Tuzna chosha - kutija za slomljena srca :(

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
Lesli Eldridž

#1051 Re: Tuzna chosha - kutija za slomljena srca :(

Post by Lesli Eldridž »

tamara* wrote:
Lesli Eldridž wrote: Problem je bilo nepovjerenje, to si dobro zaključila. A kad jednom crv sumnje uđe, to je pakao.
Po meni nije bilo razloga za sumnju, prema onome što si naveo, pratila sam postove...
Ako žena želi dijete sa nekim, to bi trebalo da je vrhunac ljubavi, nema jačeg dokaza...
Eh pa sada me sve i proganja. Upravo zbog toga što si napisala. :(
Zoya

#1052 Re: Tuzna chosha - kutija za slomljena srca :(

Post by Zoya »

Iiii, ima l' kakvih novina ovdje?
Lesli Eldridž

#1053 Re: Tuzna chosha - kutija za slomljena srca :(

Post by Lesli Eldridž »

Zoya wrote:Iiii, ima l' kakvih novina ovdje?
Ima, još sam u behutu. :( Ne mogu da je nađem. Kontaktiram neke zajedničke prijatelje, pa valjda ću je naći... :roll:
PalaSa Marsa

#1054 Re: Tuzna chosha - kutija za slomljena srca :(

Post by PalaSa Marsa »

Ohani malo, odusi, razmisljaj o lijepim stvarima, prodji se cranjaka..Nekad se stvari same odviju, kako mi to mozda i ne ocekujemo..<(Mislim da odgore neko to vidi sve)>..

Ps:Zivis kako razmisljas.. (opusti se i uzivaj) :thumbup: :D
Lesli Eldridž

#1055 Re: Tuzna chosha - kutija za slomljena srca :(

Post by Lesli Eldridž »

PalaSa Marsa wrote:Ohani malo, odusi, razmisljaj o lijepim stvarima, prodji se cranjaka..Nekad se stvari same odviju, kako mi to mozda i ne ocekujemo..<(Mislim da odgore neko to vidi sve)>..

Ps:Zivis kako razmisljas.. (opusti se i uzivaj) :thumbup: :D
Hvala, u pravu si, evo fin je sunčan dan, skoro da je proljeće došlo. :) :thumbup:
PalaSa Marsa

#1056 Re: Tuzna chosha - kutija za slomljena srca :(

Post by PalaSa Marsa »

Naravno...u ostalom, sto bi ti dani, pa i dio zivota prolazio u cranjacima, ako moze bit' drugacije bolje itd..da ne pametujem vise..
Uzmi zivot u svoje ruke, nesto ce se odvit', jer mora..pa do tad bolje bit' dobro i svjeze, nego li, ne daj Boze..znas vec :D :thumbup:
debela

#1057 Re: Tuzna chosha - kutija za slomljena srca :(

Post by debela »

tamara* wrote:Ako žena želi dijete sa nekim, to bi trebalo da je vrhunac ljubavi, nema jačeg dokaza...
bi trebalo da je....da, u bajkovitoj prici o vjecnoj ljubavi do groba :-) stvarni zivot je sve samo ne crno-bijeli svijet.
tamara*

#1058 Re: Tuzna chosha - kutija za slomljena srca :(

Post by tamara* »

debela wrote:
tamara* wrote:Ako žena želi dijete sa nekim, to bi trebalo da je vrhunac ljubavi, nema jačeg dokaza...
bi trebalo da je....da, u bajkovitoj prici o vjecnoj ljubavi do groba :-) stvarni zivot je sve samo ne crno-bijeli svijet.
Kako za koga. Ja ne bih pristala da zanesem dijete bez ljubavi. I za mene, to je moja stvarnost. Ali razumijem da se nađe i neko ko se samo osjemeni (ko govedo).
SsTtEeLlAa

#1059 Re: Tuzna chosha - kutija za slomljena srca :(

Post by SsTtEeLlAa »

tamara* wrote:
debela wrote:
Kako za koga. Ja ne bih pristala da zanesem dijete bez ljubavi. I za mene, to je moja stvarnost. Ali razumijem da se nađe i neko ko se samo osjemeni (ko govedo).
niko ne bi ... ali zivot je cudan i ne predvidiv .... ali polako, shvatiti ces to jednom :D

ps. mislim da ti je ovaj zadnji komentar suvisan i ne potreban
tamara*

#1060 Re: Tuzna chosha - kutija za slomljena srca :(

Post by tamara* »

SsTtEeLlAa wrote:
niko ne bi ... ali zivot je cudan i ne predvidiv .... ali polako, shvatiti ces to jednom :D

nepredvidiv :oops:
nepotreban :oops:
piše se kao jedna riječ :o
Lesli Eldridž

#1061 Re: Tuzna chosha - kutija za slomljena srca :(

Post by Lesli Eldridž »

Šta ima veze kako se piše?
SsTtEeLlAa

#1062 Re: Tuzna chosha - kutija za slomljena srca :(

Post by SsTtEeLlAa »

tamara* wrote:
SsTtEeLlAa wrote:

nepredvidiv :oops:
nepotreban :oops:
piše se kao jedna riječ :o
i sta sad ? pametnica nasa :D
Prozor

#1063 Re: Tuzna chosha - kutija za slomljena srca :(

Post by Prozor »

u zivotu sve po svomu tjeram nis ne radim samo se svaleram
skojotovski

#1064 Re: Tuzna chosha - kutija za slomljena srca :(

Post by skojotovski »

uđe li joj u trag?
Šeherzada
Location: Pod ovom kapom nebeskom i mojom dusom Bosanskom....

#1065 Re: Tuzna chosha - kutija za slomljena srca :(

Post by Šeherzada »

Lesli jesi li bolje?Sta se desava?
SsTtEeLlAa

#1066 Re: Tuzna chosha - kutija za slomljena srca :(

Post by SsTtEeLlAa »

Šeherzada wrote:Lesli jesi li bolje?Sta se desava?
i mene to zanima,ali nam nesto u zadnje vrijeme nema Leslija .... mozda mu je krenulo na bolje, ko zna :)
Šeherzada

#1067 Re: Tuzna chosha - kutija za slomljena srca :(

Post by Šeherzada »

Hajde Lesli,javi se
Op3r4t0r

#1068 Re: Tuzna chosha - kutija za slomljena srca :(

Post by Op3r4t0r »

Druze Lesli evo jedna maksuz za tebe ;)

Lesli Eldridž

#1069 Re: Tuzna chosha - kutija za slomljena srca :(

Post by Lesli Eldridž »

Ma nema ništa novo. Mailovi su otišli, gotovo sam siguran da ih je pročitala i čekam... Polako se i hladim, šta ću, nekako se mirim da je sve već davno gotovo. Ali opet kad je se sjetim nije mi lako. Uspomene, uspomene. Vidjet ćemo šta će biti. Uglavnom aktivan sam na drugim temama, a ovo je stend baj... :(
PalaSa Marsa

#1070 Re: Tuzna chosha - kutija za slomljena srca :(

Post by PalaSa Marsa »

Al' od uspomena ne zivim ja...nauci ovo na pamet Lesli.. :)
Šeherzada

#1071 Re: Tuzna chosha - kutija za slomljena srca :(

Post by Šeherzada »

Posto-dobih-pp-od-jedne-osobe-koja-se-zanima-sta-se-dalje-desilo-sa-tim-drugom-evo-da-podjelim-sa-svima.Kad-je-bal-nek-je-maskenbal...........
sad vec pomalo pocinjem da se osecam lose fizicki,valjda iscprljenost od nesanice,imam gubitak apetitia i sva sam tako demoralisana..
Sjedim tako juce na nekom rucku i posmatram muski svijet..Dolazim do zakljucka da sam samo njegu prepisala tu ulogu gospodina Savrsenog,obzirom da sam danas svakom po naosob u svojim milima nasla barem po tri mane..No,ne bitno..
Povrijedio-me negdje duboko u meni..Znao je da cu mu biti samo drugarica,i njednog trenutka se nije ponasao sa time u skladu..vec me dizao na pijedastal,dohvatao zvijezde i govorio da sam njegovosunce
Svoje najtanje emocije pisem po forumu,jer me je jos veca sramota da nekom licno ispricam kako sam kao siparica povjerovala u price koje su se samo razlikovale od dragih i meni bas zbog toga bile najmilije do sad..
A-tu-je-jos-gadnije-sto-ZNAM-i-slusam-stalno-price-da-se-vidja-s-nekim.....Uz-to-mene-od-onda-NIJEDNOM-nije-nazvao,ja-sam-poslala-sms-i-nema-odgovora.....Zvala-sam-ga-ijavio-se-njegov-prijatelj-navodno-je-ovaj-otisao-na-carsiju-i-zaboravio-telefon.Da-stvar-bude-gora-znam-da-je-bio*tu......
Trebala je samo da bude jaka-ljubav- u nasim srcima,bez da to dokazujemo jedno drugom..Trebala je da bude sve ono sto je izdvajalo od drugih..nisu nam bili potrebni dokazi nase povezanosti,tako sto bi on ostavio svog-druga zbog mene..Nekako je trebalo da bude na nama svojstven nacin..ostavljanje sa stilom,bez da neko bude povredjen..Nisu trebale cvrste rijeci,obecanja i uvjerenja nama dvoma,mi smo znali..Nisam se trebala prepustati..
Sad su kola sa mojim emocijama u kojima je moje srce slomljeno i skrhano na prednjem sjedistu-krenula nizbrdo,nezaustavljivo..Ja trcim iza,i vicem da stanu,urlam..ali kola odose,zamakose iza krivine..
Sreca pa je danas ovakav dan,lijepo opisuje kako se osjecam..Ponekad mi se cini da cu uspjeti-da opipam taj bol,izgleda kao tako jako fizicki razarajuc da me lomi,povija i slama....
Znate u novinama one zatupaste tekstove u kolko faza prolazi patnja nakon raskida
Cini mi se pocecu da vjerujem-u njih..Koliko se sjecam,faza tugovanja,bjesa,nadanja..Uh,komplikovano..Ja bih samo razgovor sa nekim fizicki opipljivim,mada i vi ste mi dobro dosle
Da,zavrsila sam tu pricu..Da li mi nedostaje..Da,jos uvijek i sve vise i nek je pateticno i neka sam nemoralna..osjetila sam ono sto vecina ljudi ne dozivi kao tako jako..Voljela-sam..pogresno ili ispravno nebitno..voljela sam i volim cijelim svojim bicem..Tiho u sebi ne remeteci ravnotezu u svemiru..Gotovo je sa nama.......Napravismo ovde na ovim stranama poluinstituciju od ljubavniva..Da je ovo neka pravna drzava,bivse sadasnje eventualno buduce mogle bi da traze socijalni i zdravstveno osiguranjena osnovu dobijenog statusa :D
Nisam zeljela da budem sto sam to bila,ne bih to sebi vise pozeljela..Nije na meni da sudim i osudjujem,mogu samo da napisem svoje misljenje o cijeloj-prici..Nema sumnje da se radi o idealnoj izmastanoj vezi,koja nema apsolutno realan odnos i prikaz u sadasnjem vremenu..Nemogu se opravdati za ono sto je bilo..Ne mogu sebi,a kamoli vama..Nisam imala krajnje namjere..Jednostavno sam bila samo u pogresno vrijeme-na pogresnom mjestu..dopustila sam sebi luksuz da nekog ko nije moj volim,opravdavajuci sebi taj postupak,da ne cinim nista lose..jedno vrijeme..a onda kada sam prvi put dosla na ove stranice sam zeljela da odem iz cijele price..Ne zato sto sam htjela njega samo za sebe,koliko zbog toga sto sam zeljela-sebe samu nazad sebi..Uzasno tesko je sve to..Dani prolaze..jos uvijek-jedan dio mene opravdava njegove postupke,jos uvijek taj neracionalni deo moje licnosti bi pozelio-sve opet da bude isto,jos uvijek-bih ja zeljela te trenutke koje je on krao za mene..i dalje bih ja izmastane trenutke..
Njegov glas,pogled,dodir..
Zato dodjem ovdje..pa mi bude lakse,kakav god komentar da procitam..Uh..
pa sve lazem sebe da mogu dalje,da umijem-bez njega..pa razne psiholoske analize zenske mozga i razmisljanja kada prolazi kroz ostavljenu fazu..
Kad-go-idem-negdje.mislim kada se vratim,da moje kraljevstvo nece biti vise na istom mjestu,dvorani zamijenjeni..moja sujeta podignuta na najvisi nivo borbene gotovosti..da ce se vratiti neka druga otrijeznjena Ja,koja ce vise od njega voljeti sebe..Ne zamjerite-mi sto ja svako malo svratim,ali..pisem ovde da ne padnem u iskusenje da pisem njemu..Jer-znam-da-opet-nebi-odgovorio.
Valbon_1

#1072 Re: Tuzna chosha - kutija za slomljena srca :(

Post by Valbon_1 »

:roll:
drama

#1073 Re: Tuzna chosha - kutija za slomljena srca :(

Post by drama »

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

nemoj, jadna ne bila, pokusavat' bit' poeticna jer nije ni mjesto za to a i ne ide ti nesto....
nego, pisi ti al' nemoj sazaljenje trazit' po forumu... il' ustvari, trazi jer vidim da uzivas u tome...
i da si ti neka zrtva jer je svijet naopak i malo je onih iskrenih, postenih, i pazi ovo,
koji se ne boje da vole :-) :-)
ako vec volis da se izrazavas tako, umjetnicki, :-? kani se sapunica, hepiend americkih sranja i narodnjaka nego
se prihvati kak'e knjige...

ma ne znam sto se bezveze nerviram :zjev:
Šeherzada

#1074 Re: Tuzna chosha - kutija za slomljena srca :(

Post by Šeherzada »

Ni ja neznam sto se nerviras.Pateticna mozda jesam ali sta cu kada se pateticno osjecam.I ne bojim se da volim-vec volim.Ne samo njega-volim i cijeli svijet......Sazaljevanje ne trazim,niti volim da me zale-samo kazem sta mislim.
Zrtva nisam niti sam ja cvjecka,mozda sam ovo zasluzila jer je on prijatelj od mog bivseg-to odaje tajnu da ne treba niko da me zali.Sta mogu-desilo se.....Knjige dosta citam i bas radi tih knjiga vjerovala sam da je svijet lijep-i nazalost,jos uvjek vjerujem.....
A drame jednostavno prozivljavam!
drama

#1075 Re: Tuzna chosha - kutija za slomljena srca :(

Post by drama »

tvoj problem nije ni bivsi, ni taj sad nego ti. ono sto mene nervira je taj mazohizam i
konstantno cmizdrenje a ni zbog cega. barem ja tako to vidim.
zamisli da imas muza, djecu... sretna porodica bla, bla i jednog dana poginu u sabracajnoj nesreci.
poenta je da si sjebana zbog lika kojeg manje-vise ne znas jer niste uopste bili zajedno
( ako sam dobro razumio ), sjebana si zbog lika koji te pravi budalom, ne odgovara na poruke,
pravi se lud i na kraju neko ko nije bio u stanju da li u lice kaze ' tako i tako stoje stvari '.
da je prosuo suplju tipa ' da ne kvarimo prijateljstvo ' i to je bolje nego nekog zavlacit'.

ono sto me jos nervira je ta prica ' najbolji jaran bivseg '.
da se meni neka djevojka svidja i da je obostrano, da ima tu nesto vise, ja bi' sve uradio da
budemo zajedno. poprilicno sam siguran da vecina muskaraca ovako razmislja. a taj jaran,
ako mi je pravi jaran, nece se naljutit' zbog toga jer nema razloga.
tako da treba da se pomiris sa time da od toga nema nista i da se trznes malo iz toga stanja.
zbog sebe. :D znam da je lakse to reci nego uradit' al na tebi je....

ps i prestani mu pisat' poruke il' zvati ga jer te ocigledno izbjegava i vjerovatno mu to jos dodje
k'o zajebancija...
Post Reply