Real Madrid C.F.

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
kory

#1051 Re: Real Madrid C.F.

Post by kory »

e jbg nisam ja gledo tekmu bio na nekom rodjendanu.al cuo sam da je nekog dobro zvizno po nogama s ledja i to bez lopte heeh
Baltazar_khan

#1052 Re: Real Madrid C.F.

Post by Baltazar_khan »

Očekujem da će Valencia devastirat Real :oops:
fixer

#1053 Re: Real Madrid C.F.

Post by fixer »

Blade wrote:Nije na guzove dobit u 84 i 85' ?! Vodili 1 i primiti 2 gola od Almerie ?! Pa odbrana Reala je u totalnom...da ne govorim šta... Da se razumijemo, navijam za Arsenal al više volim Real od Barce...
Inace je u tim minutama sramota dat gol. Odbrana Reala jest losa, ali to ne daje za pravo da kazes da je tekma dobijena na guzove. Koliko je odbrana losa, toliko je napad dominantan. Samo je bilo pitanje kad ce gol pasti, a kad ocepi onda stvarno ocepi.
Fordas

#1054 Re: Real Madrid C.F.

Post by Fordas »

fixer wrote:
abondanzieri wrote:
fixer wrote: Posjed je jedno veliko nista. Prilike su vazne, jer svi igraju da njih stvore i zabiju gol. A s posjedom se mozes slikat
...što se naravno jasno vidi na primjeru Barcelone :dance:
U utakmici sa Rubinom :)
Kontradiktoran si, sto jasno pokazuje da si pristrasan kad je Real u pitanju a samim tim i nerelevantan za raspravu. ;-)
Barcelona je u utakmici sa Rubinom - sto kolega rece jedna utakmica od 50 ili 100 - promasila jako puno zicera, pogodila par puta i okvir gola. A izgubila je utakmicu iz 2 suta prema golu, sto bi se moglo usporediti sa nacinom na koji vi tvrdite da je real izgubio od Barce, je li tako? Pa jesu li bitne prilike ili nisu? mozda nisu u slucaju Barce, ali jesu u slucaju Reala?! Majstore, pricaj sa hoces ali to je pristrasnost!

Posjed lopte nije toliko bitan, i tu nemam problema da se slozim sa tobom. Ali, ispravnije je reci da je posjed lopte jako bitan ali ne mora biti presudan - e to bi trebao znati. Jer, u slucaju Barce posjed lopte u ogromnoj vecini slucajeva znaci 2, 3, 4 ili 6 komada u mrezi protivnika bez obzira na kojem se terenu igra i ko je domacin a ko je gost, sto znaci ne samo da je bitan nego je u 95% slucajeva i presudan! Sto na kraju pokazuju i rezultati.

Volio ti nju ili mrzio Barca dominira svakim protivnikom na nacin da je to rijetko zapamceno u historiji, i to ne kazem samo ja to je stav ogromne vecine sportskih radnika i fudbalskih velicina danasnjice. Barcelona je svojom igrom u posljednje 2 godine postala ponos ne samo spanije nego cijelog svijeta. Mislim, jasno mi je da to spanci kao spanci ne mogu sazvakati nikako i to nece nikad priznati, ali ne kontam kako se vi odavde zarazite njihovim blesavim antagonizmom :? :?
ultima_palabra

#1055 Re: Real Madrid C.F.

Post by ultima_palabra »

Fordas wrote:Kontradiktoran si, sto jasno pokazuje da si pristrasan kad je Real u pitanju a samim tim i nerelevantan za raspravu.
Barcelona je u utakmici sa Rubinom - sto kolega rece jedna utakmica od 50 ili 100 - promasila jako puno zicera, pogodila par puta i okvir gola. A izgubila je utakmicu iz 2 suta prema golu, sto bi se moglo usporediti sa nacinom na koji vi tvrdite da je real izgubio od Barce, je li tako? Pa jesu li bitne prilike ili nisu? mozda nisu u slucaju Barce, ali jesu u slucaju Reala?! Majstore, pricaj sa hoces ali to je pristrasnost!

Posjed lopte nije toliko bitan, i tu nemam problema da se slozim sa tobom. Ali, ispravnije je reci da je posjed lopte jako bitan ali ne mora biti presudan - e to bi trebao znati. Jer, u slucaju Barce posjed lopte u ogromnoj vecini slucajeva znaci 2, 3, 4 ili 6 komada u mrezi protivnika bez obzira na kojem se terenu igra i ko je domacin a ko je gost, sto znaci ne samo da je bitan nego je u 95% slucajeva i presudan! Sto na kraju pokazuju i rezultati.

Volio ti nju ili mrzio Barca dominira svakim protivnikom na nacin da je to rijetko zapamceno u historiji, i to ne kazem samo ja to je stav ogromne vecine sportskih radnika i fudbalskih velicina danasnjice. Barcelona je svojom igrom u posljednje 2 godine postala ponos ne samo spanije nego cijelog svijeta. Mislim, jasno mi je da to spanci kao spanci ne mogu sazvakati nikako i to nece nikad priznati, ali ne kontam kako se vi odavde zarazite njihovim blesavim antagonizmom
1. ovo je tema o real madridu, ne o barci
2. ova ekipa barce mora osvajati trofeje još 2 godine da bi se mogla porediti sa velikim ekipama u istoriji
3. barca je prije imala dosta više navijača u drugim španskim regijama, ali taj broj je u opadanju otkako laporta koristi klub za promoviranje katalonskog separatizma i promovisanje sebe kao budućeg političara. što florentinu naravno odgovara, više navijača, više keša 8-)
Fordas

#1056 Re: Real Madrid C.F.

Post by Fordas »

Sve sto si naveo nema veze sa onim sto smo ja i kolega raspravljali u kontekstu igre jednih i drugih. Ali dobro, kad je to toliko... :roll: :D
ultima_palabra

#1057 Re: Real Madrid C.F.

Post by ultima_palabra »

Fordas wrote:Sve sto si naveo nema veze sa onim sto smo ja i kolega raspravljali u kontekstu igre jednih i drugih. Ali dobro, kad je to toliko... :roll: :D
Ma ja čisto da prokomentarišem tvoj zadnji pasus... FC Barcelona je ponos Španije onoliko koliko bi Borac iz Banjaluke bio ponos BiH da (ne daj Bože) uđe u grupe Lige prvaka :D
do_tokija

#1058 Re: Real Madrid C.F.

Post by do_tokija »

Baltazar_khan wrote:Očekujem da će Valencia devastirat Real :oops:
bice dobra kvota na valenciu kao svaki dobar kladionicar to necu propustiti!
Baltazar_khan

#1059 Re: Real Madrid C.F.

Post by Baltazar_khan »

do_tokija wrote: bice dobra kvota na valenciu kao svaki dobar kladionicar to necu propustiti!
Također ;-)
kory

#1060 Re: Real Madrid C.F.

Post by kory »

eh eto ljudi nema nam kake do januara haman nikako...
a sto se tice sad tekme protive valensije bice jebeno al pravo...
11sumirp

#1061 Re: Real Madrid C.F.

Post by 11sumirp »

kory wrote:eh eto ljudi nema nam kake do januara haman nikako...
a sto se tice sad tekme protive valensije bice jebeno al pravo...

Mislim da je upravo pala kvota na valenciiji :D :D :D
fixer

#1062 Re: Real Madrid C.F.

Post by fixer »

Naklonite se :)
kory

#1063 Re: Real Madrid C.F.

Post by kory »

ee ljudi kako ja znam ovo je dio foruma gdje se pise o realu,njegovim igrama rezultatima a ne o tome ko je peder,ne o messiju i slicno.

real igra sa valensijom i treba pricati o tome,moje misljenje sto se tice te utakmice je da ce bti veoma tesko za real s obzirom na cinjenicu da neigra nekoliko vaznih igraca...
ultima_palabra

#1064 Re: Real Madrid C.F.

Post by ultima_palabra »

kory wrote:ee ljudi kako ja znam ovo je dio foruma gdje se pise o realu,njegovim igrama rezultatima a ne o tome ko je peder,ne o messiju i slicno.

real igra sa valensijom i treba pricati o tome,moje misljenje sto se tice te utakmice je da ce bti veoma tesko za real s obzirom na cinjenicu da neigra nekoliko vaznih igraca...
Tako je, molio bih moderatora da pobriše off :)
burek_in_space

#1065 Re: Real Madrid C.F.

Post by burek_in_space »

Off obrisan, drzhite se teme...
ultima_palabra

#1066 Re: Real Madrid C.F.

Post by ultima_palabra »

Bravo momci :thumbup: Bez takve dvojice igrača + Pepea u drugom poluvremenu.
Da nije Iturraldea, sada bi bili na -3 uz tekmu manje. Nema veze, 5 na papiru najtežih gostovanja je apsolvirano :-D
ultima_palabra

#1067 Re: Real Madrid C.F.

Post by ultima_palabra »

:( Pepe je izgleda gadno povrijeđen, 3-6 mjeseci
kory

#1068 Re: Real Madrid C.F.

Post by kory »

eheee nova pobjeda...ja sam iskreno ocekivo da ce valensija dobit ili x al eto fala bogu pobjeda reala,zao mi pepea...
ako neko nesto sazna za njeg neka objavi
ja.neron

#1069 Re: Real Madrid C.F.

Post by ja.neron »

fixer

#1070 Re: Real Madrid C.F.

Post by fixer »

:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Ocekujem da te vise necu vidjeti na ovoj temi :)
fixer

#1071 Re: Real Madrid C.F.

Post by fixer »

do_tokija wrote:
Hmmmmmmm, nemoj vise ;)
do_tokija

#1072 Re: Real Madrid C.F.

Post by do_tokija »

fixer wrote:
do_tokija wrote:
Hmmmmmmm, nemoj vise ;)
nazalost pogrijesio sam, nisam imao pojma da najbolji igrac valencie ne igra da je igrao on bila bi to sigurna pobjeda sismisa!
fixer

#1073 Re: Real Madrid C.F.

Post by fixer »

do_tokija wrote:
fixer wrote:
do_tokija wrote: bice dobra kvota na valenciu kao svaki dobar kladionicar to necu propustiti!
Hmmmmmmm, nemoj vise ;)
nazalost pogrijesio sam, nisam imao pojma da najbolji igrac valencie ne igra da je igrao on bila bi to sigurna pobjeda sismisa!
Svaki dobar kladionicar to zna ;)
ultima_palabra

#1074 Re: Real Madrid C.F.

Post by ultima_palabra »

Izgleda da je 6 mjeseci :( :x
Mislim da ne bi loše došao jedan lijevi bek u januaru, ukoliko bi nedostajao Albiol ili Garay, da Ramos uskoči na stopera, a Arbeloa na desnog beka. U tom slučaju na lijevom beku ostaju Marcelo ili Drenthe koji su užasni u odbrani.
van Basten

#1075 Re: Real Madrid C.F.

Post by van Basten »

mogao se taj pepe povrijediti i prije cca 2 mjeseca, onda ne bi taktički iznenadio trenera svih trenera :oops:
Post Reply