Raskid veze

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
Ljubicasta27

#1051 Re: Raskid veze

Post by Ljubicasta27 »

Officer Crabtree wrote:logika vam je za qrac, to je iz onih ženskih magazina koje ionako čitam jer imaju dobre savjete kako da mi lice bude mekano i glatko...

čekaj suđenog, naići će prvi koji te ufati u fazi "đe su mi zubi"
A sta predlazes ti? Spustanje kriterija sto vodi nastanku frustracija, jer to nije to...ili vjesanje svakom o vrat...

Kako da ne :-)
Gospoda Ministarka

#1052 Re: Raskid veze

Post by Gospoda Ministarka »

iForumashica wrote:Ma, kako godine prolaze postajes smireniji i bolje sagledavas stvari.
Sjecam se prije par godina kad bi se posvadjala s deckom nisam mogla da spavam, da jedem, znala sam u cetiri ujutro izlaziti u setnju da se kao pomirimo, jer ne mogu da funkcionisem ako smo u svadji.
Sada nije tako. Evo bas danas sam se bas nesto s svojim hajirlijom porjeckala i nikog niko ne zove, al' sada mi nesto mrsko pravit dramu k'o prije. Citam i odmaram se, cut cemo se za dan-dva zavisi ko prije popusti i nazove. :D
Tako treba i raskidu pristupit. Lagano, sve bude bolje neg' se nadamo. :wink:

Nikad nismo zaspali dok nerijesimo nesuglasice.
Iznerviram se i ja i on ali razgovorom rjesavamo sve, do sad (2 godine) ni jedan prekid nismo imali (mislim na to da se necujete i nevidite par dana), imali smo samo 2 svade. Jedno vecer smo pricali na telefon od 00-4 u jutro dok nismo stvar rijesili (Hvala Eronet :D )
iForumashica

#1053 Re: Raskid veze

Post by iForumashica »

...
Last edited by iForumashica on 04/08/2011 19:40, edited 1 time in total.
Neena

#1054 Re: Raskid veze

Post by Neena »

sanabe wrote:
Neena wrote:
sanabe wrote: :shock:
de malo prikoci, prizemlji, ohani, udahni, dishi, sebi si najpreca, ne treba ti niko da bi bila potpuna, kada to shvatish e tek onda cesh moci da volish :D
poslushaj me, shto me niko ne slusha, a ja magistrirala na ovome :roll: :lol: :lol: :lol: :lol:
Nemoj me shvatati bas toliko ozbiljno :D Jesam sebi vrlo bitna i radim na tome da budem bolja i zadovoljnija sobom. Samo covjek nije stvoren da bude dovoljan sam sebi, treba druga i koliko god je jak treba oslonac u voljenoj osobi. Mislim da niko nije potpun sam.
eh sad se vadish, jel ono ti napisa da ne mozesh zivjeti bez svog momka :D
Nisam ja! :lol: Ja mogu zivjeti bez momka, samo ne znam koliko bih bila zadovoljna. :P
Gospoda Ministarka

#1055 Re: Raskid veze

sanabe wrote:bo vas eronet, znate li kako je slatko pomirenje nakon durenja od 3,5,7 dana :-) :skoljka: :dance: :lol:
Neznam :lol: ali cula sam da je sex odlican. :D
Officer Crabtree

#1056 Re: Raskid veze

Post by Officer Crabtree »

Ljubicasta27 wrote: A sta predlazes ti? Spustanje kriterija sto vodi nastanku frustracija, jer to nije to...ili vjesanje svakom o vrat...

Kako da ne :-)
jebiga, cupkaj al nemoj čekati, ako ćeš zen filozofijom...

ne predlažem ništa, mogu ti ponuditi seks, al nešto sumnjam da ćeš prihvatiti

samo uzmeš fino te kriterije, metneš ih na papir, podvučeš one najbotnije i onda tražiš "suđenog" po tim kriterijima... et tako, malo aktivnijeg pristupa... ako budeš čekala, sumnjam da ćeš dočekat, jebiga nisam peder, al ako je tako dobrih kriterija i ja ću ga ganjat...
Jedno vecer smo pricali na telefon od 00-4 u jutro dok nismo stvar rijesili (Hvala Eronet )
ministarka, sviđa mi se avatar, zbog nečega me podsjeća na erekciju, morebit da je i do vrućine
Last edited by Officer Crabtree on 17/06/2010 21:47, edited 1 time in total.
iForumashica

#1057 Re: Raskid veze

Post by iForumashica »

...
Last edited by iForumashica on 17/08/2011 18:55, edited 1 time in total.
Loulou

#1058 Re: Raskid veze

Post by Loulou »

Ljubicasta27 wrote: Ma samo polako, niko niciju nafaku nije uzeo, sudjeni/a ce doci kad tad..
To je ono što pomenuh na prethodnoj stranici.

define: fatalizam :D
Fatalizam je verovanje u nepromenljivost onoga što je sudbina čoveku predodredila. U širem smislu, verovanje da su volja i inteligencija nemoćne u kreiranju života pojedinca jer su transcendentalne sile van njegovog domašaja i iznad njegovih mogućnosti.
Gospoda Ministarka

#1059 Re: Raskid veze

iForumashica wrote:Ma, i ja sam to prije radila, ali sada mi se vala ne da. Valja se malo i pozeliti.
Jesi li ti sigurna da je tebi jos uvijek stalo do tvog decka?
Vec ce zivot sam donijeti priliku da ga pozelim(poslovni put etc. ) tako da svaki dan koristim priliku.

Oficiru, hvala puno moze bit da je do stapa od metle, a?

Sanabe, mah ima mjesecnica 7 dana pauze :lol:
Ljubicasta27

#1060 Re: Raskid veze

Post by Ljubicasta27 »

Officer Crabtree wrote:

jebiga, cupkaj al nemoj čekati, ako ćeš zen filozofijom...

ne predlažem ništa, mogu ti ponuditi seks, al nešto sumnjam da ćeš prihvatiti

samo uzmeš fino te kriterije, metneš ih na papir, podvučeš one najbotnije i onda tražiš "suđenog" po tim kriterijima... et tako, malo aktivnijeg pristupa... ako budeš čekala, sumnjam da ćeš dočekat, jebiga nisam peder, al ako je tako dobrih kriterija i ja ću ga ganjat...
Slazem se :thumbup: nisam rekla da sam picajzla, kriteriji su mi normalni prije svega a to sto je ovdje malo poremecen sistem vrijednosti je druga stvar...zato i kazem da su visoki u odnosu na sredinu, a pasivna nisam, naprotiv :-D

Samo sam sad nacisto sta hocu, a jos vise sta necu..godine iskustva :lol:
Ljubicasta27

#1061 Re: Raskid veze

Post by Ljubicasta27 »

Loulou wrote:
Ljubicasta27 wrote: Ma samo polako, niko niciju nafaku nije uzeo, sudjeni/a ce doci kad tad..
To je ono što pomenuh na prethodnoj stranici.

define: fatalizam :D
Fatalizam je verovanje u nepromenljivost onoga što je sudbina čoveku predodredila. U širem smislu, verovanje da su volja i inteligencija nemoćne u kreiranju života pojedinca jer su transcendentalne sile van njegovog domašaja i iznad njegovih mogućnosti.
Ti si mene bas bukvalno shvatila, al bas :lol:
Neena

#1062 Re: Raskid veze

Post by Neena »

iForumashica wrote: Istina je da niko nije potpun sam, ali zene grijese. Nalaze male sitnice i mane u muskarcima i tako gube dragocijeno vrijeme cekajuci "pravog" koji postoji samo u filmovima.
Treba gledati prakticno, zanemariti sitnice i sagledati krupnije stvari.
Meni 'pravi' nije savrsen. Nikakav Holywood-ski ideal... On treba da ima mane kao i svi ostali ljudi na planeti, da radi neke sitnice koje me nerviraju, ali da ja osjecam da je on takav nesavrsen upravo savrsen za mene, jer se pored njega osjecam potpuno, sretno i niko drugi pored njega ne moze privuci moju paznju :-D
Gospoda Ministarka

#1063 Re: Raskid veze

sanabe wrote:sjoj tebe :roll: , ni blizu, kad ti kazem, to je prirodno, ali kad onu huju, bijes, sjeb, brigu, pretvorish u dodire :-)
bjez na, poslushaj me, zakrmi na 7 dana, pominjacesh me :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Tjeras me da se odmah na njeg naljutim. :lol:
:evil:
iForumashica

#1064 Re: Raskid veze

Post by iForumashica »

...
Last edited by iForumashica on 17/08/2011 18:55, edited 1 time in total.
Gospoda Ministarka

#1065 Re: Raskid veze

iForumashica wrote:
Gospoda Ministarka wrote:
iForumashica wrote:Ma, i ja sam to prije radila, ali sada mi se vala ne da. Valja se malo i pozeliti.
Jesi li ti sigurna da je tebi jos uvijek stalo do tvog decka?
Vec ce zivot sam donijeti priliku da ga pozelim(poslovni put etc. ) tako da svaki dan koristim priliku.

Jasta je, ali sam prosla kroz toliko stvari u zivotu da sam se naucila saburu. Ako insistiras na razgovoru dok ste oboje ljuti svadja se samo produbljuje, zato je bolje sacekati i ispuhati se.
:thumbup: :thumbup: apsolutno si u pravu samo sto se ja odljutim za sat vremena i naucila sam da realno gledam stvari, da malo mogu pogledat situaciju iz njegove perspektive tako da meni ipak treba znatno krace.
Officer Crabtree

#1066 Re: Raskid veze

haj sad, shalu na stranu, ali kad je meni moj bivshi momak priznao da se on nekad namjerno posvadja sa mnom, samo zbog, jelte, pomirenja
podvuci to bivši
8)
Strpljiva

#1067 Re: Raskid veze

Post by Strpljiva »

Officer Crabtree wrote:
haj sad, shalu na stranu, ali kad je meni moj bivshi momak priznao da se on nekad namjerno posvadja sa mnom, samo zbog, jelte, pomirenja
podvuci to bivši
8)
Pa šta će?! Sa sadašnjim k'o po loju, inistira ona, al' co'ek saburli
Gospoda Ministarka

#1068 Re: Raskid veze

sanabe wrote:
Officer Crabtree wrote:
podvuci to bivši
8)
ko :? ja :?
ja naucila bitnu lekciju, brige me :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
jah eto, cudna mi cuda............bivshi :-) :lol:

Dlaku u jajetu ce oni naci samo da redovno dobiju.
:lol: :lol:
Officer Crabtree

#1069 Re: Raskid veze

sanabe wrote:
Officer Crabtree wrote:
podvuci to bivši
8)
ko :? ja :?
ja naucila bitnu lekciju, brige me :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
jah eto, cudna mi cuda............bivshi :-) :lol:
morebit i da se najerno svađo da prcne šta sa strane a da osjeća manju grižnju savjesti...
Officer Crabtree

#1070 Re: Raskid veze

možda je i ovo taktika njegova, da ne budete zajedno 3 godine pa onda da bude još bolji seks...
Gospoda Ministarka

#1071 Re: Raskid veze

Officer Crabtree wrote:možda je i ovo taktika njegova, da ne budete zajedno 3 godine pa onda da bude još bolji seks...

Ima da gori. Sta ti je rec perfekcionista u sexu. :lol:
iForumashica

#1072 Re: Raskid veze

Post by iForumashica »

...
Last edited by iForumashica on 17/08/2011 18:54, edited 1 time in total.
simpozijum delirijum

#1073 Re: Raskid veze

Post by simpozijum delirijum »

ma ne znam ba' ! ali ovdje u USA me raskid sa Latino curom (starijom od mene , iz Puerto Rico ) razvalio na clanke :roll:
godina dana mi trebala da sebi dodjem !
zamalo izgubih i posao , familija popizdila , policija me pjanog' kuci dovodila poslije belaja ( srecom, i oni su ljudi pa ne bih uhapsen )
neki raskidi su pravo zajebani ! :roll:
pogadja u srce
Officer Crabtree

#1074 Re: Raskid veze

Puff Daddy??? :shock:
Gospoda Ministarka

#1075 Re: Raskid veze

Officer Crabtree wrote:Puff Daddy??? :shock:
:lol: :lol: :lol: :lol:
Post Reply