Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Evo već duže vrijeme pratim ovu temu, čak i prije nego što sam se učlanio, ali jednu stvar nisam primjetio. Niko nije uploadovo Rizzine albume. Sram da vas bude fanovi. Takve stvari su nedopustive. Njegov rad treba da se širi i da se naša omladina upozna sa vrsnim djelima ovog velikog muzičara, kakvog mati samo jednom u životu rađa.
Ako tolko dugo pratiš ovu temu, onda si morao shvatit da mi Rizzu poštujemo kao umjetnika i da poštujemo njegova autorska prava, tako da ne želimo putem interneta ista i narušavat. Nego brate fino u neki cd shop i izleti pare, ha ya
Pošteno, pošteno. Treba cijeniti njegov veliki trud, pa i nije baš lako napisati onakva monumentalna djela. Samo oni turbo-folk pjevači imaju teži posao u pisanju pjesama. Rizzo rules
cuj upload umjetnickih dijela pa to treba u domu naroda i obdusmeni zakonom zastititi na pijaci kod Sirana u pasažu ima CD shop sa RIZZOVIM umjetnickim djelima,molim sve postovaoce ovog naseg biser-dragulja umjetnosti i glasovnih planetarnih mogucnosti da odu i kupe po dva -tri primjerka.....RIZZO ce biti tamo od 08h-12h pa na rucak u Sirano il kod Nuneta na ćevape i od 14h-18h da potpisuje albume i svoje slike.RIZZO ce dijeliti i oko 19h sladolede fanovima ispred Imperijala.Ponesite kamere i fotoaparate da se slikujete sa nasim vrhunskim GRAND STAROM.
Procurila informacija da će na sljedećem koncertu R.R. kao predgrupa nastupiti Rolling Stonesi...
Eno im R.R. preslušava materijale pa će do kraja dana donijeti konačnu odluku...
Navodno nije zadovoljan gitarskim dionicama, ali Keith Richards obećao da će vježbati kao lud ako mu R.R. da šansu za nastup života...
evo da se i ja prikljucim fan clubu.
prisustvovala sam na par njegovih koncerata,
i stvarno se osjećam sretnom i posebnom zbog toga.
to se mora doživit
Sta mislite s kim bi Rizzo trebao napraviti duet sa bh estradnog neba? Ja sam misljenja da u obzir dolaze samo dokazane muzicke velicine najviseg ranga.Mislim da Rizzine vokalne i plesacke sposobnosti mogu pratiti samo rijetki sa estradnog neba.Kada sam razmisljao o muzickim velicinama dostojnih dueta sa Rizzom na pamet su mi pala samo dvojica umjetnika koji mogu pratiti Rizzu - Nino Prses ili Don Almir.Znaci fanovi,koji biste duet zeljeli vidjeti na sljedecoj Rizzinoj ploci?
ja sam prije mjesec na ovoj temi napisala da bi rizzo trebao snimiti duet sa ninom prsesom...i taj duet da nam bude predstavnica pjesma na eurosongu...uspjeh zagarantovat(nino ima eurovizijskog iskustva a rizzo je stariji brat chucka norrisa)
Ne bi trebao snimati duete vise. Od kada je snimio duet sa nekakvim anonimusima
Halidom Beslicem i Hankom Paldum prodaja proslog albuma je bila za 1.000.000
primjeraka manja nego prethodnog. Zato, STOP duetima. Zasto bi drugi postajali
zvijezde preko Rizzinih ledja
Pa koji qrac ja citam forum a nisam do sada procitao ovu temu niti znao da postoji...
moj mali doprinos...
go rizzo go...
go rizzo go...
go rizzo go...
Moje mišljenje je da Rizzo zaista ne treba snimati duete jer je to prilika malim imenima da se preko njegovih leđa dokopaju estradnog neba koje je njemu zabetonirano već odavno, dakle slažem se sa nekim prethodnim postovima. ALI - uvijek postoji ali
Ako je riječ o tako velikim muzičkim imenima i izvođačima nemam ništa protiv dueta, a vjerujem niti rizzo. Don Almir i Nino Pršeš su veliki umjetnici, a spominju se dueti sa Omarom Mjesečarom, Dinom Muharemovićem te pomalo zaboravljenim Fistikom kojeg pamtimo po hitu "Za godinom druga ide.. oči traže da te vide". Uglavnom, in short lines, pred nama je vruće ljeto puno novih informacija i dešavanja o Rizzi!
Slazemo se da Rizzo treba snimati samo sa "creme de la creme" estradnog neba.Mozda bi sarajevsku pop skolu u najboljem svjetlu pokazao u duetu sa evergreen-om Izom Gegajem.Cak taj duet mogu nazvati RIZZO.
A imam jos bolju ideju,da Rizzo,Izo,Nino Prses,Don Almir i Fistik osnuju boyband.Najbolji nacin promocije sarajevske pop skole je udruzivanje takvih velicina.Naravno,Rizzo bi bio lider benda,a ostali vise kao bek-vokali,svojim stasom,ljepotom i plesom bi udpounjavali Rizzine performanse.
komeba wrote:Slazemo se da Rizzo treba snimati samo sa "creme de la creme" estradnog neba.Mozda bi sarajevsku pop skolu u najboljem svjetlu pokazao u duetu sa evergreen-om Izom Gegajem.Cak taj duet mogu nazvati RIZZO.
A imam jos bolju ideju,da Rizzo,Izo,Nino Prses,Don Almir i Fistik osnuju boyband.Najbolji nacin promocije sarajevske pop skole je udruzivanje takvih velicina.Naravno,Rizzo bi bio lider benda,a ostali vise kao bek-vokali,svojim stasom,ljepotom i plesom bi udpounjavali Rizzine performanse.
Zaboravljaš ženske volake, to bi mogle biti Selma Muhedinović, Azra babo babuka ne skidaj ga s oluka ... u tom slučaju to nebi bio boyband.
Od muškaraca koji bi sigurno mogli konkurisati za ulazak u bend su definitivno Edwin Po, Omar Mjesečar pa i Zijo Valentino, što da ne? Dakle konkurencija je vrlo jaka, i vjerujem kako će Rizzo izabrati najbolje!
Odluka je pala, osniva se novi boyband a na slici vidite članove
Meni je najviže žao što Omar Mjesečar nije zauzeo mjesto u ovom bendu, ali šta je tu je, biće bolje drugi put. Ulazak Fistika među ove velikane za mene je malo iznenađenje jer sam ipak veću šansu davao Omaru.
Meni je najviže žao što Omar Mjesečar nije zauzeo mjesto u ovom bendu, ali šta je tu je, biće bolje drugi put. Ulazak Fistika među ove velikane za mene je malo iznenađenje jer sam ipak veću šansu davao Omaru.
medaaa wrote:Fistik???
Ja ne znam kako je Rizzo prihvatio tamo nekog anonimusa... al ako je on u njemu prepoznao talenat...respect!!
Gledaj, Fistik nije anonimus! Iza sebe ima niz uspješnih hitova ali da li je to dovoljno za ulazak u ovakvu grupu? To je pitanje..
Po meni je malo kontroverzno izostavljanje Don Almira sa spiska kandidata za ulazak u grupu, i u narednim danima očekujem da se digne dosta prašine oko toga u našim medijima.