Izbor novog selektora fudbalske/nogometne reprezentacije BiH

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
-LIBERO-
Čiča Gliša
Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.

#1051 Re: Izbor novog selektora fudbalske/nogometne reprezentacije BiH

Post by -LIBERO- »

Sta ima vezeeeeeee,ali Ciro super prica viceve,super zabavlja gledateljstvo preko medija.

Ciro je,cak,rekao da je Bosna najjaca na svijetu cijelome.

Ciro je veliki bosanac :roll:

Svi u Zenicuuuuuuuuuuu :run: :angry: :x
Vlatko und jaranen

#1052 Re: Izbor novog selektora fudbalske/nogometne reprezentacije BiH

Post by Vlatko und jaranen »

Baždarević se javio......iz Francuske naravno.......ko i Halilhodžić.......pa što njih dvojica ne dođu u BiH vodit reprezentaciju?.........ajoj da onda nebi kupili eure po Francuskoj......najlakše je bit trener u Francuskoj......i prigovarat drugima....... :roll: :roll: :roll:
dođi Mehmede u BiH pa pokaži da si patriota......lako je bit patriota kad eure skupljaš vani.......
Šibicar

#1053 Re: Izbor novog selektora fudbalske/nogometne reprezentacije BiH

Post by Šibicar »

Vlatko und jaranen wrote:Baždarević se javio......iz Francuske naravno.......ko i Halilhodžić.......pa što njih dvojica ne dođu u BiH vodit reprezentaciju?.........ajoj da onda nebi kupili eure po Francuskoj......najlakše je bit trener u Francuskoj......i prigovarat drugima....... :roll: :roll: :roll:
dođi Mehmede u BiH pa pokaži da si patriota......lako je bit patriota kad eure skupljaš vani.......
Može li se ovo postaviti kao vic dana ikako :roll: Zamolio bi te da odeš na temu Meša Baždarević i pročitaš njegov intervju pa onda dodji i napiši svoje mišljenje,jer očito si neupućen ccc :roll:
-LIBERO-
Čiča Gliša
Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.

#1055 Re: Izbor novog selektora fudbalske/nogometne reprezentacije BiH

Post by -LIBERO- »

Mesa skupljac eura :D :D :D :D

Nije onda ni cudo sto sve moguce akcije, sto bojkota sto peticija ili bilo cega drugog,propadnu.
Kako ti nasem covjeku nesto do bola pojednostaviti da bi on to mogao shvatiti. :run:
Baltazar_khan

#1056 Re: Izbor novog selektora fudbalske/nogometne reprezentacije BiH

Post by Baltazar_khan »

-LIBERO- wrote:Sta ima vezeeeeeee,ali Ciro super prica viceve,super zabavlja gledateljstvo preko medija.
Možeš da dodaš da nam je donio najveću pobjedu otkad imamo reprezentaciju, onu nogometnu!
fantom slobode

#1057 Re: Izbor novog selektora fudbalske/nogometne reprezentacije BiH

Post by fantom slobode »

Ciro je veceras zacepio usta svim onim sto su sumnjali u njega. Ovo nije obicna pobjeda 7:0 se rijetko desava, cak i protiv Andore ili Luxemburga, Ciro sada moze da radi sta hoce. Ocigledno je psihicki dobro pripremio igrace, trebalo je odigrati 2 vrlo vazne utakmice zaredom. Minimalan poraz protiv Spanije i velika pobjeda protiv Estonije, odlicno za pocetak.
Mobile_Disco

#1058 Re: Izbor novog selektora fudbalske/nogometne reprezentacije BiH

Post by Mobile_Disco »

fantom slobode wrote:Ciro je veceras zacepio usta svim onim sto su sumnjali u njega. Ovo nije obicna pobjeda 7:0 se rijetko desava, cak i protiv Andore ili Luxemburga, Ciro sada moze da radi sta hoce. Ocigledno je psihicki dobro pripremio igrace, trebalo je odigrati 2 vrlo vazne utakmice zaredom. Minimalan poraz protiv Spanije i velika pobjeda protiv Estonije, odlicno za pocetak.
Mozda ih tebi jeste zacepio.. Meni nije.. Isto ni kao Muzur poslije Norveske,Turske.. Ovo veceras jeste ogromna pobjeda.. I svaka im cast za ovo sve.. Al vala vrijeme je bilo i da nas jednom krene pa da uvalimo nekom vise od 2,3 gola.. A ne vjerujem da je ciro zasluzan za to.. Splet okolnosti se poklopio.. Pa dovoljan pokazatelj je 3 gol..
Meho Kodro

#1059 Re: Izbor novog selektora fudbalske/nogometne reprezentacije BiH

Post by Meho Kodro »

Miroslav Ciro Blazevic: Najebat ce ona dvojica
Tako je Ciro, ako si reko 5 komada, ima da stanu na pet komada :-D
TM1987

#1060 Re: Izbor novog selektora fudbalske/nogometne reprezentacije BiH

Post by TM1987 »

Mobile_Disco wrote:
fantom slobode wrote:Ciro je veceras zacepio usta svim onim sto su sumnjali u njega. Ovo nije obicna pobjeda 7:0 se rijetko desava, cak i protiv Andore ili Luxemburga, Ciro sada moze da radi sta hoce. Ocigledno je psihicki dobro pripremio igrace, trebalo je odigrati 2 vrlo vazne utakmice zaredom. Minimalan poraz protiv Spanije i velika pobjeda protiv Estonije, odlicno za pocetak.
Mozda ih tebi jeste zacepio.. Meni nije.. Isto ni kao Muzur poslije Norveske,Turske.. Ovo veceras jeste ogromna pobjeda.. I svaka im cast za ovo sve.. Al vala vrijeme je bilo i da nas jednom krene pa da uvalimo nekom vise od 2,3 gola.. A ne vjerujem da je ciro zasluzan za to.. Splet okolnosti se poklopio.. Pa dovoljan pokazatelj je 3 gol..
Stvarno moras mrziti nekoga/nesto da ovo napises
Dixon

#1061 Re: Izbor novog selektora fudbalske/nogometne reprezentacije BiH

Post by Dixon »

Ma ciro je glavni razlog ove velike pobjede jednostavno se vidilo ono sto je on obecavao a to je bilo 11 lavova!
Mobile_Disco

#1062 Re: Izbor novog selektora fudbalske/nogometne reprezentacije BiH

Post by Mobile_Disco »

TM1987 wrote:
Mobile_Disco wrote:
Stvarno moras mrziti nekoga/nesto da ovo napises

Ne moze on preko noci zavoljeti Bosnu kao sto je ja uvjek volim i voljet cu.. Upamti to Dobro!!!
CrniZec

#1063 Re: Izbor novog selektora fudbalske/nogometne reprezentacije BiH

Post by CrniZec »

Ma to je stara zmija, neki dan rece Inshallah na TV intervju :-)

Politicar veliki, ali eto, mozda nam takav i treba

forza BiH :bih:
Edin H.

#1064 Re: Izbor novog selektora fudbalske/nogometne reprezentacije BiH

Post by Edin H. »

Image
zecko_kupuz

#1065 Re: Izbor novog selektora fudbalske/nogometne reprezentacije BiH

Post by zecko_kupuz »

Ćiro reče za Avaz, mislim, da je ostao šokiran zbog psovki koje su mu uputili (na pauzi) "navijači sa južne tribine". Ako sam dobro orijentisan, ispade da su to bili fanaticosi. Kaže da nikad nije čuo tako grozne uvrede na svoj račun. Vjerovatno su uzvikivali "Ćiro, super-pederu" :lol: . Unaprijeđena (okrutnija) uvreda za Ćiru :-D .
sjever

#1066 Re: Izbor novog selektora fudbalske/nogometne reprezentacije BiH

Post by sjever »

Pa šta je mislio da će ga svi dočekati raširenih ruku? Ne može on biti veći Bosanac od mene i ne može voljeti više ovu zemlju od mene a ovih dana samo se čuju hvalospjevi na njegov račun.Ako pogledate njegove ljudske osobenosti vidjet ćete da su kritične (poznate pogrdne riječi ranije upućene Bosni i Bosancima dok je sada kao totalna kontra onoga što je bio i izjavljivao, ni manje ni više nego NAŠ BOSANSKI MEHLEM :shock: ), sa druge strane trenerske kvalitete su po meni upitne. Pa šta ako je bio treći u svijetu, sa onakvom reprezentacijom to je mogao bilo koji selektor,a mišljenja sam da su njegovi igrači iznjeli sav teret. Možda je on i veliki psiholog ili su mu se slučajno kockice složile, možda presuđuje samo sportska sreća.Ipak, mislim da on svojim "Ćiromagičnim" vokabularom isuviše lahko hipnotiše mase. Jedan od razloga takvom nečemu je sigurno i velika "sportska glad" svih nas, što se odnosi na velike sportske pobjede koje tražimo, očekujemo i priželjkujemo kada je to i sasvim nerealno ali ustvari patriotski.Samo hoću da naglasim da je savez doveo Ćiru kako bi skinuo pažnju sa sebe i čini mi se da svi to lagano zaboravljamo.SAVEZ NAPOLJE!!!
VIVA LA BOSNIA :bih:
Epitop

#1067 Re: Izbor novog selektora fudbalske/nogometne reprezentacije BiH

Post by Epitop »

zecko_kupuz wrote:Ćiro reče za Avaz, mislim, da je ostao šokiran zbog psovki koje su mu uputili (na pauzi) "navijači sa južne tribine". Ako sam dobro orijentisan, ispade da su to bili fanaticosi. Kaže da nikad nije čuo tako grozne uvrede na svoj račun. Vjerovatno su uzvikivali "Ćiro, super-pederu" :lol: . Unaprijeđena (okrutnija) uvreda za Ćiru :-D .
Da bi izašao sa terena mora proči pored Sjeverne tribine gdje su bili BHF. Možda su mu rekli da voli žene, pa ga to dotuklo. :lol:
zecko_kupuz

#1068 Re: Izbor novog selektora fudbalske/nogometne reprezentacije BiH

Post by zecko_kupuz »

E, vidi stvarno, fakat sam dezorijentisan :-) :D . Fanaticosi su bili na sjeveru.
BSn

#1069 Re: Izbor novog selektora fudbalske/nogometne reprezentacije BiH

Post by BSn »

Mozete vi pricati sta hocete, ali covjeku su psovali majku u grobu.
Voljeli vi Ciru, ili ne, volje li vi Savez ili ne, mislim da on, ili bilo ko drugi, to nije zasluzio.
Takvo nesto se ne moze ni zasluziti, a ljudi koji nesto takvo mogu izgovoriti bi trebali potraziti strucnu pomoc.
arze

#1070 Re: Izbor novog selektora fudbalske/nogometne reprezentacije BiH

Post by arze »

Ja mislim da su BH FANATIKOSI VEHABIJE!!!
Kao sto vehabije iskrivljavaju Islam tako Fanatikosi niste Reprezentaciju :-D
Risto Kuglarić

#1071 Re: Izbor novog selektora fudbalske/nogometne reprezentacije BiH

Post by Risto Kuglarić »

BSn wrote:Mozete vi pricati sta hocete, ali covjeku su psovali majku u grobu.
Voljeli vi Ciru, ili ne, volje li vi Savez ili ne, mislim da on, ili bilo ko drugi, to nije zasluzio.
Takvo nesto se ne moze ni zasluziti, a ljudi koji nesto takvo mogu izgovoriti bi trebali potraziti strucnu pomoc.
može može
Locked