Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
abfahrt wrote: ↑21/02/2023 13:45
Pozdrav svima. Čuo sam da je Bingo podigao plate za oko 100 KM. Da li neko zna koliko je sada neka startna plata za najnižu poziciju trgovca? Pozz svima!
abfahrt wrote: ↑21/02/2023 13:45
Pozdrav svima. Čuo sam da je Bingo podigao plate za oko 100 KM. Da li neko zna koliko je sada neka startna plata za najnižu poziciju trgovca? Pozz svima!
U BL početna plata 800 KM. Info od druga što mu žena u Bingu radi. Masa ih napustila zbog male plate i puno posla....
Imam jednu glupu situaciju od juče.
Blokirao me Bingo na FB pa sad ne vidim uopšte njihovu stranicu.
Fol je da ama baš ništa nisam kuckao u komentarima ... ili bilo šta komentarisao .... ali ono ama baš.
Išao sam na stranicu samo radi kataloga i to je to.
Poslao sam im email ali ne vjerujem da će išta biti od toga.
sto mi ovo nesto izgleda namjesteno . cura nakucala 190KM racun i kaze uredu je neces platiti. reakcija ljudi je haj dobro. isto kao da kafu placaju haj sad cu ja ti si prosli put .
Ja i stara nemozemo da upratimo po YT. Da su dali na BHT ili FTV povremeno ili na obje ove televizije pa cak i na RT RS, znaci na sva tri javna emitera bio bi pun pogodak. Ovako kao klipovi u drzavi gdje je vecina ljudi ili staro ili informaticki nepismeno ili polupismeno nije pun pogodak.
akcija007 wrote: ↑06/06/2023 19:52
Ovo je jak marketing. Sve zbog dolaska Lidl. Iako Lidl dolazi tek za min 6-7 mj mozda cak i godinu, ko zna , Bingo se priprema za njegov dolazak
Lidl dolazi tek 2025 cuj za 6-7 mjeseci. Pa ni DC ne grade još
konektovan wrote: ↑07/06/2023 22:19
Bingo je razbio konkurenciju......bukvalno a i nazalost, a samo kakvi su igraci bili nekad mercator i konzum..
Najrašireniji su, nema grada gdje ih nema...u Federaciji pogotovo, a u RS još Tropic im može biti konkurencija po tom pitanju raširenosti... Mercator je oslabio