Najbolji restoran u Sarajevu
- karanana
#1051 Re: Najbolji restoran u Sarajevu
a ovaj food market u scc-u?
nesto na fol multinacionalnog vapianna? kartica i hodas?
-
Shon Phon
#1052 Re: Najbolji restoran u Sarajevu
Kad smo kod SCC-a, zna li neko sta se otvara pored Kimona?
- dust in the wind
#1053 Re: Najbolji restoran u Sarajevu
jel ko bio. ja planiram ovih dana, pa reko da chekiram sa cijenjenim forumašima, valja likaranana wrote:a ovaj food market u scc-u?
- pametolog
#1054 Re: Najbolji restoran u Sarajevu
Bio sam prvi dan, prilicno bili zbunjeni, cekao burger 40 minuta, cekao pet minuta da platim stojeci i drzeci racun i pare (bez karikiranja i uvelicavanja vremena), dobio pomfrit umjesto pekarskog, a nije bila neka ludilo guzva. Preporuka da sacekate par dana da se malo ustele oko tih banalnih proceduralnih stvari.dust in the wind wrote:jel ko bio. ja planiram ovih dana, pa reko da chekiram sa cijenjenim forumašima, valja likaranana wrote:a ovaj food market u scc-u?
nesto na fol multinacionalnog vapianna? kartica i hodas?.
Burger bio dobar, pristojne velicine, finog ukusa/mesa, ambijent nije los, mada nista spektakularno. Prostor je povelik (u sve tri dimenzije), ima kao neka unutrasnja terasa/balkon. Cijene ok, nije dzaba, ali nije ni neko deranje. Nude pice, salate, paste, wok, burgere i piletinu sa rostilja, za svakog ponesto.
Sve u svemu (zanemaricu neuhodanost kao trenutni problem), 4 od 5 zvjezdica od mene.
- karanana
#1055 Re: Najbolji restoran u Sarajevu
jel ko bio u ovom novootvorenom libian fried chickenu?
- Michun
#1056 Re: Najbolji restoran u Sarajevu
Bila prvi dan, fulali jelo ali nisam vratila jer sam bila gladna. Nije lose ali nije to to. Nadam se da ce se popraviti.pametolog wrote:Bio sam prvi dan, prilicno bili zbunjeni, cekao burger 40 minuta, cekao pet minuta da platim stojeci i drzeci racun i pare (bez karikiranja i uvelicavanja vremena), dobio pomfrit umjesto pekarskog, a nije bila neka ludilo guzva. Preporuka da sacekate par dana da se malo ustele oko tih banalnih proceduralnih stvari.dust in the wind wrote:jel ko bio. ja planiram ovih dana, pa reko da chekiram sa cijenjenim forumašima, valja likaranana wrote:a ovaj food market u scc-u?
nesto na fol multinacionalnog vapianna? kartica i hodas?.
Burger bio dobar, pristojne velicine, finog ukusa/mesa, ambijent nije los, mada nista spektakularno. Prostor je povelik (u sve tri dimenzije), ima kao neka unutrasnja terasa/balkon. Cijene ok, nije dzaba, ali nije ni neko deranje. Nude pice, salate, paste, wok, burgere i piletinu sa rostilja, za svakog ponesto.
Sve u svemu (zanemaricu neuhodanost kao trenutni problem), 4 od 5 zvjezdica od mene.
Ambijent je za 10. Jako dobro sredjeno.
- dust in the wind
#1057 Re: Najbolji restoran u Sarajevu
bila sam i ja juče u food marketu. hrana je interesantna. stvarno ima svega. mjesto je lijepo uređeno, posebno plafon/strop kako hoćete. zamjerka je što se dugo čeka, moraju imati vise zaposlenih, bar kada je špica termin, kao npr. vikendom za vrijeme ručka.
-
klixo
#1058 Re: Najbolji restoran u Sarajevu
Nisu losi , nemoj se precjeniti i uzeti 8 komada bijelog mesa(pohovonag naravno) jer su komadi mesa stvarno ogromni.karanana wrote:jel ko bio u ovom novootvorenom libian fried chickenu?
Ja cu sacekati da se malo uhodaju jer su mi se potrefili nedovoljno pohovani komadici bijelog mesa sto doduse nije bio slucaj sa batacima.
8 komada bijelog mesa+pomfrit+coca cola(1.25L u flasi dodje) = 16 KM
Sasvim dovoljno za dvije osobe.
- Entropio
- Vozim: njemackog premiuma
- Horoskop: TDI
#1059 Re: Najbolji restoran u Sarajevu
Gdje se nalazi taj Libian?
- shalla
#1060 Re: Najbolji restoran u Sarajevu
Ne znam da li ga je neko pominjao ovdje ali onaj Epicentrum (tamo preko puta Beba Kidsa, prije Egipta, DM-a i Sparkasse banke) mi spada u sam vrh "jelske ponude" što bi rek'o Fadil Opančić
Sjedio sam nekoliko puta, štagod sam naručio bilo je haos dobro, stvarno sve pohvale
Sjedio sam nekoliko puta, štagod sam naručio bilo je haos dobro, stvarno sve pohvale
- DaffyDuck
#1061 Re: Najbolji restoran u Sarajevu
Ispod svedske ambasade?
Bila sam ja par puta ljetos, i fakat im je bila dobra hrana
- shalla
#1062 Re: Najbolji restoran u Sarajevu
Da, ovo je definitivno bio kraći opis od mogDaffyDuck wrote:Ispod svedske ambasade?![]()
Uglavnom, stvarno tople preporuke, hrana je beton.
Hint: uzmite pastu sa lososom i špinatom, aaaaaaaaaaaaaaa kako je ukusno
- P308
#1063 Re: Najbolji restoran u Sarajevu
Ja dva puta isao, nikad mjesta nije bilodust in the wind wrote:bila sam i ja juče u food marketu. hrana je interesantna. stvarno ima svega. mjesto je lijepo uređeno, posebno plafon/strop kako hoćete. zamjerka je što se dugo čeka, moraju imati vise zaposlenih, bar kada je špica termin, kao npr. vikendom za vrijeme ručka.
- dust in the wind
#1064 Re: Najbolji restoran u Sarajevu
ma inače alshidi očito svako forsira.ja u nedjelju, nako ok obučena. hlače, duks... a oko mene haman da su u haljinama i odjelima bili. postidila se jaP308 wrote:Ja dva puta isao, nikad mjesta nije bilodust in the wind wrote:bila sam i ja juče u food marketu. hrana je interesantna. stvarno ima svega. mjesto je lijepo uređeno, posebno plafon/strop kako hoćete. zamjerka je što se dugo čeka, moraju imati vise zaposlenih, bar kada je špica termin, kao npr. vikendom za vrijeme ručka.
-
Pirija
#1065 Re: Najbolji restoran u Sarajevu
kakvi iskompkesirani papci obitavaj u ovom gradu i ne cudi me da je SSC dubke pun...
-
breuer
#1066 Re: Najbolji restoran u Sarajevu
I ja da prenesem najbolje utiske iz Epicentruma 
- karanana
#1067 Re: Najbolji restoran u Sarajevu
usao u onaj food market, haj reko da probam burger. uopste nije bilo nesto pretrpano. svi nizi stolovi zauzeti a oni svi visociji prazni, dakle poluprazno-polupuno. i cekam, cekam, cekam, cekam da neko dodje. izmedju 10 i 15 minuta. hodaju onuda nesposobnjakovici sa onim nekim padovima, nesto se sudaraju pricaju, pokupe poneki tanjir. i drugi im stolovi mashu da dodju. ja se ustanem i odem i vjerovatno zavrsim sa ovim pokusom.
ni konobari nisu sto su nekad bili.
a mogu mislit i da sam narucio koliko bih onda ceko da donese, a poslovan covjek kao ja to ne moze izdrzati u smislu gubljenja vremena.
ni konobari nisu sto su nekad bili.
a mogu mislit i da sam narucio koliko bih onda ceko da donese, a poslovan covjek kao ja to ne moze izdrzati u smislu gubljenja vremena.
- ultima_palabra
#1068 Re: Najbolji restoran u Sarajevu
Ja bio dvaput, konobari odmah dosli. Doduse ja odem oko 11, nije guzva.
- dust in the wind
#1069 Re: Najbolji restoran u Sarajevu
ja nisam na spratu food marketa bila. znam da dole nema fumaranja, poa ako neko zna ima li na spratu, da mi javne 
- karanana
#1070 Re: Najbolji restoran u Sarajevu
jel ko jeo u onom fish fast foodu na chengic vili?
nesto fish and go ili tako nesto.
vidim iskacu mi reklame a vidio sam da su pripremali prostor.
malo sam skeptican kad je u pitanju taj koncept fish fast fooda pa da vidim jel se neko vec otrovo ili je ok riba. na sta mirise? jel na nesto na sta smo se navikli?
malo sam skeptican kad je u pitanju taj koncept fish fast fooda pa da vidim jel se neko vec otrovo ili je ok riba. na sta mirise? jel na nesto na sta smo se navikli?
-
mali_balon
#1071 Re: Najbolji restoran u Sarajevu
karanana wrote:jel ko jeo u onom fish fast foodu na chengic vili?
I meni na FB iskace reklama za ovu ribu, pa da se pridruzim karanani sa pitanjem, cijene su normalne....
-
Shon Phon
#1072 Re: Najbolji restoran u Sarajevu
Vidim neki dan da se otvorio novi restoran u Uniticu, na -1, ispod Boulevarda, zna li iko ista o tome?
- DaffyDuck
#1073 Re: Najbolji restoran u Sarajevu
Manje-vise, ekspres restoran, al bez trake
. Cijena prilagodjene tome, kao i hrana. Ok je za brzi rucak/dorucak.
Ima pasti, pizza, sendvica, rostilja.... svega.
Ima pasti, pizza, sendvica, rostilja.... svega.
-
Rosso
#1074 Re: Najbolji restoran u Sarajevu
Imacu neke goste iz Hrvatske iduci vikend, pa ono htjet ce probati cevape, burek i sto se tice toga znam gdje da ih vodim
ali navece bi i na neku veceru. Treba mi nesto da ima neku muzikicu uzivo i da je ambijent onako ugodan, da nije previse ustogljeno i da je dobra klopa naravno
pa ako moze neka preporuka...
-
Astrix
#1075 Re: Najbolji restoran u Sarajevu
Pivnica HS ima sve što ti treba, muzika uživo, klopa dobra i fina atmosfera...