Krigla_Sa wrote:Ma salko je stari prorok,iz mira
Majke mi meni je prava nebuloza kad vidim da neko tvrdi da ce sarajevo ispasti.
Mislim hej,haj prizeljkivati da ne osvoji titulu ali biti siguran na ispadanje ??
Ja fakat ne znam odakle crpite taj optimizam.
A celikcelik i kad bude najjaci, maksimalan domet ce mu biti 3 mjesto ali u kakvom je stanju zadnjih godina ja razumijem da je robijasima uspjeh i kad im klub opstane u ligi,zato imaju solidnu posjetu.
zakuhalo se zakuhalo se
celik je prosle godine bio najslabiji pa je sarajevu titula ostala na bilinom polju ali ne zato sto smo se mi nalozili da vam je uzmemo nego zato sto vi niste dovoljno love dali tamo gdje se vec daje kad se postaje sampion bar niste dali koliko je dao siroki znaci titula s kvalitetom u ovoj ligi nema veze(bar s kvaliteteom igranja lopte)
a ova sezona iskreno se nadam da ce sarajavo konacno uzeti titulu jer one pse iz zrinjskom nemogu nikako mada se i to cini kao gotova stvar jer koliko se sjecam sarajevo je muku mucilo s novcanim problemima na pocetku sezone, znaci pare su negdje otisle a ako se jos sjetim utkmice u orasju(i neka mi niko nekaze da je sudenje bilo ok i da sudac nije navukao pitarima)onda je haman jasno gdje su pare otisle znaci sarajvo sampion
a do sljedece sezone i mi cemo skupiti kesh i onda opet nakon svega
celik sampion i vakat je vise
sad se samo nadati da nam se oni genijalci iz saveza gdje ne ispare jer ce opet trebati trenirati da bio bio sampion a to nam svima u drzavi ne odgovara