Kutak za fanove Rizze Ruze

Diskusije o bh. i inostranim izvođačima, razmjena pjesama, CD-ova, muzičke oprema...

Moderator: _BataZiv_0809

Post Reply
DicaTM

#1051 Re: Kutak za fanove Rizze Ruze

Post by DicaTM »

marcelo wrote:
seba wrote:Rizzo je jači i od broja 19.
tračevi kako posjeduje firme negdje u americi su istinite, bavi se otpadom i to čvrstim..mozda je to razlog zasto su njegovi albumi za otpada :lol:
Sram te bilo

( :D )
tovarish

#1052 Re: Kutak za fanove Rizze Ruze

Post by tovarish »

Evo već duže vrijeme pratim ovu temu, čak i prije nego što sam se učlanio, ali jednu stvar nisam primjetio. Niko nije uploadovo Rizzine albume. Sram da vas bude fanovi. Takve stvari su nedopustive. Njegov rad treba da se širi i da se naša omladina upozna sa vrsnim djelima ovog velikog muzičara, kakvog mati samo jednom u životu rađa.

Još jednom da ponovim SRAMOTA.

Hoćemo Rizzinu diskografiju.
Layne

#1053 Re: Kutak za fanove Rizze Ruze

Post by Layne »

Ako tolko dugo pratiš ovu temu, onda si morao shvatit da mi Rizzu poštujemo kao umjetnika i da poštujemo njegova autorska prava, tako da ne želimo putem interneta ista i narušavat. Nego brate fino u neki cd shop i izleti pare, ha ya :D
tovarish

#1054 Re: Kutak za fanove Rizze Ruze

Post by tovarish »

Pošteno, pošteno. Treba cijeniti njegov veliki trud, pa i nije baš lako napisati onakva monumentalna djela. Samo oni turbo-folk pjevači imaju teži posao u pisanju pjesama. Rizzo rules
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#1055 Re: Kutak za fanove Rizze Ruze

Post by pici »

cuj upload umjetnickih dijela :x :evil: pa to treba u domu naroda i obdusmeni zakonom zastititi :thumbup: na pijaci kod Sirana u pasažu ima CD shop sa RIZZOVIM umjetnickim djelima,molim sve postovaoce ovog naseg biser-dragulja umjetnosti i glasovnih planetarnih mogucnosti da odu i kupe po dva -tri primjerka.....RIZZO ce biti tamo od 08h-12h pa na rucak u Sirano il kod Nuneta na ćevape i od 14h-18h da potpisuje albume i svoje slike.RIZZO ce dijeliti i oko 19h sladolede fanovima ispred Imperijala.Ponesite kamere i fotoaparate da se slikujete sa nasim vrhunskim GRAND STAROM.
medaaa

#1056 Re: Kutak za fanove Rizze Ruze

Post by medaaa »

Image

Image

Image

RIZZO 4EVER :thumbup: :thumbup: :thumbup:
odavno nam niko ne izbaci koju svibu umjetnika nam naseg... pozabavili se mi brojem 19... mislim da se ipak moramo vratiti NJEMU
upravnik

#1057 Re: Kutak za fanove Rizze Ruze

Post by upravnik »

Procurila informacija da će na sljedećem koncertu R.R. kao predgrupa nastupiti Rolling Stonesi...
Eno im R.R. preslušava materijale pa će do kraja dana donijeti konačnu odluku...
Navodno nije zadovoljan gitarskim dionicama, ali Keith Richards obećao da će vježbati kao lud ako mu R.R. da šansu za nastup života...
Charlotte

#1058 Re: Kutak za fanove Rizze Ruze

Post by Charlotte »

evo da se i ja prikljucim fan clubu.
prisustvovala sam na par njegovih koncerata,
i stvarno se osjećam sretnom i posebnom zbog toga.
to se mora doživit :lol:
klixober

#1059 Re: Kutak za fanove Rizze Ruze

Post by klixober »

Sta mislite s kim bi Rizzo trebao napraviti duet sa bh estradnog neba? Ja sam misljenja da u obzir dolaze samo dokazane muzicke velicine najviseg ranga.Mislim da Rizzine vokalne i plesacke sposobnosti mogu pratiti samo rijetki sa estradnog neba.Kada sam razmisljao o muzickim velicinama dostojnih dueta sa Rizzom na pamet su mi pala samo dvojica umjetnika koji mogu pratiti Rizzu - Nino Prses ili Don Almir.Znaci fanovi,koji biste duet zeljeli vidjeti na sljedecoj Rizzinoj ploci?

ImageImage

ImageImage
medaaa

#1060 Re: Kutak za fanove Rizze Ruze

Post by medaaa »

ja sam prije mjesec na ovoj temi napisala da bi rizzo trebao snimiti duet sa ninom prsesom...i taj duet da nam bude predstavnica pjesma na eurosongu...uspjeh zagarantovat(nino ima eurovizijskog iskustva a rizzo je stariji brat chucka norrisa)
jazzer

#1061 Re: Kutak za fanove Rizze Ruze

Post by jazzer »

Ne bi trebao snimati duete vise. Od kada je snimio duet sa nekakvim anonimusima
Halidom Beslicem i Hankom Paldum prodaja proslog albuma je bila za 1.000.000
primjeraka manja nego prethodnog. Zato, STOP duetima. Zasto bi drugi postajali
zvijezde preko Rizzinih ledja :D
the Kralj

#1062 Re: Kutak za fanove Rizze Ruze

Post by the Kralj »

Hulk kada se naljuti pretvara se u Chuck Norrisa, Chuck Norris kada se naljuti pretvara se u RIzzu Ruzu... :skoljka: :run:
s@mson

#1063 Re: Kutak za fanove Rizze Ruze

Post by s@mson »

Pa koji qrac ja citam forum a nisam do sada procitao ovu temu niti znao da postoji...
moj mali doprinos...
go rizzo go...
go rizzo go...
go rizzo go...
upravnik

#1064 Re: Kutak za fanove Rizze Ruze

Post by upravnik »

Provjereno: Rizzo otputovao na samit OPEC-a. Poznat je njegov stav da neće dozvoliti da cijena barela nafte premaši 140$!
Hendrix

#1065 Re: Kutak za fanove Rizze Ruze

Post by Hendrix »

Uslikano prije koncerta našeg idola , vjerni fanovi su u prigodnim nošnjama... :D

Image
DicaTM

#1066 Re: Kutak za fanove Rizze Ruze

Post by DicaTM »

Moje mišljenje je da Rizzo zaista ne treba snimati duete jer je to prilika malim imenima da se preko njegovih leđa dokopaju estradnog neba koje je njemu zabetonirano već odavno, dakle slažem se sa nekim prethodnim postovima. ALI - uvijek postoji ali :)

Ako je riječ o tako velikim muzičkim imenima i izvođačima nemam ništa protiv dueta, a vjerujem niti rizzo. Don Almir i Nino Pršeš su veliki umjetnici, a spominju se dueti sa Omarom Mjesečarom, Dinom Muharemovićem te pomalo zaboravljenim Fistikom kojeg pamtimo po hitu "Za godinom druga ide.. oči traže da te vide". Uglavnom, in short lines, pred nama je vruće ljeto puno novih informacija i dešavanja o Rizzi! :thumbup:

:bih:
klixober

#1067 Re: Kutak za fanove Rizze Ruze

Post by klixober »

Slazemo se da Rizzo treba snimati samo sa "creme de la creme" estradnog neba.Mozda bi sarajevsku pop skolu u najboljem svjetlu pokazao u duetu sa evergreen-om Izom Gegajem.Cak taj duet mogu nazvati RIZZO.

http://www.youtube.com/watch?v=6x273w3w ... re=related

A imam jos bolju ideju,da Rizzo,Izo,Nino Prses,Don Almir i Fistik osnuju boyband.Najbolji nacin promocije sarajevske pop skole je udruzivanje takvih velicina.Naravno,Rizzo bi bio lider benda,a ostali vise kao bek-vokali,svojim stasom,ljepotom i plesom bi udpounjavali Rizzine performanse.
the Kralj

#1068 Re: Kutak za fanove Rizze Ruze

Post by the Kralj »

jebo Rizzu Izoni veca sminka od njega... :dance: :dance: :dance:
kako sam se zado uz ovaj spot... :dance: :dance: :dance: :dance: :music2: :music: :faraon1:
DicaTM

#1069 Re: Kutak za fanove Rizze Ruze

Post by DicaTM »

komeba wrote:Slazemo se da Rizzo treba snimati samo sa "creme de la creme" estradnog neba.Mozda bi sarajevsku pop skolu u najboljem svjetlu pokazao u duetu sa evergreen-om Izom Gegajem.Cak taj duet mogu nazvati RIZZO.

http://www.youtube.com/watch?v=6x273w3w ... re=related

A imam jos bolju ideju,da Rizzo,Izo,Nino Prses,Don Almir i Fistik osnuju boyband.Najbolji nacin promocije sarajevske pop skole je udruzivanje takvih velicina.Naravno,Rizzo bi bio lider benda,a ostali vise kao bek-vokali,svojim stasom,ljepotom i plesom bi udpounjavali Rizzine performanse.
Zaboravljaš ženske volake, to bi mogle biti Selma Muhedinović, Azra babo babuka ne skidaj ga s oluka ... u tom slučaju to nebi bio boyband.

Od muškaraca koji bi sigurno mogli konkurisati za ulazak u bend su definitivno Edwin Po, Omar Mjesečar pa i Zijo Valentino, što da ne? Dakle konkurencija je vrlo jaka, i vjerujem kako će Rizzo izabrati najbolje! :thumbup:

Da preslušamo konkurenciju:
1. Fistik - http://www.youtube.com/watch?v=Z7nXPZwWNvc

Moj prvi favorit, sad ste vi na redu!
Hendrix

#1070 Re: Kutak za fanove Rizze Ruze

Post by Hendrix »

the Kralj wrote:jebo Rizzu Izoni veca sminka od njega... :dance: :dance: :dance:
kako sam se zado uz ovaj spot... :dance: :dance: :dance: :dance: :music2: :music: :faraon1:
O šta reče , ovo ti armija fanova Rizze nikada neće oprostiti!

Image
DicaTM

#1071 Re: Kutak za fanove Rizze Ruze

Post by DicaTM »

Image

Odluka je pala, osniva se novi boyband a na slici vidite članove :thumbup:

Meni je najviže žao što Omar Mjesečar nije zauzeo mjesto u ovom bendu, ali šta je tu je, biće bolje drugi put. Ulazak Fistika među ove velikane za mene je malo iznenađenje jer sam ipak veću šansu davao Omaru.

Vaši komentari??
medaaa

#1072 Re: Kutak za fanove Rizze Ruze

Post by medaaa »

Fistik???
Ja ne znam kako je Rizzo prihvatio tamo nekog anonimusa... al ako je on u njemu prepoznao talenat...respect!!
grunt
Location: Ne budi med da te raznesu,ni otrov da se od tebe truju.

#1073 Re: Kutak za fanove Rizze Ruze

Post by grunt »

DicaTM wrote:Image

Meni je najviže žao što Omar Mjesečar nije zauzeo mjesto u ovom bendu, ali šta je tu je, biće bolje drugi put. Ulazak Fistika među ove velikane za mene je malo iznenađenje jer sam ipak veću šansu davao Omaru.

Vaši komentari??
ImageImageImageImage
awekenings

#1074 Re: Kutak za fanove Rizze Ruze

Post by awekenings »

DicaTM wrote:Image

Vaši komentari??

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ...puko od smijeha .... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ..... :lol: :lol: :lol: :lol: ......
DicaTM

#1075 Re: Kutak za fanove Rizze Ruze

Post by DicaTM »

medaaa wrote:Fistik???
Ja ne znam kako je Rizzo prihvatio tamo nekog anonimusa... al ako je on u njemu prepoznao talenat...respect!!
Gledaj, Fistik nije anonimus! Iza sebe ima niz uspješnih hitova ali da li je to dovoljno za ulazak u ovakvu grupu? To je pitanje..

Po meni je malo kontroverzno izostavljanje Don Almira sa spiska kandidata za ulazak u grupu, i u narednim danima očekujem da se digne dosta prašine oko toga u našim medijima.
Post Reply