Premier Liga BiH 2006/2007

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
crnjak

Post by crnjak »

Krigla_Sa wrote:Ma salko je stari prorok,iz mira :)

Majke mi meni je prava nebuloza kad vidim da neko tvrdi da ce sarajevo ispasti.
Mislim hej,haj prizeljkivati da ne osvoji titulu ali biti siguran na ispadanje ??
Ja fakat ne znam odakle crpite taj optimizam.
A celik :D celik i kad bude najjaci, maksimalan domet ce mu biti 3 mjesto ali u kakvom je stanju zadnjih godina ja razumijem da je robijasima uspjeh i kad im klub opstane u ligi,zato imaju solidnu posjetu.

zakuhalo se zakuhalo se :-D solidna posjeta ti je otprilike zbir svih ostalih posjeta u jadnoj nam ligi i jos jadnijoj drzavi doduse sad ce mi neko opet reeci da raja u ze nema pametnija posla pa zato ide na tekme ali ebi ga u nedostatku argumenata moze kako hoces
celik je prosle godine bio najslabiji pa je sarajevu titula ostala na bilinom polju ali ne zato sto smo se mi nalozili da vam je uzmemo nego zato sto vi niste dovoljno love dali tamo gdje se vec daje kad se postaje sampion bar niste dali koliko je dao siroki znaci titula s kvalitetom u ovoj ligi nema veze(bar s kvaliteteom igranja lopte)
a ova sezona iskreno se nadam da ce sarajavo konacno uzeti titulu jer one pse iz zrinjskom nemogu nikako mada se i to cini kao gotova stvar jer koliko se sjecam sarajevo je muku mucilo s novcanim problemima na pocetku sezone, znaci pare su negdje otisle a ako se jos sjetim utkmice u orasju(i neka mi niko nekaze da je sudenje bilo ok i da sudac nije navukao pitarima)onda je haman jasno gdje su pare otisle znaci sarajvo sampion
a do sljedece sezone i mi cemo skupiti kesh i onda opet nakon svega
celik sampion i vakat je vise
sad se samo nadati da nam se oni genijalci iz saveza gdje ne ispare jer ce opet trebati trenirati da bio bio sampion a to nam svima u drzavi ne odgovara :D ebi ga lakse kupit
PITARKA_SA

Post by PITARKA_SA »

prosle sezone smo bili drugi,i to sa dva boda zaostatka
a titulu smo izgubili prvu tekmu,na gostovanju kod slavije(zuka ,napravio penal :x ) i onda remi na kosevu..
tako da titula nam je "izbijena"iz ruku od slavije...
Salko sto je u vodu skako

Post by Salko sto je u vodu skako »

PITARKA_SA wrote:prosle sezone smo bili drugi,i to sa dva boda zaostatka
a titulu smo izgubili prvu tekmu,na gostovanju kod slavije(zuka ,napravio penal :x ) i onda remi na kosevu..
i ove godine ce vam slavija zivot zagorcati...
Santos

Post by Santos »

U subotu derbi zacelja starih ljutih rivala Slobode i Zeljeznicara.Preporucio bi igracima Zelje oprez jer ovi ce ih slomit jer nesmiju vise ni jedne zijanit na Tusnju.Dakle oprez.Bice svasta garantujem.
manijak1

Post by manijak1 »

:oops: Mnogo smo jaki :oops: .
Zato vam je ove godine izmišljen penal protiv Veleža :oops:
Isabell

Post by Isabell »

Ma mostrarac navijaj i vjeruj u svoje, ja u svoje :)
I svima dobro.... nadam se samo da nam vrijeme nece pokvariti tekmu....
A ako budete bolji.... u sto sumnjam .... cestitat cemo vam. Kod nas to barem nikada nije bio problem . (Osim sa Celikom hihihihihi)
Pozitivna stvar za vas je sto nama ne igra Kurtic, inace nas najbolji igrac ove sezone.... A i vratar nam je nastradao na Grbavici.... Iako jos uvijek se ne zna hoce li nastupiti....
mostarac

Post by mostarac »

Isabell wrote:Ma mostrarac navijaj i vjeruj u svoje, ja u svoje :)
I svima dobro.... nadam se samo da nam vrijeme nece pokvariti tekmu....
A ako budete bolji.... u sto sumnjam .... cestitat cemo vam. Kod nas to barem nikada nije bio problem . (Osim sa Celikom hihihihihi)
Pozitivna stvar za vas je sto nama ne igra Kurtic, inace nas najbolji igrac ove sezone.... A i vratar nam je nastradao na Grbavici.... Iako jos uvijek se ne zna hoce li nastupiti....
Mi dolazimo kompletni uz podrsku najmanje nas 500 :D
crnjak

Post by crnjak »

PITARKA_SA wrote:prosle sezone smo bili drugi,i to sa dva boda zaostatka
ebi ga sestro tako to ovde hoda
manijak1

Post by manijak1 »

De se sjetite .....sudijskog vremena protiv Leotara na Koševu :oops:
shadow

Post by shadow »

da se ti sjeti penala na golubarniku, svaka tekma barem jedan, po potrebi dva...zavisno od toga koliko puta brkovic namigne sudiji..eh da vam je brkovic sad :D fali jel da? :-D
PITARKA_SA

Post by PITARKA_SA »

shadow wrote:da se ti sjeti penala na golubarniku, svaka tekma barem jedan, po potrebi dva...zavisno od toga koliko puta brkovic namigne sudiji..eh da vam je brkovic sad :D fali jel da? :-D
zar stvarno mislis da ce ti oni ista reci sto je realno i istinito? :D
manijak1

Post by manijak1 »

Željo šampion 1998 :oops: :D
2002/2003 :oops:
Poslije vazda drugi :oops: do prošle godine :D :D ove bićemo zadovoljni trećim mjestom. :oops:
Celicna_saka

Post by Celicna_saka »

manijak1 wrote:De se sjetite .....sudijskog vremena protiv Leotara na Koševu :oops:
Arsen Novalija? Samo on od manijaka prati toliko fcs i to po sluzbenoj duznosti.
manijak1

Post by manijak1 »

:oops: Izgleda da nas ima još :D :D neslužbenih novajlija :D .
PITARKA_SA

Post by PITARKA_SA »

vise prate nas,nego sopstveni klub :D ..pa dobro,mislim,to je razumljivo :D ..ljudima je dosta vise patnje i tuge :D
Pretposljednji Mohikanac

Post by Pretposljednji Mohikanac »

PITARKA_SA wrote:vise prate nas,nego sopstveni klub :D ..pa dobro,mislim,to je razumljivo :D ..ljudima je dosta vise patnje i tuge :D
neka ih malo, pa moraju se i oni nekad osjecat pobjednicki :D :D
cico x

Post by cico x »

Sarajevo zatrpano ponudama za trojicu reprezentativaca

Prema izjavama direktora Sarajeva, Nihada Baljaka, klub s Koševa zatrpan je pozivima menadžera, skauta i trenera, koji se svakodnevno interesiraju za usluge Vuleta Trivunovića, Ajdina Maksumića i Veldina Muharemovića.
Trivunović, Maksumić i Muharemović su zaista traženi fudbaleri. Ponude za naše reprezentativce stižu svakodnevno, a mi ćemo naravno izabrati najbolju. – izjavio je Baljak.

Ne bih još govorio o imenima klubova, ali vam mogu reći par država iz kojih su se javili zainteresirani menadžeri, odnosno klubovi. Za Trivunovića se interesiraju iz Rusije, Hrvatske i Srbije, a za Maksumića i Muharemovića imamo nekoliko interesenata iz zapadnoeuropskih zemalja, rekao je direktor Sarajeva.

Čini se da će zimski prijelazni rok biti izuzetno zanimljiv na Koševu. Uprava kluba najavila je dovođenje barem tri kvalitetna pojačanja, a čini se da će biti i nekoliko odlazaka na kojima bi Sarajevo moglo dobro zaraditi.
Santos

Post by Santos »

Zaradit hoce a dali ce bolje dovest to je veliko pitanje.Pardon hoce li dovest bar slicne ovima sto odu jer u nas kad je lova u pitanju sve je moguce.
stranac2

Post by stranac2 »

Nego jel netko nešto načuo da se Vadavić vraća u Velež na pousezoni :run:
BSn

Post by BSn »

stranac2 wrote:Nego jel netko nešto načuo da se Vadavić vraća u Velež na pousezoni :run:
Kako je nafuran, a kako igra, njegov odlazak ce jos biti i pojacanje! :D
stranac2

Post by stranac2 »

BSn wrote:
stranac2 wrote:Nego jel netko nešto načuo da se Vadavić vraća u Velež na pousezoni :run:
Kako je nafuran, a kako igra, njegov odlazak ce jos biti i pojacanje! :D
To ne znam al kažu raja 90% gotova stvar ....vidjet ćemo..
Salko sto je u vodu skako

Post by Salko sto je u vodu skako »

kakvi su rezultati????
realna utopija

Post by realna utopija »

manchester rutinski dobio slaviju 1:0, a u derbiju zacelja podjela bodova 2:2 uz tri crvena kartona, fuj
celik dobio nekakvo posusje 1:0
manijak1

Post by manijak1 »

:oops: Jah Manča i fekalija :D napatila ih Slavija , a nama oduzeli dva boda u Tuzli :oops: :D .
GandalfSivi

Post by GandalfSivi »

manijak1 wrote::oops: Jah Manča i fekalija :D napatila ih Slavija , a nama oduzeli dva boda u Tuzli :oops: :D .
Realan si, ko i uvijek :D
Post Reply