Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Svaki chlan ili simpatizer BHF-a koji mozhe reci da na ovom forumu brani(mo) Savez je za mene obichni seronja, jer ne vidi od svoje gordosti i osionosti dalje od svog nosa.
Ljudi, zaboli me krasno ona stvar shto izdvajate pare za putovanja - imate tu shansu, priliku, i hvala Bogu pa je tako, ali vas to ne izdvaja nishta vishe od onog istog "seljaka" iz Buzhima, chiji transparent se redovno pojavi kad god igramo na Koshevu/Bilinom polju.
Serite i dalje kako se ovdje brani Cheko, Ushanovic, Dominkovic, Cholakovic...
Mozda i jeste tako samo sto nije izudarana troglava azdaha nego jedan covjek i to onaj koji je najkrace u savezu a Dominkovicu, Usketu i Colakovicu slobodan prolaz ako lese ovaj savez godinama i godinama. Ovako ovaj cin se moze prosuditi ovako i onako ali u svakom slucaju bespotrebno pred utakmicu sa Francuskom kada svi ti "hrabri" momci mogu tu troglavu azdahu naci na jednom mjestu Ferhadija 30,71000 Sarajevo. Ocito da neki ne mogu da shvate da se na takav nacin nikada, ali bas nikada nece postici nista izuzev ako momci nisu umislili da su krizari. Te stvari se rjesavaju ovdje, u Sarajevu, na adresi koju sam napisao i u drzavi Bosni i Hercegovini i ako se vec udara onda se udara ravnomjerno ali se ovdje i prima ravnomjerno.
pa eto ako znas gdje ih nac i kako se to radi, izvoli pa i ti nesto uradi.. mrdni malo kitom umjesto da pametujes po internetu i cekas da drugi odrade poso za tebe
kod tebe se i udara po nacionalnom kljucu, ne smijes jednog udarit ako ostali nisu prisutni, nebil se ko bunio
snaga_znanja, smijesan si, koja najbitnija utakmica nam je ovo po redu? presto sam ih vec brojat.. od kvalifikacija svakako nema nista, i necemo nikad na prvenstvo sa ovim majmunima oko repke tako da ti ta prica pada u vodu
i bas igrace boli neka stvar sto je ceko dobio po nosu
Ja sam mrdnuo kitu 04.04.1992 godine i sa hiljadama patriota vam uspio obezbjediti da imate i imamo reprezentaciju ali kad vidim koji karinasi su zauzeli nasa mjesta pa se ko fol bore za drzavu zao mi je sto je rat ikada prestao. Kad budes nosio gelera pod kozom koliko ih ja nosim onda ces poceti razmisljati glavom a ne guzicom i skontati neke stvari. Drzava se branila u BiH, ali ocito puno vise i onda i sada se brani sa linija koje su hiljadama km daleko odavde. I ne pada mi na pamet da se zajbevam sa savezima jer se borim ko lav da prezivim u svojoj drzavi a ne da palamudim od utakmice do utakmice i prosipam svoj patriotizam neandertalskim akcijama.
Sad ces imati 40 postova kako BHF nije samo dijaspora, nego ima i cestitih domacih momaka... uglavnom komedija.
Btw. da pitam i pristune. Kome treba zahvaliti za Beograd i tome sto su se nasi momci vratili zivi? Domacim navijackim grupama ili BHF koji je branio tribinu iz WC-a?
snaga_znanja wrote:
Btw. da pitam i pristune. Kome treba zahvaliti za Beograd i tome sto su se nasi momci vratili zivi? Domacim navijackim grupama ili BHF koji je branio tribinu iz WC-a?
izvoli slike iz tog wc-a ja u prvim redovima nesto vidjam majice salove duxerice sa BHF obiljezima i ostali bh navijacki grupa tako da ti ta prica ne pije vode
bjezi ba ti acab kako mozes govoriti tu parolu to je zabranjeno na balkanu
a u ostalim EU zemljamam postoji sloboda govora ali jbg mi zivimo u BiH pa tako da mjenjaj nick
Ja ne mogu da vjerujem da je nekome žao što je krmak Čeko dobio batine Krmak zbog kojeg će nam vrlo vjerovatno utakmica protiv Francuske ujedno biti i posljednja utakmica u ovim kvalifikacijama i neko ga žali.
a u ostalim EU zemljamam postoji sloboda govora ali jbg mi zivimo u BiH pa tako da mjenjaj nick
Dodji u Italiju, Njemachku, Englesku sa tom parolom pred policiju, pa mi reci kako si proshao.
mogu ti reci kako je u Sarajevu kad dodjes stom parolom i kad te 6 drotova gnjavi i onda jos jednog uhvate koji je strani drzavljanin i sirom svijeta na fudbalskim utakmicama ces vidjeti te parole protiv policije protiv modernog fudbala
zato psssst
PRAVDA ZA BOGDANA CEKU !!!
Oj kako mi se kita digla na ovom forumu i ovoj temi sad vidim kak je vamo koja je ovdje gotiva naj sam zajebaniti
Ja i moja tastatura ev slova mi se izlizala moram novu nabaviti
Casual_boy wrote:
mogu ti reci kako je u Sarajevu kad dodjes stom parolom i kad te 6 drotova gnjavi i onda jos jednog uhvate koji je strani drzavljanin i sirom svijeta na fudbalskim utakmicama ces vidjeti te parole protiv policije protiv modernog fudbala
zato psssst
Dodji u Italiju, Njemachku, Englesku sa tom parolom pred policiju, pa mi reci kako si proshao.
Znas koji ti je to sistem jarane. Po Zapadu ne smiju da bace papiric na ulici i cim udju u BiH odmah otvore prozore auta i istresu svo smece koje se skupilo u putu. Na Zapadu tako nesto zestoko te udari po dzepu. Znam ih odlicno i jos bolje znam kako zive tamo i kako zive ovdje kad dodju. Isto kao sto je onaj tip prosetao prerusen u Hicu po Sarajevu i nista a da je prosetao Berlinom prokleo bi dan kad je to napravio.
Casual_boy wrote:
zato psssst
sto zakuhavas..sto skreces sa teme i sto provociras..kao prvo ne znam sto nisi do sada banovan jer si na ovoj temi vec izvrijedjao ljude pogrdnim nazivima, al nije to moj posao da brinem o tome..si bio u Bg pa znas sta se desavalo il si samo cuo price (mislim da nisi bio i da samo bezveze zakuhavas,nece ti uspjeti frajeru)..kako god,iako je pitanje glupo do boli i provokativno, treba zahvaliti njihovoj muriji jer da su oni zakazali niko se iz Bg nebi ziv vratio..mislim ipak previse je 50 000 ljudi na 350 bez obzira bio ti u wc il u prvom redu
Ma Burece dzaba ti prica. Ako koju kazes odma ti priljepe etiketu da si Colakovic ili da radis za savez... Propaganda im je na nivou one srpsku nejač bacaju lavovima u pionirskoj dolini
Nije rjesenje pajserom prosetati vilicu nekome iz saveza, rjesenje je zakonski smjeniti stoku koja godinama jadi i cemeri ovaj savez.
Ovo saketanje je samo pokazatelj da je ljudima dozlogrdilo da stoci iz saveza dodje iz guzice u glavu da NAROD NJIH VISE NE ZELI U SAVEZU.
Ako je za takvo shvatanje potrebna saka, onda neka.
Znas koji ti je to sistem jarane. Po Zapadu ne smiju da bace papiric na ulici i cim udju u BiH odmah otvore prozore auta i istresu svo smece koje se skupilo u putu. Na Zapadu tako nesto zestoko te udari po dzepu. Znam ih odlicno i jos bolje znam kako zive tamo i kako zive ovdje kad dodju. Isto kao sto je onaj tip prosetao prerusen u Hicu po Sarajevu i nista a da je prosetao Berlinom prokleo bi dan kad je to napravio.
bas ih ono znas i bas svi tako bacaju kad dodju u Bosnu i bas svi prozore otvore jbt pa ti si prvi poznavalac materije..e blago tebi.. i kakve veze ima ovaj tvoj upis sa temom??
Znas koji ti je to sistem jarane. Po Zapadu ne smiju da bace papiric na ulici i cim udju u BiH odmah otvore prozore auta i istresu svo smece koje se skupilo u putu. Na Zapadu tako nesto zestoko te udari po dzepu. Znam ih odlicno i jos bolje znam kako zive tamo i kako zive ovdje kad dodju. Isto kao sto je onaj tip prosetao prerusen u Hicu po Sarajevu i nista a da je prosetao Berlinom prokleo bi dan kad je to napravio.[/quote]
bas ih ono znas i bas svi tako bacaju kad dodju u Bosnu i bas svi prozore otvore jbt pa ti si prvi poznavalac materije..e blago tebi.. i kakve veze ima ovaj tvoj upis sa temom??[/quote]
therrarrius wrote:Nije rjesenje pajserom prosetati vilicu nekome iz saveza, rjesenje je zakonski smjeniti stoku koja godinama jadi i cemeri ovaj savez.
Ovo saketanje je samo pokazatelj da je ljudima dozlogrdilo da stoci iz saveza dodje iz guzice u glavu da NAROD NJIH VISE NE ZELI U SAVEZU.
Ako je za takvo shvatanje potrebna saka, onda neka.
Nije, cilj je smjeniti stoku koja vodi ovu drzavu i koja gleda da je skrsi i u sportskom aspektu (npr. Spiric godinama drzi sportska drzavljanstva u ladici) a onda ce ovi morati jednostavno sami otici. Sve dok su ovi na vlasti ni vojni udar nece pomjeriti one koji sjede u NS BiH. Kad budemo imali drzavu BiH u pravom smislu troglave azdaje u svakom smislu ce biti samo SF.
100 put. Ponavljam jebe mi se za Bogdana Ceku i njegovo zdravstveno stanje. Brine me stanje i atmosfera u reprezentaciji nakon toga. To je moj problem!
Drugo niti su BHF jedina navijacka skupina koja prati reprezentaciju niti ce to ikad biti! U toj nekoj rang listi mozete se naci nakon Hordi, Manijaka, Robijasa, Fukara, RED ARMY-a svih onih koji iz malih gradova ove drzave dodju pogledati utakmicu pa tek onda BHF! Tako je i tako ce i uvijek biti!
Niti BHF ima i snage i pameti da smjeni savez niti oni to mogu. To mogu uciniti samo njihovi politicki nalogodavci! A da bi se to promjenilo mora se izaci na izbore i glasati! A bojim se da vecina iz BHF-a nema to pravo!
Da imaju imalo pameti, izglasali bi novi statut odma u ponedjeljak i to kod Ceke u bolnickoj sobi, pa da u utorak odmah i pravovremeno Platinija licno izvjeste o tome dok je covjek tu A u srijedu nakon pobjede neka daju ostavku i kapak!
I jos nesto: Mislite da je Dzeki i drustvu zao sto je krmak dobio po nosu i da bi to moglo stvoriti losu atmosferu u repki? Ma daaaajtee...znaci svi njihovi golovi i trud trebaju bit uzalud, samo zato sto se trojica fasista i lopova ne mogu dogovoriti oko nekakvog posranog statuta? Maaa daaajte...ljudi su se fino nasladili bas kao i vecina nas.
Samo gazi i udaraj bagru! Svaka cast BHF! Udaraj sve dok krimosi ne daju ostavku!