Fudo387 wrote:
Zabi im ga Sabina s ledja, do balcaka.
Pa sto ovu pustaju da blebece?
Kmirso intervenisi dok jos ima vremena.
Šta, jel zabolilo "ratna"

? I mene je pa šta sad

Sabina Č. po običaju ispada ćurka čim treba da govori između redova...druga je to priča nego..
Komšo i onaj kreten Suljagić neka se napuše qrca.
Prvi jer je pi**a u političkom smislu, drugi jer je p**a i u političkom i u javnom radu. To što njih boli je činjenica da je jedan dojučer nepoznati Falatar ima razumniju i normalniju priču od te dvojice SDPovskih otpadaka i trovača.
Kako rekoh, Komšo bezbjednjače majore saborče moj, poklopi se i razligu na Hrasno da kenjaš komšijama da si još uvjek faktor, jer si zajebao 360.000 ljudi, postao Baketova lutka za živciranje zaguljenih hadezeovaca i njihovih klerofašističkih popova, te nepovratno se zabio u smeće političke istorije. Ko te jebe druže. Uživaj u državnoj sinekuri i palamudi po svoje tri kafane glumeći malo većeg FGR šmekera.
Emire Suljagiću, bivši druže iz stranke, znam da ovdje ima vjernih čitalaca iz centrale, pa ti poručujem da poflautaš Zlaji ponovo, nakon jedno dvije tri votke, koje te opštepoznato, smiruju kad se qrčiš za stolom i glumiš faktor na sceni, fakinu jedan nedojebani. Odbijte od Falatara mali pioniri, male ustašice, male neoosmanske balijice...vidite da je tip skroz drugi kalibar.
Linkove sa ratnim warlordovima šaljite svojim centralama i šefovima koji su aktivno razvijali ratni kriminal dok je Falatar još sisao vesla po inostranstvu.
Dakle, recimo Emire, pošalji taj svoj šugavi link svom bivšem šefu Zlaji neka pita mostarski SDP što šute kao p**ke već 20 godina,jebo ih Budak i Lorković, i naravno drugu Komši kojeg ni specijalna SIPAe ne bi uspjela dovest u Široki Brijeg jebo li ga ustaša Blaž Kraljević sa slike u kabinetu u u**a., pas mater fakinsku napuhanu...