Kolinda Grabar-Kitarović

Locked
spreca

#1051 Re: Kolinda Grabar-Kitarović

Post by spreca »

Hafis wrote:Jebote, vidim ovaj kalesijski arslan @spreča još manta po ovi cro temama. Sad nešto vidim, nigdje mi @lustera. Da mu nije štogod bilo? Fali nekako jebat ga.
Sta ima Hafize(sa ovo Hafiz si se mislio prodati za baliju ali su te s :izet: u startu)...jesil poceo uciti dove....nemoj se ljeniti...valjace ti to u zivotu
Alfons Kauders

#1052 Re: Kolinda Grabar-Kitarović

Post by Alfons Kauders »

Hafis wrote:
Alfons Kauders wrote:
Hafis wrote: Neće tebe zajebati, pitaj one u Krajini kako him je.
Radije ću sačekati da krenu prelaziti granicu na jugu, pa tebe pitati kako ti se dopada žica na predziđu kršćanstva... I s koje si strane žice
Tako je, samo sabura i čekanja, i žica će sama od sebe izrasti.
Neće sama. Ima tu i tvojih zasluga, po partijskoj liniji.

Raspravili smo ovo prije 2-3 godine druže. Listaj šta sam tad pisao za Šengen i granicu. Nisam ti ja kriv što ste se zajebali.
Alfons Kauders

#1053 Re: Kolinda Grabar-Kitarović

Post by Alfons Kauders »

Hafis wrote: E jebo ga ti, baš si zahrđao. Nisi skontao poantu.
Nemoj mi sad reći da bi se ti lagodnije osjećao recimo u Luksemburgu nego u Turskoj. Nemoj zajebavati.
Poenta je da bi ljudi poput tebe krajem 1939 slali Jevreje nazad u Poljsku, u nadi da će ih pobiti. Šta nije jasno? :)
Hafis

#1054 Re: Kolinda Grabar-Kitarović

Post by Hafis »

Evo još jednog egzaktnog dokaza kolindinoe prljave rabote kojeg je postavio Posk... pardon Slobodna Bosna.

https://www.slobodna-bosna.ba/vijest/12 ... _neba.html
JELENA LOVRIĆ RASTURILA PREDSJEDNICU HRVATSKE: "Zbog neistina u kojima se valja nos bi joj trebao narasti do neba"!

Znači, bilo je rasturanje :P
Hafis

#1055 Re: Kolinda Grabar-Kitarović

Post by Hafis »

Alfons Kauders wrote:
Hafis wrote:
Alfons Kauders wrote:[

Radije ću sačekati da krenu prelaziti granicu na jugu, pa tebe pitati kako ti se dopada žica na predziđu kršćanstva... I s koje si strane žice
Tako je, samo sabura i čekanja, i žica će sama od sebe izrasti.
Neće sama. Ima tu i tvojih zasluga, po partijskoj liniji.

Raspravili smo ovo prije 2-3 godine druže. Listaj šta sam tad pisao za Šengen i granicu. Nisam ti ja kriv što ste se zajebali.
Jebat ga, ja neću čekati i gurati se na graničnom prijelazu kao ti. Imat ću zaseban šalter za EU građane. Pa nisam se ja za qurčevo zdravlje borio, već za EU :D
Alfons Kauders

#1056 Re: Kolinda Grabar-Kitarović

Post by Alfons Kauders »

Hafis wrote: Jebat ga, ja neću čekati i gurati se na graničnom prijelazu kao ti. Imat ću zaseban šalter za EU građane. Pa nisam se ja za qurčevo zdravlje borio, već za EU :D
Ti izgleda nikad u životu nisi dobacio ni do Slovenije?

Ah da, zaboravio sam da ne voziš auto...
Point.

#1057 Re: Kolinda Grabar-Kitarović

Post by Point. »

Alfons Kauders wrote:
Hafis wrote: Jebat ga, ja neću čekati i gurati se na graničnom prijelazu kao ti. Imat ću zaseban šalter za EU građane. Pa nisam se ja za qurčevo zdravlje borio, već za EU :D
Ti izgleda nikad u životu nisi dobacio ni do Slovenije?

Ah da, zaboravio sam da ne voziš auto...
Plafon mu Zagreb, to je jasno.
mO k3

#1058 Re: Kolinda Grabar-Kitarović

Post by mO k3 »

Bolje nemaju , goru neće naći ....
hizo ramidovic

#1059 Re: Kolinda Grabar-Kitarović

Post by hizo ramidovic »

Hafis wrote: Bravo Hizo, u srid sride. To je još jedan dokaz koliko je današnji svijet islamofobičan i to bez ikakvog razloga.
Tako je, dobri nas hafis-beze...
Hajducija je, inace, jedna od temeljnih vrijednosti europske unije. A najbolji u tome su bezbeli oni koji su stubovi i nositelji europskih vrijednosti i koji imaju tradiciju i visegodisnje iskustvo u tom poslu
Zato podrzimo hrvatsku hajduciju na nestabilnu, mrsku i nametnutu tvorevinu tzv beiha
mali jomu

#1060 Re: Kolinda Grabar-Kitarović

Post by mali jomu »

Image

Komšić o izjavama Kolinde: To je pravi cirkus!

https://www.radiosarajevo.ba/metromahal ... kus/346401
Škobo Habu

#1061 Re: Kolinda Grabar-Kitarović

Post by Škobo Habu »

Veoma racionalna analiza iz ugla kolumnistice Yugo-Jutarnjeg lista, da se poslužim izrazom hard-core HDZ-ovaca.

ttps://www.jutarnji.hr/komentari/poruka-iz-zag ... u/9193406/
Hafis

#1062 Re: Kolinda Grabar-Kitarović

Post by Hafis »

mali jomu wrote:Image

Komšić o izjavama Kolinde: To je pravi cirkus!

https://www.radiosarajevo.ba/metromahal ... kus/346401
Da budemo precizni prezentirati ćemo cjelokupnu izjavu koju je naš predsjednik dao za Radio Sarajevo. Čitatelje molim za malo strpljenja jer se radi o doista iscrpnoj i veoma detaljno sročenoj predsjedničkoj izjavi:

"A šta ti ima više da se komentira!? Pravi cirkus!", kazao je kratko, uz osmjeh, predsjedavajući Predsjedništva BiH Željko Komšić - (ovo neboldirano je pokušaj novinara da nam slikovito dočara ovu iscrpnu izjavu).

Postavlja se pitanje: je li ova gramatički neodrživa rečenica standardni prikaz insuficijentnog vokabulara našeg predsjednika na koji smo već odavno navikli, ili se radi o već uvelike tradicionalnoj ali i zabrinjavajućoj nepismenosti režimskih ''novinara'', ako se već tako mogu nazvati?

Ipak ovo djeca čitaju i kada fasuju keca iz bosanskog jezika, onda krivi učitelji što ih nisu dobro naučili.
Last edited by Hafis on 03/08/2019 14:52, edited 1 time in total.
problemnatravunu

#1063 Re: Kolinda Grabar-Kitarović

Post by problemnatravunu »

https://youtu.be/B9Vi0xy6tVY
Jos je ovo gore vec staro, prastaro, a poslije je imalo jos vise provala, i to još žešćih, da se rokneš kad vidiš i čuješ :run: :shock:
Seyfo

#1064 Re: Kolinda Grabar-Kitarović

Post by Seyfo »

Kolinda je toliko zasrala komentirajuci pa se vadeci po ko zna koji put da je nas predsjedavajuci predsjednistva mogao samo i reci tu recenicu. Bilo sta jos dodati je suvisno,ona predstavlja kompletnu humoristicnu seriju.
dembele

#1065 Re: Kolinda Grabar-Kitarović

Post by dembele »

Ima li šta danas od Kolindice na temu "Dnevna doza BiH?"
Mislim ima još do kraja dana...
mO k3

#1066 Re: Kolinda Grabar-Kitarović

Post by mO k3 »

dembele wrote:Ima li šta danas od Kolindice na temu "Dnevna doza BiH?"
Pa ne može Non stop vikend je :) ponedeljak ponovo
spreca

#1067 Re: Kolinda Grabar-Kitarović

Post by spreca »

Na koncertu je :mrgreen:
dembele

#1068 Re: Kolinda Grabar-Kitarović

Post by dembele »

spreca wrote:
Na koncertu je :mrgreen:
E ako je na koncertu mora onda zapjevati ovu :D

Seyfo

#1069 Re: Kolinda Grabar-Kitarović

Post by Seyfo »

Stvarno,Merkelica ce nakon ko zna kojeg Kolindinog brukanja lupiti se po celu i reci:"kuku lele,kome dadosmo drzavu i clanstvo u EU".
spreca

#1070 Re: Kolinda Grabar-Kitarović

Post by spreca »

Ali ih je oprala ova gore Saja Popovic...svaka joj cast :D
spreca

#1071 Re: Kolinda Grabar-Kitarović

Post by spreca »

dembele wrote:
E ako je na koncertu mora onda zapjevati ovu :D

Jebace ga 'ercegovci ,pjeva o bosni a ercegovina nista, ne postoji :lol:
cyprus

#1072 Re: Kolinda Grabar-Kitanović

Post by cyprus »

spreca wrote:
cyprus wrote: D fuck? :D

Čovječe, govorim ti da pričaš gluposti, a ti naniza još jednu... Uglavnom, reći da je Šprajc njen guzni novinar je recimo veća glupost nego reći da je... šta ja znam... Senad Bakirov guzni novinar :oops:
Hvala takodje...nisam znao da te to tako pogadjA..izvini necu vise .....ipak si ti onaj koji prica gluposti a jos veca je glupost sto pokusavas da opravdas tudju(Kolindinu i Sprajcovu)glupost svojom gluposcu....Sprajc nicim izazvan na Senadov (opravdan) odgovor Kolindi je upo u neciji supak i u pokusaju da bude duhovit ispao teski kreten i vidim i ti se trudis da to opravdas :D ....inace nako imal sta :mrgreen:
:lol: Šta god da čovjek kaže, džabe je :-D
problemnatravunu

#1073 Re: Kolinda Grabar-Kitarović

Post by problemnatravunu »

PILSEL: Nema tu neke logike. Ona je u potpunosti potkapacitirana osoba za funkciju koju obnaša i to ponavljam od početka njene kampanje za izbore kojom je postala predsjednica. Jedan sam od rijetkih koji je odmah uočio da se radi o evidentno politički nepismenoj i netalentiranoj osobi i tomu se vraćam gotovo svaki tjedan ili toliko često koliko su česti njeni gafovi i skandali. Pa ta žena nije znala značenje pojmova ''seljak'' i ''građanin'', a kani doktorirati iz oblasti politologije. Da je politički nepismena govori i podatak, koji je već jako puno puta ponovila, da je Hrvatska bila ''s one strane Željezne zavjese''! Ponavljam, nema kod nje logike, ni sustavnosti, niti konzekventnosti: danas se klanja žrtvama Holokausta u Yad Vashemu, a sutra će, za koji dan hrliti na Thompsonov koncert na Rivi u Splitu u povodu ''Oluje''. Malo bi bila ponosna na antifašizam, malo bi glancala jaja ustašama.
https://vijesti.ba/clanak/456396/pilsel ... VPxw0Ze7as
spreca

#1074 Re: Kolinda Grabar-Kitarović

Post by spreca »

problemnatravunu wrote:
PILSEL: Nema tu neke logike. Ona je u potpunosti potkapacitirana osoba za funkciju koju obnaša i to ponavljam od početka njene kampanje za izbore kojom je postala predsjednica. Jedan sam od rijetkih koji je odmah uočio da se radi o evidentno politički nepismenoj i netalentiranoj osobi i tomu se vraćam gotovo svaki tjedan ili toliko često koliko su česti njeni gafovi i skandali. Pa ta žena nije znala značenje pojmova ''seljak'' i ''građanin'', a kani doktorirati iz oblasti politologije. Da je politički nepismena govori i podatak, koji je već jako puno puta ponovila, da je Hrvatska bila ''s one strane Željezne zavjese''! Ponavljam, nema kod nje logike, ni sustavnosti, niti konzekventnosti: danas se klanja žrtvama Holokausta u Yad Vashemu, a sutra će, za koji dan hrliti na Thompsonov koncert na Rivi u Splitu u povodu ''Oluje''. Malo bi bila ponosna na antifašizam, malo bi glancala jaja ustašama.
https://vijesti.ba/clanak/456396/pilsel ... VPxw0Ze7as
:thumbup: Pilsel kao i uvijek u sridu....sace Hafiz reci ma pusti njega on yugonostalgicar ili neku drugu glupost...ali je istina da gluplje osobe a na vecem polozaju nije bilo odavno :mrgreen:
Last edited by spreca on 04/08/2019 09:12, edited 1 time in total.
Seyfo

#1075 Re: Kolinda Grabar-Kitarović

Post by Seyfo »

Pa to valjda niko vise ne spori? Glupa ko racku,uklapa se u sve viceve o plavusama.
Locked