismo video linkove pravit sa vama, dragim ljudima izdaleka...
maybelline wrote:Hocemo imati svi nickove prikacene negdje na vidnom mjestu? :D
oooppppssss, ne znam :shock:

ja cu klopati havanu, ali ne HAVANU, forumasa, nego tortu, kao znak raspoznavanja :D
Ja sam u Sarajevu tek u julu. Ako bude imali kakav sastanak javite pa da dodjem...rado bih dosla al sam daleko
:sad:
Locked