Nadjite se - sexy horoskop
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
-
sha_ba
#1052 Re: Nadjite se - sexy horoskop
ok, al sad sam fakat ozbiljna
- alkalna_baterija
#1053 Re: Nadjite se - sexy horoskop
čitam i upoređujem sa svim osobama svakog znaka ponaosob kojih sam se sjetila i žao mi 10ak min svog života na šta potroših

- tendzera
#1054 Re: Nadjite se - sexy horoskop
Niko meni ne vjeruje da imam lijepe oči. 
- alkalna_baterija
#1055 Re: Nadjite se - sexy horoskop
sve se nadam pročitaću nešto pametno, al' meščini ništa od tog 
- pirmin
-
Zoya
#1057 Re: Nadjite se - sexy horoskop
Meni je sve pogodilo vezo 
- ho oponopono
#1058 Re: Nadjite se - sexy horoskop
Strelac ima najbolju figuru u celom Zodijaku
Najčešće prosečne ili iznadprosečne visine, pripadnici ovog znaka su lepo i prvenstveno sportski građeni, a te prirodne osobine mogu sami pokvariti prekomernim uživanjem u hrani. Obično imaju pomalo duguljasto lice, oblo čelo, izražene plave ili zelene oči. Često imaju problema s opadanjem kose. Vole sportski i casual izgled, a omiljene su im sve jarke boje.
...kaj da ti velim!
Najčešće prosečne ili iznadprosečne visine, pripadnici ovog znaka su lepo i prvenstveno sportski građeni, a te prirodne osobine mogu sami pokvariti prekomernim uživanjem u hrani. Obično imaju pomalo duguljasto lice, oblo čelo, izražene plave ili zelene oči. Često imaju problema s opadanjem kose. Vole sportski i casual izgled, a omiljene su im sve jarke boje.
...kaj da ti velim!
-
iTo
#1059 Re: Nadjite se - sexy horoskop
ho oponopono wrote:Strelac ima najbolju figuru u celom Zodijaku
...kaj da ti velim!
celava zene...
- ho oponopono
#1060 Re: Nadjite se - sexy horoskop
iTo wrote:ho oponopono wrote:Strelac ima najbolju figuru u celom Zodijaku
...kaj da ti velim!
celava zene...
...ma nije problem ni ćelavost kad je neko lijep!

- Ramzess Veliki
#1061 Re: Nadjite se - sexy horoskop
veze s vezom wrote:
Ribe su privlačne i s lepom kožom
Odličan ten, meka koža i lepe crte lica krase pripadnike ovog znaka. Lica im je najčešće okruglo ili ovalno, a kosa jaka i gusta. Gornji deo tela im je obično tanji od donjeg koji je zaobljen i širok. Oči su najlepši deo na Ribi, a kosti su neizražene. Ribe imaju širok i srdačan osmeh na koji retko ko ostaje ravnodušan. Omiljene boje su zelena i crvena.
![]()
Veze s vezom niđe veze ... baš imam uske bokove i široka ramena.
- Ramzess Veliki
#1062 Re: Nadjite se - sexy horoskop
Znam ja sve.sha_ba wrote:![]()
![]()
![]()
ok, al sad sam fakat ozbiljna
- Ramzess Veliki
#1063 Re: Nadjite se - sexy horoskop
Svakako ... svakom podznaku sam i prije i poslije govorio da je najljepša i to ... znaš već ...veze s vezom wrote:ma nisu sve ribe iste..i podznak je bitan
- dita von teese
#1064 Re: Nadjite se - sexy horoskop
veze s vezom wrote: Ona: Poseduje sve ženske vrednosti Venere: nežnost, osetljivost i lepotu. Nesposobna je da živi u apstinenciji, erotizam joj je u krvi. Kada se namerači na nekog muškarca ne pada joj na pamet da odustane. Voli da koristi usne i jezik, jer je oralan tip. Zato su i njeni poljupci dugi, opojni i duboki. Od partnera očekuje prvi korak kada je reč o upoznavanju i izlascima, dok u krevetu preuzima glavnu reč.
Erogene zone: Celo telo
Imajte na umu: Kada ste sa njom ne smete ni slučajno pogledati, a kamoli prokomentarisati drugu devojku, čak ni u šali
Idealan seks: U kuhinji na toplom podu, gde ćete jedno drugom sa tela kupiti vrhom jezika bademe, lizati med, topiti kockicu čokolade držeći je pola-pola u ustima...
Nista nisu pogodili. Najvise me nervira ovo s hranom. Oduzima vrijeme, nije prakticno i samo ometa fokusiranje na ono sto je bitno.
A i ovo za komentarisanje djevojaka nije uopste tacno.
- Rootboi
#1065 Re: Nadjite se - sexy horoskop
ima li šta za nas emotivne račiće 
- Sarah24
#1066 Re: Nadjite se - sexy horoskop
Strelac
Ona: Ovo je nekonvencionalna žena. Smatra sebe ravnom muškarcima, ali kako ispod ovog vatrenog temperamenta leži romantična duša, celog života spremna je da čeka onog koji će je zadiviti svojim kvalitetima. Dok se ne pojavi, pristaje čak i na kompromitujuće veze, avanture. Krevet je posebno ne privlači, više seks pod vedrim nebom, u gužvi... Muškarci je vole jer je strastvena i bez predrasuda. Jasno i glasno rećiće mu da želi da spava sa njim, šta voli, šta ne voli, ako misli da on nešto ne radi kako treba - održaće mu lekciju...
Erogene zone: Butine i leđa
Imajte na umu: Ne pokušavajte da je spustite na zemlju i nikada, nikada je ne ispitujte gde je bila, šta je radila...
Idealan seks: U nemogućim situacijama, u šopingu, na pijaci, u teretani...
- alkalna_baterija
#1067 Re: Nadjite se - sexy horoskop
Vodolija
Ona: Ovde je veliki problem za muškarca da bude dovoljno zanimljiv, šarmantan, zgodan i neformalan. Pri tom erotičan i raspoložen za kombinaciju eksplozivnog seksa I romantičnog maženja uz sveće. Zbog toga je žena Vodolija često dugo sama do prve prave prilike. Uglavnom za sebe bira muškarca koji je zavodnik i nekada bludnik, koji živi 300 na sat, na ivici zakona, što joj daje potrebnu dozu adrenalina dnevno. Kod nje se želja za seksom pojavi u momentu i ako dopusti da taj momenat prođe - posle bude kasno. A ako se iskoristi, sposobna je za uzastopno doživljavanje više orgazama.
Erogene zone: Glava i vrat
Imajte na umu: Ne voli seks koji predugo traje
Idealan seks: Posle adrenalinske groznice, kao što je ludački brza vožnja auto-putem
- ho oponopono
#1068 Re: Nadjite se - sexy horoskop
Ravno u sridu:
Ona: Ovo je nekonvencionalna žena. Smatra sebe ravnom muškarcima, ali kako ispod ovog vatrenog temperamenta leži romantična duša, celog života spremna je da čeka onog koji će je zadiviti svojim kvalitetima. Dok se ne pojavi, pristaje čak i na kompromitujuće veze, avanture. Krevet je posebno ne privlači, više seks pod vedrim nebom, u gužvi... Muškarci je vole jer je strastvena i bez predrasuda. Jasno i glasno rećiće mu da želi da spava sa njim, šta voli, šta ne voli, ako misli da on nešto ne radi kako treba - održaće mu lekciju...
Imajte na umu: Ne pokušavajte da je spustite na zemlju i nikada, nikada je ne ispitujte gde je bila, šta je radila...
...i da glupo mi je da se smaram da ti kažem da me zaboraviš!
...i da glupo mi je da se smaram da ti kažem da me zaboraviš!
- alijagoro
#1069 Re: Nadjite se - sexy horoskop
Dobro ovo,vecinu su haman pogodili.veze s vezom wrote:http://birthdaypersonality.tumblr.com/
-
rasuta_riza
#1070 Re: Nadjite se - sexy horoskop
veze s vezom wrote:
Ribe
On: Muškarac Riba je osetljive prirode, nežan, kako spolja tako i iznutra. Nalazi se u večitoj potrazi za novim doživljajima, jer vrlo rano postaje zavisan od sopstvenih čula. Stalno traži nove načine da ih probudi, a seks je jedan od njih. Posebno voli seksualne odnose u pripitom stanju, noću, u posebnoj atmosferi koja izgleda ritualno i mistično ... Kako je nezasit, voli da se oproba u orgijama ili bar trojci. Ima neverovatne fantazije. Nema šta ne voli i šta ga ne pali, od pogleda preko dodira do samog čina.
Poprilično pogodiše, još ću početi da vjerujem u horoskop
-
rasuta_riza
#1071 Re: Nadjite se - sexy horoskop
Na žalost, ima istine i u ovomeSa_dy wrote:Poroci horoskopskih znakova
Riba
Ribe vole alkohol kako bi smanjile bol koji osjećaju u životu, najčešće psihički, a kad se pojavi neki hronični fizički bol, zavisnost od tableta je neizbježna. Kako im mašta radi sto na sat, opijati svih vrsta su im drago društvo pa treba paziti na njih.
- edo_79
#1072 Re: Nadjite se - sexy horoskop
PISCES: The piece of ass
Caring and kind; Smart, Center of attention, too sexy and loves to say damn it. Always has the last word. Best to find and hardest to keep.
Fun to be around; Extremely, weird but in a good way; Good sense of humor and very thoughtful. Always gets what he or she wants; Loves to joke.
Very popular, 5 years of bad luck if you do not repost.
It is I
Caring and kind; Smart, Center of attention, too sexy and loves to say damn it. Always has the last word. Best to find and hardest to keep.
Fun to be around; Extremely, weird but in a good way; Good sense of humor and very thoughtful. Always gets what he or she wants; Loves to joke.
Very popular, 5 years of bad luck if you do not repost.
It is I
- alkalna_baterija
#1073 Re: Nadjite se - sexy horoskop
Vodolija
Vodolija istražuje po definiciji, pa ćete ih lako pronaći u svim mogućim krajnostima, od zakletih vegana koji žive ultra zdravo do bauljajućih likova koji nisu pod uticajem nečega jedino pred buđenje.
E jeb' ga, ovo važi za sve, ne samo za vodolije
Vodolija istražuje po definiciji, pa ćete ih lako pronaći u svim mogućim krajnostima, od zakletih vegana koji žive ultra zdravo do bauljajućih likova koji nisu pod uticajem nečega jedino pred buđenje.
E jeb' ga, ovo važi za sve, ne samo za vodolije
- plain vanilla
- Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...
#1074 Re: Nadjite se - sexy horoskop
jes vala, sve mastam sluskinja da budemOna: Ona je dominantna gospodarica, kojoj se ne smete nikako suprotstavljati. Strastvena je i žestoka u krevetu, traži da bude osvojena od najboljeg. Često dovodi dvojicu muškaraca u situaciju da se oko nje svađaju.Instinktivna je, ume da otkrije kod svakoga erogene zone i da pruži najveća zadovoljstva u krevetu. Vrlo je teatralna i originalna. Loše prolazi kada se zaljubi u nadobudnog muškarca, koji je može potčiniti u potpunosti i od nje napraviti sluškinju, jer potajna fantazija svih Lavica je ljubav sa strogim i dominantnim muškarcem, poput njihovog oca.
Erogene zone: Leđa, usne
Imajte na umu: Ne zaboravite da joj se divite, divite I divite...
Idealan seks: Striptiz šou, kroz hodnik do kreveta i kuhinjskog stola
- tendzera
#1075 Re: Nadjite se - sexy horoskop
Samo prva rečenica tačna