RS ima napisane sve zakone da u toku noci uspostavi kontrolu na granicama

Locked
PM72

#1052 Re: RS ima napisane sve zakone da u toku noci uspostavi kontrolu na granicama

Post by PM72 »

Paša moj,kubik građe 120 KM (na panju).U prosječnom stablu koje su onomad stavljali na barikade bilo je po 3 m3...dakle,360 KM po jednom stablu a mora ih biti više...dakle,nema više "drvenih" barikada.
insomnia78

#1053 Re: RS ima napisane sve zakone da u toku noci uspostavi kontrolu na granicama

Post by insomnia78 »

Izvjestaj kaze jedno
Zapadni Balkan će, gotovo je sigurno, biti pod određenim rizikom od nasilja niskog nivoa i mogućeg otvorenog vojnog sukoba tokom 2019.
A onda sve ostali namaslaju srpski analiticari
Ja tamo kad ono medjutim
Konstataciju da su od 42 strane izveštaja ove službe, koju vodi Danijel Kouts, samo dvije rečenice posvećene Balkanu, on ne vidi kao manjak interesa za Balkan. Naprotiv.
sumirprimus

#1054 Re: RS ima napisane sve zakone da u toku noci uspostavi kontrolu na granicama

Post by sumirprimus »

drug kakvi kubici kakva drva, kod nas sve obrazovan kadar , nema u nas crnaca da devera s gradjom..
insomnia78

#1055 Re: RS ima napisane sve zakone da u toku noci uspostavi kontrolu na granicama

Post by insomnia78 »

Jebo majku naslova. Tacno budakom treba ubijati
Ovi u izvjestaju kazu “gotovo sigurno” da ce biti rizik od sukoba. Znaci mozda nema ni rizika uopste a oni stave naslov rat do kraja godine
mO k3

#1056 Re: RS ima napisane sve zakone da u toku noci uspostavi kontrolu na granicama

Post by mO k3 »

Znaci bice potražnja za motorkama .... stihl ??
insomnia78

#1057 Re: RS ima napisane sve zakone da u toku noci uspostavi kontrolu na granicama

Post by insomnia78 »

Pa dobro. Oni uvijek mogu navatati povratnika da zagaju dzaba
decembar2017

#1058 Re: RS ima napisane sve zakone da u toku noci uspostavi kontrolu na granicama

Post by decembar2017 »

Vidim raznih strategija i planova ali upamtite jedno :

Nemajte straha od rata dok ne sleti avion iz Australije da spasi nase prvoborce koji su bili tu i zato znaju sve , tek kada oni odu nastaje hermeticka blokada...cekaj, kako je ono bilo, da nije prvo hermeticka blokada pa tek onda spasonosni bijeg u Australiju, sve sa friskim vizama za azil i boravak :?

Bilo kako bilo, nema brige dok nam prvoborci ne postanu australijanci :-D
sumirprimus

#1059 Re: RS ima napisane sve zakone da u toku noci uspostavi kontrolu na granicama

Post by sumirprimus »

decembar2017 wrote:Vidim raznih strategija i planova ali upamtite jedno :

Nemajte straha od rata dok ne sleti avion iz Australije da spasi nase prvoborce koji su bili tu i zato znaju sve , tek kada oni odu nastaje hermeticka blokada...cekaj, kako je ono bilo, da nije prvo hermeticka blokada pa tek onda spasonosni bijeg u Australiju, sve sa friskim vizama za azil i boravak :?

:lol: a imas li ti straha od rata?
decembar2017

#1060 Re: RS ima napisane sve zakone da u toku noci uspostavi kontrolu na granicama

Post by decembar2017 »

sumirprimus wrote:
decembar2017 wrote:Vidim raznih strategija i planova ali upamtite jedno :

:lol: a imas li ti straha od rata?
dok mi avion sa kengurom ne proleti iznad glave nemam :D
tandmand

#1061 Re: RS ima napisane sve zakone da u toku noci uspostavi kontrolu na granicama

Post by tandmand »

LBVIEW wrote:Ma jasta bi, samo Srbija ima "pravo" intervenirati. :-)
Nije ovo 92-a, i ta MZ, ako je ikad i postojala, danas vise definitivno ne, vec svak gleda svoje interese - vidjeti, npr., sta se desava u Siriji. Sto znaci, da, ako bi ovaj put, nedaj Boze, bilo sranja, niti ce se pitati samo "jamci/ziranti" Dejtona, niti ce bombe padati samo po BiH gradovima, sta fali Cacku, Uzicu ili, Kragujevcu, npr.? :mrgreen: "Bracu" svih boja i fela koji bi jedva docekali rat protiv "kjafira" da ne spominjem. :mrgreen:
+ Erdogan u prvoj fazi pušta onih 300.000 izbjeglica što su u kampovima i da im para za puta. Evropa bi se sasrala. Pa ako treba, ima još 3 miliona izbjeglica za kasnije. :D
sumirprimus

#1062 Re: RS ima napisane sve zakone da u toku noci uspostavi kontrolu na granicama

Post by sumirprimus »

samo budale nemaju straha, nije rat zajebancija
ja sam za mir. jbo rat.
decembar2017

#1063 Re: RS ima napisane sve zakone da u toku noci uspostavi kontrolu na granicama

Post by decembar2017 »

sumirprimus wrote:samo budale nemaju straha, nije rat zajebancija
ja sam za mir. jbo rat.

kako nije, vidis da se citava tema na to svela
Tomahawk11
Globalni moderator

#1064 Re: RS ima napisane sve zakone da u toku noci uspostavi kontrolu na granicama

Post by Tomahawk11 »

decembar2017 wrote:
ja sam za mir. jbo rat.

Tema je buknula zbog DVA specijalca u Lukavici.
Ako to nije za zajebancije, onda stvarno...
insomnia78

#1065 Re: RS ima napisane sve zakone da u toku noci uspostavi kontrolu na granicama

Post by insomnia78 »

tandmand wrote:
LBVIEW wrote:Ma jasta bi, samo Srbija ima "pravo" intervenirati. :-)
Nije ovo 92-a, i ta MZ, ako je ikad i postojala, danas vise definitivno ne, vec svak gleda svoje interese - vidjeti, npr., sta se desava u Siriji. Sto znaci, da, ako bi ovaj put, nedaj Boze, bilo sranja, niti ce se pitati samo "jamci/ziranti" Dejtona, niti ce bombe padati samo po BiH gradovima, sta fali Cacku, Uzicu ili, Kragujevcu, npr.? :mrgreen: "Bracu" svih boja i fela koji bi jedva docekali rat protiv "kjafira" da ne spominjem. :mrgreen:
+ Erdogan u prvoj fazi pušta onih 300.000 izbjeglica što su u kampovima i da im para za puta. Evropa bi se sasrala. Pa ako treba, ima još 3 miliona izbjeglica za kasnije. :D
E bi se i usrecili u picku materinu. Ne bi mjesec sastavili popucali bi se izmedju sebe
zlajaBHF

#1066 Re: RS ima napisane sve zakone da u toku noci uspostavi kontrolu na granicama

Post by zlajaBHF »

Seyfo wrote:
hahahhahahaahaha vidi pobjegulje što se našao prozvan :D :D :D :D
Nek nemamo tvoju podršku, općenito od dijaspore imamo a to je bitno :D :D :D Bar da megabajte troše :bih:
To Sejfo legendo :izet:

Stobom u Europu :run:
sumirprimus

#1067 Re: RS ima napisane sve zakone da u toku noci uspostavi kontrolu na granicama

Post by sumirprimus »

ko se jednom opece i u jogurt puse kako vec :D
Tomahawk11
Globalni moderator

#1068 Re: RS ima napisane sve zakone da u toku noci uspostavi kontrolu na granicama

Post by Tomahawk11 »

I mi bi njih, ko, tukli pejntbolom i ersoft klubovima....
hizo ramidovic

#1069 Re: RS ima napisane sve zakone da u toku noci uspostavi kontrolu na granicama

Post by hizo ramidovic »

i dok vi napadate, ginete, osvajate, probijate, minirate, rusite i izvodite druga vojna dejstva pravi heroji i mudonje ratuju, ni manje ni vise, nego sa amerima:

https://www.index.hr/vijesti/clanak/sui ... 60735.aspx

jest da je diplomatski, ali rat je rat. po ugledu na istocne komsije...
sumirprimus

#1070 Re: RS ima napisane sve zakone da u toku noci uspostavi kontrolu na granicama

Post by sumirprimus »

Tomahawk11 wrote:I mi bi njih, ko, tukli pejntbolom i ersoft klubovima....
...
Last edited by sumirprimus on 01/02/2019 14:39, edited 2 times in total.
decembar2017

#1071 Re: RS ima napisane sve zakone da u toku noci uspostavi kontrolu na granicama

Post by decembar2017 »

Tomahawk11 wrote:
decembar2017 wrote:
ja sam za mir. jbo rat.

Tema je buknula zbog DVA specijalca u Lukavici.
Ako to nije za zajebancije, onda stvarno...

pa nije bas zbog ta dva vec sto dodik prijeti granicama , znas ono zaba u toploj vodi, i sto me podsjeca na iste one sale npr kada je Radovan 1991 tvrdio da je sarajevo srpski grad jer je samo ime srpsko a znaci " stala ". Sjecas li se sala na taj racun , samo sto su sale stale u grlu manje od godinu dana poslije toga. Ne kazem ja da ce dodik da nesto da uradi u ovoj ili sljedecoj ali je deja-vu i to sto dodik radi i ismijavanje takvih postupaka.
Fudo387

#1072 Re: RS ima napisane sve zakone da u toku noci uspostavi kontrolu na granicama

Post by Fudo387 »

insomnia78 wrote:
Tomahawk11 wrote:
insomnia78 wrote: Cemu onda uopste banovati nakog kad de njih 90% ponovo prijavi i nastavi pisati iako svi znaju o cemu se radi?
Cuj tetka, kak’e su to “prozivke”
Pa jarane, hodaš od teme do teme, od podforuma do podforuma, i prozivaš, ovaj klon, onaj klon, jesam li šta napisao, eno ga ko fol moderator, neće da banuje.
A to što se neko prijavi i da li se prijavi...ne znam, pitaj administratore foruma, ne pustam ih ja.
Pa koja je tvoja uloga hljeba ti? Ono nesto ko redar u skoli il si higijenicar?
:lol: :lol: :lol: :lol:
Tomahawk11
Globalni moderator

#1073 Re: RS ima napisane sve zakone da u toku noci uspostavi kontrolu na granicama

Post by Tomahawk11 »

decembar2017 wrote:
pa nije bas zbog ta dva vec sto dodik prijeti granicama , znas ono zaba u toploj vodi, i sto me podsjeca na iste one sale npr kada je Radovan 1991 tvrdio da je sarajevo srpski grad jer je samo ime srpsko a znaci " stala ". Sjecas li se sala na taj racun , samo sto su sale stale u grlu manje od godinu dana poslije toga. Ne kazem ja da ce dodik da nesto da uradi u ovoj ili sljedecoj ali je deja-vu i to sto dodik radi i ismijavanje takvih postupaka.
Tema je buknula nakon članka o ta dva specijalca.
Dodik tu priču priča otkad je na vlasti. Nije to ništa novo.
Drugačije je ono bilo.
Ovdje Dodik jedan dan priča o razlazu, idući ide sa Ševkom i Komšom da dogovara incijativu za EU i NATO.
Onda se češka po glavi, valjda nije bilo i za NATO :D
Dodik jeste glavonja, ali nije ko Radovan.
I pod time ne mislim da je on dobar, ne samo za Bošnjake.
asker

#1074 Re: RS ima napisane sve zakone da u toku noci uspostavi kontrolu na granicama

Post by asker »

U rat prvo neka idu oni kojima je to posao. Znaci profesionalna vojska. Pa onda oni penzionisani sa 35 godina.
Neznam kako je sad, do prije par godina samo zestokom stelom se ubacivalo u vojsku. Ljudi zemlju prodavali da sinove ubace.

Prvi komsija mi je pro vojnik. Vozi onaj oklopni transporter gusjenicar. Pitam ga kakve aktivnosti imaju, kaze uglavnom igraju fudbala.

E neces vise, nemas pojma sta ti forum sprema :D
Tomahawk11
Globalni moderator

#1075 Re: RS ima napisane sve zakone da u toku noci uspostavi kontrolu na granicama

Post by Tomahawk11 »

asker wrote:U rat prvo neka idu oni kojima je to posao. Znaci profesionalna vojska. Pa onda oni penzionisani sa 35 godina.
Neznam kako je sad, do prije par godina samo zestokom stelom se ubacivalo u vojsku. Ljudi zemlju prodavali da sinove ubace.

Prvi komsija mi je pro vojnik. Vozi onaj oklopni transporter gusjenicar. Pitam ga kakve aktivnosti imaju, kaze uglavnom igraju fudbala.

E neces vise, nemas pojma sta ti forum sprema :D
Znači, Rocket League Live.
Locked