Manchester United FC

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
mavs

#1051 Re: Manchester United FC

Post by mavs »

Polako gubi titulu. :D
fidoremilienko

#1052 Re: Manchester United FC

Post by fidoremilienko »

mavs wrote:Polako gubi titulu. :D
Samo se nadaj... :D
mavs

#1053 Re: Manchester United FC

Post by mavs »

missko wrote:
Speedster wrote:Ne znam gdje sam procitao , kao sredjuje Ferdzi da dodje Pastore ( Palermo ) .... IStina ?
Sve se jos nagadja , a jedino sto bi moglo biti izvjesno jeste da ce SAF dobiti 150 miliona za pojacanja, vrijeme je vise. Ako se jos u ovom sastavu osvoji PL i LP i FA Cup bit ce jos svasta.
Pastore kosta 100 miliona tako stoji u novom ugovoru :dance:
missko

#1054 Re: Manchester United FC

Post by missko »

mavs wrote:
missko wrote:
Speedster wrote:Ne znam gdje sam procitao , kao sredjuje Ferdzi da dodje Pastore ( Palermo ) .... IStina ?
Sve se jos nagadja , a jedino sto bi moglo biti izvjesno jeste da ce SAF dobiti 150 miliona za pojacanja, vrijeme je vise. Ako se jos u ovom sastavu osvoji PL i LP i FA Cup bit ce jos svasta.
I Dzeki je stajalo 40 u ugovoru.
Realno ManU nije mogao puno bolje ovako oslabljen pred kraj sezone ni protiv prosjecnijih ekipa od Liverpula. Po mom misljenju ce se dobrano sa svojim katanacom pribliziti vrhu Celsi i City jer imaju najduze klupe, sto nemaju ManU i Arsenal.
A sudijske greske su se i ovaj put desavale mislim ne smisljeno kao proslo kolo al opet na stetu Uniteda.
ultima_palabra

#1055 Re: Manchester United FC

Post by ultima_palabra »

Ko je Ferdži?
Callahan44

#1056 Re: Manchester United FC

Post by Callahan44 »

a ko je ovaj Palermo :)))

palermo

#1057 Re: Manchester United FC

Post by palermo »

Callahan44 wrote:a ko je ovaj Palermo :)))
ma lažu, ako budem negdje išao, onda je to samo City :D :D
Vernes_AMG

#1058 Re: Manchester United FC

Post by Vernes_AMG »

mavs wrote:
missko wrote:

United nudi 40mil. za Pastore-a ali ga Palermo ne da ispod 70 mil. Znaci za nekih 50mil. ce biti u Unitedu :mrgreen:
Teufik

#1059 Re: Manchester United FC

Post by Teufik »

Vernes_AMG wrote: United nudi 40mil. za Pastore-a ali ga Palermo ne da ispod 70 mil. Znaci za nekih 50mil. ce biti u Unitedu :mrgreen:
Nece to Fergie nikad platit po toj cijeni
Nisu normalni majke mi...
vaučer

#1060 Re: Manchester United FC

Post by vaučer »

Javier Pastore je jedan od rijetkih mladih igrača danas od kojih se realno može očekivati da zamjene Scholesa u sredini Uniteda. Zna to Ferguson, bez brige i pitanje je koliko će Glazeri odriješiti kesu a da li bi ga Ferguson platio toliko nije nimalo upitno.
Uglednik

#1061 Re: Manchester United FC

Post by Uglednik »

Je li igrao ovaj Sanchez na WC-u? Ja ga nisam primjetio.
Riddle

#1062 Re: Manchester United FC

Post by Riddle »

Dobra utakmica sinoc. Doduse, kad sam vidio onaj vezni red bilo je - WTF? :lol: Ali ipak su momci sjajno odigrali svoje role i nije bilo vecih problema. Odavno je United uzeo mjeru Arsenalu i cini se da ne mogu izgubiti od njih koga god da posalju na teren.

Zelio bih izdvojiti Smallinga i Rooneya. Prvi je nevjerovatan talent i igra gotovo bez greske. Primjetio sam takođe da je mnogo puta tokom utakmice galamio na igrace oko sebe i vracao ih u red kad bi se malo zanijeli. To se bas ne viđa cesto od ovih mlađih igraca. Vidic je bio gotovo oslobođen posla, jer je ovaj drugi gotovo sve cistio prije njega. A Rooney je sinoc izgledao kao onaj stari. Ne odbija se lopta od njega u prijemu, pasove dijeli poput Scholesa i uvijek je dostupan za neko dodavanje. Vise ga volim gledati u ovoj ulozi, nego kao glavnog spica, jer ima toliko toga da ponudi. I nadam se da je vec jednom prosla ova kriza Uniteda sa krilima kako ga ne bih morao gledati kao zakrpu na toj poziciji. Tu izgleda izgubljeno. Povratak Valencie je veliki bonus. :thumbup:

I da ne zaboravim Edwina. Znam da ima bolesnu suprugu i da je ponovo potvrdio da sigurno napusta fudbal, ali stvarno po pitanju kvalitete, covjek moze da igra jos 2 sezone na ovom nivou. Sinoc je bio fenomenalan.
belafonte

#1063 Re: Manchester United FC

Post by belafonte »

Čestitke ManU-u na prolazu, što reće @Riddle mjeru ste im davno uzeli...

Ali VDS je najbolji golman svijeta definitivno već odavno, kakve Čehotine, Kasiljasi, Reine i ostali k...-palci, lako je Smalling-u stasat uz onakvog golmana i Vidiću biti najbolji odbrambeni, vrlo lako...
crysis
Location: Kad umreš, ti ne znaš da si umro i nije ti teško. Teško je drugima. Isto je i kad si glup.

#1064 Re: Manchester United FC

Post by crysis »

NOTW: Ferguson na ljeto ipak prodaje Rooneyja

Nakon što je na početku sezone bio blizu odlaska iz Manchester Uniteda, da bi onda neočekivano produljio ugovor, Wayne Rooney bi na ljeto ipak mogao napustiti Old Trafford, piše News of the World...

Napadač engleske nogometne reprezentacije navodno se sukobio s menadžerom "crvenih vragova" Alexom Fergusonom, a epilog svađe bi mogla biti prodaja tijekom ljetonog prijelaznog roka. Mnogi su igrača prijašnjih godina nakon sukoba sa škotskim stručnjakom napuštali United, a sada bi takva sudbina mogla pogoditi i Rooneya.

NOTW piše da se 25-godišnji napadač posvađao sa Fergusonom poslije prošlotjednog poraza od Liverpoola (3-1) u 29. kolu Premierlige. Rooney je navodno doveo u pitanje kvalitetu Unitedove momčadi što se Fergusonu nije svidjelo.

Rooney je ranije tijekom ove sezone izrazio želju za napuštanjem kluba u koji je došao prije sedam godina iz Evertona. Nakon brojnih špekulacije gdje će nastaviti karijeru i prosvjeda navijača pred njegovom vilom, na kraju je ipak potpisao novi ugovor s trenutno vodećom momčadi Premiershipa do ljeta 2015. godine.

Ove je sezone postigao sedam pogodaka u 20 utakmica u engleskom prvenstvu, a bio je strijelac i u subotnjoj pobijedi Uniteda (2-0) protiv Arsenala u četvrtfinalu FA Cupa.
Uglednik

#1065 Re: Manchester United FC

Post by Uglednik »

NOTW je trash portal. Nesto kao "Kurir".

Nazalost, nisam mogao gledat utakmciu. Ali rezultat je prirodna dominacija. Cuo sma da je Smalling odigrao profesorski. Momak polako postaje jedan do najboljih stopera svijeta.

Povratak Valencie u najbolje vrijeme. :thumbup:
drmadzija

#1066 Re: Manchester United FC

Post by drmadzija »

Izgleda da Dzeko protiv Readinga pocinje sa klupe.
Riddle

#1067 Re: Manchester United FC

Post by Riddle »

drmadzija wrote:Izgleda da Dzeko protiv Readinga pocinje sa klupe.
:D
drmadzija

#1068 Re: Manchester United FC

Post by drmadzija »

Riddle wrote:
drmadzija wrote:Izgleda da Dzeko protiv Readinga pocinje sa klupe.
:D
Hebi ga, zaletio se. :D Hajd' aBd mozda za koju godinu! :)
Teufik

#1069 Re: Manchester United FC

Post by Teufik »

Uglednik wrote:NOTW je trash portal. Nesto kao "Kurir".

Nazalost, nisam mogao gledat utakmciu. Ali rezultat je prirodna dominacija. Cuo sma da je Smalling odigrao profesorski. Momak polako postaje jedan do najboljih stopera svijeta.

Povratak Valencie u najbolje vrijeme. :thumbup:
VDS je takodje bio fenomenalan.
Riddle

#1070 Re: Manchester United FC

Post by Riddle »

Image

Ozdravio ranjenik. :D
art vandeley

#1071 Re: Manchester United FC

Post by art vandeley »

Sutra je aBd u kombinaciji protiv OM , kao i M.Carrick :-D
fidoremilienko

#1072 Re: Manchester United FC

Post by fidoremilienko »

Riddle wrote:Image

Ozdravio ranjenik. :D
:thumbup:
Tomahawk11
Globalni moderator

#1073 Re: Manchester United FC

Post by Tomahawk11 »

belafonte wrote:Čestitke ManU-u na prolazu, što reće @Riddle mjeru ste im davno uzeli...

Ali VDS je najbolji golman svijeta definitivno već odavno, kakve Čehotine, Kasiljasi, Reine i ostali k...-palci, lako je Smalling-u stasat uz onakvog golmana i Vidiću biti najbolji odbrambeni, vrlo lako...
Kad budes pratio Casillasa, onda ces biti i objektivan da das ovakav kometar :wink: ovako...hmmm, ne sporim da je van der Sar golman i po, ali je i Casillas zvijer. Necu reci ni bolji ni gori, tesko je to izvagati. Za ostale nabrojane se ne izjasnjavam. Van der Sar je golman Kahnovog, Scmeihelovog doba, Casillas ima jos puno da pokaze.
ultima_palabra

#1074 Re: Manchester United FC

Post by ultima_palabra »

Tomahawk11 wrote:
belafonte wrote:Čestitke ManU-u na prolazu, što reće @Riddle mjeru ste im davno uzeli...

Kad budes pratio Casillasa, onda ces biti i objektivan da das ovakav kometar :wink: ovako...hmmm, ne sporim da je van der Sar golman i po, ali je i Casillas zvijer. Necu reci ni bolji ni gori, tesko je to izvagati. Za ostale nabrojane se ne izjasnjavam. Van der Sar je golman Kahnovog, Scmeihelovog doba, Casillas ima jos puno da pokaze.
Ma kolega je poznat po tome da ga malo ponese atmosfera :D Za koji dan će biti neko drugi...
belafonte

#1075 Re: Manchester United FC

Post by belafonte »

ultima_palabra wrote:
Tomahawk11 wrote:

Ma kolega je poznat po tome da ga malo ponese atmosfera :D Za koji dan će biti neko drugi...
Hahaha, ma dajte ljudi simpatišete Real... :-)

Ja sam govorio za Reinu da je bolji od Casillasa, to i dalje tvrdim, mada je teško odrediti činjenicama ko je bolji. al kad sam spomenuo VDS-a, onda sam mislio na vrh vrhova, nema niko bolji od njega, neko se može izjednačiti sa njim u određenom vremenskom periodu ali VDS je konstantniji u formi...
Post Reply