Sta ima Hafize(sa ovo Hafiz si se mislio prodati za baliju ali su te sHafis wrote:Jebote, vidim ovaj kalesijski arslan @spreča još manta po ovi cro temama. Sad nešto vidim, nigdje mi @lustera. Da mu nije štogod bilo? Fali nekako jebat ga.
Kolinda Grabar-Kitarović
- spreca
#1051 Re: Kolinda Grabar-Kitarović
- Alfons Kauders
#1052 Re: Kolinda Grabar-Kitarović
Neće sama. Ima tu i tvojih zasluga, po partijskoj liniji.Hafis wrote:Tako je, samo sabura i čekanja, i žica će sama od sebe izrasti.Alfons Kauders wrote:Radije ću sačekati da krenu prelaziti granicu na jugu, pa tebe pitati kako ti se dopada žica na predziđu kršćanstva... I s koje si strane žiceHafis wrote: Neće tebe zajebati, pitaj one u Krajini kako him je.
Raspravili smo ovo prije 2-3 godine druže. Listaj šta sam tad pisao za Šengen i granicu. Nisam ti ja kriv što ste se zajebali.
- Alfons Kauders
#1053 Re: Kolinda Grabar-Kitarović
Poenta je da bi ljudi poput tebe krajem 1939 slali Jevreje nazad u Poljsku, u nadi da će ih pobiti. Šta nije jasno?Hafis wrote: E jebo ga ti, baš si zahrđao. Nisi skontao poantu.
Nemoj mi sad reći da bi se ti lagodnije osjećao recimo u Luksemburgu nego u Turskoj. Nemoj zajebavati.
-
Hafis
#1054 Re: Kolinda Grabar-Kitarović
Evo još jednog egzaktnog dokaza kolindinoe prljave rabote kojeg je postavio Posk... pardon Slobodna Bosna.
https://www.slobodna-bosna.ba/vijest/12 ... _neba.html
JELENA LOVRIĆ RASTURILA PREDSJEDNICU HRVATSKE: "Zbog neistina u kojima se valja nos bi joj trebao narasti do neba"!
Znači, bilo je rasturanje
https://www.slobodna-bosna.ba/vijest/12 ... _neba.html
JELENA LOVRIĆ RASTURILA PREDSJEDNICU HRVATSKE: "Zbog neistina u kojima se valja nos bi joj trebao narasti do neba"!
Znači, bilo je rasturanje
-
Hafis
#1055 Re: Kolinda Grabar-Kitarović
Jebat ga, ja neću čekati i gurati se na graničnom prijelazu kao ti. Imat ću zaseban šalter za EU građane. Pa nisam se ja za qurčevo zdravlje borio, već za EUAlfons Kauders wrote:Neće sama. Ima tu i tvojih zasluga, po partijskoj liniji.Hafis wrote:Tako je, samo sabura i čekanja, i žica će sama od sebe izrasti.Alfons Kauders wrote:[
Radije ću sačekati da krenu prelaziti granicu na jugu, pa tebe pitati kako ti se dopada žica na predziđu kršćanstva... I s koje si strane žice
Raspravili smo ovo prije 2-3 godine druže. Listaj šta sam tad pisao za Šengen i granicu. Nisam ti ja kriv što ste se zajebali.
- Alfons Kauders
#1056 Re: Kolinda Grabar-Kitarović
Ti izgleda nikad u životu nisi dobacio ni do Slovenije?Hafis wrote: Jebat ga, ja neću čekati i gurati se na graničnom prijelazu kao ti. Imat ću zaseban šalter za EU građane. Pa nisam se ja za qurčevo zdravlje borio, već za EU
Ah da, zaboravio sam da ne voziš auto...
- Point.
#1057 Re: Kolinda Grabar-Kitarović
Plafon mu Zagreb, to je jasno.Alfons Kauders wrote:Ti izgleda nikad u životu nisi dobacio ni do Slovenije?Hafis wrote: Jebat ga, ja neću čekati i gurati se na graničnom prijelazu kao ti. Imat ću zaseban šalter za EU građane. Pa nisam se ja za qurčevo zdravlje borio, već za EU
Ah da, zaboravio sam da ne voziš auto...
- mO k3
#1058 Re: Kolinda Grabar-Kitarović
Bolje nemaju , goru neće naći ....
-
hizo ramidovic
#1059 Re: Kolinda Grabar-Kitarović
Tako je, dobri nas hafis-beze...Hafis wrote: Bravo Hizo, u srid sride. To je još jedan dokaz koliko je današnji svijet islamofobičan i to bez ikakvog razloga.
Hajducija je, inace, jedna od temeljnih vrijednosti europske unije. A najbolji u tome su bezbeli oni koji su stubovi i nositelji europskih vrijednosti i koji imaju tradiciju i visegodisnje iskustvo u tom poslu
Zato podrzimo hrvatsku hajduciju na nestabilnu, mrsku i nametnutu tvorevinu tzv beiha
-
mali jomu
#1060 Re: Kolinda Grabar-Kitarović
Komšić o izjavama Kolinde: To je pravi cirkus!
https://www.radiosarajevo.ba/metromahal ... kus/346401
-
Škobo Habu
#1061 Re: Kolinda Grabar-Kitarović
Veoma racionalna analiza iz ugla kolumnistice Yugo-Jutarnjeg lista, da se poslužim izrazom hard-core HDZ-ovaca.
ttps://www.jutarnji.hr/komentari/poruka-iz-zag ... u/9193406/
ttps://www.jutarnji.hr/komentari/poruka-iz-zag ... u/9193406/
-
Hafis
#1062 Re: Kolinda Grabar-Kitarović
Da budemo precizni prezentirati ćemo cjelokupnu izjavu koju je naš predsjednik dao za Radio Sarajevo. Čitatelje molim za malo strpljenja jer se radi o doista iscrpnoj i veoma detaljno sročenoj predsjedničkoj izjavi:mali jomu wrote:
Komšić o izjavama Kolinde: To je pravi cirkus!
https://www.radiosarajevo.ba/metromahal ... kus/346401
"A šta ti ima više da se komentira!? Pravi cirkus!", kazao je kratko, uz osmjeh, predsjedavajući Predsjedništva BiH Željko Komšić - (ovo neboldirano je pokušaj novinara da nam slikovito dočara ovu iscrpnu izjavu).
Postavlja se pitanje: je li ova gramatički neodrživa rečenica standardni prikaz insuficijentnog vokabulara našeg predsjednika na koji smo već odavno navikli, ili se radi o već uvelike tradicionalnoj ali i zabrinjavajućoj nepismenosti režimskih ''novinara'', ako se već tako mogu nazvati?
Ipak ovo djeca čitaju i kada fasuju keca iz bosanskog jezika, onda krivi učitelji što ih nisu dobro naučili.
Last edited by Hafis on 03/08/2019 14:52, edited 1 time in total.
- problemnatravunu
#1063 Re: Kolinda Grabar-Kitarović
https://youtu.be/B9Vi0xy6tVY
Jos je ovo gore vec staro, prastaro, a poslije je imalo jos vise provala, i to još žešćih, da se rokneš kad vidiš i čuješ

Jos je ovo gore vec staro, prastaro, a poslije je imalo jos vise provala, i to još žešćih, da se rokneš kad vidiš i čuješ
-
Seyfo
#1064 Re: Kolinda Grabar-Kitarović
Kolinda je toliko zasrala komentirajuci pa se vadeci po ko zna koji put da je nas predsjedavajuci predsjednistva mogao samo i reci tu recenicu. Bilo sta jos dodati je suvisno,ona predstavlja kompletnu humoristicnu seriju.
- dembele
#1065 Re: Kolinda Grabar-Kitarović
Ima li šta danas od Kolindice na temu "Dnevna doza BiH?"
Mislim ima još do kraja dana...
- mO k3
#1066 Re: Kolinda Grabar-Kitarović
Pa ne može Non stop vikend jedembele wrote:Ima li šta danas od Kolindice na temu "Dnevna doza BiH?"
- spreca
#1067 Re: Kolinda Grabar-Kitarović
Na koncertu jedembele wrote:Ima li šta danas od Kolindice na temu "Dnevna doza BiH?"
- dembele
#1068 Re: Kolinda Grabar-Kitarović
E ako je na koncertu mora onda zapjevati ovuspreca wrote:Na koncertu jedembele wrote:Ima li šta danas od Kolindice na temu "Dnevna doza BiH?"
Mislim ima još do kraja dana...![]()
-
Seyfo
#1069 Re: Kolinda Grabar-Kitarović
Stvarno,Merkelica ce nakon ko zna kojeg Kolindinog brukanja lupiti se po celu i reci:"kuku lele,kome dadosmo drzavu i clanstvo u EU".
- spreca
#1070 Re: Kolinda Grabar-Kitarović
Ali ih je oprala ova gore Saja Popovic...svaka joj cast 
- spreca
#1071 Re: Kolinda Grabar-Kitarović
Jebace ga 'ercegovci ,pjeva o bosni a ercegovina nista, ne postojidembele wrote:
E ako je na koncertu mora onda zapjevati ovu![]()
- cyprus
#1072 Re: Kolinda Grabar-Kitanović
spreca wrote:Hvala takodje...nisam znao da te to tako pogadjA..izvini necu vise .....ipak si ti onaj koji prica gluposti a jos veca je glupost sto pokusavas da opravdas tudju(Kolindinu i Sprajcovu)glupost svojom gluposcu....Sprajc nicim izazvan na Senadov (opravdan) odgovor Kolindi je upo u neciji supak i u pokusaju da bude duhovit ispao teski kreten i vidim i ti se trudis da to opravdascyprus wrote: D fuck?![]()
Čovječe, govorim ti da pričaš gluposti, a ti naniza još jednu... Uglavnom, reći da je Šprajc njen guzni novinar je recimo veća glupost nego reći da je... šta ja znam... Senad Bakirov guzni novinar....inace nako imal sta
- problemnatravunu
#1073 Re: Kolinda Grabar-Kitarović
https://vijesti.ba/clanak/456396/pilsel ... VPxw0Ze7asPILSEL: Nema tu neke logike. Ona je u potpunosti potkapacitirana osoba za funkciju koju obnaša i to ponavljam od početka njene kampanje za izbore kojom je postala predsjednica. Jedan sam od rijetkih koji je odmah uočio da se radi o evidentno politički nepismenoj i netalentiranoj osobi i tomu se vraćam gotovo svaki tjedan ili toliko često koliko su česti njeni gafovi i skandali. Pa ta žena nije znala značenje pojmova ''seljak'' i ''građanin'', a kani doktorirati iz oblasti politologije. Da je politički nepismena govori i podatak, koji je već jako puno puta ponovila, da je Hrvatska bila ''s one strane Željezne zavjese''! Ponavljam, nema kod nje logike, ni sustavnosti, niti konzekventnosti: danas se klanja žrtvama Holokausta u Yad Vashemu, a sutra će, za koji dan hrliti na Thompsonov koncert na Rivi u Splitu u povodu ''Oluje''. Malo bi bila ponosna na antifašizam, malo bi glancala jaja ustašama.
- spreca
#1074 Re: Kolinda Grabar-Kitarović
problemnatravunu wrote:https://vijesti.ba/clanak/456396/pilsel ... VPxw0Ze7asPILSEL: Nema tu neke logike. Ona je u potpunosti potkapacitirana osoba za funkciju koju obnaša i to ponavljam od početka njene kampanje za izbore kojom je postala predsjednica. Jedan sam od rijetkih koji je odmah uočio da se radi o evidentno politički nepismenoj i netalentiranoj osobi i tomu se vraćam gotovo svaki tjedan ili toliko često koliko su česti njeni gafovi i skandali. Pa ta žena nije znala značenje pojmova ''seljak'' i ''građanin'', a kani doktorirati iz oblasti politologije. Da je politički nepismena govori i podatak, koji je već jako puno puta ponovila, da je Hrvatska bila ''s one strane Željezne zavjese''! Ponavljam, nema kod nje logike, ni sustavnosti, niti konzekventnosti: danas se klanja žrtvama Holokausta u Yad Vashemu, a sutra će, za koji dan hrliti na Thompsonov koncert na Rivi u Splitu u povodu ''Oluje''. Malo bi bila ponosna na antifašizam, malo bi glancala jaja ustašama.
Last edited by spreca on 04/08/2019 09:12, edited 1 time in total.
-
Seyfo
#1075 Re: Kolinda Grabar-Kitarović
Pa to valjda niko vise ne spori? Glupa ko racku,uklapa se u sve viceve o plavusama.