Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
kloniran wrote:
a ono za jarana bi telefon
Da te sdobro sluzi bar 3 godine
Ocekujemo recenziju uskoro
Ja ja ovo mi je za jarana kojeg elektronika ne interesuje ni 2% ( a ima repa).
Ovo je on kupio samo da zeza ove sa "Brandovima" kako su kinezi najjači ovo ono,kakvi vaši samsunzi, ma ložana čista.
Ali sad mi je rekao da mu nađem best buy tablet isto kinez obavezno,sa 2 GB ram i da je bar quad procesor pa eto ako ima kakav...
Edit:Jesam mu mogo uvalit onu kopiju uffff
Et koje sam ja srece, Valencia otisla na carinu, a narucena bez kutije sa to2c, kako li su to oni zapokovali
Da izbjegnem carinu, neka bude manji paket, kad ono corak, izgleda da sam se za*ebao
nedimrib1 wrote:Et koje sam ja srece, Valencia otisla na carinu, a narucena bez kutije sa to2c, kako li su to oni zapokovali
Da izbjegnem carinu, neka bude manji paket, kad ono corak, izgleda da sam se za*ebao
Sad im javi da posalju i kutiju. Pa nek otvara carina
nedimrib1 wrote:Et koje sam ja srece, Valencia otisla na carinu, a narucena bez kutije sa to2c, kako li su to oni zapokovali
Odavno se šuška da high class gospoda sa carine i iz bh pošte listaju ovu temu, tako da....
Odavno se šuška da high class gospoda sa carine i iz bh pošte listaju ovu temu, tako da....
ma sta ce listat, nemaju ni mail na koji mozemo poslati izvod iz banke.