ultima imas temu Reala,tamo nastavi s pametovanjemultima_palabra wrote:Sad treba brojati superkupove, interkonti i ostale vazeBroji prave titule - prvenstva i Lige Prvaka
Serie A
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
bio vani bilo dobro
#1051 Re: Serie A
- ultima_palabra
#1052 Re: Serie A
A ti lafo moderator?bio vani bilo dobro wrote:ultima imas temu Reala,tamo nastavi s pametovanjemultima_palabra wrote:Sad treba brojati superkupove, interkonti i ostale vazeBroji prave titule - prvenstva i Lige Prvaka
- Neelix
#1053 Re: Serie A
ultima_palabra wrote:Sad treba brojati superkupove, interkonti i ostale vazeBroji prave titule - prvenstva i Lige Prvaka
bas to treba brojati
po tvom nacinu brojanja, na primjer, dinamo kijev je puno uspjesniji klub od arsenala
- ultima_palabra
#1054 Re: Serie A
Nije ni po mom, onda bi Celtic/Rangers bili najuspješnijiNeelix wrote:ultima_palabra wrote:Sad treba brojati superkupove, interkonti i ostale vazeBroji prave titule - prvenstva i Lige Prvaka
bas to treba brojati
po tvom nacinu brojanja, na primjer, dinamo kijev je puno uspjesniji klub od arsenaladinamo zagreb od celzija. i sl. po mom nije
A ove trofeje što se osvajaju pobjedom u jednoj/dvije utakmice brzo zaborave i sami navijači tih klubova
- ultima_palabra
#1055 Re: Serie A
Tu su negdjeNeelix wrote:dinamo zagreb od celzija
- rIder
#1056 Re: Serie A
juventus peti, znaci dogodine ćup uefa

- Neelix
#1057 Re: Serie A
nisu mi jasni sa trenerom nikako, sta cekaju ovoliko 
- dingdong066
#1058 Re: Serie A
Nece oni ni u IntertotorIder wrote:juventus peti, znaci dogodine ćup uefa![]()
- rIder
#1059 Re: Serie A
dobar je ciro treba mu dati vremena da pokaze sta zna, jedno 3-4 godineNeelix wrote:nisu mi jasni sa trenerom nikako, sta cekaju ovoliko
hoce hoce, intertoto 2. kolo: žepče- juventus, gradski stadion, zepce 15 juni 2010dingdong066 wrote:Nece oni ni u IntertotorIder wrote:juventus peti, znaci dogodine ćup uefa![]()
![]()
- dingdong066
#1060 Re: Serie A
Bivši napadač milanskog Intera, danas član Barcelone, Zlatan Ibrahimović, izabran je za najboljeg igrača Italije u prošloj godini, u uzboru Udruženja fudbalera. Ibrahimović je u Italiji za 2009. godinu osvojio nagrade kao najbolji fudbaler i kao najbolji fudbaler stranac.Prošle je sezone sa 25 golova bio prvi strijelac Serie A, te je bio najzaslužniji za Interov naslov prvaka.Nagradu za najboljeg trenera dobio je strateg Intera, Portugalac Jose Mourinho, a Inter je ujedno proglašen i za ekipu godine.

Nagradu za najboljeg talijanskog igrača dobio je veznjak Rome Daniele De Rossi, najboljim golman je Interov čuvar mreže Julio Cesar, najbolji odbrambeni u izboru igrača stoper Juventusa Giorgio Chiellini, dok je napadač Milana Alexandre Pato dobitnik nagrade za najboljeg mladog igrača.

Nagradu za najboljeg talijanskog igrača dobio je veznjak Rome Daniele De Rossi, najboljim golman je Interov čuvar mreže Julio Cesar, najbolji odbrambeni u izboru igrača stoper Juventusa Giorgio Chiellini, dok je napadač Milana Alexandre Pato dobitnik nagrade za najboljeg mladog igrača.
- 2407
#1061 Re: Serie A
Izgleda da trener nije jedini problem, ustvari i nije jer 41 pretrpljena povreda u dosadasnjem dijelu sezone odnosno u ovoj polusezoni je i vise nego problem, to je katastrofa.Neelix wrote:nisu mi jasni sa trenerom nikako, sta cekaju ovoliko
Druga stvar je to da na trzistu nema niti jednog dobrog trenera koji je slobodan. Ni Guss nije slobodan a uz to je izgleda i preskup za Juventus.
Treca stvar je da Juve ima opasnih problema sa upravom, mada to i nije nova vijest ali se ove sezone najvise manifestuje, tako da izgleda da je problem s Cirom minoran.
Pozdrav
- scheph
#1062 Re: Serie A
dingdong066 wrote:Nagradu za najboljeg talijanskog igrača dobio je veznjak Rome Daniele De Rossi
-
Hasanagic S
#1063 Re: Serie A
U subotu i nedelju dva derbija Juve - Roma i Inter Milan . bit ce svasta . Nadam se da ce Luka toni opet proraditi pa ce Ciro ostati bez posla
-
krusty
#1064 Re: Serie A
kakva tekma... Ciro dovidjenja
Riise kralju
Riise kralju
-
Hasanagic S
#1066 Re: Serie A
Juventus slab i slucajan gol . tj slucajno dosla lopta do Del Piera ( po mojoj ocjeni ofsajd kao i Vucinicu malo kasnije )
Roma bolja a i hendikepirana ranim izlaskom Tonija i ulaskom jos nespremnog Totija . Ipak Toti je pokazao da je legenda fudbala i sa nekoliko madjionicarskoh trikova odusevio publiku . Oni njegovi pasovi gdje lopta ima oci stvarno..... Najbolji u Romi daleko je bio Pizaro a i Rise je ti negdje dok kod domacina nemam koga izdvojiti . Ciro bi poslije ovoga trebo ici . Losi , n´bez ideje i sa samo jednom sansom iz igre je premalo . Roma stabilna . Jedino sto onaj Ranieri nema pojma . Sto ne zamjeni jos dva igraca do kraja . Mogo je ubaciti Meneza i Brighija .
Roma bolja a i hendikepirana ranim izlaskom Tonija i ulaskom jos nespremnog Totija . Ipak Toti je pokazao da je legenda fudbala i sa nekoliko madjionicarskoh trikova odusevio publiku . Oni njegovi pasovi gdje lopta ima oci stvarno..... Najbolji u Romi daleko je bio Pizaro a i Rise je ti negdje dok kod domacina nemam koga izdvojiti . Ciro bi poslije ovoga trebo ici . Losi , n´bez ideje i sa samo jednom sansom iz igre je premalo . Roma stabilna . Jedino sto onaj Ranieri nema pojma . Sto ne zamjeni jos dva igraca do kraja . Mogo je ubaciti Meneza i Brighija .
-
krusty
#1067 Re: Serie A
kako mozes reci da Ranieri nema pojma nakon 16te utakmice bez poraza, od toga mislim 10 ili 11 pobjeda... ni Barca nije trenutno ni blizu takvom nizu
Ranieri radi odlican posao u Romi samo da ovako nastavi, u sjajnoj su formi...
Forza grande ROMA !!!
Forza grande ROMA !!!
-
Hasanagic S
#1069 Re: Serie A
Da, malo sam pretjerao ali mislim da je sam kriv sto je Roma izgubila 2 boda od Cagliarija . Vucinic zadnih deset minuta nije mogo hodati a i Tadei . Zna li se sta je bilo Toniju , kakva je povreda . Steta , napunili bi mrezu Juvetakrusty wrote:kako mozes reci da Ranieri nema pojma nakon 16te utakmice bez poraza, od toga mislim 10 ili 11 pobjeda... ni Barca nije trenutno ni blizu takvom nizu
Forza grande ROMA !!!
- Van Halen
#1071 Re: Serie A
UNICO GRANDE AMORE
ROMA NON SI DISCUTE,SI AMA !!!

ROMA NON SI DISCUTE,SI AMA !!!
-
vruce pivo
#1072 Re: Serie A
Borba ze 3. mjesto pripade Romi a kako oni klocevi iz Torina igraju i ne cudi me..
Sutra za prvaka Inter ladno uzima Milan i prvenstvo ponovo pocinje biti dosadno i nezanimljivo
Sutra za prvaka Inter ladno uzima Milan i prvenstvo ponovo pocinje biti dosadno i nezanimljivo
- Baltazar_khan
#1073 Re: Serie A
Ma ovo prvenstvo je odavno postalo dosadno
Inter je u Italiji ko Rozemborg nekad u Norveškoj
Inter je u Italiji ko Rozemborg nekad u Norveškoj
-
bio vani bilo dobro
#1074 Re: Serie A
dream onvruce pivo wrote:Borba ze 3. mjesto pripade Romi a kako oni klocevi iz Torina igraju i ne cudi me..
-
krusty
#1075 Re: Serie A
a dobro cagliari je pravo nezgodan kuci to se zna, al da su bezveze prosuli 3 boda jesu... al meni je bilo iznenadjenje da je Roma uopste vodila tamo 0:2Hasanagic S wrote:Da, malo sam pretjerao ali mislim da je sam kriv sto je Roma izgubila 2 boda od Cagliarija . Vucinic zadnih deset minuta nije mogo hodati a i Tadei . Zna li se sta je bilo Toniju , kakva je povreda . Steta , napunili bi mrezu Juvetakrusty wrote:kako mozes reci da Ranieri nema pojma nakon 16te utakmice bez poraza, od toga mislim 10 ili 11 pobjeda... ni Barca nije trenutno ni blizu takvom nizu
Forza grande ROMA !!!
da nisu primili ta 2 gola pred sami kraj rekao bih odlican rezultat