Manchester United FC
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- fidoremilienko
#1052 Re: Manchester United FC
Samo se nadaj...mavs wrote:Polako gubi titulu.
- mavs
#1053 Re: Manchester United FC
Pastore kosta 100 miliona tako stoji u novom ugovorumissko wrote:Sve se jos nagadja , a jedino sto bi moglo biti izvjesno jeste da ce SAF dobiti 150 miliona za pojacanja, vrijeme je vise. Ako se jos u ovom sastavu osvoji PL i LP i FA Cup bit ce jos svasta.Speedster wrote:Ne znam gdje sam procitao , kao sredjuje Ferdzi da dodje Pastore ( Palermo ) .... IStina ?
-
missko
#1054 Re: Manchester United FC
I Dzeki je stajalo 40 u ugovoru.mavs wrote:Pastore kosta 100 miliona tako stoji u novom ugovorumissko wrote:Sve se jos nagadja , a jedino sto bi moglo biti izvjesno jeste da ce SAF dobiti 150 miliona za pojacanja, vrijeme je vise. Ako se jos u ovom sastavu osvoji PL i LP i FA Cup bit ce jos svasta.Speedster wrote:Ne znam gdje sam procitao , kao sredjuje Ferdzi da dodje Pastore ( Palermo ) .... IStina ?
Realno ManU nije mogao puno bolje ovako oslabljen pred kraj sezone ni protiv prosjecnijih ekipa od Liverpula. Po mom misljenju ce se dobrano sa svojim katanacom pribliziti vrhu Celsi i City jer imaju najduze klupe, sto nemaju ManU i Arsenal.
A sudijske greske su se i ovaj put desavale mislim ne smisljeno kao proslo kolo al opet na stetu Uniteda.
- ultima_palabra
#1055 Re: Manchester United FC
Ko je Ferdži?Speedster wrote:Ne znam gdje sam procitao , kao sredjuje Ferdzi da dodje Pastore ( Palermo ) .... IStina ?
- Callahan44
#1056 Re: Manchester United FC
a ko je ovaj Palermo
))
Speedster wrote:Ne znam gdje sam procitao , kao sredjuje Ferdzi da dodje Pastore ( Palermo ) .... IStina ?
-
palermo
#1057 Re: Manchester United FC
ma lažu, ako budem negdje išao, onda je to samo CityCallahan44 wrote:a ko je ovaj Palermo))
Speedster wrote:Ne znam gdje sam procitao , kao sredjuje Ferdzi da dodje Pastore ( Palermo ) .... IStina ?
-
Vernes_AMG
#1058 Re: Manchester United FC
mavs wrote:Pastore kosta 100 miliona tako stoji u novom ugovorumissko wrote:Sve se jos nagadja , a jedino sto bi moglo biti izvjesno jeste da ce SAF dobiti 150 miliona za pojacanja, vrijeme je vise. Ako se jos u ovom sastavu osvoji PL i LP i FA Cup bit ce jos svasta.Speedster wrote:Ne znam gdje sam procitao , kao sredjuje Ferdzi da dodje Pastore ( Palermo ) .... IStina ?
United nudi 40mil. za Pastore-a ali ga Palermo ne da ispod 70 mil. Znaci za nekih 50mil. ce biti u Unitedu
-
Teufik
#1059 Re: Manchester United FC
Nece to Fergie nikad platit po toj cijeniVernes_AMG wrote: United nudi 40mil. za Pastore-a ali ga Palermo ne da ispod 70 mil. Znaci za nekih 50mil. ce biti u Unitedu
Nisu normalni majke mi...
- vaučer
#1060 Re: Manchester United FC
Javier Pastore je jedan od rijetkih mladih igrača danas od kojih se realno može očekivati da zamjene Scholesa u sredini Uniteda. Zna to Ferguson, bez brige i pitanje je koliko će Glazeri odriješiti kesu a da li bi ga Ferguson platio toliko nije nimalo upitno.
- Uglednik
#1061 Re: Manchester United FC
Je li igrao ovaj Sanchez na WC-u? Ja ga nisam primjetio.
- Riddle
#1062 Re: Manchester United FC
Dobra utakmica sinoc. Doduse, kad sam vidio onaj vezni red bilo je - WTF?
Ali ipak su momci sjajno odigrali svoje role i nije bilo vecih problema. Odavno je United uzeo mjeru Arsenalu i cini se da ne mogu izgubiti od njih koga god da posalju na teren.
Zelio bih izdvojiti Smallinga i Rooneya. Prvi je nevjerovatan talent i igra gotovo bez greske. Primjetio sam takođe da je mnogo puta tokom utakmice galamio na igrace oko sebe i vracao ih u red kad bi se malo zanijeli. To se bas ne viđa cesto od ovih mlađih igraca. Vidic je bio gotovo oslobođen posla, jer je ovaj drugi gotovo sve cistio prije njega. A Rooney je sinoc izgledao kao onaj stari. Ne odbija se lopta od njega u prijemu, pasove dijeli poput Scholesa i uvijek je dostupan za neko dodavanje. Vise ga volim gledati u ovoj ulozi, nego kao glavnog spica, jer ima toliko toga da ponudi. I nadam se da je vec jednom prosla ova kriza Uniteda sa krilima kako ga ne bih morao gledati kao zakrpu na toj poziciji. Tu izgleda izgubljeno. Povratak Valencie je veliki bonus.
I da ne zaboravim Edwina. Znam da ima bolesnu suprugu i da je ponovo potvrdio da sigurno napusta fudbal, ali stvarno po pitanju kvalitete, covjek moze da igra jos 2 sezone na ovom nivou. Sinoc je bio fenomenalan.
Zelio bih izdvojiti Smallinga i Rooneya. Prvi je nevjerovatan talent i igra gotovo bez greske. Primjetio sam takođe da je mnogo puta tokom utakmice galamio na igrace oko sebe i vracao ih u red kad bi se malo zanijeli. To se bas ne viđa cesto od ovih mlađih igraca. Vidic je bio gotovo oslobođen posla, jer je ovaj drugi gotovo sve cistio prije njega. A Rooney je sinoc izgledao kao onaj stari. Ne odbija se lopta od njega u prijemu, pasove dijeli poput Scholesa i uvijek je dostupan za neko dodavanje. Vise ga volim gledati u ovoj ulozi, nego kao glavnog spica, jer ima toliko toga da ponudi. I nadam se da je vec jednom prosla ova kriza Uniteda sa krilima kako ga ne bih morao gledati kao zakrpu na toj poziciji. Tu izgleda izgubljeno. Povratak Valencie je veliki bonus.
I da ne zaboravim Edwina. Znam da ima bolesnu suprugu i da je ponovo potvrdio da sigurno napusta fudbal, ali stvarno po pitanju kvalitete, covjek moze da igra jos 2 sezone na ovom nivou. Sinoc je bio fenomenalan.
- belafonte
#1063 Re: Manchester United FC
Čestitke ManU-u na prolazu, što reće @Riddle mjeru ste im davno uzeli...
Ali VDS je najbolji golman svijeta definitivno već odavno, kakve Čehotine, Kasiljasi, Reine i ostali k...-palci, lako je Smalling-u stasat uz onakvog golmana i Vidiću biti najbolji odbrambeni, vrlo lako...
Ali VDS je najbolji golman svijeta definitivno već odavno, kakve Čehotine, Kasiljasi, Reine i ostali k...-palci, lako je Smalling-u stasat uz onakvog golmana i Vidiću biti najbolji odbrambeni, vrlo lako...
-
crysis
- Location: Kad umreš, ti ne znaš da si umro i nije ti teško. Teško je drugima. Isto je i kad si glup.
#1064 Re: Manchester United FC
NOTW: Ferguson na ljeto ipak prodaje Rooneyja
Nakon što je na početku sezone bio blizu odlaska iz Manchester Uniteda, da bi onda neočekivano produljio ugovor, Wayne Rooney bi na ljeto ipak mogao napustiti Old Trafford, piše News of the World...
Napadač engleske nogometne reprezentacije navodno se sukobio s menadžerom "crvenih vragova" Alexom Fergusonom, a epilog svađe bi mogla biti prodaja tijekom ljetonog prijelaznog roka. Mnogi su igrača prijašnjih godina nakon sukoba sa škotskim stručnjakom napuštali United, a sada bi takva sudbina mogla pogoditi i Rooneya.
NOTW piše da se 25-godišnji napadač posvađao sa Fergusonom poslije prošlotjednog poraza od Liverpoola (3-1) u 29. kolu Premierlige. Rooney je navodno doveo u pitanje kvalitetu Unitedove momčadi što se Fergusonu nije svidjelo.
Rooney je ranije tijekom ove sezone izrazio želju za napuštanjem kluba u koji je došao prije sedam godina iz Evertona. Nakon brojnih špekulacije gdje će nastaviti karijeru i prosvjeda navijača pred njegovom vilom, na kraju je ipak potpisao novi ugovor s trenutno vodećom momčadi Premiershipa do ljeta 2015. godine.
Ove je sezone postigao sedam pogodaka u 20 utakmica u engleskom prvenstvu, a bio je strijelac i u subotnjoj pobijedi Uniteda (2-0) protiv Arsenala u četvrtfinalu FA Cupa.
Nakon što je na početku sezone bio blizu odlaska iz Manchester Uniteda, da bi onda neočekivano produljio ugovor, Wayne Rooney bi na ljeto ipak mogao napustiti Old Trafford, piše News of the World...
Napadač engleske nogometne reprezentacije navodno se sukobio s menadžerom "crvenih vragova" Alexom Fergusonom, a epilog svađe bi mogla biti prodaja tijekom ljetonog prijelaznog roka. Mnogi su igrača prijašnjih godina nakon sukoba sa škotskim stručnjakom napuštali United, a sada bi takva sudbina mogla pogoditi i Rooneya.
NOTW piše da se 25-godišnji napadač posvađao sa Fergusonom poslije prošlotjednog poraza od Liverpoola (3-1) u 29. kolu Premierlige. Rooney je navodno doveo u pitanje kvalitetu Unitedove momčadi što se Fergusonu nije svidjelo.
Rooney je ranije tijekom ove sezone izrazio želju za napuštanjem kluba u koji je došao prije sedam godina iz Evertona. Nakon brojnih špekulacije gdje će nastaviti karijeru i prosvjeda navijača pred njegovom vilom, na kraju je ipak potpisao novi ugovor s trenutno vodećom momčadi Premiershipa do ljeta 2015. godine.
Ove je sezone postigao sedam pogodaka u 20 utakmica u engleskom prvenstvu, a bio je strijelac i u subotnjoj pobijedi Uniteda (2-0) protiv Arsenala u četvrtfinalu FA Cupa.
- Uglednik
#1065 Re: Manchester United FC
NOTW je trash portal. Nesto kao "Kurir".
Nazalost, nisam mogao gledat utakmciu. Ali rezultat je prirodna dominacija. Cuo sma da je Smalling odigrao profesorski. Momak polako postaje jedan do najboljih stopera svijeta.
Povratak Valencie u najbolje vrijeme.
Nazalost, nisam mogao gledat utakmciu. Ali rezultat je prirodna dominacija. Cuo sma da je Smalling odigrao profesorski. Momak polako postaje jedan do najboljih stopera svijeta.
- drmadzija
#1066 Re: Manchester United FC
Izgleda da Dzeko protiv Readinga pocinje sa klupe.
- Riddle
#1067 Re: Manchester United FC
drmadzija wrote:Izgleda da Dzeko protiv Readinga pocinje sa klupe.
- drmadzija
#1068 Re: Manchester United FC
Hebi ga, zaletio se.Riddle wrote:drmadzija wrote:Izgleda da Dzeko protiv Readinga pocinje sa klupe.
-
Teufik
#1069 Re: Manchester United FC
VDS je takodje bio fenomenalan.Uglednik wrote:NOTW je trash portal. Nesto kao "Kurir".
- Riddle
#1070 Re: Manchester United FC

Ozdravio ranjenik.
- art vandeley
#1071 Re: Manchester United FC
Sutra je aBd u kombinaciji protiv OM , kao i M.Carrick 
- fidoremilienko
#1072 Re: Manchester United FC
Riddle wrote:
Ozdravio ranjenik.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#1073 Re: Manchester United FC
Kad budes pratio Casillasa, onda ces biti i objektivan da das ovakav kometarbelafonte wrote:Čestitke ManU-u na prolazu, što reće @Riddle mjeru ste im davno uzeli...
- ultima_palabra
#1074 Re: Manchester United FC
Ma kolega je poznat po tome da ga malo ponese atmosferaTomahawk11 wrote:Kad budes pratio Casillasa, onda ces biti i objektivan da das ovakav kometarbelafonte wrote:Čestitke ManU-u na prolazu, što reće @Riddle mjeru ste im davno uzeli...
Ali VDS je najbolji golman svijeta definitivno već odavno, kakve Čehotine, Kasiljasi, Reine i ostali k...-palci, lako je Smalling-u stasat uz onakvog golmana i Vidiću biti najbolji odbrambeni, vrlo lako...ovako...hmmm, ne sporim da je van der Sar golman i po, ali je i Casillas zvijer. Necu reci ni bolji ni gori, tesko je to izvagati. Za ostale nabrojane se ne izjasnjavam. Van der Sar je golman Kahnovog, Scmeihelovog doba, Casillas ima jos puno da pokaze.
- belafonte
#1075 Re: Manchester United FC
Hahaha, ma dajte ljudi simpatišete Real...ultima_palabra wrote:Ma kolega je poznat po tome da ga malo ponese atmosferaTomahawk11 wrote:Kad budes pratio Casillasa, onda ces biti i objektivan da das ovakav kometarbelafonte wrote:Čestitke ManU-u na prolazu, što reće @Riddle mjeru ste im davno uzeli...
Ali VDS je najbolji golman svijeta definitivno već odavno, kakve Čehotine, Kasiljasi, Reine i ostali k...-palci, lako je Smalling-u stasat uz onakvog golmana i Vidiću biti najbolji odbrambeni, vrlo lako...ovako...hmmm, ne sporim da je van der Sar golman i po, ali je i Casillas zvijer. Necu reci ni bolji ni gori, tesko je to izvagati. Za ostale nabrojane se ne izjasnjavam. Van der Sar je golman Kahnovog, Scmeihelovog doba, Casillas ima jos puno da pokaze.
Za koji dan će biti neko drugi...
Ja sam govorio za Reinu da je bolji od Casillasa, to i dalje tvrdim, mada je teško odrediti činjenicama ko je bolji. al kad sam spomenuo VDS-a, onda sam mislio na vrh vrhova, nema niko bolji od njega, neko se može izjednačiti sa njim u određenom vremenskom periodu ali VDS je konstantniji u formi...