Pa tebi i nadimak tukne na Grbavicu jarane moj... Ćuj Ćiro... Ne mozete se vi otarasiti kompleksa niže vrijednosti... Prvo nastali dekretom KPJ, pa onda ime Torpedo, pa onda dr. Dabic u upravi... svasta... A broj posjeta nekoj stranicoi jasno govori o njenoj popularnosti...pa makar to bilo i 2,75 puta.ćiro wrote:Znači 2,75 puta ste jači i popularnijib_stulic wrote:Pogledajte dobro broj otvorenih stranic ana forumu- 16 (njanja):44(zeljo). Mislim da je ovim sve receno. I ko je jaci i koje bolji i ko je popularniji...
FK Željezničar
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
b_stulic
#1051 Re: FK Zeljeznicar
-
Cape
#1052 Re: FK Zeljeznicar
Pečat!Neelix wrote:a mislim da malo pretjerujetenije to SVADJA, bar ne s moje strane, ne mrzim nijednog od navijaca zelje, daleko od toga, imam hrpu prijatelja medju njima. kako znam za sebe jedni druge smo "podbadali", "bocali", "shukali" kad pricamo o domacem fudbalu, bez nekakve svadje. Pojedini manijaci se ovdje zbog toga pale ko hepo kockice
a treba vratiti film samo nekoliko godina unazad, kada je zeljo dominirao u gradskim derbijima - situacija je bila dijametralno suprotna. Ima li koji forumas da se sjeca (davna su to vremena doduse
) "prcanja"
manijaka1, horns&drumsa i slicnih, po temama o Sarajevu? Tad vam to naravno nije smetalo
"Njanje", "Seljo" i sl, meni je to sve zdrava zajebancija u kojoj ne vidim nista lose, tako je bilo otkad nam je klubova i bice i dalje. Sve dok to ne prerasta u otvoreno vrijedjanje, psovanje, prijetnje i slicne maloumnosti, ja sam za to. Necemo se sad u torove dijeliti i po tome
Treba biti dostojanstven i trpiti prcanje kad gubis, isto kao sto si dostojanstveno prcao kad dobijas
Ne mogu to raznorazne došlje shvatiti. Nikad nisu, niti će....
- JThomas
#1053 Re: FK Zeljeznicar
između "prcanja" i patološke opsesije ipak postoji tanka linija
a kad se neko učlani na forum koji nije fudbalski samo u tu svrhu...ipak prije da je riječ o onome drugom
a kad se neko učlani na forum koji nije fudbalski samo u tu svrhu...ipak prije da je riječ o onome drugom
-
Cape
#1054 Re: FK Zeljeznicar
To ti ono iz stručnog ugla, a?JThomas wrote:između "prcanja" i patološke opsesije ipak postoji tanka linija![]()
Elem, nebitno, meni kad je dosadno i kad mi je ćeif da vas prcam, a nemam nikog od štrumfova blizu ( jer izroda u familiji nemam ), dođem malo ovdje da se nasmijem i to je to. No hard feelings
Mi malo prc prc, vi malo šmrc šmrc i svi sretni
-
LSD
#1055 Re: FK Zeljeznicar
Evo Cape-a,starog kompleksaša na njegovoj omiljenoj temi...nije ga bilo dugo,pa ga raja poželilaCape wrote:To ti ono iz stručnog ugla, a?JThomas wrote:između "prcanja" i patološke opsesije ipak postoji tanka linija![]()
a kad se neko učlani na forum koji nije fudbalski samo u tu svrhu...ipak prije da je riječ o onome drugom![]()
Elem, nebitno, meni kad je dosadno i kad mi je ćeif da vas prcam, a nemam nikog od štrumfova blizu ( jer izroda u familiji nemam ), dođem malo ovdje da se nasmijem i to je to. No hard feelings![]()
![]()
Mi malo prc prc, vi malo šmrc šmrc i svi sretni
Ukaza se Cape opet...valja trpiti ova sranja do daljnjeg
Umjesto da ganja cure i da njih prca...on dodje ovdje pa ko fol po forumu prca nekoga...koji hibrid
- Neelix
#1056 Re: FK Zeljeznicar
de ba, sta vam je, samo se svadjate
hajmo sad svi zajedno
papirni brodiciii zele svuda stici
hajmo sad svi zajedno
papirni brodiciii zele svuda stici
- Layne
#1057 Re: FK Zeljeznicar
..žele morem ploviti i kitove lovitiii 
-
Cape
#1058 Re: FK Zeljeznicar
LSD wrote:Evo Cape-a,starog kompleksaša na njegovoj omiljenoj temi...nije ga bilo dugo,pa ga raja poželila
![]()
Ukaza se Cape opet...valja trpiti ova sranja do daljnjeg
Umjesto da ganja cure i da njih prca...on dodje ovdje pa ko fol po forumu prca nekoga...koji hibrid
Visiš na forumu i ti nekome kažeš da ganja cure. Nevjerovatno!
Pročitaj još jednom Neelix-ov post i probaj shvatiti neke stvari. Malo razmisli, neće boljeti....
I naravno, zašto nisi odgovorio na njegov post? Zato što je čovjek 100% u pravu...
Živjele vi meni drage moje komšinice, šta bi mi da vas nemamo...
papirni brodici zele svuda stici
-
LSD
#1059 Re: FK Zeljeznicar
- Peppers
#1060 Re: FK Zeljeznicar
Najtuznija cinjenica u svemu ovom jeste da su pojedinci ovdje bas ubijedili sami sebe da imaju smisla za humor i da nekog "prcaju" svojim idiotskim komentarima. Nije poenta u "prcanju" vec u tome sto vecina koja misli da to zna raditi samo spamuje i kvari temu svojim nebuloznim komentarima.
Nadam se da ce administracija konacno sankcionisati ovo spamanje odredjenih forumasa, ili u krajnjem slucaju otvoriti dvije teme o Zelji, jedna za navijace tog kluba, a druga za ove u postu ranije navedene da iznose svoje "stavove" o najvecem bh. klubu.
Nadam se da ce administracija konacno sankcionisati ovo spamanje odredjenih forumasa, ili u krajnjem slucaju otvoriti dvije teme o Zelji, jedna za navijace tog kluba, a druga za ove u postu ranije navedene da iznose svoje "stavove" o najvecem bh. klubu.
-
LSD
#1061 Re: FK Zeljeznicar
ma pusti ba...humor im je klasicni onaj seoski...šta možeš ocekivati od likova iz sandzaka i istocne bosne nego njihov neki lokalni humor...ali neka ih,nadocice oni vremenomPeppers wrote:Najtuznija cinjenica u svemu ovom jeste da su pojedinci ovdje bas ubijedili sami sebe da imaju smisla za humor i da nekog "prcaju" svojim idiotskim komentarima. Nije poenta u "prcanju" vec u tome sto vecina koja misli da to zna raditi samo spamuje i kvari temu svojim nebuloznim komentarima.
-
Cape
#1062 Re: FK Zeljeznicar
Jelde?
A na jedno takvo prcanje odmah vas se 10 javi, šmrc mama, pape.....
Vi fakat preozbiljno shvatate forum!
Jbte da sam znao da ću ovakve lavine reakcija izazvati
ne bi prozborio, nastavio bi prcati samo svoje jarane
Uživajte u pisanju svog 3 hiljaditog komentara, ja više neću dolaziti ovdje. Mislio sam da ima normalne sarajevske raje s kojom se može malo zajebavati, ali očito vas je većina ovdje iz krajeva odakle su vam i vođe...
Zdrave i žive vi meni bile drage moje komšinice!
A na jedno takvo prcanje odmah vas se 10 javi, šmrc mama, pape.....
Vi fakat preozbiljno shvatate forum!
Jbte da sam znao da ću ovakve lavine reakcija izazvati
Uživajte u pisanju svog 3 hiljaditog komentara, ja više neću dolaziti ovdje. Mislio sam da ima normalne sarajevske raje s kojom se može malo zajebavati, ali očito vas je većina ovdje iz krajeva odakle su vam i vođe...
-
LSD
#1063 Re: FK Zeljeznicar
Važi buraz...samo neka te što dalje od ove teme...pa onda opet promjeni nick u Peca (umjesto Cape) pa naleti kad se malo kultivišeš i opismeniš...a dotad obidji malo familiju u sandzaku,red je vala...prodje i bajram a ti ništaCape wrote:Jelde?![]()
![]()
A na jedno takvo prcanje odmah vas se 10 javi, šmrc mama, pape.....![]()
Vi fakat preozbiljno shvatate forum!![]()
Jbte da sam znao da ću ovakve lavine reakcija izazvatine bi prozborio, nastavio bi prcati samo svoje jarane
![]()
Uživajte u pisanju svog 3 hiljaditog komentara, ja više neću dolaziti ovdje. Mislio sam da ima normalne sarajevske raje s kojom se može malo zajebavati, ali očito vas je većina ovdje iz krajeva odakle su vam i vođe...![]()
-
Cape
#1064 Re: FK Zeljeznicar
Zajebo si se malo, ovo je moj prvi nick na ovom forumu, ali nebitno...LSD wrote:Važi buraz...samo neka te što dalje od ove teme...pa onda opet promjeni nick u Peca (umjesto Cape) pa naleti kad se malo kultivišeš i opismeniš...a dotad obidji malo familiju u sandzaku,red je vala...prodje i bajram a ti ništa
Uživajte uz pjesmu "Naš je vođa E... P..... E... P....."
-
LSD
#1065 Re: FK Zeljeznicar
Nije ovo tvoj prvi nick...mojne meni šuplje...znamo se otprijeCape wrote:Zajebo si se malo, ovo je moj prvi nick na ovom forumu, ali nebitno...LSD wrote:Važi buraz...samo neka te što dalje od ove teme...pa onda opet promjeni nick u Peca (umjesto Cape) pa naleti kad se malo kultivišeš i opismeniš...a dotad obidji malo familiju u sandzaku,red je vala...prodje i bajram a ti ništa![]()
Uživajte uz pjesmu "Naš je vođa E... P..... E... P....."
-
Cape
#1066 Re: FK Zeljeznicar
Jah, haj ako ti tako kažešLSD wrote:Nije ovo tvoj prvi nick...mojne meni šuplje...znamo se otprije
Opet se ja javljam ovdje
Moliš Boga da odem, a kad hoću onda mi nedaš...
- Baltazar_khan
#1067 Re: FK Zeljeznicar
Interesantni su ovi tzv. pogrdni nazivi koje dajemo jedni drugima. Vi nama njanje, kitice, kitari itd..b_stulic wrote: (njanja)
a mi vama...
Skretničari, seljovci, navijači željezniČMARA... ima još toga, ali poenta svega je ta da ste vi više vulgarniji od nas, dok vam mi dajemo naziv koji ima primjese šukanja
Doduše, nešto nas ne vrijeđa pretjerano taj vaš izraz NJANJE, više je komičan i smiješan, ono, ko da ste neki mladi dječaci, pa želite da ispadnete interesantni.
Bili ste i ostali ste komični
Štrumfovi
- dzipalo_junuz
#1068 Re: FK Zeljeznicar
Pa sta brate mozes ocekivati od njih kada su im vode polupismene osobe...Sjeti se samo one njihove pjesme, "jebemo vam mater u picku", govori ti sve o njima, ko su, sta su i odakle su...
Sarajevo Horde Bog i Carsija
- veljaca
#1069 Re: FK Zeljeznicar
A sta bi ti pametnjakovicu rekao na " Sex sa lutkom ....." ?dzipalo_junuz wrote:Pa sta brate mozes ocekivati od njih kada su im vode polupismene osobe...Sjeti se samo one njihove pjesme, "jebemo vam mater u picku", govori ti sve o njima, ko su, sta su i odakle su...
I na koga si mislio kad si rekao " Pa sta brate mozes ocekivati od njih ..." ( naTM87, ili na FK ŽELJEZNIČAR, ili na igrače i upravu ili na Grbavicu ... ).
- Neelix
#1070 Re: FK Zeljeznicar
Ziv bio, kad se pisu skracenice sa engleskog jezika, nikad se ne stavljaju prva slova clanova, tako da to T kad god ga napisete potvrdjuje vasu izuzetnu pismenost
ko da namjerno shukate sami sebi 
- dzipalo_junuz
#1071 Re: FK Zeljeznicar
Ponavljam. Tesko je to polupismenim osobama objasniti, ali evo bas me zanima zna li iko Engleski od ovih manijaka? Na tribini cijeloj iko? Pa da sjedne i kaze vodjama da se ne ofirate vise brate.Neelix wrote:Ziv bio, kad se pisu skracenice sa engleskog jezika, nikad se ne stavljaju prva slova clanova, tako da to T kad god ga napisete potvrdjuje vasu izuzetnu pismenostko da namjerno shukate sami sebi
Evo ako nema niko na tribinama Grbavice sa par stepeni zavrsenog kursa Engleskog jezika mozda bi vam Mircerka to mogla objasnit?
-
dijaliza
#1072 Re: FK Zeljeznicar
Postavljanje reflektora na glavnom stadionu „ Grbavica“
22.12.2008.
Vrijednost radova iznosi 310.000 KM
Radovi na postavljanju reflektora na stadionu „Grbavic““ počeli su 11. decembra ove godine. Već su postavljeni kablovi od glavnog razvodnog mjesta do reflektora, što je obezbijedio FK Željezničar, tako da se očekuje postavljanje reflektora početkom ove sedmice. Biće postavljena četiri uskokutna reflektora sa metal-halogenim žaruljama, te sa nekorozirajućim kućištem (kombinacija aluminija, stakla i inoks čelika).
Vrijednost investicije je 310.000 KM. Sredstva je obezbijedila Općina Novo Sarajevo, dok je izvođač radova firma „Epta“ iz Sarajeva.
22.12.2008.
Vrijednost radova iznosi 310.000 KM
Radovi na postavljanju reflektora na stadionu „Grbavic““ počeli su 11. decembra ove godine. Već su postavljeni kablovi od glavnog razvodnog mjesta do reflektora, što je obezbijedio FK Željezničar, tako da se očekuje postavljanje reflektora početkom ove sedmice. Biće postavljena četiri uskokutna reflektora sa metal-halogenim žaruljama, te sa nekorozirajućim kućištem (kombinacija aluminija, stakla i inoks čelika).
Vrijednost investicije je 310.000 KM. Sredstva je obezbijedila Općina Novo Sarajevo, dok je izvođač radova firma „Epta“ iz Sarajeva.
- veljaca
#1073 Re: FK Zeljeznicar
Ziv i ti bio meni a i jaran ti utebeti junuzNeelix wrote:Ziv bio, kad se pisu skracenice sa engleskog jezika, nikad se ne stavljaju prva slova clanova, tako da to T kad god ga napisete potvrdjuje vasu izuzetnu pismenostko da namjerno shukate sami sebi
TM87 - je naziv necega zbog cega ti a i tebi slicni nemate sna ...... Nije ovdje u pitanje engleski - vec da je to nesto zbog cega vi maleni jednostavno - NE SPAVATE ....
-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
#1074 Re: FK Zeljeznicar
Sta da objasnjavam? Vidim da ste vi pitice popili svu pamet svijeta, dje cu se vama u vaz petljatdzipalo_junuz wrote:Ponavljam. Tesko je to polupismenim osobama objasniti, ali evo bas me zanima zna li iko Engleski od ovih manijaka? Na tribini cijeloj iko? Pa da sjedne i kaze vodjama da se ne ofirate vise brate.Neelix wrote:Ziv bio, kad se pisu skracenice sa engleskog jezika, nikad se ne stavljaju prva slova clanova, tako da to T kad god ga napisete potvrdjuje vasu izuzetnu pismenostko da namjerno shukate sami sebi
Evo ako nema niko na tribinama Grbavice sa par stepeni zavrsenog kursa Engleskog jezika mozda bi vam Mircerka to mogla objasnit?
- belafonte
#1075 Re: FK Zeljeznicar
jo junuze, nemoj sebe brukati, otkad se engleski pise velikim pocetnim slovomdzipalo_junuz wrote:Ponavljam. Tesko je to polupismenim osobama objasniti, ali evo bas me zanima zna li iko Engleski od ovih manijaka? Na tribini cijeloj iko? Pa da sjedne i kaze vodjama da se ne ofirate vise brate.Neelix wrote:Ziv bio, kad se pisu skracenice sa engleskog jezika, nikad se ne stavljaju prva slova clanova, tako da to T kad god ga napisete potvrdjuje vasu izuzetnu pismenostko da namjerno shukate sami sebi