Skupština Kantona Sarajevo 2018-2022
- Challenger_
- Location: 永恆 - bez podrumskih entiteta i taketo-maketo koalicije
#1051 Re: Skupština Kantona Sarajevo 2018-2022
Znam dosta čestitih, poštenih i vrlo obrazovanih ljudi, što članova SDA, što njihovih glasača, ali mislim da im "izvan radara" prolazi "stanje na terenu", odnosno katastrofalna kadrovska politika i nepotizam koji su determinisali ovakav izborni rezultat u KS.
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#1052 Re: Skupština Kantona Sarajevo 2018-2022
kifli je laHko se izboriti sa dojucerasnjim partijskim drugovima i zna sve njihove marifetluke... čHampi i onaj do njega ko pokusavaju naneki nacin mu naci zicu sa toplo hladno al ih konakovic vjesto poklapa... jedan od primjera za parlamentarnu kupovinu je i ovo...
slika pokazuje sve sarajlica dojucerasnjeg zatvorskog druga zuke i čamparin poluhinjkoidioski podsmjeh... zaista s ovim kriminalcima se valja bost, svaka cast do sada na bh bloku
ljudi izdrzite
SLUČAJNO ILI NE?
Firma Eldina Vračea prije koaliranja sa SDA dobila 6,6 miliona KM na tenderu Elektroprivrede
https://www.klix.ba/vijesti/bih/firma-e ... /190125141
slika pokazuje sve sarajlica dojucerasnjeg zatvorskog druga zuke i čamparin poluhinjkoidioski podsmjeh... zaista s ovim kriminalcima se valja bost, svaka cast do sada na bh bloku
-
Digresija
#1053 Re: Skupština Kantona Sarajevo 2018-2022
Član sam SDA od 2003. Završio sam fakultet, magistrirao, sve u roku. Nikad nisam radio u državnoj firmi, što je najgore nisam nikad imao ni posao u struci, nikad nisam bio na listi ni za jedan nivo vlasti niti sam to kad htio baš iz razloga što ne želim da se naguravam sa karijeristima, lažnim diplomantima, hohštaplerima. Danas pogotov nemam želju da se kandidujem za bilo šta jer bavljenje politikom kao sredstvom borbe za dobrobit šire društvene zajednice je izgubilo svaki smisao. Kada je u pitanju SDA kadrovska politika ona je dotakla potpuno dno. Od ovih ljudi koji trenutno sjede u Skupštini jedino za Mahira mogu reći da je čovjek na svom mjestu, da se razumije u ono o čemu priča. Čampara razumije, ali je on davnih dana izgubio svaki mogući kredibilitet. Ostali apsolutno nisu vrijedni pomena.Challenger_ wrote:Znam dosta čestitih, poštenih i vrlo obrazovanih ljudi, što članova SDA, što njihovih glasača, ali mislim da im "izvan radara" prolazi "stanje na terenu", odnosno katastrofalna kadrovska politika i nepotizam koji su determinisali ovakav izborni rezultat u KS.
Ali eto zadnja dva dana pratim ovu Skupštinu i gledam i rezultate kadrovskih politika drugih stranaka i šta mogu zaključiti? Da je sve u pet deka sa SDA ako ne i gore. Koji je smisao Amela Mekića, Arijane Memić u NiP-u? Oni neće dvije riječi za čitav mandat progovoriti jer se njihov vokabular i sastoji od samo dvije riječi. Gledam onu napaćenu Neiru Dizdarević iz Naše Stranke, uličara Damira Nikšića, Bibiju Kerlu i Jasnu Duraković da ne spominje. Zaključak je da je generalno politička scena u Bosni i Hercegovini dobacila do sedmog kruga pakla i da bi nam ista, ako ne i bolja situacija u državi bila da smo anarhijsko društvo.
-
MUNAFIK
#1054 Re: Skupština Kantona Sarajevo 2018-2022
Liste se redaju za izbore da bi narod dao glasove, ti ljudi imaju neku podrsku, ove iz SDA izvukao je Semir Efendic, Kifli je Memicka isto tako navukla milju glasova, Mekic isto ima svoju publiku, a isto je i sa Niksicem i on ima svoje glasove koje je doveo za SDP... To tako ide pa u nasem narodu popularnija je neka 'zvijezda' iz farme ili parova od nekog vrhunskog doktora, inzinjera, ekonomiste ili pravnika treba biti realan i tu napraviti neke kompromise... Strucne ljude ipak bolje je koristiti za konkretne poslove i funkcije... E tu se pravi ravnoteza u kadrovskoj politici, ali kada ovi nestrucni ljudi krenu postavljat neke svoje na.strucne pozicije tu nastaje problem...Digresija wrote:Član sam SDA od 2003. Završio sam fakultet, magistrirao, sve u roku. Nikad nisam radio u državnoj firmi, što je najgore nisam nikad imao ni posao u struci, nikad nisam bio na listi ni za jedan nivo vlasti niti sam to kad htio baš iz razloga što ne želim da se naguravam sa karijeristima, lažnim diplomantima, hohštaplerima. Danas pogotov nemam želju da se kandidujem za bilo šta jer bavljenje politikom kao sredstvom borbe za dobrobit šire društvene zajednice je izgubilo svaki smisao. Kada je u pitanju SDA kadrovska politika ona je dotakla potpuno dno. Od ovih ljudi koji trenutno sjede u Skupštini jedino za Mahira mogu reći da je čovjek na svom mjestu, da se razumije u ono o čemu priča. Čampara razumije, ali je on davnih dana izgubio svaki mogući kredibilitet. Ostali apsolutno nisu vrijedni pomena.Challenger_ wrote:Znam dosta čestitih, poštenih i vrlo obrazovanih ljudi, što članova SDA, što njihovih glasača, ali mislim da im "izvan radara" prolazi "stanje na terenu", odnosno katastrofalna kadrovska politika i nepotizam koji su determinisali ovakav izborni rezultat u KS.
Ali eto zadnja dva dana pratim ovu Skupštinu i gledam i rezultate kadrovskih politika drugih stranaka i šta mogu zaključiti? Da je sve u pet deka sa SDA ako ne i gore. Koji je smisao Amela Mekića, Arijane Memić u NiP-u? Oni neće dvije riječi za čitav mandat progovoriti jer se njihov vokabular i sastoji od samo dvije riječi. Gledam onu napaćenu Neiru Dizdarević iz Naše Stranke, uličara Damira Nikšića, Bibiju Kerlu i Jasnu Duraković da ne spominje. Zaključak je da je generalno politička scena u Bosni i Hercegovini dobacila do sedmog kruga pakla i da bi nam ista, ako ne i bolja situacija u državi bila da smo anarhijsko društvo.
Last edited by MUNAFIK on 26/01/2019 00:04, edited 1 time in total.
- Challenger_
#1055 Re: Skupština Kantona Sarajevo 2018-2022
Opšta, pa rekao bih i globalna degradacija. Nebitno. Teško je abolirati SDA za njen udio krivice za degradaciju bosanskohercegovačkog društva.Digresija wrote:Zaključak je da je generalno politička scena u Bosni i Hercegovini dobacila do sedmog kruga pakla i da bi nam ista, ako ne i bolja situacija u državi bila da smo anarhijsko društvo.
-
Digresija
#1056 Re: Skupština Kantona Sarajevo 2018-2022
Ne treba ni abolirati, ali zašto se onda abolira Dino nakon izlaska iz SDA? Samo iste kriterije primijeniti za sve političare i sve stranke, a ne amnestirati ovog jer sad više nije s njima nego je sa mnom. Budimo realni, sve stranke u skladu sa potrebama i interesima pružaju utočište degradiranim, nemoralnim likovima. Šepić i ovaj njegov pokušaj od stranke su najbolji primjer. Sa ponosom primao najveći SDA šljam u stranku, a sad se pravda i ograđuje od njih.Challenger_ wrote:Opšta, pa rekao bih i globalna degradacija. Nebitno. Teško je abolirati SDA za njen udio krivice za degradaciju bosanskohercegovačkog društva.Digresija wrote:Zaključak je da je generalno politička scena u Bosni i Hercegovini dobacila do sedmog kruga pakla i da bi nam ista, ako ne i bolja situacija u državi bila da smo anarhijsko društvo.
- Challenger_
#1057 Re: Skupština Kantona Sarajevo 2018-2022
Digresija.
Niti koga optužujem niti koga osuđujem, što se mene lično tiče. Sarajevo je glasalo kako je glasalo jer očigledno nešto ne štima. Ako ovi sada zabrljaju, i oni će biti kažnjeni od birača i to je to.
Niti koga optužujem niti koga osuđujem, što se mene lično tiče. Sarajevo je glasalo kako je glasalo jer očigledno nešto ne štima. Ako ovi sada zabrljaju, i oni će biti kažnjeni od birača i to je to.
-
finansijska kriza
#1058 Re: Skupština Kantona Sarajevo 2018-2022
Kad mi nešto nije jasno, zašto neko nekoga pljuje ili brani, samo pogledam datum prikljucenja forumaša, i namah mi sve bude jasno, izvinjavam se na digresiji 
- sargon
#1059 Re: Skupština Kantona Sarajevo 2018-2022
https://www.facebook.com/ExZaba/videos/ ... 042210450/
Maricu, Maricu, a nekad si sa ciganima Nove godine docekivao

Maricu, Maricu, a nekad si sa ciganima Nove godine docekivao
-
Digresija
#1060 Re: Skupština Kantona Sarajevo 2018-2022
Glasovi se samo prelivaju. Već sam jednom pisao o tome. Imaš uspostavljene dvije glasačke baze proSDA i antiSDA. proSDA je stabilna, pokazali su rezultati posljednjih izbora. antiSDA se preliva po različitim strankama, tj. onaj ko pred izbore ima najžešću antiSDA retoriku dobije najviše glasova. Možda ovi zabrljaju da im narod otkaže povjerenje, ali glasovi neće otići SDA nego nekoj možda novoosnovanoj antiSDA stranci ili nekoj od ovih trenutnih koja bude najmanje zabrljala. U Sarajevu koliko sam ja do sada upratio tako funkcionišu stvari. Znam ljude koji Dinu nisu mogli očima gledati dok je bio SDA, a sad mu najveći fanovi i glasači kad je istupio.Challenger_ wrote:Digresija.
-
putokaz1
#1061 Re: Skupština Kantona Sarajevo 2018-2022
KS radi ko Vučić od jutra do sutra
Vučić ima za cilj da stigne BH standard
KS ima za cilj da stigne TK standard,bar po broju NESDA načelnika
Vučić ima za cilj da stigne BH standard
KS ima za cilj da stigne TK standard,bar po broju NESDA načelnika
-
A_A_AKCIJA
#1062 Re: Skupština Kantona Sarajevo 2018-2022
Bujrum, pravac prvo tužilaštvo i prijavi Dinu ako imaš išta. Ja te prvi podržavam. Ako nas čovjek sve ovdje levati i daje lažnu nadu, ja hoću što prije da ga raskrinkamo. Neće ti biti teško, jer su u vrhu pravosudnih institucija listom SNSD i HDZ kadrovi, a oni će rado učiniti uslugu SDA, koja im je za kakve kukuruze prepustila te funkcije.Digresija wrote: Ne treba ni abolirati, ali zašto se onda abolira Dino nakon izlaska iz SDA? Samo iste kriterije primijeniti za sve političare i sve stranke, a ne amnestirati ovog jer sad više nije s njima nego je sa mnom. Budimo realni, sve stranke u skladu sa potrebama i interesima pružaju utočište degradiranim, nemoralnim likovima. Šepić i ovaj njegov pokušaj od stranke su najbolji primjer. Sa ponosom primao najveći SDA šljam u stranku, a sad se pravda i ograđuje od njih.
Glasovi se ne prelijevaju, glasovi se kupuju i brutalno kradu. Imaš snimak Resića, čovjek fino objasnio, SDA ga nagradila direktorskim mjestom u poljoprivrednom dobru Butmir, a čovjek profesor bosanskogGlasovi se samo prelivaju. Već sam jednom pisao o tome. Imaš uspostavljene dvije glasačke baze proSDA i antiSDA. proSDA je stabilna, pokazali su rezultati posljednjih izbora. antiSDA se preliva po različitim strankama, tj. onaj ko pred izbore ima najžešću antiSDA retoriku dobije najviše glasova. Možda ovi zabrljaju da im narod otkaže povjerenje, ali glasovi neće otići SDA nego nekoj možda novoosnovanoj antiSDA stranci ili nekoj od ovih trenutnih koja bude najmanje zabrljala. U Sarajevu koliko sam ja do sada upratio tako funkcionišu stvari. Znam ljude koji Dinu nisu mogli očima gledati dok je bio SDA, a sad mu najveći fanovi i glasači kad je istupio.
-
Digresija
#1063 Re: Skupština Kantona Sarajevo 2018-2022
Gdje su Dinine prijave koje je najavljivao nakon izlaska iz SDA? Koliko ih je podnio, siguran sam da nije nijednu. Više ih i ne spominje, prošli izbori.A_A_AKCIJA wrote:Bujrum, pravac prvo tužilaštvo i prijavi Dinu ako imaš išta. Ja te prvi podržavam. Ako nas čovjek sve ovdje levati i daje lažnu nadu, ja hoću što prije da ga raskrinkamo. Neće ti biti teško, jer su u vrhu pravosudnih institucija listom SNSD i HDZ kadrovi, a oni će rado učiniti uslugu SDA, koja im je za kakve kukuruze prepustila te funkcije.Digresija wrote: Ne treba ni abolirati, ali zašto se onda abolira Dino nakon izlaska iz SDA? Samo iste kriterije primijeniti za sve političare i sve stranke, a ne amnestirati ovog jer sad više nije s njima nego je sa mnom. Budimo realni, sve stranke u skladu sa potrebama i interesima pružaju utočište degradiranim, nemoralnim likovima. Šepić i ovaj njegov pokušaj od stranke su najbolji primjer. Sa ponosom primao najveći SDA šljam u stranku, a sad se pravda i ograđuje od njih.
Glasovi se ne prelijevaju, glasovi se kupuju i brutalno kradu. Imaš snimak Resića, čovjek fino objasnio, SDA ga nagradila direktorskim mjestom u poljoprivrednom dobru Butmir, a čovjek profesor bosanskogGlasovi se samo prelivaju. Već sam jednom pisao o tome. Imaš uspostavljene dvije glasačke baze proSDA i antiSDA. proSDA je stabilna, pokazali su rezultati posljednjih izbora. antiSDA se preliva po različitim strankama, tj. onaj ko pred izbore ima najžešću antiSDA retoriku dobije najviše glasova. Možda ovi zabrljaju da im narod otkaže povjerenje, ali glasovi neće otići SDA nego nekoj možda novoosnovanoj antiSDA stranci ili nekoj od ovih trenutnih koja bude najmanje zabrljala. U Sarajevu koliko sam ja do sada upratio tako funkcionišu stvari. Znam ljude koji Dinu nisu mogli očima gledati dok je bio SDA, a sad mu najveći fanovi i glasači kad je istupio.. Kada od ukupnog broja oduzmeš kukavice koji ne smiju da razmišljaju te glasaju po partijskoj dužnosti jer imaju stranačko zaposlenje, i pokradene glasove, ne ostane ni šaka jada koja iz ubjeđenja glasa za SDA.
Glasovi se prelivaju. A vidi znam ih ja i masu koji su iskoristili SDA radi zaposlenja, a sad pljuju po njoj. Evo prvi Amel Mekić, čitavu porodicu uhljebio preko SDA, a sad mu ne valja.
- kmirsad
#1064 Re: Skupština Kantona Sarajevo 2018-2022
Možda čega da se usvoji Zakon u punoj, završnoj, verziji...
... Bože, što bi volio da vidim taj orginalni primjerak sarajevske " Hagade"...
-
The 51st State
#1065 Re: Skupština Kantona Sarajevo 2018-2022
Ocekujem konkurse za ove otvorene pozicije nakon jucerasnjeg skupstinskog masakra motornom pilom, te da se izaberu najkredibilniji kandidati bez obzira na stranacki dres.
- Banksy
#1066 Re: Skupština Kantona Sarajevo 2018-2022
Tačno. A nezadovoljstvo se isporučuje na šalter lidera SDA. Zato "inicijativa o imenu RSa", zato pomjeranje stranačkog kongresa s maja na "nekad nejesen".sargon wrote:
Mala bara, puno krokodila a smanjuje se kolac za zelene, bice nezadovoljnih u clanstvu, nisu svi bivsi premijer
Efekti ovog prevrata, koji se samo zbog Zlajine kleptomanije nije ostvario još 2010. su osim očekivanih unutarstranačkih lomova i ovi, najvažniji:
Bio sam apstinent godinama, sve mi izgledalo isto, sivo, loše, a noć uoči zadnjih izbora se prevrćem, ne mogu da zaspim, dvoumim se, NS-NIP, NS-NIP, velim dragoj HAJMO GLASAT, ona ne može da vjeruje šta pričam u sitne sate. Ujutro odemo na biračko mjesto kad RIJEKA LJUDI... Rezultati (na biračkom mjestu i u MZ) da ne vjeruješ. NS UBJEDLJIVO PRVA, Dino drugi, gubitnici šesti. Hej, čovječe, šesti.
Drago mi je što sam ranije apstinirao, nemam adekvatnu riječ da opišem zadovoljstvo što sam sada glasao i što sam indirektno dio ovog procesa.
Neuprediv osjećaj.
______
- Kikibombona
#1067 Re: Skupština Kantona Sarajevo 2018-2022
Digresija wrote:Član sam SDA od 2003.
Glavne zasluge za takvo stanje, unutar bosansko-bosnjackog kruga, snosi SDA.Zaključak je da je generalno politička scena u Bosni i Hercegovini dobacila do sedmog kruga pakla i da bi nam ista, ako ne i bolja situacija u državi bila da smo anarhijsko društvo.
SDA je stvorila i amnestira kriminal, korupciju, mito, nepotizam... SDA je privatizovala javne institucije. SDA je okupirala tuzilastvo i sudove, policiju i sve ostalo. Jedan kriminalni kartel koji izjeda sve cega se dotakne. To je politika SDA od rata naovamo.
Upropastili su mentalitet naroda. Sada je 90% ljudi sklono kriminalu, korupciji i mitu. Sve su unistili.
I meni jebeno nije jasno kako neko dobronamjeran i obrazovan moze biti clan SDA a da pri tome nema licnu korist. Nema nikakvog smisla.
- video
#1068 Re: Skupština Kantona Sarajevo 2018-2022
Imas i ti poneku pametnuKikibombona wrote:Digresija wrote:Član sam SDA od 2003.Glavne zasluge za takvo stanje, unutar bosansko-bosnjackog kruga, snosi SDA.Zaključak je da je generalno politička scena u Bosni i Hercegovini dobacila do sedmog kruga pakla i da bi nam ista, ako ne i bolja situacija u državi bila da smo anarhijsko društvo.
SDA je stvorila i amnestira kriminal, korupciju, mito, nepotizam... SDA je privatizovala javne institucije. SDA je okupirala tuzilastvo i sudove, policiju i sve ostalo. Jedan kriminalni kartel koji izjeda sve cega se dotakne. To je politika SDA od rata naovamo.
Upropastili su mentalitet naroda. Sada je 90% ljudi sklono kriminalu, korupciji i mitu. Sve su unistili.
I meni jebeno nije jasno kako neko dobronamjeran i obrazovan moze biti clan SDA a da pri tome nema licnu korist. Nema nikakvog smisla.
- Kikibombona
#1069 Re: Skupština Kantona Sarajevo 2018-2022
Kriminalno-interesna skupina.A_A_AKCIJA wrote:Bujrum, pravac prvo tužilaštvo i prijavi Dinu ako imaš išta. Ja te prvi podržavam. Ako nas čovjek sve ovdje levati i daje lažnu nadu, ja hoću što prije da ga raskrinkamo. Neće ti biti teško, jer su u vrhu pravosudnih institucija listom SNSD i HDZ kadrovi, a oni će rado učiniti uslugu SDA, koja im je za kakve kukuruze prepustila te funkcije.Digresija wrote: Ne treba ni abolirati, ali zašto se onda abolira Dino nakon izlaska iz SDA? Samo iste kriterije primijeniti za sve političare i sve stranke, a ne amnestirati ovog jer sad više nije s njima nego je sa mnom. Budimo realni, sve stranke u skladu sa potrebama i interesima pružaju utočište degradiranim, nemoralnim likovima. Šepić i ovaj njegov pokušaj od stranke su najbolji primjer. Sa ponosom primao najveći SDA šljam u stranku, a sad se pravda i ograđuje od njih.
Glasovi se ne prelijevaju, glasovi se kupuju i brutalno kradu. Imaš snimak Resića, čovjek fino objasnio, SDA ga nagradila direktorskim mjestom u poljoprivrednom dobru Butmir, a čovjek profesor bosanskogGlasovi se samo prelivaju. Već sam jednom pisao o tome. Imaš uspostavljene dvije glasačke baze proSDA i antiSDA. proSDA je stabilna, pokazali su rezultati posljednjih izbora. antiSDA se preliva po različitim strankama, tj. onaj ko pred izbore ima najžešću antiSDA retoriku dobije najviše glasova. Možda ovi zabrljaju da im narod otkaže povjerenje, ali glasovi neće otići SDA nego nekoj možda novoosnovanoj antiSDA stranci ili nekoj od ovih trenutnih koja bude najmanje zabrljala. U Sarajevu koliko sam ja do sada upratio tako funkcionišu stvari. Znam ljude koji Dinu nisu mogli očima gledati dok je bio SDA, a sad mu najveći fanovi i glasači kad je istupio.. Kada od ukupnog broja oduzmeš kukavice koji ne smiju da razmišljaju te glasaju po partijskoj dužnosti jer imaju stranačko zaposlenje, i pokradene glasove, ne ostane ni šaka jada koja iz ubjeđenja glasa za SDA.
Pogledaj kakav posao uradise sa zenickim hostaplerom Vracom. Posao od sest miliona maraka za svrstavanje u SDA tor. Milionima nasih novcanica kupju ostanak na vlasti. SDA stranacke firme imaju monopol i prednost u odnosu na ostale. Preko javnih i privatnih firmi, koje su pod kontrolom SDA, zaposlili su hiljade gradjana. To je njihova glasacka baza. Ako su zaposlili 50 000, pa to pomnozimo sa 4, sto ukljucuje clanove porodice, dobijemo 200 000 stalnih glasaca. Malo se pokrade, nafataju pokoju budalu i to je to.
Jedno veliko zlo koje je moralno unistilo ovaj narod.
- Prpa.ba
#1070 Re: Skupština Kantona Sarajevo 2018-2022
Kad smo vec kod Elektroprivrede BiH, uskoro ocekujemo da se u sklopu mjera racionalizacije dosjete da im je GRAS duzan silne novce. 
Ocekivani komentari u formatima: "sestorka iskljucila tramvaje", "sto ne vrate dugove kao Sebija?", "sve po zakonu".
Ocekivani komentari u formatima: "sestorka iskljucila tramvaje", "sto ne vrate dugove kao Sebija?", "sve po zakonu".
- Banksy
#1071 Re: Skupština Kantona Sarajevo 2018-2022
I uprkos toj mreži, opet moraju nagurati pola miliona nevažećih listića.
Priča o SDA velikoj mreži, o puno uvezanih i interesno povezanih, o armiji, o pokretu, su ipak samo njihov spin, svjesno lansiran.
Slabiji su, malobrojniji, i daleko krhkiji nego što se čini na prvi pogled. Sad se to jasno vidi.
Vrlo je važno da opozicija to ima na umu.
Priča o SDA velikoj mreži, o puno uvezanih i interesno povezanih, o armiji, o pokretu, su ipak samo njihov spin, svjesno lansiran.
Slabiji su, malobrojniji, i daleko krhkiji nego što se čini na prvi pogled. Sad se to jasno vidi.
Vrlo je važno da opozicija to ima na umu.
-
elk
#1072 Re: Skupština Kantona Sarajevo 2018-2022
e cuj 15 godina clan sda i nije se tim okoristio.. 
- pici
#1073 Re: Skupština Kantona Sarajevo 2018-2022
ko gubi ima pravo da se ljuti... jedino im ostaje ucjenivacko korumpirana opcija, dali ce uspjet u tome vidjet cemo, sad za sad se anti sdO stranke dobro drze.
sto spomenu "uvazena" doktorica suljevicka "sdO je pobjednicka stranka"... selam
sto spomenu "uvazena" doktorica suljevicka "sdO je pobjednicka stranka"... selam
- pici
#1074 Re: Skupština Kantona Sarajevo 2018-2022
elk wrote:e cuj 15 godina clan sda i nije se tim okoristio..
naucna fantastika
samo pogledat kako se direktori firmi cuvaju u stolici i koji je protok novca kao i uhljebljavanje clanova femilije i partijskih ahbaba, kupovina diploma pa pozicioniranje u firmi za laksu kontrolu neposlusnih prijetecim mobimgom i otkazima.... koza nostra bi im pozavidjela.I onda kazu ne treba glasat i nemam za koga kao i svi su isti itd itd... treba cucnut i da te klepaju po usima.
- Maystor
#1075 Re: Skupština Kantona Sarajevo 2018-2022
Uprava će se promijenit, to je sigurno. Sindikat ne da svoju firmu. Ramiz Čaušević je oličenje poštenog čovjeka. Znaju ga svi koji su išli u Drugu gimnaziju, bio je profesor fizike. Doduše, malo je ovdje takvih (Čeli, ti opet izuzetak!)pici wrote:jel ovo sindikat sarajevogasa neda upravu![]()
![]()
![]()