Edin H. wrote:Steta sto nema vise onih svercera oko Egipta - dobrih se farmerki moglo uzeti po pristupacnim cijenama, a vrhunska usluga.
Jedino im kabine za presvlacenje nisu bile bas najbolje
komision
Edin H. wrote:Steta sto nema vise onih svercera oko Egipta - dobrih se farmerki moglo uzeti po pristupacnim cijenama, a vrhunska usluga.
muha_sa wrote:Edin H. wrote:Steta sto nema vise onih svercera oko Egipta - dobrih se farmerki moglo uzeti po pristupacnim cijenama, a vrhunska usluga.
Jedino im kabine za presvlacenje nisu bile bas najbolje![]()
![]()
"Super rifle" a kabine haustori bez ogledala.
-bogme se i štof za odjela prodavomjerilo se ovako
jedan kraj štofa u ruku pa mušteriji pod bradu i digneš mu malkice palcem glavu--drugi kraj štofa visi negdje do koljena a ti ga tapkaš po cipeli i govoriš mu -taman-taman kolko treba za dobro odjelo
HAVANA wrote:Ih WranglerJa u Udine iso zbog njih(bila dobra radnja,jeftina...jedne platis 3 uzmes
)...pa starki,pa one rifle jakne...duge,pa one majice...kako ono bi fred perryyyyyyyyyyy
al kad sam dedi klepio krombi kaput...niko ko ja
![]()
Ajjj kad se sjetim onih seljanki po vozu...po 5 farmerki na sebe obuku,a esspreso kafe...svega,saso mange
Ipak ,najbolje je garderobe bilo kad kolege dodju s puta u dedan...pa proberi
HAVANA wrote:Ih WranglerJa u Udine iso zbog njih(bila dobra radnja,jeftina...jedne platis 3 uzmes
)...pa starki,pa one rifle jakne...duge,pa one majice...kako ono bi fred perryyyyyyyyyyy
![]()
Ajjj kad se sjetim onih seljanki po vozu...po 5 farmerki na sebe obuku,a esspreso kafe...svega,saso mange
Ipak ,najbolje je garderobe bilo kad kolege dodju s puta u dedan...pa proberi
HAVANA wrote:Mislis na one sa okruglom kragnom,malo sirom...a plet onaj kao linije uspravne...?![]()
Sjecas se kad su oni s baklavama krenuli?
sarajlija_ba wrote:HAVANA wrote:Ih WranglerJa u Udine iso zbog njih(bila dobra radnja,jeftina...jedne platis 3 uzmes
![]()
Ipak ,najbolje je garderobe bilo kad kolege dodju s puta u dedan...pa proberi![]()
Ja sam nevin djece miHAVANA wrote:sarajlija_ba wrote:HAVANA wrote:Ih WranglerJa u Udine iso zbog njih(bila dobra radnja,jeftina...jedne platis 3 uzmes
![]()
Ipak ,najbolje je garderobe bilo kad kolege dodju s puta u dedan...pa proberi![]()
Jesi se to i ti druzio s kolegama![]()
Ha ja...svi fol fini na forumu,posteni,moralni i o sebi pri sebi![]()
Jedino na ovoj temi rsuziljubi vas brat
poznanik wrote:HAVANA wrote:Mislis na one sa okruglom kragnom,malo sirom...a plet onaj kao linije uspravne...?![]()
Sjecas se kad su oni s baklavama krenuli?
pa su onda ubačeni u prodaju i džemperi drugih boja, ne samo zeleni, koji su bili i skuplji...
Kad smo na priči o Trstu, zna li neko anegdotu sa Puškinom kafom na carini?
suspect_zero wrote:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
dajte još priča![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

HAVANA wrote:Kad smo vec kod varenja...mahno ga ja malo 89g i iz bb-a krenuli do arkusa,sjeo u taxi...i nesta me prenese,reko taxisti,bil ti prodo auto?Nesta mi fino bilo,veliko,udobnoKaze frajer bi...reko haj,sad il nikad
![]()
Odvede nas frajer negdje u logavinu...povadi sve...uze pare i odosmo mi...
Usto ja ujutro
Jaoooo,kupio zutu Simcu,a sta je ovo vako ruzno braco mila
sto me uze ko levata
:lol:Molio ga ja sutra kad smo papire zavrsavali da je vrati...reko,haj bolan,pjana budala...Hoce qrac
Elem ,parkiram je ja na tekiji i odem nesto sa zijom krejzijem u holandiju(simpozijum je jedan bio u pitanju
![]()
)vratim se...pola simce nema
![]()
Prodo je haveru za nesta malo jada...i to u onim cekovima
Eto jedna tuzna prica o simci...
Vako nesta...al zuto...![]()
Ako me ko pozna,nek se javi na pp.
![]()