Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Vratio se Subašić. Toliko o Borussiji, Juventusu, Ukrajini, Kazahstanu, milionima...
Klasična ubleha. Šta li će Nijaz reći na sve ovo, garant će opet optužiti Sarajevo i Željezničar, pošto su njemu ta dva kluba krivi za sve.
Kakve veze ima Željo i Sarajevo sa Subašićem?
Ne znam. Pitaj gazdu, njemu su Sarajevo i Željezničar krivi za sve.
Možda bi trebale gradske vlasti skupiti pare pa otkupiti ugovor Subašića, eto nek se bar negdje proda. Svakako kuka kako je nefer da Olimpic dobija manje para od grada nego Sarajevo i Željezničar.
ne talasaj ...stadioni su zauzeti....koševo sa ženskim fudbalom a željo sa rudarom u subotu[/quote]
Ne talasam ja ništa,info je od nekog ko je veoma blizak Amaru Osimu,ali nije bitno.
Simpa mi je taj klub i volio bih da neko postavi fotografija ako ima kako ide s obnovom stadiona!Samo jos jedna tribina suprotna postojecoj i to ce biti fin stadioncic! Bravo, Gracicu!
shake69 wrote:Simpa mi je taj klub i volio bih da neko postavi fotografija ako ima kako ide s obnovom stadiona!Samo jos jedna tribina suprotna postojecoj i to ce biti fin stadioncic! Bravo, Gracicu!
Pa nije ga Gracić napravio... reci bravo Damiru Hadžiću.
shake69 wrote:Simpa mi je taj klub i volio bih da neko postavi fotografija ako ima kako ide s obnovom stadiona!Samo jos jedna tribina suprotna postojecoj i to ce biti fin stadioncic! Bravo, Gracicu!
Pa nije ni damir.Reci bravo gradjani Opstine N.Grad
Pa nije ni damir.Reci bravo gradjani Opstine N.Grad
kasparaov wrote:veliki olimpiče
tebe volimo
tebi pjevamo
samo igraj za nas ti
tebi vjerni smo
mi
na na na ana na na
ima da grmi u lukavici
vukovi never stronger
kasparaov wrote:kada redas poraze
nassa pjesma ori se
jer ti si olimpice nace vuce
Je l' bilo navijanja u Lukavici???
nazalost nije,jer nam nisu dali da s busom dodje jedna grupa nasih navijaca, tako da nas 10 nije htjelo da navija bez ostalih nasih momaka
a poraz Boze moj, valjaju se 88 min od 90
treba ih izaciti iz lige
a hare je prva liga igrac prvoklasan
nassa pjesma ori se
nazalost nije,jer nam nisu dali da s busom dodje jedna grupa nasih navijaca, tako da nas 10 nije htjelo da navija bez ostalih nasih momaka
treba ih izaciti iz lige
Stvarno bruka da vas prevoznik tako zajebe, nek ste bojkotovali, mora da su se u Lukavici prepali da ćete im sve demolirati šta bi vas došlo...
Jestel barem onda napravili transparent "Trebalo nas je više doći" ili "Inače nas je više" po uzoru na navijače GOŠK-a, da lajkamo nešto
nassa pjesma ori se
treba ih izaciti iz lige
Pa ti kao dobar statisticar cudi me to da ne znas, ccc razocaro si me ! Hare bio glavni napadac na Marakani, Jakirevic mu nabacivo, a Salihamidzica nije bilo, nije mu dao Baka da igra, pito KasparAova prije toga!
Pa ti kao dobar statisticar cudi me to da ne znas, ccc razocaro si me ! Hare bio glavni napadac na Marakani, Jakirevic mu nabacivo, a Salihamidzica nije bilo, nije mu dao Baka da igra, pito KasparAova prije toga!
Ma otkako se Kasparaov pojavio, ja više ne vjerujem ni u šta. Samo u njegove blažene riječi.